- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.581
Sana da yakisabilir bi dusun degisilik diyodun ya.Evet yüzü çok müsait
Evet aynen öyle. Göz altlarım çöktü resmen çizgilerim oluştu ya. Resmen 2 senede çöktüm. Eski fotolarıma ve şuana bakıyorum da. Şimdi de 11 de yattı.ağlayarak kalktı. Ne surup ister ne bisi eşimi istemez .ben kucakta gezdircekmisim. 3 tur attik yok. Belim kopuyor. Tam bel ağrım geçti derken gene sayesinde başa sardım. Nasıl bir ağlama çizgi film açtım onu da kapattıodasından git dedi kapıyı çarptı odasında ağlıyor şimdi ve aynı zamanda kendi kendine konuşuyor anne alamam dedi. Uhuu Agliyom ben git dedim .uhuu
valla aklımı oynatcam
Ayni dongu bende de var. Yatmadan bez baglatmaz. Dia fircala cis yap masal anlat kitap oku su ic cis yap dongu boyle gidet biraksam. Haydi defne ya uyu ya da ben odama gidiyorum deyip uyutuyorum ama tabi ne kadar suruyor..teşekkür ederim canım
ya ben bağıran sürekli gergin bi anne olmak istemiyorum ama, geçen dedim acaba piskoloğa mı gitsem kendim için. yan yana yatıyoruz tam uyuyacak, çişim geldi. bezine yap yok. tuvalete git gel bu sefer su, masal, bebek mira vs derken ben yoldan çıkıyorum.
Maşallah tuvalette alıştı mı kabusum oldu daha denemeden gözüm de büyüyo o meseleAyni dongu bende de var. Yatmadan bez baglatmaz. Dia fircala cis yap masal anlat kitap oku su ic cis yap dongu boyle gidet biraksam. Haydi defne ya uyu ya da ben odama gidiyorum deyip uyutuyorum ama tabi ne kadar suruyor..
Gun boyu bagirmayim diyorum ama olmuyor illa kizacagim birseyler cikiyor. Sabir sabir diye diye catliycam bigun. Bu da bi surectir insallah.
Bu arada sen de alistirdin mi tuvalete hayirli olsun.
ivt 450 inversion table , canim internetten bakarsin resim gonderemedimkanadali35 bir ara bel için bir alet fotosu atmıştın. Onun adı nedir ya da tekrar atar misin...
Günaydın herkese ..
Ya yüzüme yakismicak sanki benim yuvarlak geliyor biraz ya. Bi de gözlük de kullanıyorum arada rahatsız edebilir sanki . kardeşimin düğünü geçse kısa kestircem..Sana da yakisabilir bi dusun degisilik diyodun ya.
ivt 450 inversion table , canim internetten bakarsin resim gonderemedim
Ayni dongu bende de var. Yatmadan bez baglatmaz. Dia fircala cis yap masal anlat kitap oku su ic cis yap dongu boyle gidet biraksam. Haydi defne ya uyu ya da ben odama gidiyorum deyip uyutuyorum ama tabi ne kadar suruyor..
Gun boyu bagirmayim diyorum ama olmuyor illa kizacagim birseyler cikiyor. Sabir sabir diye diye catliycam bigun. Bu da bi surectir insallah.
Yaaaaatam alışmadı canım. çoğunlukla tuvalete yapıyor. bezsiz olunca bi kaç kere kaçırdı ıslanınca şok oldu halımız ıslandı diye. dün akşam gezmedeydik. bu çiş yapıyomuş bi panikledi bacaklarına ve halıya bakıyo ıslanmadı dimi anne diye
Kendim için psikoloğu bende düşünüyorum. Şimdi memleketteyim herkes nasıl uyumlu bir çocuk sen çok sabirsizsin diyorlar. Çok sevdiğim bir kişiye nasil böyle sabırsız olabilirim diye kendimi sorguluyorumteşekkür ederim canım
ya ben bağıran sürekli gergin bi anne olmak istemiyorum ama, geçen dedim acaba piskoloğa mı gitsem kendim için. yan yana yatıyoruz tam uyuyacak, çişim geldi. bezine yap yok. tuvalete git gel bu sefer su, masal, bebek mira vs derken ben yoldan çıkıyorum.
Yaaaaa
Masum yavrum benim.
Kendim için psikoloğu bende düşünüyorum. Şimdi memleketteyim herkes nasıl uyumlu bir çocuk sen çok sabirsizsin diyorlar. Çok sevdiğim bir kişiye nasil böyle sabırsız olabilirim diye kendimi sorguluyorum
Ben de hiç boyatmadim.kendi rengimi seviyorum ama ışıltı mi olsa bilmiyorum2 senedir gel gitteyim..duyanda radikal bisey sanır aynı tonu açtırcam altı üstü.
Valla üst azilar geliyor ama su gripten sonrada huyu değişti.. İnş üzerine yapışmaz.. Elalemden biktim zaten..
Bence sana kakül çok yakışır
Bez mi dedinAyni dongu bende de var. Yatmadan bez baglatmaz. Dia fircala cis yap masal anlat kitap oku su ic cis yap dongu boyle gidet biraksam. Haydi defne ya uyu ya da ben odama gidiyorum deyip uyutuyorum ama tabi ne kadar suruyor..
Sana her şey yakışırGünaydın hayırlı sabahlar
Ya yüzüme yakismicak sanki benim yuvarlak geliyor biraz ya. Bi de gözlük de kullanıyorum arada rahatsız edebilir sanki . kardeşimin düğünü geçse kısa kestircem..
Çok teşekkür ederim . sağol canım.
Ben de hiç boyatmadim dediğin şekilde düşündüm değişiklik olsun diye. Sonra Kaşı için kuaföre gitmeye usenen ben saç mi boyaticam dedim vazgeçtimIste bende boyatmak derken tamamen degilde ustu kendi rengidme kalip altlara dogru ombre yaptirmakti kafamdaki ama bakalim cok heves ettim hep aklimda bu ara
Disler cikinca daha sakinlesir insallah
Oylemi dersin.
Gecen denedim aslinda ama kabullenemedim
surekli yandan ayri genelde benim, kahkul kesince ya anten gibi dikilirse hepsi
Çok güzelmiş evlenene kadar kullanabilir bunuEki Görüntüle 2104367
Beğendiğim takım bu cilekte. Yatağıni geniş alıp 120 ×200 istiyorum 3 kapılı dolap ve Şifonyer. Aslında şifonyer e gerek yok dediğin gibi fazlalık 4 kapılı dolap gayet ideal. Ama esim çok karıştığı için bu işlere sifonyersiz olmazmismis. Kendi kendime biraksa çoktan almıştım :)
Ben de hiç boyatmadim dediğin şekilde düşündüm değişiklik olsun diye. Sonra Kaşı için kuaföre gitmeye usenen ben saç mi boyaticam dedim vazgeçtim
Ama sen yap bence yakışır kullanırsın değişiklik olur
Günaydınlar.
Son 40 mesajdır kendimizi okuyor gibiydim
Gündüz yaramazlıkları neyse de gece uyumadiklari zaman çok fena.
Bir de usutmus öksürüyor burnu akıyor gece hiç yatmadi bir kez calpol verdim birkaç saat sonra da peditus verdim yine de pek rahatlamadi. İnşaallah ilerlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?