- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.101
Iyi Hadi gozun aydin , insallah ameliyata gerek kalmaz ..Sağolun kızlar çok şükür küçülmüş :)
İlaca bir ay daha devam edeceğiz çünkü mevsim değişimlerinde buyuyebilirmis.
Doktorumuz sütte 500 geçme dedi. Ayrıca kabız yaptığını söyledim çok çok az şeker katabilirsin engellemek için dedi. Fazla katma o da yapar dedi (kesinlikle süte bal/şeker vs katılması taraftarı değil normalde)
Sağolsin canım.Iyi Hadi gozun aydin , insallah ameliyata gerek kalmaz ..
Bulantilara gecmis olsun ! Kp gelince neden muhattap oldugunu anlamadim, birak esin halletseydi..madem durumunuz iyi degil ikinci cocuk icin keske biraz daha bekleseydinizGünaydın kızlar
Bulantılar bulantılar ........
Allahim tv de gördüm bende şu kresi tv den içeri dalıp hepsini yolmak istedim o insan görünümlü yaratıkları. ..nasıl bi kalp var açaba bunlarda ya bi çocuğa bağırmak var bağırmak var illa kameramı olması lazım ki Allah görüyor ne yaptığınızı nerde merhametiniz Rabbim yavrularımızı her daim vicdanli insanlarla karşılaştırsın inşallah. ..
Benim de sarteller atık dün akşam kp geldi alt katta oturuyorlar zaten ..biraz durdu çay falan içiyoruz başladı eşimden para istemeye neymiş efendim araba bandrolu nu odiycekmis eşim. .kp arabası var bizim yok..evlendiğimden beri borç ödüyoruz düğün borcu vs. .bi toparlayamadik ucu ucuna yetiyo kısacası ..hayat şartları belli..neyse başladı bağırmaya verceksin diye eşimde yok dedi falan ee binerken biniyosunuz demesinmi ağzıma geleni söyledim. .bi kere utan ben hamileyim benim yanımda bari deme şu lafı dedim evlendiğimden beri borç ödüyoruz ben mutfak ihtiyaçlarımızı anca karşılıyoruz bak 4 kişi olucaz yakında dedim benim param bana yetiyo da sizinki size niye yetmiyo demezmı iyice attı tepem..
Allahım başladım titremeye gittim odaya aglasam rahatliycam ağlayamıyorum da..eşime kp gidince dedim eğer 1 kuruş ver hakkımı helal etmiyorum dedim ...bizde olsa can feda...ee oda biraz zorlasa verebilecek durumda kopardigim kar havasında. .
Geceden beri gerginim arkadaşlar kafayı yedirticekler insana...kusura bakmayın içimi döktüm sabah sabah
Iyiz sukur ,Lisa cadilik yapiyo yaramaz ,bana takmis durumda anneeeeeeee diye dolaniyo ,Sağolsin canım.
Şimdilik gerek yok dedi tekrardan büyümezse inşaallah.
Siz nasılsınız Lisa nasıl
Canımmmm çok sevindimm.gözün aydın..Sağolsin canım.
Şimdilik gerek yok dedi tekrardan büyümezse inşaallah.
Siz nasılsınız Lisa nasıl
Öyledir canım ne yazikki ...zaten bincek olan kim bundan sonra ..Allah biseyi herkesin kendine versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah ..baba olarak atanın böyle yaptığıni bi yabancı yapmıyo ..Kp ne kadar fena ince hesapçı.ne var arada biniyo diye paramı istenirmiş.çook mecbur kalmadıkça binme arabasına.çok takmamaya çalış canım.inan hepsi aynı.lafını söylemişsin sonuçta.
Karşındaki insan hamileligini yabana atmiycak oncelikte insanlardan biri olunca bide boyle deger goremeyince zivanadan çıkman kaçınılmaz oluyo canım eşim ne yazık ki olaylara tepkisiz sakin kalanlardan ama böyle dilden anlamiyolarHamilesin hiç canını sıkma keşke odada bile durup sinirini bozmasaydın eşin ne yaparsa yapsaydı
Haklısıniz canım hepinizde ama gerçekten normalde zaten mesafeliyizdır bu gibi olaylardan ötürü ama artık doldum eşime kalsa ne yapar eder alırdı o parayı kendini acindirarak ama ona böyle bişey mustehaktiSağolun kızlar çok şükür küçülmüş :)
İlaca bir ay daha devam edeceğiz çünkü mevsim değişimlerinde buyuyebilirmis.
