2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Insallah vardir
Aynen kaliteli zaman icinde harika birsey olmus. Bu gidisle bende alip atacagim en iyisi, tv degilde su telefonu atabilsem elimden

Kizlarr selam herkese
Bugün Dr gittik Allaha şükürler olsun bebeğimiz iyi kalp atislarini da duyduk 6+1 olmuşuz bile ..2 hafta sonraya kontrol
Sevincimi paylaşmak istedim bi kac komsumdan önce

Masallah kuzuya.
Bizimkiler abi abla mi oluyor simdi vay be :)
Insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza.

Soyledinizmi kardesin olacak falan diye, tepkisini merak ettim :)

Evet ya baya baya büyüdü bu sipalar bende hala inanamıyorum
Tabi bezide hala atamadık bide o var nasıl buyumekse
Daha hiic anladığı falan yok kardeşi falan.arada diyorum oğlum kardeş geliyo gelsin mi diye hayııııyy gelmesinnn niye oğlum bak birlikte oyunlar oynarsiniz sana arkadaş olur anne hayııııy şakın gelmesin

Valla o saatlerde ayakta allah güç kuvvet versin arada Ertuğrul da yapıyo resmen günboyu ruh gibi gergin sinirli geçiyo
Valla ben de öyle oluyorum. Bari oglen uyusa o da yok.
Bugün kaç kere sesimi yukselttim.kendi kendine oynasa gene neyse o da yok. İnşallah düzelir artik.

@hknzlm ohh şükür ... Hayırlı olsun tekrar.

Derin hep istediysen içinde kalmasın bence ..
Nasıl geçiyor son zamanlar ..

Küba'ya gitmişlerdi bu arada.
Son zamanlar hiç iyi gitmiyor canım
Her şey üst üste geliyor çok dertliyim
Bi öksürük var bende geçmiyor artık kaburgalarım ağrıyor öksürmekten korkuyorum acısından
Karnım taş gibi kasıldı öksüre öksüre
Üstüne göktug hastaydı tam atlattı antibiyotiği bırakıcaz derken geçen gece ağlama krizleri ve aşırı kaşıntıyla uyandı
Bi baktım bütün vücudu kabarmış acile gittik antibiyotik yapmış sanırım çünkü bişey çıkmadı tahlilde
Alerji şurubu verdi iki üç gündür kullanıyoruz acaip uyku yapıyor tavsiye ederim:)))
Şaka tabiki alerji geçti vermiycem artık
Herşeyin hayırlısını dilemek lazım
oğluşun iki üç gecedir uyuyor ama ben uyuyamıyorum öksürmekten
Bitkisel şeylerden nefret geldi
Antibiyotik kullanmıyorum gerek yok dedi öksürük şurubu verdi oda işe yaramadı
Böyle işte canım yine de şükür halimize

Allah yardımcın olsun .. Hepsi üst üste gelmiş.
Öksürük için kara turp içine bal tarifini denedin mi.
Öneririm

hknzlm gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
wakewake size de çok geçmiş olsun. Soğanı doğrayıp içine bal koyarsan 2-3 saat içinde doğal antibiyotik elde edersin. Benim de öksürüğüm 20 gün kadar sürdü.
Bir de eğer burnun dayanabilirse (malum hamilelikte koku duyusu 500 kat artıyor) gece soğanı bölüp yanına koy. Öksürüğü direkt kesiyor ve nefes açıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…