- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.081
Rabbim vicdanlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.gerçekten çok zor.çocuğunu okula yolluyosun akşama kadar orda.Allaha emanet.Gel simdi bu cocuklari krese, okula gonder..
Cocuklarin ikisine yer yok oyun odasina yatak koymuslar orda uyuyorlar. Temizlikci yerledi sildi onlar ordayekn, oyun odasindaki camla tuvaletteki acik, karsilikli olmasa bile ceeyan yapiyor. Icerisi buz gibi.
Sonrada cocuklar okulda neden hasta oluyor diye dusunuyoruz, hem baskalarindan bulasti kesin diyoruz.
Uzuldum valla cocuklarin haline
Ciddi misn ya ? Zaten korkularim cok buyuk o konularda da bunu duydum ya tamam artik. Hey allahim ya kimse kendi yavrusu akrabasi gibi bakmiyo kimseye tabi.. bakamaz da zaten de 10binde birini dusunseler bu olmaz iste..
Geçen tv de gördüm kreş değil işkence yuvası resmen neler yapmışlar çocuklara bende kameralı evden bende istediğim deaçıp görebileyeceğim biyere gönderebilirsem gönderim yoksa benle oynasın Dursun yanımda
Rabbim vicdanlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.gerçekten çok zor.çocuğunu okula yolluyosun akşama kadar orda.Allaha emanet.
Valla canim ben hic guvenmiyoeum en azindan burada standartlari cok dusuk .ya normal apartman binalarini kres yapiyorlar .cocuklar butun gun bir odada tikili kaliyorlar . Belki buyuk sehirlerde farkli alternatifler vardir ama mesela bahce diye yaptiklari yerde bile bir numarali petrol urunu cimen benzeri plastik halilar var ee onlarda birinci derece kansorejen madde valla nasil ruhsat veriyorlar anlamiyorum.Orda nasil bilmem ama burda onceki gittigim staj zamanlarimdada pek guzel seylere denk gelmedim acikcasi.
Ama bugun cok icim acidi, bu sefer staja anne olarak gittim ya gercekten cok baskaydi.
Cocuklar uyandi , o kadar masumlar ki anlatamam, pijamalarini kendileri cikariyor, terli terli iceri gidip ustlerini giyinmeye calisiyorlar. Bazilari giyinemiyor daha .
Ogretmen diyorki sert davran ki tepene cikmasinlar. Bende seviyorum kendi evladim gibi seviyorum hepsini ama iyi davraninca tepene cikiyorlar diyor. Simdi dusununce ve o 30 tane cocugun o kosturmaca halini dusununce evet hakli hic kolay degil baş etmek, mecburen ses yukseltmen gerek ama en azindan şu odalarin sicakligiyla ilgilenseler,cocuklarin terlemesiyle ilgilenseler, bagirip cagirmak ise .. ay hic dusunemiyorum cocuguma oyle bagiran birini gorsem oracikta atlarim uzerine herhalde, kendimiz bagirinca vicdan azabindan mahvoluyoruz.
Resim paylasmistim instagramda gorenler cocuklarin uykudan sonra yediklerine dikkat ettimi. 1 dilim ekmeye salca surulmus, ve "tabakta" ayran vardi. Bardaklar nerde Allah biliyor.
Valla varmidir oyle kamerali yerler, olsa hic dusunmeden gonderirdim.
Tamamen ticari yerler haline gelmis canim vicdandan merhametten yoksunlarCiddi misn ya ? Zaten korkularim cok buyuk o konularda da bunu duydum ya tamam artik. Hey allahim ya kimse kendi yavrusu akrabasi gibi bakmiyo kimseye tabi.. bakamaz da zaten de 10binde birini dusunseler bu olmaz iste..
Orda nasil bilmem ama burda onceki gittigim staj zamanlarimdada pek guzel seylere denk gelmedim acikcasi.
Ama bugun cok icim acidi, bu sefer staja anne olarak gittim ya gercekten cok baskaydi.
