2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne iyi etmissin evde miydin? Kerem nasil bos birakti seni. Evden cikmadigim surece pesimden ayrilmayan bir kuyrugim var da ondan sordum.. babasi da saolsun 15dk dan fazla oynatamiyor. Oyun bulamayinca da telefona sariyor kizm.
Eşim bu aralar mesai kaldı üst üste.. Özlemişti çok. Ha bir ara yanıma geldi yolladım yine.uzun oyun kurma konusunda işlerine gelmiyor bence erkeklerin.
Biz tüm gün napiyoruz acaba.
**
Oyunla, oyuncakla inşallah doktor muayene eder
*

Kizlar cok uykusuzum.gece her saat basi kalkilir mi? meme gitti yaninda yatiyim sevdasi basladi.esim pes edip gece oturma odasina gitti..
Ben de inatla yatirmadim.anneee diye bagriyo yanima yatinca uyuyo yerine koydum..yarimsaate tekrar kalkti tekrar yatirdim..sanirim son hastalikta birliktw yatmistik alisti..halbuki aramiz cok yakin yatagin filesinden goredebiliyo..her zaman bisey cikariyo cins bu cocuk

Kızlar bir şey soracağım size.
Biz hala mama kullanıyorduk ya.
Sute geçtik bugün. İçmez diyordum ama içti.
Sizce mama mi yararlı süt mü çocuk için??
Hala kararsızım üç yaşına kadar devam mı etseydik diye.

Siz hangi marka süt kullanıyorsunuz?. Özellikle bu çok önemli benjm için.
Veya bir yerden mi getirtiyorsunuz?

Bir de içine bir şey katıyor musunuz cici bebe falan ? Çocukluğumdan öyle kalmış aklımda katarlardi.
ben bugün azıcık bal kattim.
Doktor bir şey katma demişti ama icmeyecegini düşündüm sade.

Ben inek sutu aliyorum. Gunduz sade iciyo. Bazi aksamlar da balli yapiyorum. Biskuvi vs hic katmadim. Bosuna seker almasin diye. Artik mamayi birak sence ytr buyudu artik hersey yiyo sonucta. Normal sute alistir ve sade icsin icebiliyosa. Buyuyunce de oyle devam eder.

fermante canim tam nasil desem bilemedim nasil muayene edecek dr bilmiyorum ama genelde afedersin parmakla kontrol ediliyor.
Eger varsa baska kontrol yontemi sor doktora onu en son care olarak yapsin.
Hem genelde agrili oluyor,hem bir eczaci tandiigim demisti cocuklarda travma yaratiyor diye.
Onceden dr la konus derim nasil muayene edecegini.

Evet ne geliyorsa ozellikle akrabalardan geliyor. Herkese ozellikle akrabalara guvenmemeyi cok uzun aman once ogrendim, basimiza bir olay gelmisti. O gun bugundur en yakinimdan bile suphe ederim, en iyis boyle kimseye guvenmeyince kafanda rahat oluyor gercekten..

M Mavisu27 bencede verme artik mamayi canim.
Bulabiliyorsan inek sutu veya keci sutu bul.
Bazen cici bebe degilde normal sade biskuviyle veriyorum.
Cici bebe hakkinda pek iyi seyler okumadim, birde bir resim paylasmislardi icinden kurt cikmis cici bebenin..
Ne kadar dogru ne kadar yalan bilemem.

Kizlar peki bu inek sutunun buzdolabinda kalma suresi kac gun?
Geneldd 3.gunden sonra vermiyorum artik taze degildir diye ama habire 3,4 gunde birde sut almak ....

Biz pastorize inek sutu iciyoruz gunde 2 su bardagi.icine hic birsey katmiyorum.sade iciyoruz.
DonukPudra sevindim canim..bizde iyiyiz sukur

Kızlar slm herkese
Nasılsınız
Ben şoklardayım geçen gün adetim geçti demistimya size bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yetmedi kan tahlili verdim hamileyimmmmm...teyzosları inş .Allahin izniyle 2.bebeğim geliyo yarında Dr ma gidicem bakalım hayırlısı dua edin nolur çok heyecanlıyım hem seviniyorum hem daha bu sipayi buyutemedim daha diye korkuyorum çok tuhaf oldum valla

Tebrik ederim çok
2.bebekler geliyor artik maşallah topigimize.
Hayırlı ve sağlıklı kavuşun inşallah.
Çok güzel bir gebelik yaşarsın umarım.

Tebrik ederim çok
2.bebekler geliyor artik maşallah topigimize.
Hayırlı ve sağlıklı kavuşun inşallah.
Çok güzel bir gebelik yaşarsın umarım.
Yaaa ınsallahh cümlemizle birlikte
Çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin anneli babalı insallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Muayene yontemini biliyorum cnm o yuzden sikinti yaptim zaten. Birkacc gun daha deniycem bugun bisey gelmedi. Kayisi ceviz yemeyo arttiricam ona gore takip edicem bakalim.
4 gun felan duruyo genelde inek sutu. Bozulunca eksiyo ya da isitirken kesiliyor ona gore tadina bakip vermen bisey olmaz.

Allah hayırlı etsin çok tebrik ederim

Kızlar bu sütleri nasıl yapıyorsunuz yani hepsini kaynatıp buzdolabınin altına koyup ısıtıyor musunuz?

Gecen senelerde bir arkadaş götürmüştü oğlunu aynı sebepten. Muayene etmemiş doktor. Etkilenir diye. Ama onun yaşı biraz daha büyüktü sanki. Yine de götür sen bence bir şey söyler muayene etmese de.
Bir de sen baktın mı popoda çatlak falan var mı disardan . 7-8 aylıkken bizde öyle olmuştu çünkü. Çok hafif bir çatlak varmış ben hiç farketmemisim. Nokta nokta kan geliyordu.

Ben genel 5lt aliyorum 3tn 1.5 lt lik oluyo. 1iyle yogurt yapiyorum. 1ini buzluga atiyorum 1inide iciyoruz. Buzluktakini de aksamdan dolabin gunluk gozune koyuyorum cozulunce isitip iciyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…