2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen canim kar yagmadi havanin mikrobu kirilmadi.hastaliklar cogaldi malesef

Kizlar moral bozmak istemiyorum ama bi duanizi alabilirmiyim.
Babaannem vefat etti.
Ne zormus. yaş kaç olursa olsun zormus
Rabbim geride kalanlara saglik,sabir verir insallah.
Cocuklugumun gectigi o evden cenaze cikmasi cok zor geldi bana.
Mekanı cennet kabri pür nur olsun. Sizlerin de başı sağolsun.
G GCA size de geçmiş olsun

Babaannem vefat etti.

Başınız sağ olsun canım, Allah zamansız sırasız ani ölümler vermesin. Tabi yaşlı olması üzülünmeyecek anlamına gelmiyor şahsen benim dedem 100 yaşında rahmetli oldu ama hala anarken gözlerim dolar. Rabbim onun acısını unutturacak başka acı vermesin

Babaannem vefat etti.
Basiniz sag olsun.Allah sabir versin.mekani cennet olsun insallah

Haklisin. Bu konuda biraz hassasım sanırım o yüzden 2 yaşına dek zaten Tv açmadık hiç alışmadı sanırım artik algılar da farklı merak edip keşfetmek istiyor. Ben de hiç sevmem Tv benim için evde olmasa da olur bir nesne sanırım bu yüzden gerildim..
Bugün evdeydim hava super 12 de bi çıktık 4te geldik sızdı artik ..4 te uyudu. ..

Mira nasıl oldu?

tubaa1 siz biraz daha iyiymissiniz çok sevindim..

fermante siz nasılsınız..

tutkku başınız sağolsun canım ..can kan yaşı kaç olursa olsun zor. Allah rahmet eylesin.

Saolasin canimm.cok yiprandik su bir haftada..tartildim 2 kilo vermisim..

Mekanı cennet kabri pür nur olsun. Sizlerin de başı sağolsun.
G GCA size de geçmiş olsun

Basiniz sag olsun.Allah sabir versin.mekani cennet olsun insallah

Cok sagolun kizlar, amin insallah
Gercekten oyle Rabbim sirali olum versin ama zormus işte..

Geçmiş olsun canım Ertuğrul da dünden beri kuru öksürük vardı bugün de genzi tıkalı hırıltısı var balgam söktürücüyle petitus verdim bugün inşallah ilerlemez bende Erciyes te mi üşüttüm die düşünüyorum bu kış ilk kez çıktık millet küçücük bebekle gidiyo biz bi gidiyoruz hemen öksürük

Geçmiş olsun size de ..
Bizim çocuklar çok hassas ..

Gunaydin herkese

Ilac aliyorum onla ayaktayim yatsam yatarim ama ne mumkun. Defne nin burnu akmaya devam ne geriliyor ne ilerliyor. Oyle iste.

Gecmis olsun cnm. Soguk hasta etmz diyolar ama oluyoruz iste. Ruslar ciplak atiyolat cocuklari kar ustune. Biz oyle yapsak hastaneden eve gelemeyiz heralde.

ooh ne güzel yapmışsınız canım. kaldıki uzun vade de sana benzeyecektir bence içini ferah tut. Mira ilerlemedi çok şükür ama ses çatallı, ara ara öksürük de var inşallah böyle geçer

valla canım bu konuda haklısın ya çok hassas bizimkiler buna da biz sebep olduk sanırım ya. millet terli terli gezdirir bişey olmaz ben uykudan uyanınca her şeyini değiştiririm, yeleksiz durdurmam ama benimki hep hasta

Aynen aynen.
Çok pişmanım. Çok pimpiriktim. Şimdi en ufak şeyden nem kapıyor..
Arkadaşım tam tersiydi çocuk 4 yaşında 2 kez hasta oldu.

Aynen aynen.
Çok pişmanım. Çok pimpiriktim. Şimdi en ufak şeyden nem kapıyor..
Arkadaşım tam tersiydi çocuk 4 yaşında 2 kez hasta oldu.

ya şimdi şöyle bişey var bizim etrafımızda anane-babanne var. eşim benden daha hassas. yok ben relax anne olcam desem taşlanırım :) karı- koca doktor arkadaşım var bebek pusette uyuyo uyanıyo üstüne yelek fln giydirmiyo. başka şehirdeler ailelerin yanına gelince şok oluyolar anapalım biz böyle alıştırdık diyo. 2 yaşında bir kere hasta olmuş maşallah

Geçmiş olsun size de ..
Bizim çocuklar çok hassas ..

Gecmis olsun cnm. Soguk hasta etmz diyolar ama oluyoruz iste. Ruslar ciplak atiyolat cocuklari kar ustune. Biz oyle yapsak hastaneden eve gelemeyiz heralde.

Teşekkür ederim kızlar gerçekten bizim pimpirimiz yüzünden böle oldular ben yazın bile 3 4 zıbınla geziyorum arabada terliyence zıbın değiştir bazen denk geliyo çocuk oto koltuğunda şapka mont oturuyo ben hemen çıkarırım terlemesin die üstüne terler inmeden değiş o çocuklar terlemiyor mu bizimkiler mi böle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…