- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.701
Ben kizima vermistim 3 yas civariydi.icmezse sute karistirip verende varHiç vermedim ama 2 yaşında. Sonra verilebilir die biliyorum bağışıklığı güçlendiriyormuş o kadar iştahsız ki onu nasıl veririm die düşünüyorum bende
Kesinlikle bizden kaynaklı.
Benim de hatam gece ağlama krizlerinde son çare kafa dağıtıcı ona başvurmam oldu..
Kreş ve okulda inş toparlar dediğin gibi zaten vakit kalmaz. Ben seneye kreş ya da oyun grubu istiyorum zaten.
Bugün resmen oyun türetme rekoru kırdı. Çok yoruldum.. Bi de hava güzeldi sokaktaydik öğleden sonra ekstra enerji almam gerekçok fırlama oldu
Merhaba kızlar bıldırcın yumurtası kullanan var mı ?
Slm kizlar nasilsiniz? Geciktirici ilac aldim dun basladim,bugun adet oldum,tamponla idare edicem artik, valiz hazir sayilir,iyiz biz umarim sizde iyisinizdir .
Bizim burda böyle durumlar içinHiç vermedim ama 2 yaşında. Sonra verilebilir die biliyorum bağışıklığı güçlendiriyormuş o kadar iştahsız ki onu nasıl veririm die düşünüyorum bende
Selam canım.Slm kizlar nasilsiniz? Geciktirici ilac aldim dun basladim,bugun adet oldum,tamponla idare edicem artik, valiz hazir sayilir,iyiz biz umarim sizde iyisinizdir .
Slm kizlar nasilsiniz? Geciktirici ilac aldim dun basladim,bugun adet oldum,tamponla idare edicem artik, valiz hazir sayilir,iyiz biz umarim sizde iyisinizdir .
Kizlar cok moralim bozukkizim 4 gundur hastaydi.sadece mide karin agrisi ve kusma vardi.dunden oglumdada basladi sabaha kadar oturduk.su icse cikariyo.duydumki esimin kuzenin cocugu da oyle olmus salginmis.1gece hastanede yatmis serum takmislar.oylw kotu ki tam gecti diyosun geri geliyo.Allahin gucune gitmesinde bu sene ne zor gecti.hastalik gecmiyo.dikkat edin kizlar bence bu ara hic cikmayin disari.
Çok geçmiş olsun canım çoçuğun hırpalanmadan bi gece hastane de yatması ii bence inşallah gerek kalmadan toparlarsınızKizlar cok moralim bozukkizim 4 gundur hastaydi.sadece mide karin agrisi ve kusma vardi.dunden oglumdada basladi sabaha kadar oturduk.su icse cikariyo.duydumki esimin kuzenin cocugu da oyle olmus salginmis.1gece hastanede yatmis serum takmislar.oylw kotu ki tam gecti diyosun geri geliyo.Allahin gucune gitmesinde bu sene ne zor gecti.hastalik gecmiyo.dikkat edin kizlar bence bu ara hic cikmayin disari.
Çok ama çok geçmiş olsun.Kizlar cok moralim bozukkizim 4 gundur hastaydi.sadece mide karin agrisi ve kusma vardi.dunden oglumdada basladi sabaha kadar oturduk.su icse cikariyo.duydumki esimin kuzenin cocugu da oyle olmus salginmis.1gece hastanede yatmis serum takmislar.oylw kotu ki tam gecti diyosun geri geliyo.Allahin gucune gitmesinde bu sene ne zor gecti.hastalik gecmiyo.dikkat edin kizlar bence bu ara hic cikmayin disari.
Cok gecmis olsun canim. Sizde okul durumu var ya disari cikmasaniz da mecbur glokula giden olunca her tur mikrop geliyor. Cabuk gecsin gitsin insallah. Mide bulantsi da cok zor. Allah sifa versin.DonukPudra Efira38 tutkku saolun kizlar..yemek yiyo cikariyo vermek istemiyorum ama agliyo istiyo.bu surec gecsin cabucak insallah.yorgunum.
Size de çok geçmiş olsun...Selam kizlar
Biz de hastayiz. 1 haftadir defne nezleydi bende de 3 gundur gidip gelen bi agri ve burun akintisi vardi. Bu gun artik iyce dayandi kapiya. Rabbim bundan asagi etmesin. Burnum tikali nefes alamamak ne zor.
Saolasin canim.aynen dedigin gibi okuldan hastaliklari aliyoruz malesef..Cok gecmis olsun canim. Sizde okul durumu var ya disari cikmasaniz da mecbur glokula giden olunca her tur mikrop geliyor. Cabuk gecsin gitsin insallah. Mide bulantsi da cok zor. Allah sifa versin.
Geçmiş olsun ikiniz de eve girince herkesi geziyo zatenSelam kizlar
Biz de hastayiz. 1 haftadir defne nezleydi bende de 3 gundur gidip gelen bi agri ve burun akintisi vardi. Bu gun artik iyce dayandi kapiya. Rabbim bundan asagi etmesin. Burnum tikali nefes alamamak ne zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?