2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Haha kiyamam :) hele bi karnin filan ciksin o da alisip,kabullenmeye baslar. Anliyodur simdiden bile hayir dedigine bakma :)

Çok saol canım insallah

Kizlar benim oglan nerden ogrendiyse hic bir fikrim yokk..sevindigi zaman veya istedigini alinca tek elini yumruk yapip havaya kaldiriyo yesssssss beee!!!!!! diye bagriyo turkceyi ogendik de ingilizce kaldi
Çok fena bu sıpalar bende bugün hikaye okuyorum nele odasını topluyor die bi hikaye kitabı resimlere bakıp babası maymuna benziyo dedi yatağın içinde krize girdim ya hala aklıma geldikçe gülüyorum atabilirsem babasının resmini atım size

Keremi uyutmaya çalışıyordum kahkaha attım resmen ahahaha .
Babası da maymundan hallice haklı Ertuğrul:)

Günaydın kızlaar, okuyorum okuyorum ama yazamıyorum ne zamandır. Geçen hafta perşembe cuma izinliydim. kuzumla park bahçe gezdik. eve girmem, parktan gitmeyelim tutturmalarını saymazsak gayet iyi geçti. Haftasonula birleşince iyice doyduk birbirimize ama pazartesinden beri inanılmaz hırçın anlatamam size. Sabah 7 de kalkıyoruz üstümü giyinmemle başlıyor ağlama. Babannesi gider gitmez geri uyutuyormuş. 8-10 arası uyuyunca öğleden sonra uyumuyor onun da etkisi oluyor sanırım. İşten geliyorum 18,30 gibi yemek yiyip eve geçiyoruz uyku gözünden akıyor ama ona rağmen 11,30-12 den önce uyumuyor. uykusunda da sürekli kızgın bir sabrediyorum 2 sabrediyorum üçüncüye kızıyorum bu sefer iyice çığrından çıkıyoruz. son azılar gelmedi onlar mı gelecek, bitmeyen 2 yaş sandromu mu yoksa bizimkinin genel hali mi bu olacak valla çok bunaldım ya. kızım tek çocuk olmasın, yaş farkı da çok olmasın istiyorum ama benim piskolojim hiç ama hiç uygun değil sanırım

Bana biraz uyku düzenin den gibi geldi dün Ertuğrul da öğlen uyumadı 5 gibi başladı ama yatana kadar mızmız herşeye ağlıyo sürekli itiraz 7 de kalkıyomuş 12 gibi uyutsa hem öğlen uykusunu alır hem oyuna doyar biraz

Valla nasıl beceriyor da uyutuyor anlamıyorum canım, gece uykusunu alamadığı için mi kolay uyuyor ya da uyutana kadar çıkarmıyor yataktan mira da el mahkum uyuyor sanırım.

Valla nasıl beceriyor da uyutuyor anlamıyorum canım, gece uykusunu alamadığı için mi kolay uyuyor ya da uyutana kadar çıkarmıyor yataktan mira da el mahkum uyuyor sanırım.
Gerçekten oda enteresan yani 7 kalkmış giyin dışarı uykusu açılıyo nasıl 8 de uyutabiliyo şaşırdım

G GCA canim bencede uyku duzeninden. Baya alt ust olmus duzeni. Hakkaten nasil uyuyor bende saskinim :)
Sen bence bir konus kvdenle, 12,1 gibi uyutsun, ogle uykus baska . Daha kucukler oğln uykusunu birakmak icin.

Tabi yan nedenleride belli hem sana tepkilidir ise dondugun icin, hem azilar.. valla bir ciksalar rahatlasalar artik

Gerçekten oda enteresan yani 7 kalkmış giyin dışarı uykusu açılıyo nasıl 8 de uyutabiliyo şaşırdım

Bende şaşkınım valla kızlar mesela annem uyutamıyor ama babanne de uyuyor çocuk. k.v de uyuyo onunla onun mu etkisi var bilmiyorum. anane sırasına geçseydik hayırlısıyla :)

Bende şaşkınım valla kızlar mesela annem uyutamıyor ama babanne de uyuyor çocuk. k.v de uyuyo onunla onun mu etkisi var bilmiyorum. anane sırasına geçseydik hayırlısıyla :)
Mira babaneden korkuyo mu
Sırf sabah uyumak için mirayı kaldırmıyo çocukta mecbur uyuyo bence ama yazık ya sabah uyumazsan öğlen uyu neolur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…