- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.801
Ben henuz gecmedim cnm o asamaya gece bezliyorum. Gunduz de bazen unutuyorum uykudayken genelde yapmiyir gunduz belli de olmuyor tabi. Gece hep islak. Soylemek lazimmis ve gece bikackez kaldirmak lazimmis.Kizlar bu antibiyotikler kabizlik yaparmi?
Oglum 1 aydir hep kabiz. Bussuru lifli yemek,meyve vs yedirsemde sadece o anlik iyi geliyor oda az az..
Nasil desem afedersiniz ama cogunlukla koyun dıskisi gibi yapiyor kucuk kucuk..
Donemsel mi dicem ama ilk defa bu kadar uzun surdu kabizligi.
Birde bezi birakalnlar, gece ne yapiyorsunuz? Gece bezliyormusunuz?
Bizim sadece gece bezlemeleri var, onun disinda kullanmiyoruz artik ogle uykusundada takmiyorum ama geceyi nasil alistiririm en zoru o geliyor simdi..
Antibiyotik kimi insanda kabiz yapiyor cnm. Bir de demir ilaci veya benzeri bisy kullaniyorsan o da yapiyor.Kizlar bu antibiyotikler kabizlik yaparmi?
Oglum 1 aydir hep kabiz. Bussuru lifli yemek,meyve vs yedirsemde sadece o anlik iyi geliyor oda az az..
Nasil desem afedersiniz ama cogunlukla koyun dıskisi gibi yapiyor kucuk kucuk..
Donemsel mi dicem ama ilk defa bu kadar uzun surdu kabizligi.
Birde bezi birakalnlar, gece ne yapiyorsunuz? Gece bezliyormusunuz?
Bizim sadece gece bezlemeleri var, onun disinda kullanmiyoruz artik ogle uykusundada takmiyorum ama geceyi nasil alistiririm en zoru o geliyor simdi..
Dışkısını katı yapmıyorsa ve zorlanmiyorsa yedinleriyle alakalı olabilir mi? Yani bir şeye alerjisi falan. Bence götür veya ulaşabiliyorsan doktora mesaj at canım hem için rahatlar.Ben de bikac gundur defnenin poposunu silerken cok az kanama goruyorum. Cok zorlanmiyr yaparken ama neden oluyor ne yapmam lazim dusunuyorum. Dr.a gitmeye gerek var mi bekliyim mi biraz daha..
Kanım döndü artık şu haberleri okudukça.. çocuk sansliymis sana rastlamis canım ailesi tabi şok olmuştur okulda olması gereken saat dışarıda!Kızlar bugün çok ilginç bir şey yaşadım.
Kuaforden çıktım eve gidiyorum yanıma bir kız geldi teyzemlere gidiyorum asansöre tek başıma binemem beni birazcık bırakır misiniz dedi. Böyle söyleyince ben de hemen çok yakında zannettim evi.
Tamam dedim yürüdük biraz nerde diyorum surda hemen diyor biraz uzak galiba diyorum yok hemen çok yakın karşıda diyor. Oyle diyince geri de donemedim.annenin babanin haberi var mi dedim evet dedi. Sitenin apartmanin adini sordum bilmiyorum ama evi biliyorum dedi. Birinci sinifa gidiyormus .
Neyse Nerdeyse Yarım saat yürüdük anca geldik eve. Teyzesi şoka girdi. Kimsenin haberi yokmus okulda olmasi gerekiyormus. Kadın tekrar tekrar teşekkür etti.
Giderken susadım dedi marketten su aldım verdim karşıdan karşıya geçerken elini tuttum falan. Ne kadar masumlar ya. Basina bir sürü şey gelebilirdi. Trafik baya yogun bu civarda. Araba carpabilirdi Onu gectim Kimsenin haberi olmadan düşmüş yola ve herhangi birine guveniyor onun istediğini yapıyor. Elimi tutuyor ve bana güveniyor. İstediğim yere götürebilirdim mesela.
Özellikle ig de iki gundur tecavüz vakası çok gördüm. Aklımdan çıkmıyor Allah ım masum yavrularımizi korusun.
