- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.621
Değişiklik çok iyi oluyo canım.yap vallahii..beni kendime getirdibide parfüm almakta çok iyi geliyo bana ruhum yenileniyo resmen çok severimm
Bence biz mutlu oluyoruz.erkekler araba degistirince mutlu oluyo yani benim esim oyleAh parfumu gectim eve bile ufacik bisi alsam nasil mutlu hissediyorum kendimi. Ufaciktan kastim misal bulasik sungeri bile alsam cidden bi hevesle yikiyorum bulasiklari
Kucuk seylerle mutlu olan kadinlari sevin diye bosa dememisler
Saka maka gercekten iyi geliyor yeni birseyler almak. Erkeklerde oylemidir acaba , bizmi alisveris manyagiyiz :)
Efira38 ev daginikken bende cok huzursuz , gergin oluyorum. Sonra bakiyorum yarim saatte toparlamisim bunun icinmi canimi sIktim diyorum.
Benim tek zorlandigim mutfak. Sanki hep daginik,hep karisIk, heryer heryerde resmen anlamadim gitti.
Saglik olsun ne yapalim, daginik olsun toplariz artik tabi arkadan laf eden vardir illa bazilari oyle dusunmuyor cunki. Gelen cat kapi gelmesin artik bi zahmet
Bence biz mutlu oluyoruz.erkekler araba degistirince mutlu oluyo yani benim esim oyle
Aynen öyleBence biz mutlu oluyoruz.erkekler araba degistirince mutlu oluyo yani benim esim oyle
Geçmiş olsun canım gezmelerin sonu hastalıkla bitmese keşke bana da bu hafta Almanya dan kuzenim geliyo 1 hafta kalacak hergün bi gezme planı yaptık ama şimdiden inşallah çocuğu hasta etmem die kaygılanıyorumAynen öyle
Ben de alışverişten acayip mutlu olurum.
Özellikle kendime kıyafet vs.
Eşime de eziyet gelir
Günaydın kızlar.
Dün evimize geldik.
Ama gelmeden hasta oldu.
Gece hiç yatmadi yavrum.
Doktora mi gotursek evde halletmeye mi calissak bilemedim. Ateş yok öksürük, burun akıntısı var.
M mambur canım eğer maddi imkanın varsa ciddi bir yardım almayı dene bence. Profesyonel bir psikologtan.. eminim hem konuşmak hem onun tavsiyeleri iyi gelecektir
Amin teşekkürler canım.
Sağolasin.Geçmiş olsun canım gezmelerin sonu hastalıkla bitmese keşke bana da bu hafta Almanya dan kuzenim geliyo 1 hafta kalacak hergün bi gezme planı yaptık ama şimdiden inşallah çocuğu hasta etmem die kaygılanıyorum
Bir yerden gelince öyle oluyorOynaticam ya memleketten döndük kızım herseye ağlıyor şimdi bana sardı feci halde
Oyuncak cikartiyorum memnun olmuyor oyun hamuru istedi onları heryere yapıştırmanin derdinde
Yemegi bile ağlaya ağlaya yedi
Gunaydin cnm biyeri agriyodur belki. Ya da hst huysuzlugudur.Günaydın mi diyeyim bilemedim.
Bir saatte dördüncü uyanisimiz basım ağrıdı artık .
Burda b..k lu emoji yok muydu ya
Ondan bırakıyorum bolcanak
Gunaydin cnm biyeri agriyodur belki. Ya da hst huysuzlugudur.
Defne de gece ateslendi surup verdim. Dun burnu akiyordu zaten. Insallah hafif atlatir. Ayda 1hastayiz
İkisine de geçmiş olsun inşallah ilerlemez
Saol cnm. Insallah..İkisine de geçmiş olsun inşallah ilerlemez
Benim bildigim cocuk bulasi hastalik gecirdiginde disari cikarilmaz hele ki parkaHerkese gecmis olsun
Ben demin cok aptallik ettim yine.
Parka cikmistik, kuzenimin cocugu geldi ,elinde seker vardi bizimki baya bakti izin verdi dilinin ucuyla bi yaladi.
Sonra bi baktim ki cocuk su cicegi :/
Hafif atlatiyor herhalde cok belli degildi yuzunden.
Bie bahaneyle ordan uzaklastim ama ne fayda.
Hayirlisi artik . Evet kucukken gecirmesi daha iyi ama amasi var
Size de geçmiş olsun canım inşallah ilerlemeden geçer.Gunaydin cnm biyeri agriyodur belki. Ya da hst huysuzlugudur.
Defne de gece ateslendi surup verdim. Dun burnu akiyordu zaten. Insallah hafif atlatir. Ayda 1hastayiz
Teşekkürler kızlarİkisine de geçmiş olsun inşallah ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?