2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hasta kuzulara ve annelerine çok geçmiş olsun. Rabbim başka dert vermesin de bu sene ne çok kullandık geçmiş olsun u.
Kızlar kardeşim Boğaz ağrısına bir tarif verdi çok ama çok iyi geliyormuş:
Beyaz tülbente pamuk koyup üstüne karabiber ve limon kolonyası koyuyor. Bunu enseden sarıyor. On dk sonra yaksa da 1 saat kadar durması gerekiyor. Akşam ve sabah yapılınca Allah ın izniyle hiç bir şey kalmaz.
Şimdi ablamız geldi biraZ rahatsız. Ona yapıcam bakalım
hknzlm hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım size de çok geçmiş olsun kendi derdime düştüm kimseninin hatrını soramadım
Evet bende öyle karar verdim biraz evdekilerle iyileşmesini bekliycem
Daha geçen ay kullandık antibiyotik artık bıktım

Amin canım inşallah ..darisi tüm isteyenlerin olsun..
Yap canım hemen eğer istiyorsan çünkü çevremde herkes sonra zor gelir arayı fazla açma diyodu ama benim popo yemiyodutabi herşeyin hayırlısı

Kizlarr günaydın
Tahlil yaptirdigimdan beri Dr çıkamadım full doluymus pazartesiye kadar ..randevusuzda almıyorlar. normal devlet hastanesine gitsem koca hastanede tek Dr oda dolu hem çıksam hadi o zamanda haftaya bi daha ultrasona giricem kendi Dr ma..napsam bilemedim böyle bekleyemiyorum da kese olustumu bebek saglikli bi şekilde tutundumu yerlestimi gerçekten çok merak içindeyim napsam beklesem mi haftaya kadar

Kizlar dun Ayaz tum gun kekeledi
Mesela ne yapiyor o demek isterken ne ne ne ne yapiyor o diye baya bi tekrarliyor
Herseyi hizla soyleme istekleri var ondanmidir. Tabi nazara gelmelik bir durumumuz oldu gecen gun ve aksam. Birde koktugu birsey oldu. Hangisine baglayayim bilemedim.
Ama cok uzuluyorum karsimda oyle konusmaya caba sarfederken ben birsey yapamiyorum :/

Bence haftaya git.

Korktuğu için olmuş olabilir.. Zamanla geçer canım. Arada yardımcı ol.
Neden öyle konuşuyorsun vs tarzı kelimeler kullanmayın siz..
Geçer Allahın izniyle. Bazen takiliyorlar zaten ..

Canim bence uzulcek bir sey yok..bazi kelimeleri soylemekte zorlaniyolar.komsumun kizida kekeleyerek konustu bir ara.simdi masallah buyudu mukemmel diksiyonu var.heycanlaniyoda olabilir.belki kekelwyerek soylemek hosunada gitmis olabilir.ogrenme kesfwtme cagindalar.uzun surerse doktara danisirsin.ama gecer bence

Korktuğu için olmuş olabilir.. Zamanla geçer canım. Arada yardımcı ol.
Neden öyle konuşuyorsun vs tarzı kelimeler kullanmayın siz..
Geçer Allahın izniyle. Bazen takiliyorlar zaten ..

Valla uzulmedim desem yalan olur. Evet bu durumu gecici olarak bu yaslarda yasayan cok var ama ..
Konusurken gozlerine bakilmali,asla sozu kesilip kendimiz devam etmemeli vs vs seyler yaziyordu nette. Hic birsey yokmus.gibi devam edilmeliymis. Insallah gecicidir.
Aksam hele baya kostu ,zipladi cok heyecanliydi takilmasi cok artti
Rabbim dermansiz dert vermesin

Bişeyden korkunca da olabiliyo yüksek ses yada başka bişey

Ben olsam beklerdim :)

Bence endişelenme canım hem korktu diyorsun bak. Birkaç güne gecer inşaallah. Bir de yeni yeni kelimeler öğrenince hepsini birden söylemek istiyor heyecanlanıyor.
Bu arada adı da çok güzelmş yakışıklınin
wakewake çok geçmiş olsun nasıl oldunuz ateşiniz yükseldi mi?

Selam kızlar.
Ben de bugün hastaneye gittim.
Yüzümde bir uyuşma ve kolumda güçsüzlük vardı.
İşinin yan etkisi olabiliyormus boyundaki sinirlere zarar verdigi için. Norolojiye yolladı. Ona gidicem.
Aman başka bişi olmasın da o da geçer inşaallah.
Hepinizi operim

M Mavisu27 canım benim inşallah güzel şeyler yazacaksın. Gelmiş geçmiş olsun..

Nasılsınız arkadaşlar? Bizde klasik 2 yaş falan..
Sürekli asilik.. İse giderken bile annemle re gitmek istemiyor. Ağlayarak hep bırakıyoruz orda da 1 saatte zor sakinlesiyormus abartısız 45 ek ağlıyormuş. Benim evim benim arabalarım evime gideceğim diyor. Bu ara nereye gidersek böyle bu arada. Hadi eve gidelim kafasında..
Çok zorluyor beni.
Bu arada 2 gündür de hayali hayranlarımız var.. Sincap ve aslan seviyoruz.. Yakalamaca oynuyoruz .onlara yemek veriyoruz.
:)

Bişeyden korkunca da olabiliyo yüksek ses yada başka bişey

Evet korktu malesef. Bugunde devam ediyor bakalim. Biraz kafasi dagilsin diye baska cocugun yanina getirdim ikisi oynarken cok takilmadi.

Evet heyecan zaten var. Pazar aksami zaten oyle bir heyecanla cabuk cabuk bir cumle kurdu ki herkes bakti,oh masallah masallah densede illa nazar degiyor. Onun oncesindede yine ona benzer birsey oldu .
Korku,heyecan ondan herhalde. Bakalim beklicem biraz daha .
Cok sagol canim . Daha hamile degilken col begenmistik. Dizi vardi ordan . Nasip oldu cok sukur

Bu arada işik tedavisimi gordun sen?
Birsey soracaktimda oyleyse
Insallah sadece yan etkidir, dusunmemeye calis. Birseyede strsslendiysen bu gunlerde.

Hikayede paylasmistin ya arabasini iterkenki aglamasini. Karsidan bakinca nasil kolay geliyor bilsen
Ama ayniyiz hele birseyi ilk denemesinde beceremesin vay halimize atiyor kendini yerlere

Annenler sizde baksa ? Kendini evinde guvende hissediyor herhalde bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…