- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.661
Peki bu Akreplerin deli gibi yatmalarini ne yapicaz.
Cocugu yatirdigim.yerde bulamiyorum cogunlukla.
Uyku sersemi birde bakiyorum aa yanimda yok. Deli gibi yatakta cocuk ariyorum tee nerelere gitmis
Gecen gece daha biz yatmamistik diger odadan bi geldim kafasi yatakta,bacaklar yerde oyle uyuyor , ben şok
O ani foto yapamadim nasil pismanim :)
Yataginda yatiyor mu gece boyu kerem? Defneyi yataginda uyutuyorum da gece kalkip yanima geliyor. Nasil yapicam da gece uyanmiycak bu cocukHepsi mi aynı olur ya
Bizimkinin yatağının dibinde yer minderi var.
Yataktan oraya iniyorbazen yatağında ters tarafta uyuyor buluyorum ..
Çok komik halleri cidden .
Iyiyiz cok sukur.bugun nisan havasi gibi hava vardi parkta 2saate yakin durduk. Az once de uyudu. Karla oyunlariniz boldur sizin de ohh biz de kar ozledik burdaSlm kizlar nasilsiniz? Lisa da deli gibi yatanlardan
Yatıyor ya annesi.. ister deli ister divane gibiPeki bu Akreplerin deli gibi yatmalarini ne yapicaz.
Cocugu yatirdigim.yerde bulamiyorum cogunlukla.
Uyku sersemi birde bakiyorum aa yanimda yok. Deli gibi yatakta cocuk ariyorum tee nerelere gitmis
Gecen gece daha biz yatmamistik diger odadan bi geldim kafasi yatakta,bacaklar yerde oyle uyuyor , ben şok
O ani foto yapamadim nasil pismanim :)
Sabredeceğiz inşAllah en kısa zamanda alışırlar. Bizim ablamız olduğu için çabuk alıştı çok şükür. Ama odayı da panayıra çevirdik. Özel nevresimler.. fosforlu ay-yıldızlar..Yataginda yatiyor mu gece boyu kerem? Defneyi yataginda uyutuyorum da gece kalkip yanima geliyor. Nasil yapicam da gece uyanmiycak bu cocuk
Hepsi mi aynı olur ya
Bizimkinin yatağının dibinde yer minderi var.
Yataktan oraya iniyorbazen yatağında ters tarafta uyuyor buluyorum ..
Çok komik halleri cidden .
Hepsi ayni bunlarin ya. Bazn ayagimin dibinde buluyorum. Bazen ayaklari yere sarkitmis yatiyor buliyorum
Yatıyor ya annesi.. ister deli ister divane gibi
Bizimki de ablasının yavru yatağına ya düşüyor ya da kafayı dayayıp uyuyor.
Sabredeceğiz inşAllah en kısa zamanda alışırlar. Bizim ablamız olduğu için çabuk alıştı çok şükür. Ama odayı da panayıra çevirdik. Özel nevresimler.. fosforlu ay-yıldızlar..
Kerem odasında uyuyor.. Gece uyansa da odasında yatağına yatırıyorum.Yataginda yatiyor mu gece boyu kerem? Defneyi yataginda uyutuyorum da gece kalkip yanima geliyor. Nasil yapicam da gece uyanmiycak bu cocuk
Bizde ne hikaye ne ninni ayagimda da salliyorum yok.. Cani ne zaman isterse uyku iyice gelmeden yatmiyo..uc gundurde omzuma kafayi yaslayip uyuyo.yok ben uyku duzeni kuramiyorum kuramicam heralde.kendi kurallarini kendi koyuyo.cok fenalar cok..Kerem odasında uyuyor.. Gece uyansa da odasında yatağına yatırıyorum.
Su geçenler de hasta olduğunda salonda ve benim yatagimda benimle yatmaya alışmıştı zor oldu... bizle yatmak istedi ..uyanınca bazen hala odasına değil bizim yanımıza gelmek istiyorsa da mesela üstümde uyudu diyelim alıp yatağına götürüyorum odasına...
Avantajım odalarımız dipdibe..üşenmiyorum..istikrarlı bir şekilde uyku sersemi de olsam odasına götürüyorumHem alışmasın diye hem de kerem hala seslere çok duyarlı.
Sırada kendi kendine uyama planım var ama yanyana yatıyoruZ sözde hikaye okuyoruz ama illa temas halinde olacak. Dalana dek uykuya üstüme de çıkıyor kafasını elini atmadık yer bırakmıyor
Tacizci KeremKerem odasında uyuyor.. Gece uyansa da odasında yatağına yatırıyorum.