Sadece kız çocuğu olayı da yok artık. Belki gördünüz ig de paylaşıp duruyorlar. 3 yaşında bir oğlan çocuğu. Bağırsakları mesanesi yırtılmış bir dizi ameliyat.. karın boşluğuna dağılan sperm ve kendi dışkısı. İltihap.. karaciğer zarar görmüş vs vs......
Özür dilerim sizi de üzdüm biliyorum. Hepimiz çok dikkatli olmalı ve çok dua etmeliyiz. Onlar çok masumlar ve cok saflar çok..
Ben sokkk oldum inanamiyorum..ailesi okulda saniyo kiz disardamiymis..Rabbim sen koru yavrularimizi.markete ekmek almaya bile gonderemiyorum kizimi. servise binip inerken bile gozluyorum hep.bizim burda da adamin biri arabasiyla kucuk kizlara opucuk atiyomus sizi birakiyim diye arabaya almak istiyomus.duyunca cok kotu oldum..Kızlar bugün çok ilginç bir şey yaşadım.
Kuaforden çıktım eve gidiyorum yanıma bir kız geldi teyzemlere gidiyorum asansöre tek başıma binemem beni birazcık bırakır misiniz dedi. Böyle söyleyince ben de hemen çok yakında zannettim evi.
Tamam dedim yürüdük biraz nerde diyorum surda hemen diyor biraz uzak galiba diyorum yok hemen çok yakın karşıda diyor. Oyle diyince geri de donemedim.annenin babanin haberi var mi dedim evet dedi. Sitenin apartmanin adini sordum bilmiyorum ama evi biliyorum dedi. Birinci sinifa gidiyormus .
Neyse Nerdeyse Yarım saat yürüdük anca geldik eve. Teyzesi şoka girdi. Kimsenin haberi yokmus okulda olmasi gerekiyormus. Kadın tekrar tekrar teşekkür etti.
Giderken susadım dedi marketten su aldım verdim karşıdan karşıya geçerken elini tuttum falan. Ne kadar masumlar ya. Basina bir sürü şey gelebilirdi. Trafik baya yogun bu civarda. Araba carpabilirdi Onu gectim Kimsenin haberi olmadan düşmüş yola ve herhangi birine guveniyor onun istediğini yapıyor. Elimi tutuyor ve bana güveniyor. İstediğim yere götürebilirdim mesela.
Özellikle ig de iki gundur tecavüz vakası çok gördüm. Aklımdan çıkmıyor Allah ım masum yavrularımizi korusun.
Sadece kız çocuğu olayı da yok artık. Belki gördünüz ig de paylaşıp duruyorlar. 3 yaşında bir oğlan çocuğu. Bağırsakları mesanesi yırtılmış bir dizi ameliyat.. karın boşluğuna dağılan sperm ve kendi dışkısı. İltihap.. karaciğer zarar görmüş vs vs......
Özür dilerim sizi de üzdüm biliyorum. Hepimiz çok dikkatli olmalı ve çok dua etmeliyiz. Onlar çok masumlar ve cok saflar çok..
Kendi kıyafetleri bitti benimkilere sardi Mehmet
Duş aldım üzerimden çıkanları makinaya aticam izin vermiyor hayır tekrar bunları giy diye ağlıyor bugün
Saol canım bizde doğduğun dan beri en ağır gribi yaşıyoruz bütün hastalara şifa versin rabbimHiç duymadım ama yapsa da o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum.
Bir kez oldular mi baya bi süre öyle gidiyor herhalde. Bizde de iki ay kadar sürmüştü.
Efira38 geçmiş olsun canım.
Biz antibiyotik kullanıyoruz gün aşırı şekilde.
Buharlar da ise yaradı rahatladik şükür.
Kuzenimin kızı zatürre olmuş yatış yapalım demiş doktor. Kuzenim cok üzgün ve kendini suçluyor.
Allahım hepsine şifa versin..
Hiç duymadım ama yapsa da o kadar uzun sürmez diye düşünüyorum.
Bir kez oldular mi baya bi süre öyle gidiyor herhalde. Bizde de iki ay kadar sürmüştü.
Efira38 geçmiş olsun canım.
Biz antibiyotik kullanıyoruz gün aşırı şekilde.
Buharlar da ise yaradı rahatladik şükür.
