2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bugün ilk tiyatromuza gittik.
Arı Maya genel olarak keyifliydi ve çok eğlendi .
Hafif ateşi var.gece yine oda oda gezdik 3 saat.
Disim deyip duruyor.
Gecmis olsun ! Oturup izledimi bende lisayi goturmek istiyorum izlermi bilemiyorum ,hic oturup izlemez gibi geliyo

Disim deyip duruyor.
Gordum ig.de guzel eglenmis. Iyi almislar ben bikac yere sordum 3 yas alti almiyoruz dediler. Ozel mi belediye mi sizin gittiginiz?
Gecmis olsun. Jel suruyomusun ise yaramiyor mu?

Gecmis olsun ! Oturup izledimi bende lisayi goturmek istiyorum izlermi bilemiyorum ,hic oturup izlemez gibi geliyo
Bende geçen ay götürdüm izlemez gibi geliyordu ama yarım saat durdu ben okadarını bile beklemiyordum
fermante afişler de +3 yazıyo ama girerken kimse yaş sormadı çokta küçük çocuk vardı

Sağol.
Sahne onuydu biIm sıkılınca ayaktaydı . yani 10 dk oturdu

Gordum ig.de guzel eglenmis. Iyi almislar ben bikac yere sordum 3 yas alti almiyoruz dediler. Ozel mi belediye mi sizin gittiginiz?
Gecmis olsun. Jel suruyomusun ise yaramiyor mu?
Ari Maya yaş gruplarına uygun diye sanırım.. Telefonda özellikle sormustum yaş olayini. Yeri belediyeye ait yerdi ama tiyatro grubu özeldi .
Jel _şurup bana misin demedi ya.
Tutkku 'nün geçen dediği jeli de bulamadım.şuan oturuyoruz 1 saattir yine

Disim deyip duruyor.

eğlenmesine sevindim kuzunun, 21 marta da Niloya müzikali gelecek bende ona götüreyim istiyorum inşallah.

ya nasıl bir dişmiş bu son azılar bizim de çıkmadı. İnşallah hepsi bir hallolur kolayca artık ya

DonukPudra ne iyi yapmışsınız.bizde cumartesi sirk e niyetlendik.biz gidecektik esim dönüşte alacaktı.öyle bir yağmur yağdıkı çıkamadık..
Artik büyüdüler bundan sonra çok fırsat olur inşallah .
Havalar zaten maşallah aşırı dengesiz . dün günlük guneslikti bugün burası kapalı acayip.

G GCA super olur niloya
Amin amin hayırlı biter inşallah dişleri hepsinin

eğlenmesine sevindim kuzunun, 21 marta da Niloya müzikali gelecek bende ona götüreyim istiyorum inşallah.

ya nasıl bir dişmiş bu son azılar bizim de çıkmadı. İnşallah hepsi bir hallolur kolayca artık ya
Söylediğin ne ii oldu haberim yoktu niloya kesin götürmem lazım gerçi bizim ki Mete yi seviyo oturduğu kadar izlesin

A benimde anneannemler, dayimlae falan Sarnicta. Kuzenlerim Bucaya evlendi.
Ne zaman gitmek nasip olur bilmem ama gorusuruz gelirsem guzel olur. Hep gelin diye bekliyor anneannemler ama iste yurt disina cikmayi sIktiramiyorum
Yaaaa Sarnıç tam göçmen mahallesi zaten. Bizim de akrabalar var orda. Belki bizim bile bir tanışıklığımız çıkabilir reel de
Gel ya değişiklik olur.

Nasıl geçti stajın ilk günü

Yaaaa Sarnıç tam göçmen mahallesi zaten. Bizim de akrabalar var orda. Belki bizim bile bir tanışıklığımız çıkabilir reel de
Gel ya değişiklik olur.

Nasıl geçti stajın ilk günü

A oylemi, haha aynen birazdan akraba cikabiliriz
12-14 saat yol .. cok oldu gelmeyeli oraya ya 2012de geldim en son her yil nerdeyse giderdik ama sonra nisandi dugundu derken gidemedik

Daha gitmedim bir gun sabahciyim bie gun ogleden sonra gidicem.
Bugun ogleden sonrayim bakalim insallah iyi gecer .
Ayaza dedimki deftere yazdiklarimi ogretmene gosterip gelicem odadeftere birseyler cizdi onun cizdiklerinide gosterecegimi soyledim ogretmen aferim yazacak imza atacak istermisin dedim.nasil sevindi aksam gitsene hadi diye heyecanlaniyordu tabi bugun nolur bilemem babam bakacam uyutabilecekmi bakalim

Gel simdi bu cocuklari krese, okula gonder..
Cocuklarin ikisine yer yok oyun odasina yatak koymuslar orda uyuyorlar. Temizlikci yerledi sildi onlar ordayekn, oyun odasindaki camla tuvaletteki acik, karsilikli olmasa bile ceeyan yapiyor. Icerisi buz gibi.
Sonrada cocuklar okulda neden hasta oluyor diye dusunuyoruz, hem baskalarindan bulasti kesin diyoruz.
Uzuldum valla cocuklarin haline

Ciddi misn ya ? Zaten korkularim cok buyuk o konularda da bunu duydum ya tamam artik. Hey allahim ya kimse kendi yavrusu akrabasi gibi bakmiyo kimseye tabi.. bakamaz da zaten de 10binde birini dusunseler bu olmaz iste..

Kizlar dikkat seti alanlar vardi nasil seviyorlar mi oynuyorlar mi yoksa bir kosede duruyor mu

Geçen tv de gördüm kreş değil işkence yuvası resmen neler yapmışlar çocuklara bende kameralı evden bende istediğim deaçıp görebileyeceğim biyere gönderebilirsem gönderim yoksa benle oynasın Dursun yanımda

Kizlar dikkat seti alanlar vardi nasil seviyorlar mi oynuyorlar mi yoksa bir kosede duruyor mu
Bende int yakın zaman da baktım o setlere genelde 2-4 yaş önümüz yaz park Başça dolaşsın oynasın kışa doğru alım die düşündüm hem 3 yaş oluyo biraz daha büyümüş olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…