- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.961
Valla o saatlerde ayakta allah güç kuvvet versin arada Ertuğrul da yapıyo resmen günboyu ruh gibi gergin sinirli geçiyoEnerjini yolla bana
Bitik haldeyim
Burasi denizse biz girdigimiz nenasi guzel ya suna bakar misin
Oy maşallah sağlıkla gelsinKizlarr selam herkese
Bugün Dr gittik Allaha şükürler olsun bebeğimiz iyi kalp atislarini da duyduk 6+1 olmuşuz bile ..2 hafta sonraya kontrol
Sevincimi paylaşmak istedim bi kac komsumdan önce
2. Çocuk sayesinde kabusum
Uykusu ve dalmasi evet sorun zaten sağolsun doğduğundan beri. Dişle birlikte 2kat kalkıyor
tutkku bakayım canım eczaneye yarın ise gideceğim.
Valla çok iyi oldu. Sayesinde hem Tv derdi kalmadı hem de ailecek daha kaliteli zaman oluyor akşamları . gerçi eşim de çok aramıyor ama vakit alıyor yine de .. En azından geceleri düzelene dek çıkarmayacağım. Telde de netler var izlemek istiyorsa eşim ordan baksın
Kizlarr selam herkese
Bugün Dr gittik Allaha şükürler olsun bebeğimiz iyi kalp atislarini da duyduk 6+1 olmuşuz bile ..2 hafta sonraya kontrol
Evet ya baya baya büyüdü bu sipalar bende hala inanamıyorumInsallah vardir
Aynen kaliteli zaman icinde harika birsey olmus. Bu gidisle bende alip atacagim en iyisi, tv degilde su telefonu atabilsem elimden
Masallah kuzuya.
Bizimkiler abi abla mi oluyor simdi vay be :)
Insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza.
Soyledinizmi kardesin olacak falan diye, tepkisini merak ettim :)
Valla ben de öyle oluyorum. Bari oglen uyusa o da yok.Valla o saatlerde ayakta allah güç kuvvet versin arada Ertuğrul da yapıyo resmen günboyu ruh gibi gergin sinirli geçiyo
Saolasin canım Allah razı olsunValla ben de öyle oluyorum. Bari oglen uyusa o da yok.
Bugün kaç kere sesimi yukselttim.kendi kendine oynasa gene neyse o da yok. İnşallah düzelir artik.
@hknzlm ohh şükür ... Hayırlı olsun tekrar.
Gozun aydin canimm cok sevindim..Kizlarr selam herkese
Valla canım insanız biyerde film kopuyo işteValla ben de öyle oluyorum. Bari oglen uyusa o da yok.
Bugün kaç kere sesimi yukselttim.kendi kendine oynasa gene neyse o da yok. İnşallah düzelir artik.
@hknzlm ohh şükür ... Hayırlı olsun tekrar.
Çok saol canimmGozun aydin canimm cok sevindim..
Saol canım insallahhhknzlm gozun aydin ,cook sevindim ,saglicak la alirsin kucagina insallah
Son zamanlar hiç iyi gitmiyor canımDerin hep istediysen içinde kalmasın bence ..
Nasıl geçiyor son zamanlar ..
Küba'ya gitmişlerdi bu arada.
Allah yardımcın olsun .. Hepsi üst üste gelmiş.Son zamanlar hiç iyi gitmiyor canım
Her şey üst üste geliyor çok dertliyim
Bi öksürük var bende geçmiyor artık kaburgalarım ağrıyor öksürmekten korkuyorum acısından
Karnım taş gibi kasıldı öksüre öksüre
Üstüne göktug hastaydı tam atlattı antibiyotiği bırakıcaz derken geçen gece ağlama krizleri ve aşırı kaşıntıyla uyandı
Bi baktım bütün vücudu kabarmış acile gittik antibiyotik yapmış sanırım çünkü bişey çıkmadı tahlilde
Alerji şurubu verdi iki üç gündür kullanıyoruz acaip uyku yapıyor tavsiye ederim:)))
Şaka tabiki alerji geçti vermiycem artık
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım
oğluşun iki üç gecedir uyuyor ama ben uyuyamıyorum öksürmekten
Bitkisel şeylerden nefret geldi
Antibiyotik kullanmıyorum gerek yok dedi öksürük şurubu verdi oda işe yaramadı
Böyle işte canım yine de şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?