2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar Tv ile nasıl çocuklarınızın durumu? Biz evde pek izlemeyiz akşamları haber vs genelde. Ama hastalandığı ve gece uzun saatler kriZleri olduğunda açmıştık çizgi film vs.
Eee tabi artik kavradı ve evde olduğum günler anne çizgi film var mi diyor! Sevmiyorum alışsın istemiyorum ama sakınınca daha farklı olcak diye açıyorum biraz sonra şarjı bitmiş diyoruz kapatıyoruz..
Fakat gün içinde hep soruyor ara ara.ve gözünü kırpmadan daimi izliyor ne kadar açık kalsa. 1 saat bile.
Sürekli oyun turetemiyorum hemen çabuk sıkılıyor artik.
Arada izlesin tamam ama bu hali de rahatsıZ edici. Havalar iyi gidiyor genelde çıkarıyorum dışarıya..
Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Şuan nasılsa kapancak bisi kaçırmayayım diye mi pür dikkat bilemedim. Telefonla hasır nesir değil bu arada. Ordan hiç video ve alıştırmadım göstermedim.

Ne iyi yapmışın bizim en baştan beri yemek sorunu var yesin die video açtım şimdi videosuz yemiyo mama sandalyesi ne oturunca kukuli aç die başlıyo tv yle arası Yok ama telefon ü almasam akşama kadar izler o kadar rahatsızım ki bende

Tv'ye de alışmasaydı çok iyiydi..ama nereye dek sakincaktik..
Ben de çok rahatsizim.. Geçen gün açmadım nasıl ağladı ..

Tv ye pek sarmadi arada aciyorum cizgi film hic orali degil. Ama telefona acayip dustu bu siralar. Ne yapsam etsem aglayip sizliyor. Ya da yemek yerken anne alo nerde izlicem diyor. Bazen veriyorum bazen oyaliyorum. Onceden boya vs yaparken yemek yerdi simdilerde onu da birakti. Ben de telefona bu kadar dusmesinden rahatsizim. Ama cocuk da hakli gunduz ben cok fazla elime almasam da ( sadece konusmalar disinda) aksam babasi geldiginde elinden dusurmuyoki cocuk da ne gorurse onu yapiyor. Ben de sifre koydim video erisim uygulamasina bu ne deyip duruyo bazen agliyo bazen birakiyor. Sabirla oyalamaktan baska alternatif cozum gelmiyor aklima. Zamanla unutur diyecem ama zamanla daha fazla alisicaklar diye odum kopuyor

Yatak ve uyku konisunda haklisiniz kizlar. Uykum o kadar agir ki kafami yataktan bi kaldirabilsem halledicem de yapamiyorum. Mahremiyet konusunu biliyorum 2 yasinda sonra kalici hafiza olusuyormus ve uykuda bile olsa yaninda olup bitenler hafizaya yaziliyormus. O nedenle cok dikkatli olmak gerek. Ben zaten ilk kendi yataginda uyuttugum icin 1 0 ondeyim aslinda. Ama iste gerisini de bi getirebilsem.
Biraz once diyorumki "burasi senin odan ve senin yatagin artik hep burda uyumalisin gece uyaninca beni cagir ben gelirim sen gelme benim yatagima"
Yanit "olmaz gelicem sacinla oynucam" guler misin aglar misin modundayim

Canim biz hiccc tv izlemiyoruz..gun icinde annee araba ac diye geliyo.sevdigi videolar var onlari secip izliyo.cok seviyo..yemek yerken degil ama oyuncaklardan sikilinca izliyo.o izlerken bizde tekrar yapiyoruzz.isimide geliyo ama elinden almasam aksama kadar izler.yarim saati gecirmiyorum

tv konusu benimde ciddi sorunum. öğle araları görüntülü tlf açsak babannesinde tv açık oluyor. genelde kahvaltıdan sonra izletiyor çok izletmiyorum falan diyor ama ciddi bi muamma benim için. çünkü onun için aman ne olacak düşüncesi var.. ben akşamları 20 dk yarım saat kadar açıyorum niloyaya aşığız çünkü tlfnlarımızı alıp kaçıor liloya izlicem ben diye. bize ihtiyacı yok zaten istediğini bulup açıyor.
tv den daha çok telefona dadanığız:)
ayrıca babası ne zaman yemek yedirse telefonda video açtırmadan yemiyor. öyle şartlanmış ki..