Cocuklar uyandi , o kadar masumlar ki anlatamam, pijamalarini kendileri cikariyor, terli terli iceri gidip ustlerini giyinmeye calisiyorlar. Bazilari giyinemiyor daha .
Ogretmen diyorki sert davran ki tepene cikmasinlar. Bende seviyorum kendi evladim gibi seviyorum hepsini ama iyi davraninca tepene cikiyorlar diyor. Simdi dusununce ve o 30 tane cocugun o kosturmaca halini dusununce evet hakli hic kolay degil baş etmek, mecburen ses yukseltmen gerek ama en azindan şu odalarin sicakligiyla ilgilenseler,cocuklarin terlemesiyle ilgilenseler, bagirip cagirmak ise .. ay hic dusunemiyorum cocuguma oyle bagiran birini gorsem oracikta atlarim uzerine herhalde, kendimiz bagirinca vicdan azabindan mahvoluyoruz.
Resim paylasmistim instagramda gorenler cocuklarin uykudan sonra yediklerine dikkat ettimi. 1 dilim ekmeye salca surulmus, ve "tabakta" ayran vardi. Bardaklar nerde Allah biliyor.
Valla canim ben hic guvenmiyoeum en azindan burada standartlari cok dusuk .ya normal apartman binalarini kres yapiyorlar .cocuklar butun gun bir odada tikili kaliyorlar . Belki buyuk sehirlerde farkli alternatifler vardir ama mesela bahce diye yaptiklari yerde bile bir numarali petrol urunu cimen benzeri plastik halilar var ee onlarda birinci derece kansorejen madde valla nasil ruhsat veriyorlar anlamiyorum.
Aynen cidden cok yazikya bende tabaktaki neymiş demiştimyazık kuzulara ya.
Kayseri de var ama orayı bilmiyorum biraz tuzlu amaOrda nasil bilmem ama burda onceki gittigim staj zamanlarimdada pek guzel seylere denk gelmedim acikcasi.
Off için parçalandı ya.
Ama sen Bg'de genel olarak bu sıkıntıdan bahsetmsitin. Pek de şaşırmadım desem yeri. Çok ilgisiz ve vurdumduymaz olunmuş
Burada da öyle yerler vardır muhakkak ama büyük şehirler bir tik daha rahat.rekabet bazen bu acıdan ise yarıyor...
Allah herkese vicdan ve merhamet versin.
Kayseri de var ama orayı bilmiyorum biraz tuzlu ama
Hayirli haberlerle inşallah.tutkku yazdıklarını hayretle okudum ya.
Bu çağda bu muamele..
Hadi ilgiyi bir yere kadar anlarım kalabalık vs. ama yicekler tam bir facia.. çok mu zordur herkese TAM birer elma. Okulda salça ekmek nedir ya..
Bugün doktor kontrolumuz var geniz eti küçülmüş mu bakilacak. Hayırla, zahmetsizce kurtuluruz inşaallah bu sorundan.
tubaa1 canim nasilsiniz Kerem e sucuk dokunmadi mi?
Yok canım bişey olmadı şükür.iki gün dolabı açıp aradı aradı bulamadı olsa yiyecek yani..tutkku yazdıklarını hayretle okudum ya.
Bu çağda bu muamele..
Hadi ilgiyi bir yere kadar anlarım kalabalık vs. ama yicekler tam bir facia.. çok mu zordur herkese TAM birer elma. Okulda salça ekmek nedir ya..
Bugün doktor kontrolumuz var geniz eti küçülmüş mu bakilacak. Hayırla, zahmetsizce kurtuluruz inşaallah bu sorundan.
tubaa1 canim nasilsiniz Kerem e sucuk dokunmadi mi?
Kp ne kadar fena ince hesapçı.ne var arada biniyo diye paramı istenirmiş.çook mecbur kalmadıkça binme arabasına.çok takmamaya çalış canım.inan hepsi aynı.lafını söylemişsin sonuçta.Günaydın kızlar
Bulantılar bulantılar ........
