2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Onun bir de dönüşü vardı Popomdan ter akti o derece..
Annemler bana gelemez çok mesafe var.biZim işyeri yakın annemle re rahat oluyor

Kese oluşsa bile kalp için yine çağıracak canım bence bekle
Allah korusun bi aksilik olsa anlarsın zaten
Sakince bekle miniğin kalbinin attığını duymaya gidersin
Sağol canım biz acile gittik boğazım acıyor deyince ve boğaz enfeksiyonu dedi dr ve kaçınılmaz son antibiyotik verdi
Bugün gündüze kadar ateşliydi ilaç verdim akşamdan beri yok gibi ama gece belki çıkar tetikteyim
Sana da çok geçmiş olsun canım geçici bir durumdur endişelenme allah şifanı versin

Aminn canım sağolasın..
Duygusal kuzucugum benim.
Annenler sizin eve gelemezler mi acaba bı sure öyle devam etseniz?
Hayallerini de seni de severim çocuum

Evet canım ışın tedavisi gördüm radyasyon yani.
Varsa sormak istediğin bir şey, sorabilirsin.

Amin canım sağolasın.
İnşaallah siz de hemen toparlarsiniz.

Kızlar dün Mehmet e bir şey söyledim.
Hayır anne sen yap, sen büyüksün ben küçüğüm o yüzden sen yap diyor

Dün de yağmurda çıktık. İlk defa şemsiye kullandık çok hoşuna gitti aldı eline gezip durdu yürüyen şemsiye

Aminn canım sağolasın..
Duygusal kuzucugum benim.
Annenler sizin eve gelemezler mi acaba bı sure öyle devam etseniz?
Hayallerini de seni de severim çocuum
Yok canım annemlere ters kalıyor. Ki biz evden 7de çıkıyoruz . annemin 6.15 gibi kendi evinden çıkması demek bana gelmesi için.
Bizim is yeri annemin evine yakın yok üstünde keremi bırakıp ise geçiyoruz on dk araçla mesafe.
Onun sorunu evden de ziyade benim Bence
Popoma yapışık olacak illa ki.
Sürekli huy değiştiriyor .hızına yetişemiyoruz

Ahahaha bıdık ya . işlerine gelince hep küçükler zaten

Bu kış hep cikardim valla, yagmur camur cikardim. Şemsiye kullanmaya bayildi, ama hakkaten cok komikler kendileri kucuk gorunmuyolar arkadan bakinca, semsiye kendi yuruyor gibi aynen

Ozelden yazicam canim

Dun aksamdan beri iyice artti.
Cumle kurmaya calisiyor resmen kuramiyor. Sonra 1,2 saniye susup yapamadim diyip uzuluyor veya sen soyle anne diye benim devam etmemi istiyor.
Ama bakişini gorseniz o kadar caresiz ki

Kızlar sizin çocukları kendi kendine oynuyo mu o kadar sıkıldım ki kesinlikle kendi kendine bi araba sürüm bi oyun oynayım yok sürekli benle. Oynamak istiyo herşeyi birlikte yapıyoruz akşam da erken yatıp beni dinlendirmiyor bazen patlama noktasına geliyorum akşam eşim de oyun kuramıyor annesi seni istiyor die geliyorlar offf ne dolmuşum

Ayniyiz sürekli dibimde.. Annemlerde de öyleymiş.. Wc de bile rahat yok...
10 dk bile ayrı olmuyoruz.

Ayniyiz sürekli dibimde.. Annemlerde de öyleymiş.. Wc de bile rahat yok...
10 dk bile ayrı olmuyoruz.
Tabi canım wc de kapı açık olacak ordan bakıyo gece yatağında uyanıyo yanımıza geliyo arkamı döndüğümü nasıl farkediyorsa çekiştiriyor arkanı dönme anlıcan 24 saat rahat Yok

Bu ara biz iyiyiz masallah deyim de..legolariyla ve cingayla oynamaya bayiliyo.bu arada biz de test cozuyoruz iyi oluyo.donemsel galiba bir ara yapisiyo bir ara serbest birakiyo

Dun aksamdan beri iyice artti.
Cumle kurmaya calisiyor resmen kuramiyor. Sonra 1,2 saniye susup yapamadim diyip uzuluyor veya sen soyle anne diye benim devam etmemi istiyor.
Ama bakişini gorseniz o kadar caresiz ki
Kiyamam..
Cabuk gecer bu donem insallah.zor canim cocuk buyutmesi neler geliyo neler geciyo

Bu ara biz iyiyiz masallah deyim de..legolariyla ve cingayla oynamaya bayiliyo.bu arada biz de test cozuyoruz iyi oluyo.donemsel galiba bir ara yapisiyo bir ara serbest birakiyo
Biz 2 dönem dir böyleyiz doğduğun beri bi yapışık ikiz durumumuz var göbeğini evde saklıyorum ondanmıdır nedir bilmedim ama uyumadan sarılıp anne çok seviyo dedi bütün yorgunluk gitti allah evlatlarımızı korusun bizi de güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…