- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #84.981
Evet ya baya baya büyüdü bu sipalar bende hala inanamıyorum
Tabi bezide hala atamadık bide o var nasıl buyumekse
Daha hiic anladığı falan yok kardeşi falan.arada diyorum oğlum kardeş geliyo gelsin mi diye hayııııyy gelmesinnn niye oğlum bak birlikte oyunlar oynarsiniz sana arkadaş olur anne hayııııy şakın gelmesin
Yaaa fırlamaya bak senKizlar benim oglan nerden ogrendiyse hic bir fikrim yokk..sevindigi zaman veya istedigini alinca tek elini yumruk yapip havaya kaldiriyo yesssssss beee!!!!!! diye bagriyoturkceyi ogendik de ingilizce kaldi
Çok saol canım insallahhknzlm gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
@wakewake size de çok geçmiş olsun. Soğanı doğrayıp içine bal koyarsan 2-3 saat içinde doğal antibiyotik elde edersin. Benim de öksürüğüm 20 gün kadar sürdü.
Bir de eğer burnun dayanabilirse (malum hamilelikte koku duyusu 500 kat artıyor) gece soğanı bölüp yanına koy. Öksürüğü direkt kesiyor ve nefes açıcı
Haha kiyamam :) hele bi karnin filan ciksin o da alisip,kabullenmeye baslar. Anliyodur simdiden bile hayir dedigine bakma :)
Çok fena bu sıpalar bende bugün hikaye okuyorum nele odasını topluyor die bi hikaye kitabı resimlere bakıp babası maymuna benziyo dedi yatağın içinde krize girdim ya hala aklıma geldikçe gülüyorum atabilirsem babasının resmini atım sizeKizlar benim oglan nerden ogrendiyse hic bir fikrim yokk..sevindigi zaman veya istedigini alinca tek elini yumruk yapip havaya kaldiriyo yesssssss beee!!!!!! diye bagriyoturkceyi ogendik de ingilizce kaldi
Keremi uyutmaya çalışıyordumÇok fena bu sıpalar bende bugün hikaye okuyorum nele odasını topluyor die bi hikaye kitabı resimlere bakıp babası maymuna benziyo dedi yatağın içinde krize girdim ya hala aklıma geldikçe gülüyorum atabilirsem babasının resmini atım size
Hakliymis yavrucumm
Canım benim hepimize bu tarifi vermekten bir hal oldunAllah yardımcın olsun .. Hepsi üst üste gelmiş.
Öksürük için kara turp içine bal tarifini denedin mi.
Öneririm
Canım benim hepimize bu tarifi vermekten bir hal oldun
Bana biraz uyku düzenin den gibi geldi dün Ertuğrul da öğlen uyumadı 5 gibi başladı ama yatana kadar mızmız herşeye ağlıyo sürekli itiraz 7 de kalkıyomuş 12 gibi uyutsa hem öğlen uykusunu alır hem oyuna doyar birazGünaydın kızlaar, okuyorum okuyorum ama yazamıyorum ne zamandır. Geçen hafta perşembe cuma izinliydim. kuzumla park bahçe gezdik. eve girmem, parktan gitmeyelim tutturmalarını saymazsak gayet iyi geçti. Haftasonula birleşince iyice doyduk birbirimize ama pazartesinden beri inanılmaz hırçın anlatamam size. Sabah 7 de kalkıyoruz üstümü giyinmemle başlıyor ağlama. Babannesi gider gitmez geri uyutuyormuş. 8-10 arası uyuyunca öğleden sonra uyumuyor onun da etkisi oluyor sanırım. İşten geliyorum 18,30 gibi yemek yiyip eve geçiyoruz uyku gözünden akıyor ama ona rağmen 11,30-12 den önce uyumuyor. uykusunda da sürekli kızgınbir sabrediyorum 2 sabrediyorum üçüncüye kızıyorum bu sefer iyice çığrından çıkıyoruz. son azılar gelmedi onlar mı gelecek, bitmeyen 2 yaş sandromu mu yoksa bizimkinin genel hali mi bu olacak valla çok bunaldım ya. kızım tek çocuk olmasın, yaş farkı da çok olmasın istiyorum ama benim piskolojim hiç ama hiç uygun değil sanırım
Bana biraz uyku düzenin den gibi geldi dün Ertuğrul da öğlen uyumadı 5 gibi başladı ama yatana kadar mızmız herşeye ağlıyo sürekli itiraz 7 de kalkıyomuş 12 gibi uyutsa hem öğlen uykusunu alır hem oyuna doyar biraz
Gerçekten oda enteresan yani 7 kalkmış giyin dışarı uykusu açılıyo nasıl 8 de uyutabiliyo şaşırdımValla nasıl beceriyor da uyutuyor anlamıyorum canım, gece uykusunu alamadığı için mi kolay uyuyor ya da uyutana kadar çıkarmıyor yataktan mira da el mahkum uyuyor sanırım.
Gerçekten oda enteresan yani 7 kalkmış giyin dışarı uykusu açılıyo nasıl 8 de uyutabiliyo şaşırdım
G GCA canim bencede uyku duzeninden. Baya alt ust olmus duzeni. Hakkaten nasil uyuyor bende saskinim :)
Sen bence bir konus kvdenle, 12,1 gibi uyutsun, ogle uykus baska . Daha kucukler oğln uykusunu birakmak icin.
Tabi yan nedenleride belli hem sana tepkilidir ise dondugun icin, hem azilar.. valla bir ciksalar rahatlasalar artik
Mira babaneden korkuyo muBende şaşkınım valla kızlar mesela annem uyutamıyor ama babanne de uyuyor çocuk. k.v de uyuyo onunla onun mu etkisi var bilmiyorum. anane sırasına geçseydik hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?