2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Okul olunca daha bi zor. Bir an önce geçsin inşAllah.
Nane limon mideyi rahatlatır az da olsa içirebilirsen.
fermante size de geçmiş olsun.

Ben hiç denemedim.
Ama bim'den alan arkadaşım vardi

Hiç vermedim ama 2 yaşında. Sonra verilebilir die biliyorum bağışıklığı güçlendiriyormuş o kadar iştahsız ki onu nasıl veririm die düşünüyorum bende

L Limonice ben de denemedim bildircin yumurta hep aklimda ama gelisimde sikinti yok diye fazla ustune ugramadim. Zaten 2 yas sonrasi deniyor. Fazlasi erken ergenlige sebebiyet veriyormus aman dikkat.

bende hiç kullanmadım daha haftada 1 yedirsem diyorum aslında tavuk yumurtasını bile zorla yer onuda bişeyin içine katıp yediririm tabikide
ya sizin kuzular öğlen uyuyormu biz bıraktık tamamen 8.30 gibi güne başlayıp aksam 9 da ağlayarak yatağa giriyoruz gözünden uyku akıyor olmasına rağmen. erken bıraktı sanki

tubaa1 çok çok geçmiş olsun hali de kalmamıştır kuzuların Allah şifa versin. bizde mümkün olduğunca kapalı kalabalık yerlere gitmiyoruz feci salgın var

Bize de gelse su kar da hastaliklari alip goturse. Onun disinda cok ozledik kendisini. Sogugu geliyor kendini gostermiyor.

Gunaydin herkese.
Günaydın canım.
Geçmiş olsun.
Tıkalı burna tuzlu su birebir. Bir çay bardağı suya yarım çay kaşığı tuz koyup enjektöre çek iki burnuna birer enjektör sık kafanı biraz geriye çekip. Öncesinde burnunu iyice temizle biraz açıklık olsun ki su ilerleyebilsin. Burun tıkalı olunca tat da almıyorsun yediklerinden.

tubaa1 çok geçmiş olsun kuzulara. Şimdi nasıllar? İnşaallah bugün toparlamış olurlar.

L Limonice öğlen uyuyoruz ama gece çok geç yatıyoruz. Siz öğlen uyumadiginjz için gece baya erken yatıyormussunuz o şekilde telafi ediyor demek ki.
Gece biraz erken yatınca en azından eşinle birkaç saat vakit gecirebilirsin. Biz yatsa da biz de yatsak oluyoruz her gün gözümüz yatakta

geçmiş olsun canım ya

günaydın kızlar, ya bu kış kar yağmadı diye mi böyle dökülüyoruz acaba. mira da cumartesinden beri kuru kuru öksürüyor sinir oldum ya. Haftasonu hava çok güzeldi hep dışardaydık. tiyatroya fln gittik orda mı kaptı acaba diyorum. bide dudağının kenarı uçuk gibi bişey olmuş sabah gördüm inşallah değildir tam toplarlanıyoruz derken tekrar başa sarıyoruz ya

Ne güzelllll. Oynasın kuzum bol bol

Bizim kuzular ne kadar şanssız. Bu sene keyif alabilecekken bir damla bile göremediler. Hastalıklar da cabası.
L Limonice öğlen uykusunu biz de bıraktık. Çok istememe rağmen maalesef uyumuyor. Zaten ayakta sallatmaz. O yüzden uyutmak daha bir zor. Belki yazın günler uzayınca uyur, tek tesellim bu

Son düzenleme:
Bizimkinin de öğle uykusu bir var bir yok..
Çok dengesiz gece de sık sık kalkıyor zaten nasıl ayakta duruyor bu çocuk bilmiyorum. Şuan uykusuzluktan başım ağrıyor.
Gece 3ten 6ya oda oda dolaştık uyuyamadık. Ne derdi var bilmiyorum.
Dilinde de sürekli çizgi film ne kadar sakındım o kadar üstüne düştü resmen. Şimdi sık sık açıp az az baksın taktiğini uygulayacağım .. Biraz havalar duzelse artik balkon park bahçe sezonları uzun saatlere yayılsa keşke

Tesekkur ederiz canimm.aman dikkat edin.bugun daha iyiyiz sanki

Biraz daha iyiyz teyzesi

2 haftaya kadar bizde öyleydik 11.30 12 civarı yatıyorduk hep birlikte. ay erken yatsada kendime vakit ayırsam diyodum şimdide akşam birlikte çok vakit geçiremiyoruz diye hayıflanıyorum. çocugum ne yapsa bana yaranamayacak anlaşılan

canım stres yapma bence üstüne düştükçe ters tepiyor. bide bizim çocuklar zor ikna oldukları için dikkatini başka yöne çek işe yaramıyor. dediğin gibi az az baksın zaten iki gün sonra dışarı çıkmayı tercih edecek nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…