2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Burda bizim zorunlu. Bu yil krese gitmeliydi,yaşitlari cogu gidiyor hatta ama ben gondermedim.
Nasipse seneye artik ana okuluna veririm o kesinlikle gitmesi mecbur yani :)
Nasil kiyarim,nasil gonderirim,bensiz naaapar oralarda diye dusunmeden edemiyorum ama hayirlisi artik. Sanirim kendi cevresini kurmaya baslayacak ya bunu kendime alistiramiyorum benden uzaklasacak diye :)

Oraya giden 3 gun gitse 2 hafta evde gerci. Hasta cocugu okula gondermelerine o kadaaar sinie oluyorum ki. Haliyle digerleri hemen kapiyor

Merhaba kızlar bıldırcın yumurtası kullanan var mı ?

Kullanmadim canim daha.
Bir ara dayimlar vermisti evde besliyorlar ama kucuk oldugu icin risk edemedim.
Bazisi 2 yas sonrasi,bazisi 3 yas diyor.
Onu yediginde ise 1 hafta normal yumurta yememeliymis falan

Balil yagini bende dusunuyodum ama zararli oldugumu bilmiyodm.
Cok fazla balik almadik bu ara bayadir yemiyoruz yani.
Aslinda bu ara beslenmesine cok dikkat edemiyorum ne guzel duzene sokmustum.
Genel olarak uzun zaman icin Disari cikinca sanki tum programim şaşiyor ozellikle yemek.

Slm kizlar nasilsiniz? Geciktirici ilac aldim dun basladim,bugun adet oldum ,tamponla idare edicem artik, valiz hazir sayilir,iyiz biz umarim sizde iyisinizdir .

Sendeki şans
Neyse tampon deneyimini bekliyorum . yorumla sonra.
Şimdiden keyifli tatiller.
Biz Keremle en son yazdığım gibiyiz hala gece sapıtıyor gündüz içmişler gibi full enerji .bende daimi yorgunluk ve baş ağrısı

Hiç vermedim ama 2 yaşında. Sonra verilebilir die biliyorum bağışıklığı güçlendiriyormuş o kadar iştahsız ki onu nasıl veririm die düşünüyorum bende
Bizim burda böyle durumlar için
Her boyayı çaldık bir fıstık yeşili kaldı derler
Aynen bizde de normal yicekleri yemiyor bıldırcın yumurtasını nasıl vereyim

Slm kizlar nasilsiniz? Geciktirici ilac aldim dun basladim,bugun adet oldum ,tamponla idare edicem artik, valiz hazir sayilir,iyiz biz umarim sizde iyisinizdir .
Selam canım.
Bol eğlenceli günler sizi bekler
İnşaallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz

Kizlar cok moralim bozuk kizim 4 gundur hastaydi.sadece mide karin agrisi ve kusma vardi.dunden oglumdada basladi sabaha kadar oturduk.su icse cikariyo.duydumki esimin kuzenin cocugu da oyle olmus salginmis.1gece hastanede yatmis serum takmislar.oylw kotu ki tam gecti diyosun geri geliyo.Allahin gucune gitmesinde bu sene ne zor gecti.hastalik gecmiyo.dikkat edin kizlar bence bu ara hic cikmayin disari.

Haha iyiymis
olsun tatilin tadini cikarin hadi guzel guzel insallah.

Yaa cok gecmis olsun :/
Kusma olunca zor :/ veriyosundur ama.yiyebiliyosa bol bol cubuk kraker vs yedir bakalim . Insallah cabucak toparlarsiniz
2 ay oncesinde bizde oyleydik hic birsey yok sadece kusma vardi, halsiz birakiyor cok yemek yiyemeyince. En son aksam artik oyun oynata oynata cubuk krakerle atlatmistik, komposto falan

Çok geçmiş olsun canım çoçuğun hırpalanmadan bi gece hastane de yatması ii bence inşallah gerek kalmadan toparlarsınız

Çok ama çok geçmiş olsun.
Cidden bu sene felaket oldu hastalıklar.inş hemen toparlarlar.
Kızın da Keremin de .. Allah sana güç versin.

DonukPudra Efira38 tutkku saolun kizlar..yemek yiyo cikariyo vermek istemiyorum ama agliyo istiyo.bu surec gecsin cabucak insallah.yorgunum.
Cok gecmis olsun canim. Sizde okul durumu var ya disari cikmasaniz da mecbur glokula giden olunca her tur mikrop geliyor. Cabuk gecsin gitsin insallah. Mide bulantsi da cok zor. Allah sifa versin.

Selam kizlar
Biz de hastayiz. 1 haftadir defne nezleydi bende de 3 gundur gidip gelen bi agri ve burun akintisi vardi. Bu gun artik iyce dayandi kapiya. Rabbim bundan asagi etmesin. Burnum tikali nefes alamamak ne zor.
Size de çok geçmiş olsun...
Buhar tut bol bol .. Gelsin geçsin hemen inşallah.

Cok gecmis olsun canim. Sizde okul durumu var ya disari cikmasaniz da mecbur glokula giden olunca her tur mikrop geliyor. Cabuk gecsin gitsin insallah. Mide bulantsi da cok zor. Allah sifa versin.
Saolasin canim.aynen dedigin gibi okuldan hastaliklari aliyoruz malesef..

Sizede cok gecmis olsun.gecip gitsin insallah

Selam kizlar
Biz de hastayiz. 1 haftadir defne nezleydi bende de 3 gundur gidip gelen bi agri ve burun akintisi vardi. Bu gun artik iyce dayandi kapiya. Rabbim bundan asagi etmesin. Burnum tikali nefes alamamak ne zor.
Geçmiş olsun ikiniz de eve girince herkesi geziyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…