- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.741
Aynen canim kar yagmadi havanin mikrobu kirilmadi.hastaliklar cogaldi malesefgünaydın kızlar, ya bu kış kar yağmadı diye mi böyle dökülüyoruz acaba. mira da cumartesinden beri kuru kuru öksürüyor sinir oldum ya. Haftasonu hava çok güzeldi hep dışardaydık. tiyatroya fln gittik orda mı kaptı acaba diyorum. bide dudağının kenarı uçuk gibi bişey olmuş sabah gördüm inşallah değildirtam toplarlanıyoruz derken tekrar başa sarıyoruz ya
Mekanı cennet kabri pür nur olsun. Sizlerin de başı sağolsun.Kizlar moral bozmak istemiyorum ama bi duanizi alabilirmiyim.
Babaannem vefat etti.
Ne zormus. yaş kaç olursa olsun zormus
Rabbim geride kalanlara saglik,sabir verir insallah.
Cocuklugumun gectigi o evden cenaze cikmasi cok zor geldi bana.
Kizlar moral bozmak istemiyorum ama bi duanizi alabilirmiyim.
Babaannem vefat etti.
Basiniz sag olsun.Allah sabir versin.mekani cennet olsun insallahKizlar moral bozmak istemiyorum ama bi duanizi alabilirmiyim.
Babaannem vefat etti.
Haklisin. Bu konuda biraz hassasım sanırım o yüzden 2 yaşına dek zaten Tv açmadık hiç alışmadı sanırım artik algılar da farklı merak edip keşfetmek istiyor. Ben de hiç sevmem Tv benim için evde olmasa da olur bir nesne sanırım bu yüzden gerildim..canım stres yapma bence üstüne düştükçe ters tepiyor. bide bizim çocuklar zor ikna oldukları için dikkatini başka yöne çek işe yaramıyor. dediğin gibi az az baksın zaten iki gün sonra dışarı çıkmayı tercih edecek nasılsa
Saolasin canimm.cok yiprandik su bir haftada..tartildim 2 kilo vermisim..Haklisin. Bu konuda biraz hassasım sanırım o yüzden 2 yaşına dek zaten Tv açmadık hiç alışmadı sanırım artik algılar da farklı merak edip keşfetmek istiyor. Ben de hiç sevmem Tv benim için evde olmasa da olur bir nesne sanırım bu yüzden gerildim..
Bugün evdeydim hava super 12 de bi çıktık 4te geldik sızdı artik ..4 te uyudu. ..
Mira nasıl oldu?
tubaa1 siz biraz daha iyiymissiniz çok sevindim..
fermante siz nasılsınız..
tutkku başınız sağolsun canım ..can kan yaşı kaç olursa olsun zor. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağ olsun canım, Allah zamansız sırasız ani ölümler vermesin. Tabi yaşlı olması üzülünmeyecek anlamına gelmiyor şahsen benim dedem 100 yaşında rahmetli oldu ama hala anarken gözlerim dolar. Rabbim onun acısını unutturacak başka acı vermesin
Basiniz sag olsun.Allah sabir versin.mekani cennet olsun insallah
Haklisin. Bu konuda biraz hassasım sanırım o yüzden 2 yaşına dek zaten Tv açmadık hiç alışmadı sanırım artik algılar da farklı merak edip keşfetmek istiyor. Ben de hiç sevmem Tv benim için evde olmasa da olur bir nesne sanırım bu yüzden gerildim..
Bugün evdeydim hava super 12 de bi çıktık 4te geldik sızdı artik ..4 te uyudu. ..
Mira nasıl oldu?
tutkku başınız sağolsun canım ..can kan yaşı kaç olursa olsun zor. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun allah mekanını cennet etsinKizlar moral bozmak istemiyorum ama bi duanizi alabilirmiyim.
Babaannem vefat etti.
