2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra tamponu sormustun :) eger kullanmak istiyosan simdiden Al kullan tecruben olur,alismis olursun, yeni gelinin sey gormesi gibi oldum ben gitmeden denedim ilk kulanimda rahatsiz edici oldu, bence bana gore degil

Tabirler..

Ben de rahat edemem sanki ya.. Sagolasin ..ve denizz of offf diyorum.

DonukPudra tamponu sormustun :) eger kullanmak istiyosan simdiden Al kullan tecruben olur,alismis olursun, yeni gelinin sey gormesi gibi oldum ben gitmeden denedim ilk kulanimda rahatsiz edici oldu, bence bana gore degil
Ne güldüm allah iyiyliğini versin ben de ilk kullandığım da öle oldu bida ha tövbe dedim

Herkese teşekkür ederim kızlar
Duruya daha yakınım artık
Derin hep istemiştim ama çok kararsızım
Göktuga isim koyarken hiç zorlanmanıştık
kanadali35 cennete gitmişsin resmen
Neresiydi orası
Ve lisaya çok geçmiş olsun daha iyidir inşallah

Derin hep istediysen içinde kalmasın bence ..
Nasıl geçiyor son zamanlar ..

Küba'ya gitmişlerdi bu arada.

Enerjini yolla bana

Bitik haldeyim

Ayaz uyaninca enerjim gidecek nasil olsa al gonderiyorumm
hep oyle oluyor o uyudugu zaman cogunlukla oo enerji tavan, ama uyanmasina yakin bir uykum geliyor aman aman ..

Gece yine oturmussunuz, ne guzel ne guzel Kerem rejimi hic bozmuyor

Ayaz uyaninca enerjim gidecek nasil olsa al gonderiyorumm
hep oyle oluyor o uyudugu zaman cogunlukla oo enerji tavan, ama uyanmasina yakin bir uykum geliyor aman aman ..

Gece yine oturmussunuz, ne guzel ne guzel Kerem rejimi hic bozmuyor

Bende istiyorum..
Öyle böyle değilim .. Arttık psikolojik bozuldu..
Gece gündüz birbirine girdi felaket.
Saatlerce oturuyoruz gece .. Tv yi kaldırıp kullanmadığımız wc ye kilitledim.. Gece her kalktığında oturma odası na gidip çizgi film istedi.. Geçen hafta. Ee bu sefer uykuya dalmasi daha beter.
Kaldırdım ben de 3 gündür yok. Her gece her seferinde yine bakıyor tv yok. Ya uyuyalım diyor ya da oyun oynuyoruz. Aman ne diş ya. Çok ama çok zorladı ve hala patlamadı. Sabah ağladı dişlerim aciyor diye kahvaltı yapamadı. Herşeyi ağzına goturuyor
Ve su saat oldu uyumadı. Sabah 8de kalktı . 3-5.30 arası uyanıktık

Canim uykusuzluktan en cok sen cektin.bence uykusuzlugun disle alakasi yok tamamen yapiyla alakali.sevmiyo uykuyu ve uykusuzluga dayaniyo.rabbim guc versin sana uykusuzluk hem bas agrisi hem de sinir yapiyo.biraz daha buyuselerdi..
tv saklamada supermis vallahi guldurdun beni

Aa ciddimisin , ama iyi yapmissin hepimiz alip atabilsek su tv leri..
Dis icin su sakinlestirici jeller ise yaramadimi. Bak bana dr bunu onermisti ve cok memnunum. Kendi 20lik dis agrimi defalarca gecirdi, beni nerdeyse 5;6 agri kesiciden kurtardi. Oglaninda ne zaman huysuz oldugunu anlarsam suruyorum sakinlesiyor. Orda varmidir acaba bundan, gonderebilsem keske yakin olsak ama

2. Çocuk sayesinde kabusum
Uykusu ve dalmasi evet sorun zaten sağolsun doğduğundan beri. Dişle birlikte 2kat kalkıyor

tutkku bakayım canım eczaneye yarın ise gideceğim.
Valla çok iyi oldu. Sayesinde hem Tv derdi kalmadı hem de ailecek daha kaliteli zaman oluyor akşamları . gerçi eşim de çok aramıyor ama vakit alıyor yine de .. En azından geceleri düzelene dek çıkarmayacağım. Telde de netler var izlemek istiyorsa eşim ordan baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…