2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aminnn canim..tatli yorgunluklar..

Tabi canım wc de kapı açık olacak ordan bakıyo gece yatağında uyanıyo yanımıza geliyo arkamı döndüğümü nasıl farkediyorsa çekiştiriyor arkanı dönme anlıcan 24 saat rahat Yok
Haha ayni bunlar ya
Nasi ayni yaptik biz bunlari

Bir ara oyleydi , masallah simdi oynuyor aslinda. Ben oturup oyunlarina katilamiyorum diye dertleniyorum asil, illa bir is cikiyor. Ama biraz oynasin kendi hayal gucuyle tabi o yonden dusununce rahatliyorum
Sen kendin bir iki oyuncak alip kendi oyununu kursan, boyle heyecanli heyecanli oynasan, hadi sira sende ,sende oyuncak sec oynat falan desen zamanla hem seni gorup hem o da tekrarlarken alismaz mi acaba

Kiyamam..
Cabuk gecer bu donem insallah.zor canim cocuk buyutmesi neler geliyo neler geciyo

Insallah canim
Oyleymis valla. Baskasinin cocugu nasil kolay buyuyor.. birde ilk ya sanki daha mi cok takiyoruz herseyi,ayni ilk hamilelik gibi. Genelde ikinciye hamileler korumaz ya kendini artik ,buda oyle herhalde..

Benimkinin de gobegi evde. Umreye biri gitse diye bekliyorum.

Aha haha çok güldüm ya
Bizim göbek de evde
Sorunumuz bu mu acaba
Ayni hiç dibimden ayrılmıyor wc kapısında bekliyor. beklemiyor agliyorrrr bağıra bağıra. Çıkıyorum gözünde yaş falan yok hep numara
Ama bazen boyalarini veriyorum hadi sen boya ben şunu yapıp geliyorum diyorum bı 5 dk oyaliyor sonra yanımda bitiyor
tutkku bence geçici bir şey canım ama için rahat edecekse bir uzmana götür istersen. Ya da bir çocuk doktoruna.

Oyun oynuyor canım ama birlikte oynuyoruz tek başına hiç bişey yapmıyo

Boya da birlikte hatta bide tersliyor boyaya bilimisin

Benimkinin de gobegi evde. Umreye biri gitse diye bekliyorum.

Bizim gobegimiz dogum sirasinda dustu ve nerde hic bilmiyorum
Nereye attilar o an hic oyle aklima gelmedi

M Mavisu27 insallah canim.
Aksam bu islerle ilgilenen birine sordum, korktugu birsey oldu mu diye sordu zaten ilk. 2 haftaya kadar gecmezse haber ver dedi bakalim insallah gerek kalmaz insallahh

İşin sırrını çözdük göbekler atılsın

Gecici olabilecegi gibi, ufacik hatalarla kalicida oluyormus..
Oyle yapma, oyle konusma demek veya o konusurken dudaklarina bakarsak vs daha cok etkilenip kalici oluyormus. Garip bakislardan bile anliyorlarmis.
Gel bunu cevreye anlat artik.
En azindan oda bende alistik, ilk gunler baya tedirgindim simdi daha rahatim. O da kabullendi kelimeyi soyleyemese bile uzulmuyor o kadar, tabi kelimeyi soylemeyi birakip baska konu aciyor. Icine atiyor belliki.kendi ne hissediyor bilemem :/

Ama bu yaslarda akillarindan gecirdikleri cok sey oluyormus,e birde hepsini konusmak.isteyince cok goruluyormus boyle durum.
Ikinci dilide az cok ogretme cabamiz var ya o dami karistiriyor aklini bilmem, korku, nazar,benim staja gidecegimdende cok etkilenmisti vs vs hepsi ust uste geldi.
Vallaha cok doldum, insallah sakinlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…