2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

M mambur nasilsin? Kayboldun yine nerelerdesin?

Sagolun kizlar ne okuyabildim nede yazabildim ..eh biraz bunalimli halimden birazda yogunluktan galiba ...
Biz iyiyiz yagmura tek basina oynamasina alistirmaya calisiyoruz biryandan dersleri tekrar ediyoruz . Gecen gun deneme sinavi oldu cok yanlisi cikmis halbuki biliyor sorulari ama cok heyecanlanmis nefes alamadim neredeyse sinavi birakip seni aricaktim dedi.ne zor cocuk buyutmek ya gercek sinavdada boyle olursa diye korkuyorum.
Hafta ici il geneli sinavimiz var aylardir ona calisiyoruz eger yuksek alirsa kendine guveni gelecek ama annem ablamin yanina gitti simdi yanlizim nasil yapicam bilmiyorum .
Sizler nasilsiniz

Allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alır inşallah
Sende kendini özletme ama şu kendi başına oynama işine nasıl alıştırıyorsan lütfeeen buraya da yaz nasıl alışıyo

Merhaba kızlar nasılsınız
Doğuma az kala fena bir öksürüğe yakalandım çok zorluyor beni
Göktug iyi gibi ama antibiyotiğe devam
Herkes iyidir inşallah

Insallah gecer iyilesirsiniz canim. Iyice zorluyordur ilacsiz atlatman :/

Allah yardimciniz olsun canim. Sinav sinav sinav.. simdiden ne cok strese sokuyorlar cocuklari ya :/ sonrada bu gencler neden depresyonda..
Insallah yuksek not alip dedigin gibi morali yerine gelir kiyamam

kanadali35 cok gecmis olsun canim.ilac icmeyince iyice zor.
Emzik emiyormu hala :)

Ahh canim benimm hep bu sistemden dolayi boyle oluyo.sinav cok zor olacak diye aciklma yaptilar.ne yapsin bu cocuklar..heyecandan bildiklerinide unutuyolar.yavrumun sansina bu sene degisti.heyecanlanmamak eldemi.kac senenin birikimini 1 gune sigdiriyolar.Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insaallahh canim.bakalim bizim doneme ne olacak?bizde de var o heyecan.

Slm herkese? Geldigimiz gunun sabahi Lisa atesle uyandi 39.5 ,ilac ta icmedi atesle durduk aksama kadar emzigini delip ilac mi koymadim, neler neler ,enson seker seklinde ilaclar var ondan alip verdik :) atesi dustu simdi iyiz sukur,
Cok gecmis olsun cnm. Tatilin ustune hastalik da ne zor gelmistir. Neyseki tatilde olmamis. Iyi mi simdi artik.

Kızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Tuğçe kaldı eledikten sonra
Sizde fikir verin lütfen
Eylül diyorummm
kanadali35 geçmiş olsun canım şimdi nasıl Lisa?
M mambur hoş geldin canım.
Allah sana da yavruna da kolaylık versin inşallah emeğinizin karşılığını alırsiniz

Kızlar hala isim konusu net değil miniğim isimsiz kalacak :)
Anket yapıyorum
Derin
Duru
Eylül
Tuğçe kaldı eledikten sonra
Sizde fikir verin lütfen

Zor secim cunki hepsi cok guzel ama bende Duru dan yanayim, Derinde cok guzel aslinda.
Kura cektirmeniz cok guzel olmus ve tabi guzel secim yapmis Goktug

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…