2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayyyy canim hadi gozun aydinn cok sevindim.kese gorunur bence bebek gorunmez daha..darisi fermante ye insallah..bi guzel haberde sen ver
Insallah canim. Deniyorum ben de gunleri kacirmamaya calisiyorum ama tutmuyor. Vardir onda da bi hayir. Beni dusundugun icin tesekkurler cnm benim.

Çok saol canım darısı tabiki de fermante ve bütün isteyenlerin bekleyenlerin başına hayirlisiyla insallahh
Saol cnm. Guzel duani rabbim duyar insallah. Isteyen herkese hayirli evlatlar nasip olur.

Ertuğrul aynı çok ağır geçiyo bu sefer hatta bana geçirdi ama bana nerde sıra geliyo
Sana da çok geçmiş olsun canım
Valla anneysen hiçbirşeye hakkın yok. Bir çayı sıcak içmek bile lüks ... Nerde dinlenmek istirahat.
Artik iyileşir umarım.
Öksürük için siyah turp oyulup içine bal gece inlendirip ertesi gün kaşık kaşık versen?

Teşekkür ederim canım valla insan kendinden geçiyo zaten çocuk hasta olunca turp hiç aklıma gelmedi denim bi hapşuruk öksürük ateş burun akıntısının herşey var allah dermansız dert vermesin ama bu kadar ağır hiç olmamıştı bugüne kadar

Insallah canim. Deniyorum ben de gunleri kacirmamaya calisiyorum ama tutmuyor. Vardir onda da bi hayir. Beni dusundugun icin tesekkurler cnm benim.

Saol cnm. Guzel duani rabbim duyar insallah. Isteyen herkese hayirli evlatlar nasip olur.
Benim de tam umidimi kestigim ay olmustu.13 ay olmadi..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.sanada bir an once hayirlisiyla insallahh..

Kiyamam yavrum benim bir an once iyilessin insallah.ne yapcagimizida sasirdik artik deniyoruz herseyi bebislerdw ilac icmekten bikti.benimki ilac sisesini gorunce yinemii diye aglamaya sizlanmaya basliyo

Selam kızlar
Bende hastalandım ateş ve boğaz enfeksiyonu ama ilaç kullanamıyorum
Kendimi boşverdim de yatıp dinlenemeden birde göktug ateşlendi
Allahım dermansız dert vermesin ama çok zor
Yarın sağlık ocağına götürcem ve bir şey yok diyecek gönderecek
Sonra ateş pik yapacak ve hastaneye götürcez antibiyotik almadan geçmeyecek
Klasik sahnemiz

Hasta kuzulara cok gecmis olsun :/
Gercekten icleri dislari ilac oldu miniklerin

hknzlm yanii insana zorla cocuk yaptirtacaksinizz
cok sevindim canim, hersey yolunda gidip Rabbim saglicakla kucaginiza almayip nasip eder insallah.

fermante takip et bakalim, belki olmaz artik.
Kuzenimin kizida buyuk ama o biraz, onunda 2,3 kez kan gelmisti bidahada olmamis. O da şu kontrol stresindne goturememisti dr, biraz evde takip etmisti.
Onemli birsey degildir insallah, catlak,hemoroid falansa zaten genelde agrisi olur anlarsin

Cok gecmis olsun canim.bol bol nane limon ic bogazlarin yumusasin.

Canım benim size de çok ama çok geçmiş olsun ...
Havalar o kadar saçma ki.
Dün günlük guneslikti burası bugün kara bulutlar

Cok gecmis olsun canim ya. Biz dr hala tam atlatamadik. Ikimizde de geniz akintisi devam ediyor. Hayirlisiyla gecer gider insallah.

Kiyamam yavrum benim bir an once iyilessin insallah.ne yapcagimizida sasirdik artik deniyoruz herseyi bebislerdw ilac icmekten bikti.benimki ilac sisesini gorunce yinemii diye aglamaya sizlanmaya basliyo
İnşallah Canım bizimkide ilacı çok seviyo yemek yemezsen ilaç veremem aç içemezsin diyorum ilaç içmek için yemek yiyo ilaca açtığı gibi yemeklere ağzını açmıyo

İnşallah Canım bizimkide ilacı çok seviyo yemek yemezsen ilaç veremem aç içemezsin diyorum ilaç içmek için yemek yiyo ilaca açtığı gibi yemeklere ağzını açmıyo
Aaa ilk defa ilac seven bebis duydum.bizimkine 1 olcek surubu verene kadar kavga kiyamet.yutmuyoda tukuruyo ustune basina saciyo.

Cok gecmis olsun canim.bol bol nane limon ic bogazlarin yumusasin.

Canım benim size de çok ama çok geçmiş olsun ...
Havalar o kadar saçma ki.
Dün günlük guneslikti burası bugün kara bulutlar

Sağolun kızlar
Doktora götürmedim bugünlük peditus ateş düşürücü falan takip edeyim diyorum
Çünkü başlangıçta gidiyoruz her seferinde bir şeyi yok deyip saçma ilaçlar veriyorlar
Sonra tekrar gidiyoruz
Gün içinde ateşi çok aşırı değil en fazla 38
Antibiyotiksiz atlatabilirmiyiz acaba ya

Geçmiş olsun kuzuya bize Dr aferin bide balgam söktürücü verdi 5 gün kullanalım geçmezse antibiyotik verelim dedi boğazı kızarmış 4 gün 38.9 da ateş oldu tam geçmedi ama ilerlemedi de bence sende biraz kullan kötüye giderse antibiyotik ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…