- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.061
Gecmis olsun ! Oturup izledimiBugün ilk tiyatromuza gittik.
Arı Maya genel olarak keyifliydi ve çok eğlendi .
Hafif ateşi var.gece yine oda oda gezdik 3 saat.
Disim deyip duruyor.
Gordum ig.de guzel eglenmis. Iyi almislar ben bikac yere sordum 3 yas alti almiyoruz dediler. Ozel mi belediye mi sizin gittiginiz?Bugün ilk tiyatromuza gittik.
Disim deyip duruyor.
Bende geçen ay götürdüm izlemez gibi geliyordu ama yarım saat durdu ben okadarını bile beklemiyordumGecmis olsun ! Oturup izledimibende lisayi goturmek istiyorum izlermi bilemiyorum ,hic oturup izlemez gibi geliyo
Lisaya guvenemiyorumBende geçen ay götürdüm izlemez gibi geliyordu ama yarım saat durdu ben okadarını bile beklemiyordum
fermante afişler de +3 yazıyo ama girerken kimse yaş sormadı çokta küçük çocuk vardı
Sağol.Gecmis olsun ! Oturup izledimibende lisayi goturmek istiyorum izlermi bilemiyorum ,hic oturup izlemez gibi geliyo
Ari Maya yaş gruplarına uygun diye sanırım.. Telefonda özellikle sormustum yaş olayini. Yeri belediyeye ait yerdi ama tiyatro grubu özeldi .Gordum ig.de guzel eglenmis. Iyi almislar ben bikac yere sordum 3 yas alti almiyoruz dediler. Ozel mi belediye mi sizin gittiginiz?
Gecmis olsun. Jel suruyomusun ise yaramiyor mu?
Bugün ilk tiyatromuza gittik.
Disim deyip duruyor.
Artik büyüdüler bundan sonra çok fırsat olur inşallah .DonukPudra ne iyi yapmışsınız.bizde cumartesi sirk e niyetlendik.biz gidecektik esim dönüşte alacaktı.öyle bir yağmur yağdıkı çıkamadık..
Söylediğin ne ii oldu haberim yoktu niloya kesin götürmem lazım gerçi bizim ki Mete yi seviyo oturduğu kadar izlesineğlenmesine sevindim kuzunun, 21 marta da Niloya müzikali gelecek bende ona götüreyim istiyorum inşallah.
ya nasıl bir dişmiş bu son azılar bizim de çıkmadı. İnşallah hepsi bir hallolur kolayca artık ya
Söylediğin ne ii oldu haberim yoktu niloya kesin götürmem lazım gerçi bizim ki Mete yi seviyo oturduğu kadar izlesin
Annemler orda.
Ben de buca.
Valla bana ig ismini verir misin
Yaaaa Sarnıç tam göçmen mahallesi zaten. Bizim de akrabalar var orda. Belki bizim bile bir tanışıklığımız çıkabilir reel deA benimde anneannemler, dayimlae falan Sarnicta. Kuzenlerim Bucaya evlendi.
Ne zaman gitmek nasip olur bilmem ama gorusuruz gelirsem guzel olur. Hep gelin diye bekliyor anneannemler ama iste yurt disina cikmayi sIktiramiyorum
Yaaaa Sarnıç tam göçmen mahallesi zaten. Bizim de akrabalar var orda. Belki bizim bile bir tanışıklığımız çıkabilir reel de
Gel ya değişiklik olur.
Nasıl geçti stajın ilk günü
Ciddi misn ya ? Zaten korkularim cok buyuk o konularda da bunu duydum ya tamam artik. Hey allahim ya kimse kendi yavrusu akrabasi gibi bakmiyo kimseye tabi.. bakamaz da zaten de 10binde birini dusunseler bu olmaz iste..Gel simdi bu cocuklari krese, okula gonder..
Cocuklarin ikisine yer yok oyun odasina yatak koymuslar orda uyuyorlar. Temizlikci yerledi sildi onlar ordayekn, oyun odasindaki camla tuvaletteki acik, karsilikli olmasa bile ceeyan yapiyor. Icerisi buz gibi.
Sonrada cocuklar okulda neden hasta oluyor diye dusunuyoruz, hem baskalarindan bulasti kesin diyoruz.
Uzuldum valla cocuklarin haline
Geçen tv de gördüm kreş değil işkence yuvası resmen neler yapmışlar çocuklara bende kameralı evden bende istediğim deaçıp görebileyeceğim biyere gönderebilirsem gönderim yoksa benle oynasın Dursun yanımdaGel simdi bu cocuklari krese, okula gonder..
Cocuklarin ikisine yer yok oyun odasina yatak koymuslar orda uyuyorlar. Temizlikci yerledi sildi onlar ordayekn, oyun odasindaki camla tuvaletteki acik, karsilikli olmasa bile ceeyan yapiyor. Icerisi buz gibi.
Sonrada cocuklar okulda neden hasta oluyor diye dusunuyoruz, hem baskalarindan bulasti kesin diyoruz.
Uzuldum valla cocuklarin haline
Bende int yakın zaman da baktım o setlere genelde 2-4 yaş önümüz yaz park Başça dolaşsın oynasın kışa doğru alım die düşündüm hem 3 yaş oluyo biraz daha büyümüş olur inşallahKizlar dikkat seti alanlar vardi nasil seviyorlar mi oynuyorlar mi yoksa bir kosede duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?