- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.881
Onun bir de dönüşü vardıHikayede paylasmistin ya arabasini iterkenki aglamasini. Karsidan bakinca nasil kolay geliyor bilsen
Ama ayniyiz hele birseyi ilk denemesinde beceremesin vay halimize atiyor kendini yerlere
Annenler sizde baksa ? Kendini evinde guvende hissediyor herhalde bu aralar
Onun bir de dönüşü vardıPopomdan ter akti o derece..
Annemler bana gelemez çok mesafe var.biZim işyeri yakın annemle re rahat oluyor
Kese oluşsa bile kalp için yine çağıracak canım bence bekleKizlarr günaydın
Tahlil yaptirdigimdan beri Dr çıkamadım full doluymus pazartesiye kadar ..randevusuzda almıyorlar. normal devlet hastanesine gitsem koca hastanede tek Dr oda dolu hem çıksam hadi o zamanda haftaya bi daha ultrasona giricem kendi Dr ma..napsam bilemedim böyle bekleyemiyorum da kese olustumu bebek saglikli bi şekilde tutundumu yerlestimi gerçekten çok merak içindeyim napsam beklesem mi haftaya kadar
Sağol canım biz acile gittik boğazım acıyor deyince ve boğaz enfeksiyonu dedi dr ve kaçınılmaz son antibiyotik verdiBence endişelenme canım hem korktu diyorsun bak. Birkaç güne gecer inşaallah. Bir de yeni yeni kelimeler öğrenince hepsini birden söylemek istiyor heyecanlanıyor.
Bu arada adı da çok güzelmş yakışıklınin
wakewake çok geçmiş olsun nasıl oldunuz ateşiniz yükseldi mi?
HoşgeldinSlm herkese nasilsiniz? Umarim iyisiniz ,msj okuma firsatim olmadi, evimize geldik,tatil iyi guzelde insanin evi gibisi yok, yarin resim atmaya calisirim .:)
Aminn canım sağolasın..M Mavisu27 canım benim inşallah güzel şeyler yazacaksın. Gelmiş geçmiş olsun..
Nasılsınız arkadaşlar? Bizde klasik 2 yaş falan..
Sürekli asilik.. İse giderken bile annemle re gitmek istemiyor. Ağlayarak hep bırakıyoruz orda da 1 saatte zor sakinlesiyormus abartısız 45 ek ağlıyormuş. Benim evim benim arabalarım evime gideceğim diyor. Bu ara nereye gidersek böyle bu arada. Hadi eve gidelim kafasında..
Çok zorluyor beni.
Bu arada 2 gündür de hayali hayranlarımız var.. Sincap ve aslan seviyoruz.. Yakalamaca oynuyoruz .onlara yemek veriyoruz.
:)
Evet canım ışın tedavisi gördüm radyasyon yani.Evet korktu malesef. Bugunde devam ediyor bakalim. Biraz kafasi dagilsin diye baska cocugun yanina getirdim ikisi oynarken cok takilmadi.
Evet heyecan zaten var. Pazar aksami zaten oyle bir heyecanla cabuk cabuk bir cumle kurdu ki herkes bakti,oh masallah masallah densede illa nazar degiyor. Onun oncesindede yine ona benzer birsey oldu .
Korku,heyecan ondan herhalde. Bakalim beklicem biraz daha .
Cok sagol canim . Daha hamile degilken col begenmistik. Dizi vardi ordan . Nasip oldu cok sukur
Bu arada işik tedavisimi gordun sen?
Birsey soracaktimda oyleyse
Insallah sadece yan etkidir, dusunmemeye calis. Birseyede strsslendiysen bu gunlerde.
