- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.641
Benim bildigim cocuk bulasi hastalik gecirdiginde disari cikarilmaz hele ki parka
Bulastiysa hemen cikarmaz 10 -15 gun kulucka suresi var.benim kizim anasinifindayken butun sinif gecirdi biz gecirmedik.bulasmamisti.ama sizin direk temas var gecmistir bence.
Teşekkürler kızlar
wakewake geçmiş olsun inşaallah ilerlemez sizinki de. ben de peditus veriyordum yalnız sağlık ocağındaki doktor bana 3 günden fazla verme tasikardiyo yapar demişti.
tutkku bulaşması mi iyi bulaşmaması mi bilemedim. Sen yine de sıkma canını olursa da geçip gider hemen inşaallah. Tubanin dediği gibi cikarmasaymis hadi çıkarmış siz ağzına alırken izin vermemesi hasta olduğunu söylemesi gerekirdi en azından .
Onu hiç deme ya sinir oluyorum özellikle kapalı oyun alanın da hasta çocuk annesine diyorum hasta getirdiniz die mümkünsen gitsin yani bencillik kendi çoçuğum oyalansın die diğer çocuklara geçmiş umrunda değilBenim bildigim cocuk bulasi hastalik gecirdiginde disari cikarilmaz hele ki parka
Bulastiysa hemen cikarmaz 10 -15 gun kulucka suresi var.benim kizim anasinifindayken butun sinif gecirdi biz gecirmedik.bulasmamisti.ama sizin direk temas var gecmistir bence.
SlmSlm herkese nasilsiniz? Hastalara acil sifalar diliyorum.lisa hasta olmassin diye adim atmiyoz disari tatil oncesi .sizede basladiniz mi? Lisa herseye bu ne diye soru bombardimanina tutuyo beni
tutkku
Hasta cocuk da sıkılmıstir evde annesi de zaptedememistir parki gorunce belki.. ama tabi ayni yicegi paylasmasaydi iyiydi en azindan seni uyarsaydi.
Ben de cikartmamisim su cicegi. Kucukken annem ozellikle hasta komsu cocuklarin tabagindan yedirmis icirmis hatta evde kiz kardesim cikartti yine de gecmemis bana. Yani sen simdi bunu dert edersin diye soyluyorum "etme" ... olacagi varsa zaten olur yoksa da ne yaparsan yap olmuyor iste..
Bu arada yaz sonu biliyorsun benim kizim feci sekilde en agirindan el ayak agiz hst gecirdi etrafimizda hic kimsede de yoktu nasil bulasti cozemedim ama iste dedigim gibi olacagi varsa onune gecemiyorsun.
Herkese gecmis olsun
Ben demin cok aptallik ettim yine.
Parka cikmistik, kuzenimin cocugu geldi ,elinde seker vardi bizimki baya bakti izin verdi dilinin ucuyla bi yaladi.
Sonra bi baktim ki cocuk su cicegi :/
Hafif atlatiyor herhalde cok belli degildi yuzunden.
Bie bahaneyle ordan uzaklastim ama ne fayda.
Hayirlisi artik . Evet kucukken gecirmesi daha iyi ama amasi var
Ay canım valla hayırlısı olsunda çıkarıp rahatlasa keşke, benim arkadaşım var hiç bişey çıkarmamış annesi doktor. abisi kızamık , su çiçeği hepsini çıkarmış. yanına yatırırmış annesiki bulaşsın diye ama hiç etkisi olmamış, kadınlarda da erkeklerde de çıkarmamak tehlikeliymiş.
Özellikle 2015 akrepler valla benim eşim de akrep bikeresinde konuşurken uyumuşluğu var
O konulara hiç girme yaşıtlarında ki kızlara bakıyorum da bunların hepsi gelin adayı die içimden geçirdiğim oluyo ben korkiyom
Büyüdükçe uykucu mu oluyor lar ki.. Analar çeksin uykusuzlugu.. Gelinler sefa sürsün(içimdeki potansiyel kaynana )
Büyüdükçe uykucu mu oluyor lar ki.. Analar çeksin uykusuzlugu.. Gelinler sefa sürsün(içimdeki potansiyel kaynana )
Sizi gidi kötü kaynanalar sizi
O konulara hiç girme yaşıtlarında ki kızlara bakıyorum da bunların hepsi gelin adayı die içimden geçirdiğim oluyo ben korkiyom
Gecmis olsun prensimeSizi gidi kötü kaynanalar sizi
Selam kızlar bizde de hastalık, diş hala devam.
sevimli4177 hem de nasıl bozulan düzen.. tekrar kurmak epey zor oluyor.
kanadali35 ne kadar kaldı tatile? Umarım çok yoktur çünkü siz ana kiz çok gezentiler gezmeden duramazsiniz tatile kadar
Peki bu Akreplerin deli gibi yatmalarini ne yapicaz.
Cocugu yatirdigim.yerde bulamiyorum cogunlukla.
Uyku sersemi birde bakiyorum aa yanimda yok. Deli gibi yatakta cocuk ariyorum tee nerelere gitmis
Gecen gece daha biz yatmamistik diger odadan bi geldim kafasi yatakta,bacaklar yerde oyle uyuyor , ben şok
O ani foto yapamadim nasil pismanim :)
Sizi gidi kötü kaynanalar sizi
Selam kızlar bizde de hastalık, diş hala devam.
sevimli4177 hem de nasıl bozulan düzen.. tekrar kurmak epey zor oluyor.
kanadali35 ne kadar kaldı tatile? Umarım çok yoktur çünkü siz ana kiz çok gezentiler gezmeden duramazsiniz tatile kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?