- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.781
tutkku yok hiçbirşey vermiyorum canım.. Memeyi biraktirdigimdan beri. İçerse su içiyor.
Ağzım aciyor diye ağlayarak kalktı az önce. Surup verdim. 1 saat durdu uyudu şimdi. Sanırım azılardan. Ne dismis arkadaş.. Kaç aydır çıkamadılar ..
Ama genelde de kalkıyor geceleri uyutuyordum. Bu ara dalamıyor iyice sanırım diş ten.
Evet ama senin kadar degil cnm.
5.30 dan beri ayaktayım
Biri hastalik dedimi aklim gidiyo.ilerlemez insallah canim.gecen sene bu kadar degildik.bu sene dagildik resmen.Hayırlı cumalar
Nasılsınız
Gelenek bozulmadı pes peşe çocuklarımızın hastalık furyası.
Keremde de hapsuruk başladı..
Ve ekstra huysuz
İnşallah çok sağol. Peditus vercem.. Cidden bu sene her ay hastalık furyası...Biri hastalik dedimi aklim gidiyo.ilerlemez insallah canim.gecen sene bu kadar degildik.bu sene dagildik resmen.
Bende petidus veriyodum ama doktor oksuruk varsa petidus ver yoksa verme demisti.dolven ve calpol donusumlu vermemi soylemisti.İnşallah çok sağol. Peditus vercem.. Cidden bu sene her ay hastalık furyası...
Aaa doktorlar da çok acayip bizimki hep Peditus veriyor nezle ve grip olunca.öksürük şurubu ayrı.Bende petidus veriyodum ama doktor oksuruk varsa petidus ver yoksa verme demisti.dolven ve calpol donusumlu vermemi soylemisti.
Evet ama senin kadar degil cnm.
Gunaydin herkese hayirli cumalar.
5.30 dan beri ayaktayım
Hayırlı cumalar
Nasılsınız
Ve ekstra huysuz
Geçmiş olsun canım bende petidus veriyodum aferin yazdı Dr hafta başına kadar toparlamazsa antibiyotik başlıcakHayırlı cumalar
Nasılsınız
Ve ekstra huysuz
Hastalıktan alt üst olduk 5.30 kalktı bugün normal de bile uykuyla arası Yok hasta olunca iice beter oluyoHayirli cumalar kizlar
Efira38 erken mi uyandi o kadar.
DonukPudra huysuzlugu ondanmis desene.. insallah ilerlemez ..
Biz asil gecen kis oyleydik her ayin sonunda hastaydi.
Bagisikligi icin surup vermisti bakalim iyi gelecekmi daha 1 ay kullandik
sevimli4177 bu kadinin paylasimlarina bayiliyorum. Masallah ne kadar sakin bir bakis acisi var hayata karsi
İnşallah çabucak geçer antibiyotiğe gerek kalmadan..Geçmiş olsun canım bende petidus veriyodum aferin yazdı Dr hafta başına kadar toparlamazsa antibiyotik başlıcak
Hastalıktan alt üst olduk 5.30 kalktı bugün normal de bile uykuyla arası Yok hasta olunca iice beter oluyo
İnşallah çabucak geçer antibiyotiğe gerek kalmadan..
Su uykuları doğduklarından beri dert ya.
İnşallah kızlar çok saolunDiimi, uykulari iyice duzensiz oluyor. Insallah antibiyotige gerek kalmaz . Iyi yine hemen vermemisler ant.
Hiç duymadım ama yapsa da o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum.Kizlar bu antibiyotikler kabizlik yaparmi?
Oglum 1 aydir hep kabiz. Bussuru lifli yemek,meyve vs yedirsemde sadece o anlik iyi geliyor oda az az..
Nasil desem afedersiniz ama cogunlukla koyun dıskisi gibi yapiyor kucuk kucuk..
Donemsel mi dicem ama ilk defa bu kadar uzun surdu kabizligi.
Birde bezi birakalnlar, gece ne yapiyorsunuz? Gece bezliyormusunuz?
Bizim sadece gece bezlemeleri var, onun disinda kullanmiyoruz artik ogle uykusundada takmiyorum ama geceyi nasil alistiririm en zoru o geliyor simdi..
Bizimki de boyle diyo..Aaa doktorlar da çok acayip bizimki hep Peditus veriyor nezle ve grip olunca.öksürük şurubu ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?