- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.841
Insallah canim. Deniyorum ben de gunleri kacirmamaya calisiyorum ama tutmuyor. Vardir onda da bi hayir. Beni dusundugun icin tesekkurler cnm benim.Ayyyy canim hadi gozun aydinn cok sevindim.kese gorunur bence bebek gorunmez daha..darisifermante ye insallah..bi guzel haberde sen ver
Saol cnm. Guzel duani rabbim duyar insallah. Isteyen herkese hayirli evlatlar nasip olur.Çok saol canım darısı tabiki defermante ve bütün isteyenlerin bekleyenlerin başına hayirlisiyla insallahh
Sana da çok geçmiş olsun canımErtuğrul aynı çok ağır geçiyo bu sefer hatta bana geçirdi ama bana nerde sıra geliyo
Teşekkür ederim canım valla insan kendinden geçiyo zaten çocuk hasta olunca turp hiç aklıma gelmedi denim bi hapşuruk öksürük ateş burun akıntısının herşey var allah dermansız dert vermesin ama bu kadar ağır hiç olmamıştı bugüne kadarSana da çok geçmiş olsun canım
Valla anneysen hiçbirşeye hakkın yok. Bir çayı sıcak içmek bile lüks ... Nerde dinlenmek istirahat.
Artik iyileşir umarım.
Öksürük için siyah turp oyulup içine bal gece inlendirip ertesi gün kaşık kaşık versen?
Benim de tam umidimi kestigim ay olmustu.13 ay olmadi..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.sanada bir an once hayirlisiyla insallahh..Insallah canim. Deniyorum ben de gunleri kacirmamaya calisiyorum ama tutmuyor. Vardir onda da bi hayir. Beni dusundugun icin tesekkurler cnm benim.
Saol cnm. Guzel duani rabbim duyar insallah. Isteyen herkese hayirli evlatlar nasip olur.
Kiyamam yavrum benim bir an once iyilessin insallah.ne yapcagimizida sasirdik artik deniyoruz herseyi bebislerdw ilac icmekten bikti.benimki ilac sisesini gorunce yinemii diye aglamaya sizlanmaya basliyoTeşekkür ederim canım valla insan kendinden geçiyo zaten çocuk hasta olunca turp hiç aklıma gelmedi denim bi hapşuruk öksürük ateş burun akıntısının herşey var allah dermansız dert vermesin ama bu kadar ağır hiç olmamıştı bugüne kadar
Cok gecmis olsun canim.bol bol nane limon ic bogazlarin yumusasin.Selam kızlar
Bende hastalandım ateş ve boğaz enfeksiyonu ama ilaç kullanamıyorum
Kendimi boşverdim de yatıp dinlenemeden birde göktug ateşlendi
Allahım dermansız dert vermesin ama çok zor
Yarın sağlık ocağına götürcem ve bir şey yok diyecek gönderecek
Sonra ateş pik yapacak ve hastaneye götürcez antibiyotik almadan geçmeyecek
Klasik sahnemiz
Canım benim size de çok ama çok geçmiş olsun ...Selam kızlar
Bende hastalandım ateş ve boğaz enfeksiyonu ama ilaç kullanamıyorum
Kendimi boşverdim de yatıp dinlenemeden birde göktug ateşlendi
Allahım dermansız dert vermesin ama çok zor
Yarın sağlık ocağına götürcem ve bir şey yok diyecek gönderecek
Sonra ateş pik yapacak ve hastaneye götürcez antibiyotik almadan geçmeyecek
Klasik sahnemiz
Cok gecmis olsun canim ya. Biz dr hala tam atlatamadik. Ikimizde de geniz akintisi devam ediyor. Hayirlisiyla gecer gider insallah.Teşekkür ederim canım valla insan kendinden geçiyo zaten çocuk hasta olunca turp hiç aklıma gelmedi denim bi hapşuruk öksürük ateş burun akıntısının herşey var allah dermansız dert vermesin ama bu kadar ağır hiç olmamıştı bugüne kadar
İnşallah Canım bizimkide ilacı çok seviyo yemek yemezsen ilaç veremem aç içemezsin diyorum ilaç içmek için yemek yiyo ilaca açtığı gibi yemeklere ağzını açmıyoKiyamam yavrum benim bir an once iyilessin insallah.ne yapcagimizida sasirdik artik deniyoruz herseyi bebislerdw ilac icmekten bikti.benimki ilac sisesini gorunce yinemii diye aglamaya sizlanmaya basliyo
İnşallah canım gerçekten geçmiyo ama herkeste Boğaz ağrısı var salgın herhaldeCok gecmis olsun canim ya. Biz dr hala tam atlatamadik. Ikimizde de geniz akintisi devam ediyor. Hayirlisiyla gecer gider insallah.
Aaa ilk defa ilac seven bebis duydum.bizimkine 1 olcek surubu verene kadar kavga kiyamet.yutmuyoda tukuruyo ustune basina saciyo.İnşallah Canım bizimkide ilacı çok seviyo yemek yemezsen ilaç veremem aç içemezsin diyorum ilaç içmek için yemek yiyo ilaca açtığı gibi yemeklere ağzını açmıyo
Bizimki her konuda öle die herkesin bayıldığı şeyden hiç hoşlanmaz kimsenin sevmediğine bayılırAaa ilk defa ilac seven bebis duydum.bizimkine 1 olcek surubu verene kadar kavga kiyamet.yutmuyoda tukuruyo ustune basina saciyo.
Bizimki her konuda öle die herkesin bayıldığı şeyden hiç hoşlanmaz kimsenin sevmediğine bayılır
Cok gecmis olsun canim.bol bol nane limon ic bogazlarin yumusasin.
Canım benim size de çok ama çok geçmiş olsun ...
Havalar o kadar saçma ki.
Dün günlük guneslikti burası bugün kara bulutlar
Geçmiş olsun kuzuya bize Dr aferin bide balgam söktürücü verdi 5 gün kullanalım geçmezse antibiyotik verelim dedi boğazı kızarmış 4 gün 38.9 da ateş oldu tam geçmedi ama ilerlemedi de bence sende biraz kullan kötüye giderse antibiyotik verSağolun kızlar
Doktora götürmedim bugünlük peditus ateş düşürücü falan takip edeyim diyorum
Çünkü başlangıçta gidiyoruz her seferinde bir şeyi yok deyip saçma ilaçlar veriyorlar
Sonra tekrar gidiyoruz
Gün içinde ateşi çok aşırı değil en fazla 38
Antibiyotiksiz atlatabilirmiyiz acaba ya
Saol canım insallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cok saol canımAllah hayırlı etsin çok tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?