2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir insallah

Havalar cok degisik ya kış gerideymis kar yagiyor 2,3 gundur.
Dun sabah baya baya bembeyazdi , ogleden sonra bahar geldi.. bugun yine kar var ustune tabi grip varmis yine .. hava degisikligindenmi , gece uzerimiz acik uyudugumuz icinmi bilmem hasta Ayaz insallah atlatiriz.

Gecmis olaun canim.gecer cabucak insallah.bizde yagmurda kaldik bugun kizimi sinava goturdum.eve donerken usuduk baya.insallah hasta.olmayiz .

Gozunaydin cnm. Genel olarak yorumlarini alabilir miyim? Simdi sirada ne var?
Gecmis olsun bu arada.

Biz de iyiyiz cok sukur. Atesimiz uzamadi Allahtan. Bugun tatil basladi. Yolculuk genel olarak iyi gecti ama son 1saat epey zorladi. Artik arabada oyalamak daha bir zorlasti gibi uzun yolda anladim.

İyi tatiller canım kazasız belasız gidip gelin inşallah..
Tatile çılarken en mantıklısı gece yola çıkmak bence.uyuyarak gider.yoksa bizim zıpırlar durmazlar

Günaydın kızlar.
Sizinkiler gece kaçta yatiyor günde ne kadar uyuyor?
Biz 12 den önce uyumiyiruz ya. Eşim gündüz çok uyuyor ondan diyor . Sizinkiler günduz ne kadar uyuyor?
Bir de tubaa1 canım portakal suyu iyiymiş de içmiyor bizim sıpa :/
Bugün incir dolması yapicam bakalım inşallah yer..
fermante iyi tatiller canım.

Gündüz 2 saat uyuyo canım.gece 1 den önce uyumaz

Gecmis olaun canim.gecer cabucak insallah.bizde yagmurda kaldik bugun kizimi sinava goturdum.eve donerken usuduk baya.insallah hasta.olmayiz .

Sagol canim insallah
Insallah sizde hasta olmazsiniz.saclari filan islanmadiysa endiselenme bence

Okulla ilgilimi?
Nasipse son 3 buyuk sinav kaldi canim, hayirisiyla gecersem mezun oluyorum artik insallah. Olayim artik ya 2012de basladim cidden iyice tadi kacti

A siz nereye gidiyorsunuz kacirmisim orayi gecmisi okuyamadim..
Arabada oyalamak bencede zordur artik, ya uyku saatini yakalamak gerek ya arabada uyuyunca hiiiic mola vermeden devam etmek nedense araba durunca hemen hissediyorlar :)

slm kızlar, hafta sonu bizim cadının şimdi nereye gidicez, eve gitmem, arabada uyursam beni eve götürürsünüz yakarışlarıyla geçti cidden de eve girmedik desem abartmam. ya bi taraftan sorguluyorum tatminsiz biri mi olacak diye. bir taraftan da hak veriyorum. Hafta içleri genelde bir yere gitmeyiz. hava serin olunca anane-babanne park çıkarmaz geçen hafta çok sıkılmış.

Benim kız biraz korkak, hiç bi yere adımını tartmadan gitmez. oyun salonlarındaki uçak-motor vs sevmez. cumartesi günü avm de zıp zıp vardı. evde sürekli zıplar yatakta. bu tek kişi girilenlerden onu bile istemedi. Pazar günü başka bi avm de 3-8 yaş arası çocukların girdiği bi oyun alanı vardı epey de geniş. yarım saat oynuyorlar. kendi kendine istedi ve benim kesin yapamaz dediğim şeyleri yaptı :) tramboline 3 deneme sonunda çıkıp zıpladı. Ay sevinçten ağlayacaktım valla. İnanamadım onun orda tek başına keyifle oynamasına. büyüyor kuzularımız ya... iyi günler görsünler hep...

Maşallahhh fıstığıma..

Saol cnm.
Sabah 7-8 arasi kalkip oglen 1,5-2 saat uyuyup aksam da 10-11 arasi uyuyo. Ben de 9-10 arasina cekmeye calisiyorum uykuyu ama olmuyor. Tatile geldik sapittik tabi 11,5 a dogru uyuyor burda. Bana da az sureli uyuyo gibi geliyor yani gunde 10-11 saat az degilmi?

İnşallah Canım
Havalar ısındıkça eve girmek istemiyorlar bende hadi eve gidelim diyorum evi sevmedim dio ama bu hafta eve kapandık kışı uğurluyoruz grip olduk bu sene gripten gına geldi artık

Bizimki de öyle uyuyor. Bana da az geliyor ama baksana çoğumuzunki öyle. Yetıyor demek ki..
Esin nasıl? Tatil iyi geldi mi toparlandı mi biraz?

Gündüz 1.5 saat uyur
Gece 12 de falan uyur sabah 8 de kalkar
Kalkış ve yatış ayniymis bizle.
Bu çocuklar ne zaman erkenden yatacak ya.
Yattıktan sonra biraz kendime vakit ayirayim diyorum enerjim kalmıyor ben de yatiyorum.

Efira38 geçmiş olsun canım.
Mevsim geçişlerinde kaçınılmaz oluyor.
G GCA masaallah Mira'ya daha neler yapıp sasirtacak bakalım ne diyordu benim de kızım olur inşaallah anne miydi

Kızlar bizim oğlan büyüyünce "adam " olacakmış
Soruyoruz büyüyünce ne olacaksın diye
Adam olacağım diyor büyük bir ciddiyetle

İnşallah Canım
Havalar ısındıkça eve girmek istemiyorlar bende hadi eve gidelim diyorum evi sevmedim dio ama bu hafta eve kapandık kışı uğurluyoruz grip olduk bu sene gripten gına geldi artık

Evi sevmedim mi diyo serseriye bak ya

Çok geçmiş olsun valla inanılmaz salgın. İş yerinin yarısı grip hayırlısıyla atlatsalardı ben stres oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…