- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.241
Gecmis olaun canim.gecer cabucak insallah.bizde yagmurda kaldik bugun kizimi sinava goturdum.eve donerken usuduk baya.insallah hasta.olmayiz .Nasilsiniz kizlar herkes iyidir insallah
Havalar cok degisik ya kış gerideymis kar yagiyor 2,3 gundur.
Dun sabah baya baya bembeyazdi , ogleden sonra bahar geldi.. bugun yine kar var ustune tabi grip varmis yine .. hava degisikligindenmi , gece uzerimiz acik uyudugumuz icinmi bilmem hasta Ayaz insallah atlatiriz.
Gozunaydin cnm. Genel olarak yorumlarini alabilir miyim? Simdi sirada ne var?Stajim dun bitti cok sukur canim, asiri yogun gecti giremedim. Sagol sordugun icin.
Eyvahh ne olacak nasil olacak derken gecti bitti valla
15 gun hasta olmadan atlattik dedim taaki dun babami arayip burnunun aktigini ogrenene kadar
hapsuruyor felan bakalim insallah ilerlemez
Siz nasilsiniz
İyi tatiller canım kazasız belasız gidip gelin inşallah..Gozunaydin cnm. Genel olarak yorumlarini alabilir miyim? Simdi sirada ne var?
Gecmis olsun bu arada.
Biz de iyiyiz cok sukur. Atesimiz uzamadi Allahtan. Bugun tatil basladi. Yolculuk genel olarak iyi gecti ama son 1saat epey zorladi. Artik arabada oyalamak daha bir zorlasti gibi uzun yolda anladim.
Gündüz 2 saat uyuyo canım.gece 1 den önce uyumazGünaydın kızlar.
Sizinkiler gece kaçta yatiyor günde ne kadar uyuyor?
Biz 12 den önce uyumiyiruz ya. Eşim gündüz çok uyuyor ondan diyor . Sizinkiler günduz ne kadar uyuyor?
Bir detubaa1 canım portakal suyu iyiymiş de içmiyor bizim sıpa :/
Bugün incir dolması yapicam bakalım inşallah yer..
fermante iyi tatiller canım.
Gecmis olaun canim.gecer cabucak insallah.bizde yagmurda kaldik bugun kizimi sinava goturdum.eve donerken usuduk baya.insallah hasta.olmayiz .
Gozunaydin cnm. Genel olarak yorumlarini alabilir miyim? Simdi sirada ne var?
Gecmis olsun bu arada.
Biz de iyiyiz cok sukur. Atesimiz uzamadi Allahtan. Bugun tatil basladi. Yolculuk genel olarak iyi gecti ama son 1saat epey zorladi. Artik arabada oyalamak daha bir zorlasti gibi uzun yolda anladim.
Maşallahhh fıstığıma..slm kızlar, hafta sonu bizim cadının şimdi nereye gidicez, eve gitmem, arabada uyursam beni eve götürürsünüz yakarışlarıyla geçticidden de eve girmedik desem abartmam. ya bi taraftan sorguluyorum tatminsiz biri mi olacak diye. bir taraftan da hak veriyorum. Hafta içleri genelde bir yere gitmeyiz. hava serin olunca anane-babanne park çıkarmaz geçen hafta çok sıkılmış.
Benim kız biraz korkak, hiç bi yere adımını tartmadan gitmez. oyun salonlarındaki uçak-motor vs sevmez. cumartesi günü avm de zıp zıp vardı. evde sürekli zıplar yatakta. bu tek kişi girilenlerden onu bile istemedi. Pazar günü başka bi avm de 3-8 yaş arası çocukların girdiği bi oyun alanı vardı epey de geniş. yarım saat oynuyorlar. kendi kendine istedi ve benim kesin yapamaz dediğim şeyleri yaptı :) tramboline 3 deneme sonunda çıkıp zıpladı. Ay sevinçten ağlayacaktım valla. İnanamadım onun orda tek başına keyifle oynamasına. büyüyor kuzularımız ya... iyi günler görsünler hep...
Saol cnm.Günaydın kızlar.
Sizinkiler gece kaçta yatiyor günde ne kadar uyuyor?
Biz 12 den önce uyumiyiruz ya. Eşim gündüz çok uyuyor ondan diyor . Sizinkiler günduz ne kadar uyuyor?
Bir detubaa1 canım portakal suyu iyiymiş de içmiyor bizim sıpa :/
Bugün incir dolması yapicam bakalım inşallah yer..
fermante iyi tatiller canım.
Ohh masallah muzikli olunca demek daha iyi oluyor. Afferim minnaka buyuyolar artik..çok eğlendi teyzesi,bu bizim ikinci daha önce de hapşu ya gitmiştik. bu aslında daha durağandı ama yine de sevdi şarkılarda fln ayağa kalktı oynadı :)
İnşallah Canımslm kızlar, hafta sonu bizim cadının şimdi nereye gidicez, eve gitmem, arabada uyursam beni eve götürürsünüz yakarışlarıyla geçticidden de eve girmedik desem abartmam. ya bi taraftan sorguluyorum tatminsiz biri mi olacak diye. bir taraftan da hak veriyorum. Hafta içleri genelde bir yere gitmeyiz. hava serin olunca anane-babanne park çıkarmaz geçen hafta çok sıkılmış.
Benim kız biraz korkak, hiç bi yere adımını tartmadan gitmez. oyun salonlarındaki uçak-motor vs sevmez. cumartesi günü avm de zıp zıp vardı. evde sürekli zıplar yatakta. bu tek kişi girilenlerden onu bile istemedi. Pazar günü başka bi avm de 3-8 yaş arası çocukların girdiği bi oyun alanı vardı epey de geniş. yarım saat oynuyorlar. kendi kendine istedi ve benim kesin yapamaz dediğim şeyleri yaptı :) tramboline 3 deneme sonunda çıkıp zıpladı. Ay sevinçten ağlayacaktım valla. İnanamadım onun orda tek başına keyifle oynamasına. büyüyor kuzularımız ya... iyi günler görsünler hep...
Bizimki de öyle uyuyor. Bana da az geliyor ama baksana çoğumuzunki öyle. Yetıyor demek ki..Saol cnm.
Sabah 7-8 arasi kalkip oglen 1,5-2 saat uyuyup aksam da 10-11 arasi uyuyo. Ben de 9-10 arasina cekmeye calisiyorum uykuyu ama olmuyor. Tatile geldik sapittik tabi 11,5 a dogru uyuyor burda. Bana da az sureli uyuyo gibi geliyor yani gunde 10-11 saat az degilmi?
Kalkış ve yatış ayniymis bizle.Gündüz 1.5 saat uyur
Gece 12 de falan uyur sabah 8 de kalkar
Ohh masallah muzikli olunca demek daha iyi oluyor. Afferim minnaka buyuyolar artik..
İnşallah Canım
Havalar ısındıkça eve girmek istemiyorlar bende hadi eve gidelim diyorum evi sevmedim dio ama bu hafta eve kapandık kışı uğurluyoruz grip olduk bu sene gripten gına geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?