- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.761
Başınız sağolsun allah mekanını cennet etsin
tutkku basiniz saolsun. Allah mekanini nurlandirsin size de sabir versin insallah. Cok zor olum adi soguk.. ama elden bisey gelmiyor. Babaannem vefat ettiginden beri cocuklugumun gectigi o evin onunden bile gecemiyorum. Seni cok iyi anliyorum.
Bu durum gittikce gun gectikce daha da artiyor. Bende de ayni.. ayniydi.. ben artik oranin sadece bir album gibi oldugunu dusunup iyi anlarin fotolandigi/sergilendigi bir yer olarak gorebiliyorum. Zaten de oyle.. sanmaki onlarin cocuklari ev dagitmiyor yemek yememezlik etmiyor misafiri gelmiyor aksam yemek yapmak zorunda degil.. kiminin yardimcisi vardir kiminin haftalik gundelikcisi.. sonucta o kisilerde evlerine kocalarina cocuklarina bakiyorlar cnm.. sen oralara bakip kendini yetemiyor hissediyorsan hem ogluna hem ailene zarar vermeye baslarsin.. o sayfalari sadece bilgi almak icin kullanmayi dene onlarin hayatlari seni etkilemesin.. inan bana boylesi daha guzel..Aynen ne kadar pimpirikli o kadar hasta oluyorlar.
Kizlar bu ara yemek yedirirken fark ettimki.hep tehtitle yediriyorum.
Oyle olunca yiyor, yoksa cogunlukla yemiyor, tv bile fayda etmiyor artik bazen
Ictigi aci oksuruk.surubu vardi, diyorumki yemezsen dr ondan getirir veya ararim bak getirie. Onu mu icmek istiyosun , yemeginimi.yemek istiyosun diye diye.. tani oyle deyince aciyor agzini yiyor.
Soyle soyle yemegini yedi de diyor.
Bunu yaklasik 1 aydir yapiyorum ve haliyle yedigi.icin biraz toparladi kendini. Hastaliktan yuzu iyice kucucuk kalmisti
Yanlis yapiyorumda..bazen yetemiyorum,yetisemiyorum. Ozellikle instagramdaki su herseyi 4 4luk olan anneler arttikca haliyle kendimi sucluyorum.
Biliyorum gorundukleri gibi degiller ama oyle sahane anne olarak duruyolar ki.
Her ogunu faydali yemeklerle dolu, anneligi desen hiic bagirmayan,bol.bol aktivite yaptiran cinsten..
Doldum biraz bu konuda.
Ben genel olarak sadece ogluma odaklanmak?ilgilenmek istiyorum. Ama ev islerimi halletmeden oma valit ayiramiyorum. E ev isleride bitmeyince geriliyorum,ona patliyorum vs..
Saglik olsun tabi ama iste yine bi doldum doldumm..
Sanki mesajı ben yazmışım.. aman terlemesin diye aynı şeyleri yapıyorum. Canta yedek zibin, mendil dolu.Uykuda bile sırtına bez koyup değiştiriyorum kaç kez. Uyaninca zaten tümden değişim.. evin içinde koşarken yeleği çıkar aman oturdu tekrar giydir olmadi hareketlendi tekrar cikar......Teşekkür ederim kızlar gerçekten bizim pimpirimiz yüzünden böle oldular ben yazın bile 3 4 zıbınla geziyorum arabada terliyence zıbın değiştir bazen denk geliyo çocuk oto koltuğunda şapka mont oturuyo ben hemen çıkarırım terlemesin die üstüne terler inmeden değiş o çocuklar terlemiyor mu bizimkiler mi böle anlamadım
Bu durum gittikce gun gectikce daha da artiyor. Bende de ayni.. ayniydi.. ben artik oranin sadece bir album gibi oldugunu dusunup iyi anlarin fotolandigi/sergilendigi bir yer olarak gorebiliyorum. Zaten de oyle.. sanmaki onlarin cocuklari ev dagitmiyor yemek yememezlik etmiyor misafiri gelmiyor aksam yemek yapmak zorunda degil.. kiminin yardimcisi vardir kiminin haftalik gundelikcisi.. sonucta o kisilerde evlerine kocalarina cocuklarina bakiyorlar cnm.. sen oralara bakip kendini yetemiyor hissediyorsan hem ogluna hem ailene zarar vermeye baslarsin.. o sayfalari sadece bilgi almak icin kullanmayi dene onlarin hayatlari seni etkilemesin.. inan bana boylesi daha guzel..
Cocuguna gunde toplamda 1 2 saat vakit ayirabilirsen zaten yeter.. onun disinda illaki yemegini hazirlaman veya evi duzene sokman ya da ne bilim kendine vakit ayirman gerekecek.. yoksa hersey cekilmez oluyor.. elimizdekinin kiymetini bilmemiz lazim.. bizim gibi olmaya calisan nice anne adayi var dimi?
