- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.681
Ne iyi yapmışın bizim en baştan beri yemek sorunu var yesin die video açtım şimdi videosuz yemiyo mama sandalyesi ne oturunca kukuli aç die başlıyo tv yle arası Yok ama telefon ü almasam akşama kadar izler o kadar rahatsızım ki bendeKizlar Tv ile nasıl çocuklarınızın durumu? Biz evde pek izlemeyiz akşamları haber vs genelde. Ama hastalandığı ve gece uzun saatler kriZleri olduğunda açmıştık çizgi film vs.
Eee tabi artik kavradı ve evde olduğum günler anne çizgi film var mi diyor! Sevmiyorum alışsın istemiyorum ama sakınınca daha farklı olcak diye açıyorum biraz sonra şarjı bitmiş diyoruz kapatıyoruz..
Fakat gün içinde hep soruyor ara ara.ve gözünü kırpmadan daimi izliyor ne kadar açık kalsa. 1 saat bile.
Sürekli oyun turetemiyorum hemen çabuk sıkılıyor artik.
Arada izlesin tamam ama bu hali de rahatsıZ edici. Havalar iyi gidiyor genelde çıkarıyorum dışarıya..
Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Şuan nasılsa kapancak bisi kaçırmayayım diye mi pür dikkat bilemedim. Telefonla hasır nesir değil bu arada. Ordan hiç video ve alıştırmadım göstermedim.
Tv'ye de alışmasaydı çok iyiydi..ama nereye dek sakincaktik..Ne iyi yapmışın bizim en baştan beri yemek sorunu var yesin die video açtım şimdi videosuz yemiyo mama sandalyesi ne oturunca kukuli aç die başlıyo tv yle arası Yok ama telefon ü almasam akşama kadar izler o kadar rahatsızım ki bende
Canim biz hiccc tv izlemiyoruz..gun icinde annee araba ac diye geliyo.sevdigi videolar var onlari secip izliyo.cok seviyo..yemek yerken degil ama oyuncaklardan sikilinca izliyo.o izlerken bizde tekrar yapiyoruzz.isimide geliyo ama elinden almasam aksama kadar izler.yarim saati gecirmiyorumKizlar Tv ile nasıl çocuklarınızın durumu? Biz evde pek izlemeyiz akşamları haber vs genelde. Ama hastalandığı ve gece uzun saatler kriZleri olduğunda açmıştık çizgi film vs.
Eee tabi artik kavradı ve evde olduğum günler anne çizgi film var mi diyor! Sevmiyorum alışsın istemiyorum ama sakınınca daha farklı olcak diye açıyorum biraz sonra şarjı bitmiş diyoruz kapatıyoruz..
Fakat gün içinde hep soruyor ara ara.ve gözünü kırpmadan daimi izliyor ne kadar açık kalsa. 1 saat bile.
Sürekli oyun turetemiyorum hemen çabuk sıkılıyor artik.
Arada izlesin tamam ama bu hali de rahatsıZ edici. Havalar iyi gidiyor genelde çıkarıyorum dışarıya..
Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Şuan nasılsa kapancak bisi kaçırmayayım diye mi pür dikkat bilemedim. Telefonla hasır nesir değil bu arada. Ordan hiç video ve alıştırmadım göstermedim.
Kesinlikle bizden kaynaklı.Oda yok ama yatagi ayirsam iyi olacak bakalim.
Bu aksam ni deneyeyim hatta . Ama sadece deneme
Tv konusu bizdede farkli degil. Ama hatayi kendimde buluyorum.
Yemek yesin diye actim actim, hala aciyorum. Pesinde kosmak işime gelmiyor sanirim :/
Ama yemek disinda acsam normal bir kanal oyle odaklanip bakmaz,oyunlariyla oynar. Cizgi film acarsam bakar.
Telefonada o kadar duskun degil, arada oyle dikkatini cekerse alir resim ceker,galeriye bakar, video bulursa izler falan.
Ama ana okuluna baslayinca daha farkli olacaklar bence.
Orda kaca kadar duruluyor bilmiyorum ama burda aksam 6 ya kadar durabiliyorlar. Genelde 4 gibi aliyor calismayan anneler. Zaten biraz park vs derken tv ye cok zaman kalmaz diye dusunuyorum
Selam canım.Haydi ne diycek bakalim bizimle paylas mutlaka. Kolay gelsin.
Canim niye kullaniyosun balik yagini?artik herseyden yiyolar.bence gerek yok.vucudun ihtiyaci olmadagi halde verirsek zararli diye biliyorum.ebemize sormustum bi ara gelisimi gayet iyi hic verme demistiBalık yağını da tekrar sordum doktorumuza. Gelecek ay kan değerlerine bakalım ona göre kullanın veya kullanmayın diyeyim dedi. Ama ben gelecek ayı beklemicem sizin de kullandığınız möllers i alicam sanırım.
Canım biz biraz istahsizis. Kilosu da öyle aman aman değil. O yüzden acaba kullansam mi diye düşünüyorum kaç zamandır.Canim niye kullaniyosun balik yagini?artik herseyden yiyolar.bence gerek yok.vucudun ihtiyaci olmadagi halde verirsek zararli diye biliyorum.ebemize sormustum bi ara gelisimi gayet iyi hic verme demisti
Bunu bende kendi kendime düşündüm alıp kullansammı diyeCanım biz biraz istahsizis. Kilosu da öyle aman aman değil. O yüzden acaba kullansam mi diye düşünüyorum kaç zamandır.
Senin dediğin gibi bizim doktora da kaçtır sordum gerek yok gelişimi normal kullanma fazlası kansorejen demisti.
Etrafta kullanan birçok kişi duydum burda da okuyunca ben de kullanayim dediydim ://
Ben hiç denemedim.Merhaba kızlar bıldırcın yumurtası kullanan var mı ?
Hiç vermedim ama 2 yaşında. Sonra verilebilir die biliyorum bağışıklığı güçlendiriyormuş o kadar iştahsız ki onu nasıl veririm die düşünüyorum bendeMerhaba kızlar bıldırcın yumurtası kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?