Amin canım sağolasın.Kese oluşsa bile kalp için yine çağıracak canım bence bekle
Allah korusun bi aksilik olsa anlarsın zaten
Sakince bekle miniğin kalbinin attığını duymaya gidersin
Sağol canım biz acile gittik boğazım acıyor deyince ve boğaz enfeksiyonu dedi dr ve kaçınılmaz son antibiyotik verdi
Bugün gündüze kadar ateşliydi ilaç verdim akşamdan beri yok gibi ama gece belki çıkar tetikteyim
Sana da çok geçmiş olsun canım geçici bir durumdur endişelenme allah şifanı versin
Hoş geldin :)Slm herkese nasilsiniz? Umarim iyisiniz ,msj okuma firsatim olmadi, evimize geldik,tatil iyi guzelde insanin evi gibisi yok, yarin resim atmaya calisirim .:)
Yok canım annemlere ters kalıyor. Ki biz evden 7de çıkıyoruz . annemin 6.15 gibi kendi evinden çıkması demek bana gelmesi için.Aminn canım sağolasın..
Duygusal kuzucugum benim.
Annenler sizin eve gelemezler mi acaba bı sure öyle devam etseniz?
Hayallerini de seni de severim çocuum
Ahahaha bıdık ya . işlerine gelince hep küçükler zatenKızlar dün Mehmet e bir şey söyledim.
Hayır anne sen yap, sen büyüksün ben küçüğüm o yüzden sen yap diyor
Dün de yağmurda çıktık. İlk defa şemsiye kullandık çok hoşuna gitti aldı eline gezip durdu yürüyen şemsiye
Kızlar dün Mehmet e bir şey söyledim.
Hayır anne sen yap, sen büyüksün ben küçüğüm o yüzden sen yap diyor
Dün de yağmurda çıktık. İlk defa şemsiye kullandık çok hoşuna gitti aldı eline gezip durdu yürüyen şemsiye
Ayniyiz sürekli dibimde.. Annemlerde de öyleymiş.. Wc de bile rahat yok...Kızlar sizin çocukları kendi kendine oynuyo mu o kadar sıkıldım ki kesinlikle kendi kendine bi araba sürüm bi oyun oynayım yok sürekli benle. Oynamak istiyo herşeyi birlikte yapıyoruz akşam da erken yatıp beni dinlendirmiyor bazen patlama noktasına geliyorum akşam eşim de oyun kuramıyor annesi seni istiyor die geliyorlar offf ne dolmuşum
Tabi canım wc de kapı açık olacak ordan bakıyo gece yatağında uyanıyo yanımıza geliyo arkamı döndüğümü nasıl farkediyorsa çekiştiriyor arkanı dönme anlıcan 24 saat rahat YokAyniyiz sürekli dibimde.. Annemlerde de öyleymiş.. Wc de bile rahat yok...
10 dk bile ayrı olmuyoruz.
Bu ara biz iyiyiz masallah deyim de..legolariyla ve cingayla oynamaya bayiliyo.bu arada biz de test cozuyoruz iyi oluyo.donemsel galiba bir ara yapisiyo bir ara serbest birakiyoKızlar sizin çocukları kendi kendine oynuyo mu o kadar sıkıldım ki kesinlikle kendi kendine bi araba sürüm bi oyun oynayım yok sürekli benle. Oynamak istiyo herşeyi birlikte yapıyoruz akşam da erken yatıp beni dinlendirmiyor bazen patlama noktasına geliyorum akşam eşim de oyun kuramıyor annesi seni istiyor die geliyorlar offf ne dolmuşum
Kiyamam..Dun aksamdan beri iyice artti.
Cumle kurmaya calisiyor resmen kuramiyor. Sonra 1,2 saniye susup yapamadim diyip uzuluyorveya sen soyle anne diye benim devam etmemi istiyor.
Ama bakişini gorseniz o kadar caresiz ki
Biz 2 dönem dir böyleyiz doğduğun beri bi yapışık ikiz durumumuz var göbeğini evde saklıyorum ondanmıdır nedir bilmedim ama uyumadan sarılıp anne çok seviyo dedi bütün yorgunluk gitti allah evlatlarımızı korusun bizi de güç kuvvet versinBu ara biz iyiyiz masallah deyim de..legolariyla ve cingayla oynamaya bayiliyo.bu arada biz de test cozuyoruz iyi oluyo.donemsel galiba bir ara yapisiyo bir ara serbest birakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?