Dip not : edinebilirsen bir kitap onerim var sana bu durumlar hk cok guzel yorumlari var; korkma iyi bir annesin..
İyi geceler kızlar.
Biz bugün fenaydik sabah 4te uyandı 8e kadar. Dalıyor ağlıyor,dalıyor ağlıyor.. dişleri iyice kabarmış ve beyazlamış bir tanesi de görünmek üzere. Hayırlısıyla cikarsaydi su dişleri.
kanadali35 nasıl geçti tatilin ilk günü :)
tutkku bı ara ben de öyle yapıyordum ama biraz daha büyüyünce işlerin tersine dönebileceğini "anne şunu yapmazsan yemeğimi yemem" diyebileegini dusundugum icin ve hayatta her şeyi karşılık bekleyerek yapmaya alışmamasi için bıraktım. Başka çözümler buluyorum. Mesela bugün minik bebeklerini legende yıkayarak yedik akşam yemeğini
Diğer konuda da fermanteye katılıyorum. Sadece iyi şeyler objektiflerde. Emin ol hepsi bizimle aynı şeyleri yaşıyor. Sadece bazıları biraz daha şanslı yardımcı vs açısından. Onların da vakit ayırması gereken başka şeyleri oluyor onun yerine.
Sahte dünyanın sahte insanları imstaAynen ne kadar pimpirikli o kadar hasta oluyorlar.
Kizlar bu ara yemek yedirirken fark ettimki.hep tehtitle yediriyorum.
Oyle olunca yiyor, yoksa cogunlukla yemiyor, tv bile fayda etmiyor artik bazen
Ictigi aci oksuruk.surubu vardi, diyorumki yemezsen dr ondan getirir veya ararim bak getirie. Onu mu icmek istiyosun , yemeginimi.yemek istiyosun diye diye.. tani oyle deyince aciyor agzini yiyor.
Soyle soyle yemegini yedi de diyor.
Bunu yaklasik 1 aydir yapiyorum ve haliyle yedigi.icin biraz toparladi kendini. Hastaliktan yuzu iyice kucucuk kalmisti
Yanlis yapiyorumda..bazen yetemiyorum,yetisemiyorum. Ozellikle instagramdaki su herseyi 4 4luk olan anneler arttikca haliyle kendimi sucluyorum.
Biliyorum gorundukleri gibi degiller ama oyle sahane anne olarak duruyolar ki.
Her ogunu faydali yemeklerle dolu, anneligi desen hiic bagirmayan,bol.bol aktivite yaptiran cinsten..
Doldum biraz bu konuda.
Ben genel olarak sadece ogluma odaklanmak?ilgilenmek istiyorum. Ama ev islerimi halletmeden oma valit ayiramiyorum. E ev isleride bitmeyince geriliyorum,ona patliyorum vs..
Saglik olsun tabi ama iste yine bi doldum doldumm..
Bi yazı da 3 grup yapıp brokoli yedirmişler 1.yersen ödül var 2.grup sadece tadına bak 3.denemeni istiyorum die en çok yemeği sonun da ödül olan grup yemiş daha sonra aynı yemek önlerine koyulduğunu da en az ödül grupu yemiş en çok sadece tadına bakan grup o yüzden ödül veya cezayla yemek yedirmeyin yazıyo du bizde durum farklı değil video yerse yiyoHaklisin orasi oyle. Hadi su cok mutlu gorunen,hayatinda hiic tartismamis gibi canim cicimli sevgili/eş konusunu aştim..
Ama mesela bebek yemek tarifleri icin takip.ettiklerim hep saglikli besliyorum cocugumu modundalar.
Krakeri bile surekli evde yapanlar vs..
Sebze yemeklerine ise hic deginmiyorum bile..
Aktiviteler desen masallah bol keseden..
Burada bulamam ama bir bakayim icerigine, nasipse Edirneye gidisimizde alabilirim
Evet o yonden dusunduruyor beni.. birde durduk yere icine korku sokuyorum doktorla falan.
Tek tesellim o surubu onceden icip tadini bilmesi. Hani oglum yemegini ye ki hasta olmayop surubu icmeyelim gibisindendi yaptigim ama dedigin gibi ilgisini birseye odaklasam iyi olur.
