- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.901
Aminnn canim..tatli yorgunluklar..Biz 2 dönem dir böyleyiz doğduğun beri bi yapışık ikiz durumumuz var göbeğini evde saklıyorum ondanmıdır nedir bilmedim ama uyumadan sarılıp anne çok seviyo dedi bütün yorgunluk gitti allah evlatlarımızı korusun bizi de güç kuvvet versin
Haha ayni bunlar yaTabi canım wc de kapı açık olacak ordan bakıyo gece yatağında uyanıyo yanımıza geliyo arkamı döndüğümü nasıl farkediyorsa çekiştiriyor arkanı dönme anlıcan 24 saat rahat Yok
Kızlar sizin çocukları kendi kendine oynuyo mu o kadar sıkıldım ki kesinlikle kendi kendine bi araba sürüm bi oyun oynayım yok sürekli benle. Oynamak istiyo herşeyi birlikte yapıyoruz akşam da erken yatıp beni dinlendirmiyor bazen patlama noktasına geliyorum akşam eşim de oyun kuramıyor annesi seni istiyor die geliyorlar offf ne dolmuşum
Kiyamam..
Cabuk gecer bu donem insallah.zor canim cocuk buyutmesi neler geliyo neler geciyo
Benimkinin de gobegi evde. Umreye biri gitse diye bekliyorum.Biz 2 dönem dir böyleyiz doğduğun beri bi yapışık ikiz durumumuz var göbeğini evde saklıyorum ondanmıdır nedir bilmedim ama uyumadan sarılıp anne çok seviyo dedi bütün yorgunluk gitti allah evlatlarımızı korusun bizi de güç kuvvet versin
Aha haha çok güldüm yaBiz 2 dönem dir böyleyiz doğduğun beri bi yapışık ikiz durumumuz var göbeğini evde saklıyorum ondanmıdır nedir bilmedim ama uyumadan sarılıp anne çok seviyo dedi bütün yorgunluk gitti allah evlatlarımızı korusun bizi de güç kuvvet versin
Oyun oynuyor canım ama birlikte oynuyoruz tek başına hiç bişey yapmıyoBir ara oyleydi , masallah simdi oynuyor aslinda. Ben oturup oyunlarina katilamiyorum diye dertleniyorum asil, illa bir is cikiyor. Ama biraz oynasin kendi hayal gucuyle tabi o yonden dusununce rahatliyorum
Sen kendin bir iki oyuncak alip kendi oyununu kursan, boyle heyecanli heyecanli oynasan, hadi sira sende ,sende oyuncak sec oynat falan desen zamanla hem seni gorup hem o da tekrarlarken alismaz mi acaba
Insallah canim
Oyleymis valla. Baskasinin cocugu nasil kolay buyuyor.. birde ilk ya sanki daha mi cok takiyoruz herseyi,ayni ilk hamilelik gibi. Genelde ikinciye hamileler korumaz ya kendini artik ,buda oyle herhalde..
Boya da birlikte hatta bide tersliyor boyaya bilimisinAha haha çok güldüm ya
Bizim göbek de evde
Sorunumuz bu mu acaba
Ayni hiç dibimden ayrılmıyor wc kapısında bekliyor. beklemiyor agliyorrrr bağıra bağıra. Çıkıyorum gözünde yaş falan yok hep numara
Ama bazen boyalarini veriyorum hadi sen boya ben şunu yapıp geliyorum diyorum bı 5 dk oyaliyor sonra yanımda bitiyor
tutkku bence geçici bir şey canım ama için rahat edecekse bir uzmana götür istersen. Ya da bir çocuk doktoruna.
Umre hiç aklıma gelmemişti bende giden olursa gönderim bide onu deneyelim gizem göbekte belkiBenimkinin de gobegi evde. Umreye biri gitse diye bekliyorum.
Benimkinin de gobegi evde. Umreye biri gitse diye bekliyorum.
İşin sırrını çözdük göbekler atılsınBizim göbeği de evde. Kur-an'i Kerim'in içine koymuştum. İlerde kendi koysun istediği yere diye saklıyorum
@tutkku nette ne yazıyor. Geçici süreçtir .. Birey yetiştirmek ne zahmetliymis. Toparlar kuzum inşallah
Bizim göbeği de evde. Kur-an'i Kerim'in içine koymuştum. İlerde kendi koysun istediği yere diye saklıyorum
@tutkku nette ne yazıyor. Geçici süreçtir .. Birey yetiştirmek ne zahmetliymis. Toparlar kuzum inşallah
3 yasinda gelin demisti bize en son. Arada izlem yapiliyor mu?Kizlar bugun ebemiz aradi haftaya izleme bekliyorum dedi.sasirdim
Smear testi de yapiyolarmis istersen yaptir dedi.
Bizde en son 2 yas.asida gitmistik.bilemedim canim3 yasinda gelin demisti bize en son. Arada izlem yapiliyor mu?
Bana 2 yaş aşısında 6ayda bir izleme getir demişti ebe..3 yasinda gelin demisti bize en son. Arada izlem yapiliyor mu?
BiZe hiç gelin falan demedi aramaz da zaten aşı yı zor yapıyordu kadın3 yasinda gelin demisti bize en son. Arada izlem yapiliyor mu?
Aynen bize de gelin diyen olmadı..BiZe hiç gelin falan demedi aramaz da zaten aşı yı zor yapıyordu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?