Kuzenimin kızı zatürre olmuş yatış yapalım demiş doktor. Kuzenim cok üzgün ve kendini suçluyor.
Allahım hepsine şifa versin..
Ben henuz gecmedim cnm o asamaya gece bezliyorum. Gunduz de bazen unutuyorum uykudayken genelde yapmiyir gunduz belli de olmuyor tabi. Gece hep islak. Soylemek lazimmis ve gece bikackez kaldirmak lazimmis.
Ben de bikac gundur defnenin poposunu silerken cok az kanama goruyorum. Cok zorlanmiyr yaparken ama neden oluyor ne yapmam lazim dusunuyorum. Dr.a gitmeye gerek var mi bekliyim mi biraz daha..
Bak onu hiç düşünmemiştim :///Son günlerde medyaya yansıyanlar kan donduracak cinsten gerçekten.
Midem bulanıyor. Coxuklarimiza kendilerini korumayı çok iyi öğretmeliyiz.
M Mavisu27 çok ilginç .. Allah iyi ki karşısına seni çıkarmış. Ne kadar zor okula gitti sanıp ..ay Allahım cidden cildirmalik.
Sen de iyi cesaret gitmişsin güvenip malum bu şeyler için çocukları kullanan insanlar var . seni de bir apartmana götürüp senin de başına birşey gelebilirdi. Allahım korusun...
Bak onu hiç düşünmemiştim :///
Vallahi sen söyleyince korktum eve kadar bıraktım çocuğu dediğin gibi beni içeri alıp... Napabilirdim ki.. Allah ım sadece çocuklar değil hepimiz için bir sürü tehlike var.
Alerjik bisey de yok ama. Sabah msj attim dr.a geri aradi cocuk cerrahina gostermekte fayda var dedi. Damar catlagi olmus olabilirmis. Aslinda krem kullansan gecer ama yine de muayene iyi olur dedi.Dışkısını katı yapmıyorsa ve zorlanmiyorsa yedinleriyle alakalı olabilir mi? Yani bir şeye alerjisi falan. Bence götür veya ulaşabiliyorsan doktora mesaj at canım hem için rahatlar.
Ya canim anlattiklarini heyecanla okudum. Once kiz icin endiselendim ya seninle degil de kotu niyetli biriyle karsilassaydi diye.. sonra da senin icin endiselendim ya o kucuk kizi kullanan kotu niyetli birileri olsaydi diye.. valla su zamanda yardim isteyen de gercekten zorda mi diye dusunmeden edemiyor insan.. neyseki Allah korumus ikinizi de.. neler neler var ya.. kucucuk cocuklari okuldab yalniz basina nasil birakiyorlar.. guvenlik nerde o okulda.. ey Allahim.. kafayi yedirtcekler insanlara.. sosyal medyada dolasan haberlerden zaten utaniyorum uzuluyorum korkuyorum.. Allahim tum yavrulari iyi niyetli insanlarla karsilastirsin ailesi olsa bile..Kızlar bugün çok ilginç bir şey yaşadım.
Ne iyi etmissin evde miydin? Kerem nasil bos birakti seni. Evden cikmadigim surece pesimden ayrilmayan bir kuyrugim var da ondan sordum.. babasi da saolsun 15dk dan fazla oynatamiyor. Oyun bulamayinca da telefona sariyor kizm.
**
kanadali35 iyi tatiller
M mambur epeydir yoksun..
** Ben de dün kendime vakit ayirdim.çok ihtiyacım vardı. Keremle babası takıldılar . beni rahatsız etmeyin dedim .oturdum kitap okudum.Ruhuma iyi geldi.
Yok cnm. Arayip telden gorustum hafta ici goturecegim de nasil muayene edicek. Bana bile zor ellettiriyorken onu dusunuyorum.fermante geçmiş olsun. Gittiniz mi dr'a.. Belki zorlandır insan oluyordur.
Aynen oyle.. zaten ne geliyosa yakinindan geliyormus.. aman allahim gostermesin.. herkese kotu gozle bakar oldum bu tur mahluklar yuzunden..Kimseye guvenmeye gelmiyor hic..
Ne konu komsu,ne akraba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?