Buyudukce gerci birseyle oyalamak zorlasiyor sanki. Cogu seyi kesfettiler artik
Evet . Zaten tamam kimse yok ben esimle tartistim, yok küsum vs diye paylasmaz ama nebileyim ya iste bazen oluyor boyle iste. Moralimin bozuk oldugu anlara gelince illa takiyorum o sahane gorunen hayatlara. Halbuki aynen onlarda bizim gibi
Zaman ne cabuk geciyo 33 hafta olmus..masallahh..Selam kızlar nasılsınız
tutkku başın sağolsun allah sabır versin canım
Hasta kuzulara da çok geçmiş olsun
Bende iyiyim diyeyim iyi olayım
Kanım aşırı düşmüş kan serumu alıyorum bir haftadır ve doğumda da kan takviye edilecekmiş
Artık iyice ağırlaştım kızlar bez değiştirmek bile zor geliyor
İlk hamilelikte 45 kilo almıştım bunda şu ana kadar 20 olmuş yani iyi bişey benim için
Ama doğum korkum başladı
İlkinde bilmeden gidiyorsun olup bitiyor ama şimdi bildiğimden korkuyorum
Benim için de dua edin her şey yolunda gitsin herzaman yazamıyorum ama okuyorum
Selam kızlar nasılsınız
Kanım aşırı düşmüş kan serumu alıyorum bir haftadır ve doğumda da kan takviye edilecekmiş
İlk hamilelikte 45 kilo almıştım bunda şu ana kadar 20 olmuş yani iyi bişey benim için
Ama doğum korkum başladı
Sağol canımAy canım rabbim koılaylıklar versin. inşallah her sey yolunda olur. sen normal mi doğum yapmıştın
Canım benim az kalmış hayırlısı ile...Selam kızlar nasılsınız
Ama doğum korkum başladı
Selam cnm. Kilo alimin normal bu sefer sanki. Gecenkinde cok kilodan da zor gecmistir. Allah kolaylik versin. Ne cabuk geciyor zaman. Cok az kalmis. Bir cirpida alirsin kucagina insallah. Sen de bize dua et doguma girerken, ben de istiyorum bi bebis daha ama henuz bisi yok.Selam kızlar nasılsınız
Ama doğum korkum başladı
Sağol canımmCanım benim az kalmış hayırlısı ile...
Herşey güzel geçsin inşallah. Dualarimdasin
İnşallah en hayırlı zamanda gelsin ikinci kuzun canımSelam cnm. Kilo alimin normal bu sefer sanki. Gecenkinde cok kilodan da zor gecmistir. Allah kolaylik versin. Ne cabuk geciyor zaman. Cok az kalmis. Bir cirpida alirsin kucagina insallah. Sen de bize dua et doguma girerken, ben de istiyorum bi bebis daha ama henuz bisi yok.
Amin canım sağolasınİyi geceler kızlar.
Nasılsınız?
wakewake geçmiş olsun .
Allah ım kolaylık versin hem son zamanlarında hem de doğumda.
tutkku canım o hesaplara hiç ama hiç takılma.. Göstermelik çoğu.gerçek olan nadir bence . onda da fermantenin dediği gibi daimi yardımcısı vardır.
Benim de ev işlerim yarim yarim. Valla saldım gittieskisi gibi takmıyorum. Sepette 1 hafta çamaşırların kaldığı oluyor toparlancak ,utulenecek.. Hep son dk ..
Yemek bazen aperatif yapıyorum bazen dışardan ..genelde de pratik fırın yemekleri tercih ediyorum
Aktive sayfaları faydalanmak için iyi ama onlar da stres yapıyor insanda. Her gün o kadar etkinlik ben de şaşırarak bakıyorum.
Her gün ayrı etkinlik zor buluyorum yapabiliyorum şahsen .
Yeme konusunda mavisu'ya katılıyorum. Uzun vadede tehdit sana döner . bir de sen de demissin doktor korkusu yer edinmesin içinde kıyamam. En son zaten hastane görünce ağladı demistin ..
Biz de gece uyumuyoruz arada kalktıkları neyse de böyle uyanıp gündüz gibi oturmak beynim çatlıyor . 3 ve 6 arası .. Şimdi yeni daldı kucağımda kitap okurken. Uyku sersemi fena oldum ben de titreme geldi bi üşüdüm. Araba yarışı ,çizgi film, kitap derken sonunda çok şükür .. İnş artik geçsin bu günler hepimizin.
Sahte dünyanın sahte insanları imsta
Bi yazı da 3 grup yapıp brokoli yedirmişler 1.yersen ödül var 2.grup sadece tadına bak 3.denemeni istiyorum die en çok yemeği sonun da ödül olan grup yemiş daha sonra aynı yemek önlerine koyulduğunu da en az ödül grupu yemiş en çok sadece tadına bakan grup o yüzden ödül veya cezayla yemek yedirmeyin yazıyo du bizde durum farklı değil video yerse yiyo
bide sosyal medya ya hiç aldırma sahtelik orası bizim yanımızda tartışıp İnstagram a o tartışan kendileri değişmiş gibi canım kocammm yazan insanlara şahit oldum bu kadar takılıyorsan kullanma bi sere rahatlıyorsan hayatından çıkar sosyal medyayı
Selam kızlar nasılsınız
Ama doğum korkum başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?