2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Akıllı kuzuya bak sen

Ya yerim seni kuzu

Reactions: GCA
Kendim için psikoloğu bende düşünüyorum. Şimdi memleketteyim herkes nasıl uyumlu bir çocuk sen çok sabirsizsin diyorlar. Çok sevdiğim bir kişiye nasil böyle sabırsız olabilirim diye kendimi sorguluyorum
Valla öle yorum yapanlara ben çok sinir oluyorum gün içinde bazen o kadar çok sabrediyorsun bian geliyo çok basit bişeye patlıyor insan

Aslı Enver in saçı gibi yap kakül çok kalın değil ince yandan kat bence güzel olur

Iyi aksamlar kizlar
Ya sizi okuyunca kendi bunalimim normalmis galiba dedim nede olsa carpi dort oluyor .ama bazen yok diyorum herhalde ben en ufagin buyudugunu goremicem .siz sinirlenip bagirip kiziyoruz diyorsunuz ama bende dogumdan beri cogunlykla asamadigim donukluk var yok yani hic keyif alamiyorum surekli huzursuzluk ve aglama hali oluyor sanki adet oncesi donem gibi...off disari yansitmam hic ama yuregini sıkıstırıyor sanki insanin .dogjm depresyonu gecmiyor bende galiba
Bendeki sizdekinin farkli bir versiyonumu ki

Allah içine ferahlık versin canım biz 1 çocukla bu kadar dert yanıyoruz sen ne desen haklısın rabbim güç kuvvet versin

Oyy kuzum
Islaninca daha bi anliyolar. Ben de cok göl sildim kaka topladim. 1gunde olmuyor zaten. Ama ustune dusunce halloldu kisa surede.
Disari cikarken alistirma kulodu alsan rahat oluyor.

Aslı Enver in saçı gibi yap kakül çok kalın değil ince yandan kat bence güzel olur

aklimimi okuyorsun ya bu 2 oldu
daha demin birinin hikayesinde Asliyi gordum kahkullerine bakip dikkatimi cekti oyle .
Bi dusuneyim kahkul isini belki bi cesaret onuda yaptiririm

Canim icine atma,olabildigince konus, anlat,sakinles.. ve tabi ki olabildigince disari cik ve minikle bile olsa kendimi.iyi hissetmek icin cikiyorum de ve cikin gezin.
Kendinede zaman ayir. Bak sen iyi olursan onlar daha mutlu olur bunu biliyosundur zaten.
Guclu anne hadi toparlan bakiyim Z

Ayy saç baş konusu geçmiş bende aylardır kuaföre gidip kestireyim birde ombre yaptırayim diyorum saçlar uzadı bakimsizlasti ama eriniyorum

yaptiralim yaptiralim guzel olur.
Gerci ombre vaaaar, ombre var. Bazilari hic guzel olmuyor , ozellikle sac ve kaş uyusmayinca cok sinirim bozuluyor

aklimimi okuyorsun ya bu 2 oldu
daha demin birinin hikayesinde Asliyi gordum kahkullerine bakip dikkatimi cekti oyle .
Bi dusuneyim kahkul isini belki bi cesaret onuda yaptiririm

Canim icine atma,olabildigince konus, anlat,sakinles..
Evet evet daha önce yaptırdım çok kötü oldu rengi kapaliyim o yüzden çok onemsemedim eve döneyim iyi bi kuaför arastiricam. Istedigim renk ve model bu

Eki Görüntüle 2105673

Evet evet daha önce yaptırdım çok kötü oldu rengi kapaliyim o yüzden çok onemsemedim eve döneyim iyi bi kuaför arastiricam. Istedigim renk ve model bu

Guzelmiss
valla degisiklik iyidir azcik lazim, yillaaardie hic bir degisiklik yapmadigimi fark ettim

Eve baktıkça içim daralıyor heryer oyuncak yastıklar yerlerde tezgah bulaşık dolu offff hiç bişey yapacak halim de yok
Oylece birakip kacsaydin disari. Nasilsa gelince yine ayni olucak.
Ben de guya bugun dolap ici duzenlemesi yapicaktim esim evdeyken yapayim bari dedim. Bu sefer de o dediki daraldim disari cikalim. Yine kaldi. Ptesiye kismet artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…