Su geçenler de hasta olduğunda salonda ve benim yatagimda benimle yatmaya alışmıştı zor oldu... bizle yatmak istedi ..uyanınca bazen hala odasına değil bizim yanımıza gelmek istiyorsa da mesela üstümde uyudu diyelim alıp yatağına götürüyorum odasına...
Avantajım odalarımız dipdibe..üşenmiyorum..istikrarlı bir şekilde uyku sersemi de olsam odasına götürüyorumHem alışmasın diye hem de kerem hala seslere çok duyarlı.
Sırada kendi kendine uyama planım var ama yanyana yatıyoruZ sözde hikaye okuyoruz ama illa temas halinde olacak. Dalana dek uykuya üstüme de çıkıyor kafasını elini atmadık yer bırakmıyor
Kendini üzme canım alışır bir süre sonra minik kardeşini sahiplenir en iyi arkadaşı o olur. Eskiden tabi farklıymis ama çoğunluk yaşlar hep yakın.. bu da çok kazançlı bir şey her zaman oyun arkadaşın var evdeBen hiç kendi kendine uyuyacağını hayal edemiyorum sanki ömür boyu sallanacakta uyuyacak gibi geliyor
Bende oda kurmadım henüz ama artık bi süre daha ertelemem lazım çünkü şimdi ayırmam onun duygusal açıdan sarsacak bebek geldi beni bıraktı gibi
Çok üzülüyorum oğluma hep haksızlık gibi geliyor oyyy çok zor ya
Aynen ellenmedik yerim kalmadı nerdeyseTacizci Kerem
Yatma konusunda bizde de durum ayni. Sırf bu yüzden beşiğini yatağa cevirmedik. Gecen hafta babaannesinin evinde o yüzden üşüttü. Uyaniyorduk bı bakıyorduk ki çocuk yataktan çıkmış tee nerde yatıyor..
Biz bugün doktora gidicez. Şu geniz eti ameliyatini bir de çocuk doktprumuza soracağız. Hem de grip için bir şeyler verir belki.
Bu konudaki kararliligina hayran kaldim. Ben hep bu yuzden alistirdim yanimda yatmaya zaten.Kerem odasında uyuyor.. Gece uyansa da odasında yatağına yatırıyorum.
Haydi ne diycek bakalim bizimle paylas mutlaka. Kolay gelsin.Tacizci Kerem
Yatma konusunda bizde de durum ayni. Sırf bu yüzden beşiğini yatağa cevirmedik. Gecen hafta babaannesinin evinde o yüzden üşüttü. Uyaniyorduk bı bakıyorduk ki çocuk yataktan çıkmış tee nerde yatıyor..
Biz bugün doktora gidicez. Şu geniz eti ameliyatini bir de çocuk doktprumuza soracağız. Hem de grip için bir şeyler verir belki.
Yaptığım en doğru sey bence odasini ayırmak oldu keremin. 1 yaşından beri odasında.Bu konudaki kararliligina hayran kaldim. Ben hep bu yuzden alistirdim yanimda yatmaya zaten.ama cok sık uyaniyor birinde gotursem digerinde uykuma yenik dusuyorum. Hatta bazen yanima kdr kendi geliyo hoop aliveriyorum yataga onun isine geliyo benim de kolayima geliyo tabisi. Esim diyoki alma yataga ytr yatsin yataginda artik. Nasi alamam kiyamiyorum ki diyorum. Ayy hem ayirasim var hem ayirmayasim. Puff
Aksamlari yanina uzaninca uyuyo %90. Nadiren de salla diyo. Gunduz hep salliyorum da uyuyo yoksa hic uyumaz. Yanina yatinca da biraz kitap okuuyoruz biraz masal biraz golge oyunu oynayip ninniyle uyuyoruz. Kendi kendine uyumasi hayal gibi..
Bizim odamiz yok. 2 oda 1 mutfak.
Ama olsaydi bile ayiramazdim sanirim ya.
Gece aglarsa nasil duyuyorsunuz sesini. Benim uykum zaten agir.
Birak oda ayirmayi,yatagini bile ayirinca nasil duyarim diye dusunuyorum. Ustunude cok aciyor.
Oyle dusunuyorumda arada odasi olsayfo bile tum gece yalniz birakamazdim sanirim :/
Bizim odamiz yok. 2 oda 1 mutfak.
Ama olsaydi bile ayiramazdim sanirim ya.
Gece aglarsa nasil duyuyorsunuz sesini. Benim uykum zaten agir.
Birak oda ayirmayi,yatagini bile ayirinca nasil duyarim diye dusunuyorum. Ustunude cok aciyor.
Oyle dusunuyorumda arada odasi olsayfo bile tum gece yalniz birakamazdim sanirim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?