- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.921
Kese oluşsa bile kalp için yine çağıracak canım bence bekle
Allah korusun bi aksilik olsa anlarsın zaten
Sakince bekle miniğin kalbinin attığını duymaya gidersin inşallah canım saol ..gözden kaçırmışım mesajını kusura bakma bekliyorum bakalım pazartesiyi inş. Sagliklidir miniğim dua edin nolur
Sağol canım biz acile gittik boğazım acıyor deyince ve boğaz enfeksiyonu dedi dr ve kaçınılmaz son antibiyotik verdi
Bugün gündüze kadar ateşliydi ilaç verdim akşamdan beri yok gibi ama gece belki çıkar tetikteyim
Sana da çok geçmiş olsun canım geçici bir durumdur endişelenme allah şifanı versin
**
kanadali35 iyi tatiller
M mambur epeydir yoksun..
** Ben de dün kendime vakit ayirdim.çok ihtiyacım vardı. Keremle babası takıldılar . beni rahatsız etmeyin dedim .oturdum kitap okudum.Ruhuma iyi geldi.
Sagolun kizlar ne okuyabildim nede yazabildim ..eh biraz bunalimli halimden birazda yogunluktan galiba ...
**
kanadali35 iyi tatiller
M mambur epeydir yoksun..
** Ben de dün kendime vakit ayirdim.çok ihtiyacım vardı. Keremle babası takıldılar . beni rahatsız etmeyin dedim .oturdum kitap okudum.Ruhuma iyi geldi.
Allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alır inşallahSagolun kizlar ne okuyabildim nede yazabildim ..eh biraz bunalimli halimden birazda yogunluktan galiba ...
Biz iyiyiz yagmura tek basina oynamasina alistirmaya calisiyoruz biryandan dersleri tekrar ediyoruz . Gecen gun deneme sinavi oldu cok yanlisi cikmis halbuki biliyor sorulari ama cok heyecanlanmis nefes alamadim neredeyse sinavi birakip seni aricaktim dedi.ne zor cocuk buyutmek ya gercek sinavdada boyle olursa diye korkuyorum.
Hafta ici il geneli sinavimiz var aylardir ona calisiyoruz eger yuksek alirsa kendine guveni gelecek ama annem ablamin yanina gitti simdi yanlizim nasil yapicam bilmiyorum .
Sizler nasilsiniz
Merhaba kızlar nasılsınız
Doğuma az kala fena bir öksürüğe yakalandım çok zorluyor beni
Göktug iyi gibi ama antibiyotiğe devam
Herkes iyidir inşallah
Sagolun kizlar ne okuyabildim nede yazabildim ..eh biraz bunalimli halimden birazda yogunluktan galiba ...
Biz iyiyiz yagmura tek basina oynamasina alistirmaya calisiyoruz biryandan dersleri tekrar ediyoruz . Gecen gun deneme sinavi oldu cok yanlisi cikmis halbuki biliyor sorulari ama cok heyecanlanmis nefes alamadim neredeyse sinavi birakip seni aricaktim dedi.ne zor cocuk buyutmek ya gercek sinavdada boyle olursa diye korkuyorum.
Hafta ici il geneli sinavimiz var aylardir ona calisiyoruz eger yuksek alirsa kendine guveni gelecek ama annem ablamin yanina gitti simdi yanlizim nasil yapicam bilmiyorum .
Sizler nasilsiniz
Ahh canim benimm hep bu sistemden dolayi boyle oluyo.sinav cok zor olacak diye aciklma yaptilar.ne yapsin bu cocuklar..heyecandan bildiklerinide unutuyolar.yavrumun sansina bu sene degisti.heyecanlanmamak eldemi.kac senenin birikimini 1 gune sigdiriyolar.Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insaallahh canim.bakalim bizim doneme ne olacak?bizde de var o heyecan.Sagolun kizlar ne okuyabildim nede yazabildim ..eh biraz bunalimli halimden birazda yogunluktan galiba ...
Sizler nasilsiniz
Duru cok hosuma gitti..Kızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Tuğçe kaldı eledikten sonra
Sizde fikir verin lütfen
Kızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Sizde fikir verin lütfen
Çok geçmiş olsun kuzumaSlm herkese? Geldigimiz gunun sabahi Lisa atesle uyandi 39.5 ,ilac ta icmedi atesle durduk aksama kadar emzigini delip ilac mi koymadim, neler neler ,enson seker seklinde ilaclar var ondan alip verdik :) atesi dustu simdi iyiz sukur,
DerinKızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Sizde fikir verin lütfen
DuruKızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Sizde fikir verin lütfen
Duru veya tugce. Oncelik sorarsa duru derim.Kızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Sizde fikir verin lütfen
Cok gecmis olsun cnm. Tatilin ustune hastalik da ne zor gelmistir. Neyseki tatilde olmamis. Iyi mi simdi artik.Slm herkese? Geldigimiz gunun sabahi Lisa atesle uyandi 39.5 ,ilac ta icmedi atesle durduk aksama kadar emzigini delip ilac mi koymadim, neler neler ,enson seker seklinde ilaclar var ondan alip verdik :) atesi dustu simdi iyiz sukur,
Eylül diyorummmKızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Sizde fikir verin lütfen
Duru'dan yana kullanıyorum oyumu.
Durudiyorum başkada bişey demiyorum
Oy çokluğu duru diyorDuru veya tugce. Oncelik sorarsa duru derim.
Kızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Sizde fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?