- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.601
Akıllı kuzuya bak senÇok geçmiş olsun inş ilerlemez.
Bu hafta sadece bugün evdeyim . sabah kaka yapınca banyo yaptıRDIM.. Su saat oldu uyumadı enerji de tavansabah 6 kalktı bugün de. Neyse gel dışarı çıkalım dedim sokagin bir ucuna geldik sızdı biraz oyalandim eve geldim yatırdım hemen . çok şükür biraz o da ben de dinlenirim.
Oha yi kerem artik söylemiyor üstüne düşmeyin hiç. O kelimeyi kullanmıyoruz hoş değil demistik.Değişik gelince çocuklar tekrar ediyorlar. Hatta bir kere birinden duydu öyle demiyoruz dedi o kişiye :)
Ya yerim seni kuzutam alışmadı canım. çoğunlukla tuvalete yapıyor. bezsiz olunca bi kaç kere kaçırdı ıslanınca şok oldu halımız ıslandı diye. dün akşam gezmedeydik. bu çiş yapıyomuş bi panikledi bacaklarına ve halıya bakıyo ıslanmadı dimi anne diye
Valla öle yorum yapanlara ben çok sinir oluyorum gün içinde bazen o kadar çok sabrediyorsun bian geliyo çok basit bişeye patlıyor insanKendim için psikoloğu bende düşünüyorum. Şimdi memleketteyim herkes nasıl uyumlu bir çocuk sen çok sabirsizsin diyorlar. Çok sevdiğim bir kişiye nasil böyle sabırsız olabilirim diye kendimi sorguluyorum
Aslı Enver in saçı gibi yap kakül çok kalın değil ince yandan kat bence güzel olurIste bende boyatmak derken tamamen degilde ustu kendi rengidme kalip altlara dogru ombre yaptirmakti kafamdaki ama bakalim cok heves ettim hep aklimda bu ara
Disler cikinca daha sakinlesir insallah
Oylemi dersin.
Gecen denedim aslinda ama kabullenemedim
surekli yandan ayri genelde benim, kahkul kesince ya anten gibi dikilirse hepsi
Allah içine ferahlık versin canım biz 1 çocukla bu kadar dert yanıyoruz sen ne desen haklısın rabbim güç kuvvet versinIyi aksamlar kizlar
Ya sizi okuyunca kendi bunalimim normalmis galiba dedim nede olsa carpi dort oluyor .ama bazen yok diyorum herhalde ben en ufagin buyudugunu goremicem .siz sinirlenip bagirip kiziyoruz diyorsunuz ama bende dogumdan beri cogunlykla asamadigim donukluk var yok yani hic keyif alamiyorum surekli huzursuzluk ve aglama hali oluyor sanki adet oncesi donem gibi...off disari yansitmam hic ama yuregini sıkıstırıyor sanki insanin .dogjm depresyonu gecmiyor bende galiba
Bendeki sizdekinin farkli bir versiyonumu ki
Burdakiler sürekli oynuyor ilgi kizimin üstünde tabi uyumlu olur. evde küçük bir canavar ilgi onda olmayinca:)Valla öle yorum yapanlara ben çok sinir oluyorum gün içinde bazen o kadar çok sabrediyorsun bian geliyo çok basit bişeye patlıyor insan
Oyy kuzumtam alışmadı canım. çoğunlukla tuvalete yapıyor. bezsiz olunca bi kaç kere kaçırdı ıslanınca şok oldu halımız ıslandı diye. dün akşam gezmedeydik. bu çiş yapıyomuş bi panikledi bacaklarına ve halıya bakıyo ıslanmadı dimi anne diye
Evet surunme olayi bez attirdi bizeMaşallah tuvalette alıştı mı kabusum oldu daha denemeden gözüm de büyüyo o mesele
Aslı Enver in saçı gibi yap kakül çok kalın değil ince yandan kat bence güzel olur
Iyi aksamlar kizlar
Ya sizi okuyunca kendi bunalimim normalmis galiba dedim nede olsa carpi dort oluyor .ama bazen yok diyorum herhalde ben en ufagin buyudugunu goremicem .siz sinirlenip bagirip kiziyoruz diyorsunuz ama bende dogumdan beri cogunlykla asamadigim donukluk var yok yani hic keyif alamiyorum surekli huzursuzluk ve aglama hali oluyor sanki adet oncesi donem gibi...off disari yansitmam hic ama yuregini sıkıstırıyor sanki insanin .dogjm depresyonu gecmiyor bende galiba
Bendeki sizdekinin farkli bir versiyonumu ki
Ayy saç baş konusu geçmiş bende aylardır kuaföre gidip kestireyim birde ombre yaptırayim diyorum saçlar uzadı bakimsizlasti ama eriniyorum
aklimimi okuyorsun ya bu 2 oldu
daha demin birinin hikayesinde Asliyi gordum kahkullerine bakip dikkatimi cekti oyle .
Bi dusuneyim kahkul isini belki bi cesaret onuda yaptiririm
Canim icine atma,olabildigince konus, anlat,sakinles..
Evet evet daha önce yaptırdım çok kötü oldu rengi kapaliyim o yüzden çok onemsemedim eve döneyim iyi bi kuaför arastiricam. Istedigim renk ve model buaklimimi okuyorsun ya bu 2 oldu
daha demin birinin hikayesinde Asliyi gordum kahkullerine bakip dikkatimi cekti oyle .
Bi dusuneyim kahkul isini belki bi cesaret onuda yaptiririm
Canim icine atma,olabildigince konus, anlat,sakinles.. ve tabi ki olabildigince disari cik ve minikle bile olsa kendimi.iyi hissetmek icin cikiyorum de ve cikin gezin.
Kendinede zaman ayir. Bak sen iyi olursan onlar daha mutlu olur bunu biliyosundur zaten.
Guclu anne hadi toparlan bakiyimZ
yaptiralim yaptiralim guzel olur.
Gerci ombre vaaaar, ombre var. Bazilari hic guzel olmuyor , ozellikle sac ve kaş uyusmayinca cok sinirim bozuluyor
Eki Görüntüle 2105673
Evet evet daha önce yaptırdım çok kötü oldu rengi kapaliyim o yüzden çok onemsemedim eve döneyim iyi bi kuaför arastiricam. Istedigim renk ve model bu
Değişiklik çok iyi oluyo canım.yap vallahii..beni kendime getirdiGuzelmiss
valla degisiklik iyidir azcik lazim, yillaaardie hic bir degisiklik yapmadigimi fark ettim
Bugün ben de öyleydim. Yürüyüşe çıkıp eve gelince hobi boyama yaptım. Evi hala b-).o götürüyor ama sabahki ruh halimden arindim.Eve baktıkça içim daralıyor heryer oyuncak yastıklar yerlerde tezgah bulaşık dolu offff hiç bişey yapacak halim de yok
Oylece birakip kacsaydin disari. Nasilsa gelince yine ayni olucak.Eve baktıkça içim daralıyor heryer oyuncak yastıklar yerlerde tezgah bulaşık dolu offff hiç bişey yapacak halim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?