Allahim tv de gördüm bende şu kresi tv den içeri dalıp hepsini yolmak istedim o insan görünümlü yaratıkları. ..nasıl bi kalp var açaba bunlarda ya bi çocuğa bağırmak var bağırmak var illa kameramı olması lazım ki Allah görüyor ne yaptığınızı nerde merhametiniz Rabbim yavrularımızı her daim vicdanli insanlarla karşılaştırsın inşallah. ..
Benim de sarteller atık dün akşam kp geldi alt katta oturuyorlar zaten ..biraz durdu çay falan içiyoruz başladı eşimden para istemeye neymiş efendim araba bandrolu nu odiycekmis eşim. .kp arabası var bizim yok..evlendiğimden beri borç ödüyoruz düğün borcu vs. .bi toparlayamadik ucu ucuna yetiyo kısacası ..hayat şartları belli..neyse başladı bağırmaya verceksin diye eşimde yok dedi falan ee binerken biniyosunuz demesinmi ağzıma geleni söyledim. .bi kere utan ben hamileyim benim yanımda bari deme şu lafı dedim evlendiğimden beri borç ödüyoruz ben mutfak ihtiyaçlarımızı anca karşılıyoruz bak 4 kişi olucaz yakında dedim benim param bana yetiyo da sizinki size niye yetmiyo demezmı iyice attı tepem..
Allahım başladım titremeye gittim odaya aglasam rahatliycam ağlayamıyorum da..eşime kp gidince dedim eğer 1 kuruş ver hakkımı helal etmiyorum dedim ...bizde olsa can feda...ee oda biraz zorlasa verebilecek durumda kopardigim kar havasında. .
Geceden beri gerginim arkadaşlar kafayı yedirticekler insana...kusura bakmayın içimi döktüm sabah sabah
Orda nasil bilmem ama burda onceki gittigim staj zamanlarimdada pek guzel seylere denk gelmedim acikcasi.
Hamilesin hiç canını sıkma keşke odada bile durup sinirini bozmasaydın eşin ne yaparsa yapsaydıGünaydın kızlar
Bulantılar bulantılar ........
Allahim tv de gördüm bende şu kresi tv den içeri dalıp hepsini yolmak istedim o insan görünümlü yaratıkları. ..nasıl bi kalp var açaba bunlarda ya bi çocuğa bağırmak var bağırmak var illa kameramı olması lazım ki Allah görüyor ne yaptığınızı nerde merhametiniz Rabbim yavrularımızı her daim vicdanli insanlarla karşılaştırsın inşallah. ..
Benim de sarteller atık dün akşam kp geldi alt katta oturuyorlar zaten ..biraz durdu çay falan içiyoruz başladı eşimden para istemeye neymiş efendim araba bandrolu nu odiycekmis eşim. .kp arabası var bizim yok..evlendiğimden beri borç ödüyoruz düğün borcu vs. .bi toparlayamadik ucu ucuna yetiyo kısacası ..hayat şartları belli..neyse başladı bağırmaya verceksin diye eşimde yok dedi falan ee binerken biniyosunuz demesinmi ağzıma geleni söyledim. .bi kere utan ben hamileyim benim yanımda bari deme şu lafı dedim evlendiğimden beri borç ödüyoruz ben mutfak ihtiyaçlarımızı anca karşılıyoruz bak 4 kişi olucaz yakında dedim benim param bana yetiyo da sizinki size niye yetmiyo demezmı iyice attı tepem..
Allahım başladım titremeye gittim odaya aglasam rahatliycam ağlayamıyorum da..eşime kp gidince dedim eğer 1 kuruş ver hakkımı helal etmiyorum dedim ...bizde olsa can feda...ee oda biraz zorlasa verebilecek durumda kopardigim kar havasında. .
Geceden beri gerginim arkadaşlar kafayı yedirticekler insana...kusura bakmayın içimi döktüm sabah sabah
Hayirli haberlerle inşallah.
Sağolun kızlar çok şükür küçülmüş :)Yok canım bişey olmadı şükür.iki gün dolabı açıp aradı aradı bulamadı olsa yiyecek yani..
Hayırlı haberlerini yaz canım.küçülmüştür inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?