2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Sormayin aptallik ettim. Beynime oyle kazinmis ki erkektir cani ceker herseyden tatmali diye , o an bos bulundum.
Hos gerci bir tanidigim kucukken gecirsin bulassin diye su cicekli birinin yanina yatirdim yinede bulasamadi diyomus.
Yani olacagi varsa olacak artik .
Evet belirtiler gec cikiyormus bakalim,tamda staj donemime falan denk geliyor hayirlisi artik ne diyeyim

Onu hiç deme ya sinir oluyorum özellikle kapalı oyun alanın da hasta çocuk annesine diyorum hasta getirdiniz die mümkünsen gitsin yani bencillik kendi çoçuğum oyalansın die diğer çocuklara geçmiş umrunda değil

Yazmayi unutmusum dr dan geliyorlarmis,cocuk arabadan inince drek parka geldi, annesi sonra geldi.
Yuzundede cok azdi,iyice bakinca belli oluyor haliyle anlamadim.
Olan oldu artik, bende gecirmemisim , esimde gecirmemis.

Ama gercekten parka getirilmesine cok karsiyim hele dediginiz gibi kapali alana getirilmesi..
Tamam evde bunaliyorlar, ama en azindan fazla kalabalik olmayan bir yerde gezdir .
Gecenlerdede kalabalik bir parkta vardi su cicekli bir cocuk. Salincagada oturmus. Yanindaki kisinin hic mi aklina gelmiyor baskalarina bulastirabilecegi

Slm herkese nasilsiniz? Hastalara acil sifalar diliyorum.lisa hasta olmassin diye adim atmiyoz disari tatil oncesi .sizede basladiniz mi? Lisa herseye bu ne diye soru bombardimanina tutuyo beni
Slm
Bizde de bol bol soru var. Ve hepsinin sonraki sorusu da neden neden diye devam ediyor artik verecek cevap bulamiyorum

tutkku
Hasta cocuk da sıkılmıstir evde annesi de zaptedememistir parki gorunce belki.. ama tabi ayni yicegi paylasmasaydi iyiydi en azindan seni uyarsaydi.
Ben de cikartmamisim su cicegi. Kucukken annem ozellikle hasta komsu cocuklarin tabagindan yedirmis icirmis hatta evde kiz kardesim cikartti yine de gecmemis bana. Yani sen simdi bunu dert edersin diye soyluyorum "etme" ... olacagi varsa zaten olur yoksa da ne yaparsan yap olmuyor iste..
Bu arada yaz sonu biliyorsun benim kizim feci sekilde en agirindan el ayak agiz hst gecirdi etrafimizda hic kimsede de yoktu nasil bulasti cozemedim ama iste dedigim gibi olacagi varsa onune gecemiyorsun.

Annesi 2,3dk sonra geldi . Bende fark ettigimde cok gecti.
Hı aynen iste olacagi varsa oluyor. Ilk baya bi panimledim , ordan kacmak isteyisimi gormeniz lazimdi
buyudukce daha zor atlatiliyor derler o yuzden tabiki kucukken daha iyi. Artik hayirlisi diyorum

Ay canım valla hayırlısı olsunda çıkarıp rahatlasa keşke, benim arkadaşım var hiç bişey çıkarmamış annesi doktor. abisi kızamık , su çiçeği hepsini çıkarmış. yanına yatırırmış annesiki bulaşsın diye ama hiç etkisi olmamış, kadınlarda da erkeklerde de çıkarmamak tehlikeliymiş.

Hm bunu bilmiyodum.
Annesi iste 31 yasinda. Daha simdi olmus bsya agir geciriyorum diyodu. Zaten gorunce cok sasirdim, oyle daha once pek gordugumu hatirlamiyorum.
Hele ki agiz icinde bile ciktigini bilmiyodum.

Büyüdükçe uykucu mu oluyor lar ki.. Analar çeksin uykusuzlugu.. Gelinler sefa sürsün (içimdeki potansiyel kaynana )

O konulara hiç girme yaşıtlarında ki kızlara bakıyorum da bunların hepsi gelin adayı die içimden geçirdiğim oluyo ben korkiyom
Sizi gidi kötü kaynanalar sizi

Selam kızlar bizde de hastalık, diş hala devam.
sevimli4177 hem de nasıl bozulan düzen.. tekrar kurmak epey zor oluyor.

kanadali35 ne kadar kaldı tatile? Umarım çok yoktur çünkü siz ana kiz çok gezentiler gezmeden duramazsiniz tatile kadar

Gecmis olsun prensime

Peki bu Akreplerin deli gibi yatmalarini ne yapicaz.
Cocugu yatirdigim.yerde bulamiyorum cogunlukla.
Uyku sersemi birde bakiyorum aa yanimda yok. Deli gibi yatakta cocuk ariyorum tee nerelere gitmis

Gecen gece daha biz yatmamistik diger odadan bi geldim kafasi yatakta,bacaklar yerde oyle uyuyor , ben şok
O ani foto yapamadim nasil pismanim :)

Hepsi mi aynı olur ya
Bizimkinin yatağının dibinde yer minderi var.
Yataktan oraya iniyor bazen yatağında ters tarafta uyuyor buluyorum ..
Çok komik halleri cidden .

mavisu cook yasa kizkardesimde ayni abla yine disardamisin diyo. sali gunu gidiyoruz. Kar cook yagiyo bebek arabasini itmesi zor oluyo yoksa yine cikarim cumartesi gidicem disari bi kac bisey alcam lisa'ya havalar isinsin kimse tutamaz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…