- 5 Mayıs 2015
- 330
- 776
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.721
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Okul olunca daha bi zor. Bir an önce geçsin inşAllah.Kizlar cok moralim bozukkizim 4 gundur hastaydi.sadece mide karin agrisi ve kusma vardi.dunden oglumdada basladi sabaha kadar oturduk.su icse cikariyo.duydumki esimin kuzenin cocugu da oyle olmus salginmis.1gece hastanede yatmis serum takmislar.oylw kotu ki tam gecti diyosun geri geliyo.Allahin gucune gitmesinde bu sene ne zor gecti.hastalik gecmiyo.dikkat edin kizlar bence bu ara hic cikmayin disari.
Saolasin canim benim..Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Okul olunca daha bi zor. Bir an önce geçsin inşAllah.
Nane limon mideyi rahatlatır az da olsa içirebilirsen.
fermante size de geçmiş olsun.
Kara hasretim..Eki Görüntüle 2110464 iciniz isinsin brrrrrrr buz,buz
Ben hiç denemedim.
Ama bim'den alan arkadaşım vardi
Hiç vermedim ama 2 yaşında. Sonra verilebilir die biliyorum bağışıklığı güçlendiriyormuş o kadar iştahsız ki onu nasıl veririm die düşünüyorum bende
Burda bizim zorunlu. Bu yil krese gitmeliydi,yaşitlari cogu gidiyor hatta ama ben gondermedim.
Nasipse seneye artik ana okuluna veririm o kesinlikle gitmesi mecbur yani :)
Nasil kiyarim,nasil gonderirim,bensiz naaapar oralarda diye dusunmeden edemiyorum ama hayirlisi artik. Sanirim kendi cevresini kurmaya baslayacak ya bunu kendime alistiramiyorum benden uzaklasacak diye :)
Oraya giden 3 gun gitse 2 hafta evde gerci. Hasta cocugu okula gondermelerine o kadaaar sinie oluyorum ki. Haliyle digerleri hemen kapiyor
Kullanmadim canim daha.
Bir ara dayimlar vermisti evde besliyorlar ama kucuk oldugu icin risk edemedim.
Bazisi 2 yas sonrasi,bazisi 3 yas diyor.
Onu yediginde ise 1 hafta normal yumurta yememeliymis falan
Bize de gelse su kar da hastaliklari alip goturse. Onun disinda cok ozledik kendisini. Sogugu geliyor kendini gostermiyor.Eki Görüntüle 2110464 iciniz isinsin brrrrrrr buz,buz
Günaydın canım.Bize de gelse su kar da hastaliklari alip goturse. Onun disinda cok ozledik kendisini. Sogugu geliyor kendini gostermiyor.
Gunaydin herkese.
Kizlar cok moralim bozukkizim 4 gundur hastaydi.sadece mide karin agrisi ve kusma vardi.dunden oglumdada basladi sabaha kadar oturduk.su icse cikariyo.duydumki esimin kuzenin cocugu da oyle olmus salginmis.1gece hastanede yatmis serum takmislar.oylw kotu ki tam gecti diyosun geri geliyo.Allahin gucune gitmesinde bu sene ne zor gecti.hastalik gecmiyo.dikkat edin kizlar bence bu ara hic cikmayin disari.
Slm kizlar nasilsiniz? Geciktirici ilac aldim dun basladim,bugun adet oldum,tamponla idare edicem artik, valiz hazir sayilir,iyiz biz umarim sizde iyisinizdir .
Selam kizlar
Biz de hastayiz. 1 haftadir defne nezleydi bende de 3 gundur gidip gelen bi agri ve burun akintisi vardi. Bu gun artik iyce dayandi kapiya. Rabbim bundan asagi etmesin. Burnum tikali nefes alamamak ne zor.
Ne güzelllll. Oynasın kuzum bol bolEki Görüntüle 2110464 iciniz isinsin brrrrrrr buz,buz
Tesekkur ederiz canimm.aman dikkat edin.bugun daha iyiyiz sankibende hiç kullanmadım daha haftada 1 yedirsem diyorum aslında tavuk yumurtasını bile zorla yer onuda bişeyin içine katıp yediririm tabikide
ya sizin kuzular öğlen uyuyormu biz bıraktık tamamen 8.30 gibi güne başlayıp aksam 9 da ağlayarak yatağa giriyoruz gözünden uyku akıyor olmasına rağmen. erken bıraktı sanki
tubaa1 çok çok geçmiş olsun hali de kalmamıştır kuzuların Allah şifa versin. bizde mümkün olduğunca kapalı kalabalık yerlere gitmiyoruz feci salgın var
Biraz daha iyiyz teyzesiGünaydın canım.
Geçmiş olsun.
Tıkalı burna tuzlu su birebir. Bir çay bardağı suya yarım çay kaşığı tuz koyup enjektöre çek iki burnuna birer enjektör sık kafanı biraz geriye çekip. Öncesinde burnunu iyice temizle biraz açıklık olsun ki su ilerleyebilsin. Burun tıkalı olunca tat da almıyorsun yediklerinden.
tubaa1 çok geçmiş olsun kuzulara. Şimdi nasıllar? İnşaallah bugün toparlamış olurlar.
2 haftaya kadar bizde öyleydik 11.30 12 civarı yatıyorduk hep birlikte. ay erken yatsada kendime vakit ayırsam diyodum şimdide akşam birlikte çok vakit geçiremiyoruz diye hayıflanıyorum. çocugum ne yapsa bana yaranamayacak anlaşılan
Bizimkinin de öğle uykusu bir var bir yok..
Çok dengesiz gece de sık sık kalkıyor zaten nasıl ayakta duruyor bu çocuk bilmiyorum. Şuan uykusuzluktan başım ağrıyor.
Gece 3ten 6ya oda oda dolaştık uyuyamadık. Ne derdi var bilmiyorum.
Dilinde de sürekli çizgi filmne kadar sakındım o kadar üstüne düştü resmen. Şimdi sık sık açıp az az baksın taktiğini uygulayacağım .. Biraz havalar duzelse artik balkon park bahçe sezonları uzun saatlere yayılsa keşke
Saolasin canimmgeçmiş olsun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?