Doktorumuz sütte 500 geçme dedi. Ayrıca kabız yaptığını söyledim çok çok az şeker katabilirsin engellemek için dedi. Fazla katma o da yapar dedi (kesinlikle süte bal/şeker vs katılması taraftarı değil normalde)
hknzlm sıkma canını. Bu karakterde bir insan senin, onun için uzulmeni hak etmiyor. Bebeğini ve kendi aileni düşün..
Öncelikle tesk ediyorum vede asla haddime değil kelimesini kabul etmiyorum cunku öyle düşünsem sizlerle paylaşmazdim. .yorumlarınıza açığımBulantilara gecmis olsun ! Kp gelince neden muhattap oldugunu anlamadim, birak esin halletseydi..madem durumunuz iyi degil ikinci cocuk icin keske biraz daha bekleseydiniz( evet haddime degil)
Biz kızımızı Beylikdüzünde bir kreşe gönderiyoruz çok araştırdık zamanında gerçekten ortamı koşulları hiç içimize sinmeyen yerler vardı. Zaten okullarda kamera sistemleri Milli Eğitim Bakanlığının yönetmeliği ile yasaklanmış.Dışarıdan izlemek zaten yasak. Artan çocuk istismarlarından dolayı yasak gelmiş. Bazılarında hala kamera var kayıt alıyorlar bir sıkıntı olduğunda ya da istediğiniz zaman okulda gidip izleyebiliyorsunuz .Bizde öyle bir kreşe verdik. 1,5 hafta bende gittim kızımla çok iyi davranmalarına rağmen çok üzülmüştüm bende. Bazılarının yemek yiyip yemediğinin bile farkına varmıyorlardı.Ben kızıma nazla niyazla ilaçlarını içirmeye çalışırım orda zorla veriyorlardı. Ama öğretmenlerinin işinin ne kadar zor olduğu kesin sadece sevenlerin yapabileceği bir meslek yoksa başka meslek seçsinler kimsenin ahını da almasınlar.Çok sabır gerektiren bir iş okul öncesi öğretmenliği gerçekten. Ama memnunuz çok şükür. Zaten bir sınıf 10 öğrenciyi aşmıyor bizim yaş grubu için diğerleri de 15 galiba. Hem kızımın öğretmeni hem okulun psikoloğu çok ilgililer. Biraz pahalı ama mecbur işe dönmem gerekti. Sırf kızımla çok ilgileneyim diye 2. çocuğa bile erken karar verdik.
Doğru söylüyorsun canim gercektende böyle insanlar için kendimi uzmemem gerek ama Huy işte dayanamadım ki o an gözümün içine baka baka verceksiniz dedi hemde bağırarak böyle olunca da tutamadım kendimi ..hknzlm aman takma canım değersiz bir insan demek ki
Anne babalar evlatları her zaman desteklemek için var köstek olmak için değil
Tabiki yeri geldiğinde onlara da para verilecek ama sizin yetmiyor diyorsun insan olan anlar
Boşver bence sen hiç muhattap olma eşin halletsin yoksa yüz göz olmakta iyi değil sınurlarını hiç bilmezler
Rica etsem 1001 hayvanı bulundan iç sayfa atar mısınız?Eki Görüntüle 2119728 kızlar bu sefer kitaplarımıza bunları da eklemiştik. Biraz erken ama biz severek yapıyoruz. Hem eğitici hem yerinde oturtucu
Fikir olsun dedim
Bunlar ne vicdansız insanlar.üzüldüm çocuğa.M Mavisu27
Zor valla hic kolay degil. Sinirlinolmayan sakin bir insan bile orda cileden cikabiliyor. Herseyi alttan aldigin an gercekten tepene cikiyorlar.
Disiplin konusunda evet tamam bagirsinlar bagirmadan asla olmuyor cok iyi anladim ama bir ortasi olsun.
Dun uyurken birtnesi oksurmekten altina kaka yapmis. Ogretmen bir bakti aaay bu kaka yapmis diye bir bagirdi, zaten diger cocuklar uykusundan uyanmistir o bagirisla. Cocuk korktu basladi aglamaya. Birde "sakaciktan" poposuna vuruyor.
Yahu bi dur sen kimsin ki o cocuga kaka yapmis dige bagiriyosun.
Bir tane cocugada oyle kaka icin bagirmislar cocuk korkusundan 10 gun yapmamis doktora gitmisler.
Cidden cileden cikartacaklar insani.
Cok.basit bu isi yapamayacaksan ya calisma ya da gruplara en fazla 10 cocuk koy. Baska cozumu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?