Geçmiş olsun canım Ertuğrul da dünden beri kuru öksürük vardı bugün de genzi tıkalı hırıltısı var balgam söktürücüyle petitus verdim bugün inşallah ilerlemez bende Erciyes te mi üşüttüm die düşünüyorum bu kış ilk kez çıktık millet küçücük bebekle gidiyo biz bi gidiyoruz hemen öksürükgünaydın kızlar, ya bu kış kar yağmadı diye mi böyle dökülüyoruz acaba. mira da cumartesinden beri kuru kuru öksürüyor sinir oldum ya. Haftasonu hava çok güzeldi hep dışardaydık. tiyatroya fln gittik orda mı kaptı acaba diyorum. bide dudağının kenarı uçuk gibi bişey olmuş sabah gördüm inşallah değildirtam toplarlanıyoruz derken tekrar başa sarıyoruz ya
Geçmiş olsun size de ..Geçmiş olsun canım Ertuğrul da dünden beri kuru öksürük vardı bugün de genzi tıkalı hırıltısı var balgam söktürücüyle petitus verdim bugün inşallah ilerlemez bende Erciyes te mi üşüttüm die düşünüyorum bu kış ilk kez çıktık millet küçücük bebekle gidiyo biz bi gidiyoruz hemen öksürük
Gunaydin herkeseHaklisin. Bu konuda biraz hassasım sanırım o yüzden 2 yaşına dek zaten Tv açmadık hiç alışmadı sanırım artik algılar da farklı merak edip keşfetmek istiyor. Ben de hiç sevmem Tv benim için evde olmasa da olur bir nesne sanırım bu yüzden gerildim..
Mira nasıl oldu?
Gecmis olsun cnm. Soguk hasta etmz diyolar ama oluyoruz iste. Ruslar ciplak atiyolat cocuklari kar ustune. Biz oyle yapsak hastaneden eve gelemeyiz heralde.Geçmiş olsun canım Ertuğrul da dünden beri kuru öksürük vardı bugün de genzi tıkalı hırıltısı var balgam söktürücüyle petitus verdim bugün inşallah ilerlemez bende Erciyes te mi üşüttüm die düşünüyorum bu kış ilk kez çıktık millet küçücük bebekle gidiyo biz bi gidiyoruz hemen öksürük
Haklisin. Bu konuda biraz hassasım sanırım o yüzden 2 yaşına dek zaten Tv açmadık hiç alışmadı sanırım artik algılar da farklı merak edip keşfetmek istiyor. Ben de hiç sevmem Tv benim için evde olmasa da olur bir nesne sanırım bu yüzden gerildim..
Mira nasıl oldu?
Geçmiş olsun canım Ertuğrul da dünden beri kuru öksürük vardı bugün de genzi tıkalı hırıltısı var balgam söktürücüyle petitus verdim bugün inşallah ilerlemez bende Erciyes te mi üşüttüm die düşünüyorum bu kış ilk kez çıktık millet küçücük bebekle gidiyo biz bi gidiyoruz hemen öksürük
Aynen aynen.valla canım bu konuda haklısın ya çok hassas bizimkiler buna da biz sebep olduk sanırım ya. millet terli terli gezdirir bişey olmaz ben uykudan uyanınca her şeyini değiştiririm, yeleksiz durdurmam ama benimki hep hasta
Aynen aynen.
Çok pişmanım. Çok pimpiriktim. Şimdi en ufak şeyden nem kapıyor..
Arkadaşım tam tersiydi çocuk 4 yaşında 2 kez hasta oldu.
Geçmiş olsun size de ..
Bizim çocuklar çok hassas ..
Gecmis olsun cnm. Soguk hasta etmz diyolar ama oluyoruz iste. Ruslar ciplak atiyolat cocuklari kar ustune. Biz oyle yapsak hastaneden eve gelemeyiz heralde.
Teşekkür ederim kızlar gerçekten bizim pimpirimiz yüzünden böle oldular ben yazın bile 3 4 zıbınla geziyorum arabada terliyence zıbın değiştir bazen denk geliyo çocuk oto koltuğunda şapka mont oturuyo ben hemen çıkarırım terlemesin die üstüne terler inmeden değiş o çocuklar terlemiyor mu bizimkiler mi böle anlamadımvalla canım bu konuda haklısın ya çok hassas bizimkiler buna da biz sebep olduk sanırım ya. millet terli terli gezdirir bişey olmaz ben uykudan uyanınca her şeyini değiştiririm, yeleksiz durdurmam ama benimki hep hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?