- 5 Mayıs 2015
- 330
- 776
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.861
Sağol canım size de çok geçmiş olsun kendi derdime düştüm kimseninin hatrını soramadımGeçmiş olsun kuzuya bize Dr aferin bide balgam söktürücü verdi 5 gün kullanalım geçmezse antibiyotik verelim dedi boğazı kızarmış 4 gün 38.9 da ateş oldu tam geçmedi ama ilerlemedi de bence sende biraz kullan kötüye giderse antibiyotik ver
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahCok saol canım
Amin canım inşallah ..darisi tüm isteyenlerin olsun..Hasta kuzulara cok gecmis olsun :/
Gercekten icleri dislari ilac oldu miniklerin
hknzlm yanii insana zorla cocuk yaptirtacaksinizz
cok sevindim canim, hersey yolunda gidip Rabbim saglicakla kucaginiza almayip nasip eder insallah.
@fermante takip et bakalim, belki olmaz artik.
Kuzenimin kizida buyuk ama o biraz, onunda 2,3 kez kan gelmisti bidahada olmamis. O da şu kontrol stresindne goturememisti dr, biraz evde takip etmisti.
Onemli birsey degildir insallah, catlak,hemoroid falansa zaten genelde agrisi olur anlarsin
Saol canım evet haklısın artık o kadarda küçük sayılmazlar Allah yardımcımız olsun artıkHayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
Neyse ki sizin yaş farkı birazcık daha fazla oluyor o zamana iyice laftan anlarlar
Bence haftaya git.Kizlarr günaydın
Tahlil yaptirdigimdan beri Dr çıkamadım full doluymus pazartesiye kadar ..randevusuzda almıyorlar. normal devlet hastanesine gitsem koca hastanede tek Dr oda dolu hem çıksam hadi o zamanda haftaya bi daha ultrasona giricem kendi Dr ma..napsam bilemedim böyle bekleyemiyorum da kese olustumu bebek saglikli bi şekilde tutundumu yerlestimi gerçekten çok merak içindeyim napsam beklesem mi haftaya kadar
Korktuğu için olmuş olabilir.. Zamanla geçer canım. Arada yardımcı ol.Kizlar dun Ayaz tum gun kekeledi
Mesela ne yapiyor o demek isterken ne ne ne ne yapiyor o diye baya bi tekrarliyor
Herseyi hizla soyleme istekleri var ondanmidir. Tabi nazara gelmelik bir durumumuz oldu gecen gun ve aksam. Birde koktugu birsey oldu. Hangisine baglayayim bilemedim.
Ama cok uzuluyorum karsimda oyle konusmaya caba sarfederken ben birsey yapamiyorum :/
Canim bence uzulcek bir sey yok..bazi kelimeleri soylemekte zorlaniyolar.komsumun kizida kekeleyerek konustu bir ara.simdi masallah buyudu mukemmel diksiyonu var.heycanlaniyoda olabilir.belki kekelwyerek soylemek hosunada gitmis olabilir.ogrenme kesfwtme cagindalar.uzun surerse doktara danisirsin.ama gecer benceKizlar dun Ayaz tum gun kekeledi
Mesela ne yapiyor o demek isterken ne ne ne ne yapiyor o diye baya bi tekrarliyor
Herseyi hizla soyleme istekleri var ondanmidir. Tabi nazara gelmelik bir durumumuz oldu gecen gun ve aksam. Birde koktugu birsey oldu. Hangisine baglayayim bilemedim.
Ama cok uzuluyorum karsimda oyle konusmaya caba sarfederken ben birsey yapamiyorum :/
Korktuğu için olmuş olabilir.. Zamanla geçer canım. Arada yardımcı ol.
Neden öyle konuşuyorsun vs tarzı kelimeler kullanmayın siz..
Geçer Allahın izniyle. Bazen takiliyorlar zaten ..
Canim bence uzulcek bir sey yok..bazi kelimeleri soylemekte zorlaniyolar.komsumun kizida kekeleyerek konustu bir ara.simdi masallah buyudu mukemmel diksiyonu var.heycanlaniyoda olabilir.belki kekelwyerek soylemek hosunada gitmis olabilir.ogrenme kesfwtme cagindalar.uzun surerse doktara danisirsin.ama gecer bence
Bişeyden korkunca da olabiliyo yüksek ses yada başka bişeyKizlar dun Ayaz tum gun kekeledi
Bu sahne çok tanıdıkAaa ilk defa ilac seven bebis duydum.bizimkine 1 olcek surubu verene kadar kavga kiyamet.yutmuyoda tukuruyo ustune basina saciyo.
Nevi şahsına münhasır kuzucugumBizimki her konuda öle die herkesin bayıldığı şeyden hiç hoşlanmaz kimsenin sevmediğine bayılır
Ben olsam beklerdim :)Kizlarr günaydın
Tahlil yaptirdigimdan beri Dr çıkamadım full doluymus pazartesiye kadar ..randevusuzda almıyorlar. normal devlet hastanesine gitsem koca hastanede tek Dr oda dolu hem çıksam hadi o zamanda haftaya bi daha ultrasona giricem kendi Dr ma..napsam bilemedim böyle bekleyemiyorum da kese olustumu bebek saglikli bi şekilde tutundumu yerlestimi gerçekten çok merak içindeyim napsam beklesem mi haftaya kadar
Bence endişelenme canım hem korktu diyorsun bak. Birkaç güne gecer inşaallah. Bir de yeni yeni kelimeler öğrenince hepsini birden söylemek istiyor heyecanlanıyor.Kizlar dun Ayaz tum gun kekeledi
Bişeyden korkunca da olabiliyo yüksek ses yada başka bişey
Bence endişelenme canım hem korktu diyorsun bak. Birkaç güne gecer inşaallah. Bir de yeni yeni kelimeler öğrenince hepsini birden söylemek istiyor heyecanlanıyor.
Bu arada adı da çok güzelmş yakışıklınin
wakewake çok geçmiş olsun nasıl oldunuz ateşiniz yükseldi mi?
Selam kızlar.
Ben de bugün hastaneye gittim.
Yüzümde bir uyuşma ve kolumda güçsüzlük vardı.
İşinin yan etkisi olabiliyormus boyundaki sinirlere zarar verdigi için. Norolojiye yolladı. Ona gidicem.
Aman başka bişi olmasın da o da geçer inşaallah.
Hepinizi operim
M Mavisu27 canım benim inşallah güzel şeyler yazacaksın. Gelmiş geçmiş olsun..
Nasılsınız arkadaşlar? Bizde klasik 2 yaş falan..
Sürekli asilik.. İse giderken bile annemle re gitmek istemiyor. Ağlayarak hep bırakıyoruz orda da 1 saatte zor sakinlesiyormus abartısız 45 ek ağlıyormuş. Benim evim benim arabalarım evime gideceğim diyor. Bu ara nereye gidersek böyle bu arada. Hadi eve gidelim kafasında..
Çok zorluyor beni.
Bu arada 2 gündür de hayali hayranlarımız var.. Sincap ve aslan seviyoruz.. Yakalamaca oynuyoruz .onlara yemek veriyoruz.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?