Oda yok ama yatagi ayirsam iyi olacak bakalim.
Bu aksam ni deneyeyim hatta . Ama sadece deneme

Tv konusu bizdede farkli degil. Ama hatayi kendimde buluyorum.
Yemek yesin diye actim actim, hala aciyorum. Pesinde kosmak işime gelmiyor sanirim :/
Ama yemek disinda acsam normal bir kanal oyle odaklanip bakmaz,oyunlariyla oynar. Cizgi film acarsam bakar.
Telefonada o kadar duskun degil, arada oyle dikkatini cekerse alir resim ceker,galeriye bakar, video bulursa izler falan.
Ama ana okuluna baslayinca daha farkli olacaklar bence.
Orda kaca kadar duruluyor bilmiyorum ama burda aksam 6 ya kadar durabiliyorlar. Genelde 4 gibi aliyor calismayan anneler. Zaten biraz park vs derken tv ye cok zaman kalmaz diye dusunuyorum

Kesinlikle bizden kaynaklı.
Benim de hatam gece ağlama krizlerinde son çare kafa dağıtıcı ona başvurmam oldu..
Kreş ve okulda inş toparlar dediğin gibi zaten vakit kalmaz. Ben seneye kreş ya da oyun grubu istiyorum zaten.
Bugün resmen oyun türetme rekoru kırdı. Çok yoruldum.. Bi de hava güzeldi sokaktaydik öğleden sonra ekstra enerji almam gerek çok fırlama oldu

Haydi ne diycek bakalim bizimle paylas mutlaka. Kolay gelsin.
Selam canım.
Bı torba ilaç verdi
Buhar vs.
Bir ay bunları kullanın küçülür mü bı bakalim film çekelim kuculmemisse ameliyat ettirirsiniz dedi.
Bakalım hayırlısı insaallah bunlarla geçer gider..

TV konusunda en sanslisi sensin hic uzulme donukpudram

Biz de telefon konusunda ayniyiz versem her an izleyebilir. Evde telefon yasak resmen elimizde gördüğü an alıyor. Bir ara yemeğini video ile yediriyordum şükür onu bıraktı şimdi yap boz- boyama vs yaparak yiyor. Çok çok nadir açıyorum hasta olduğu dönemde nadiren.

Oda konusunda da doğduğundan beri odası var çok erken zamanda gündüzleri odasında yatıyordu. 9 aylıkken de tamamen ayırdık ama gel gör ki yeni evimizde odası baya uzak kaldı kıyamadım beşiğini odamıza aldım. Resmen iki yaşında ayırmak gerekirken biz iki yaşında tekrar birleştik

Ama kendimi kasmiyorum bu konuda. Zaten çok uyanan bir çocuk olduğu için odasına git gel bana da zor olurdu. Hayırlısı artık ne zamana odasına tekrar geçerse

Balık yağını da tekrar sordum doktorumuza. Gelecek ay kan değerlerine bakalım ona göre kullanın veya kullanmayın diyeyim dedi. Ama ben gelecek ayı beklemicem sizin de kullandığınız möllers i alicam sanırım.

Canim niye kullaniyosun balik yagini?artik herseyden yiyolar.bence gerek yok.vucudun ihtiyaci olmadagi halde verirsek zararli diye biliyorum.ebemize sormustum bi ara gelisimi gayet iyi hic verme demisti

Canim niye kullaniyosun balik yagini?artik herseyden yiyolar.bence gerek yok.vucudun ihtiyaci olmadagi halde verirsek zararli diye biliyorum.ebemize sormustum bi ara gelisimi gayet iyi hic verme demisti
Canım biz biraz istahsizis. Kilosu da öyle aman aman değil. O yüzden acaba kullansam mi diye düşünüyorum kaç zamandır.

Senin dediğin gibi bizim doktora da kaçtır sordum gerek yok gelişimi normal kullanma fazlası kansorejen demisti.

Etrafta kullanan birçok kişi duydum burda da okuyunca ben de kullanayim dediydim ://

Bunu bende kendi kendime düşündüm alıp kullansammı diye
Çünkü benimki de zayıf ve iştahsız ayrıca balık vs hiç tüketmiyor
Ama kararsızım onu içip çok aşırı kilo alan çocukta var
Doğal haliyle mi gitse diyorum
artık kiloya takılmıyorum zaten ama zekasını falan da etkiliyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…