- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.261
Kalkış ve yatış ayniymis bizle.
Bu çocuklar ne zaman erkenden yatacak ya.
Yattıktan sonra biraz kendime vakit ayirayim diyorum enerjim kalmıyor ben de yatiyorum.
Efira38 geçmiş olsun canım.
Mevsim geçişlerinde kaçınılmaz oluyor.
G GCA masaallah Mira'ya daha neler yapıp sasirtacak bakalım ne diyordu benim de kızım olur inşaallah anne miydi
Kızlar bizim oğlan büyüyünce "adam " olacakmış
Soruyoruz büyüyünce ne olacaksın diye
Adam olacağım diyor büyük bir ciddiyetle
Yattıktan sonra biraz kendime vakit ayirayim diyorum enerjim kalmıyor ben de yatiyorum.
G GCA masaallah Mira'ya daha neler yapıp sasirtacak bakalım ne diyordu benim de kızım olur inşaallah anne miydi
Saolun teyzeler inşallah çabuk atlatırızEvi sevmedim mi diyo serseriye bak ya
Çok geçmiş olsun valla inanılmaz salgın. İş yerinin yarısı grip hayırlısıyla atlatsalardı ben stres oluyorum
Saol canım inş sizde sağlıkla kolay keyifli atlatırsınız düğünü kardeşine de ömür boyu mutluluklarMerhaba nasılsınız
Efira38 çok geçmiş olsun. Havalar çok dengesiz ..
Düğün üstü biz de hayırlı atlatsak korkuyorum valla. Çok az kaldı bu hafta çeyiz gidecek. Haftaya düğün nasipse..
Bizimk8 de ismine takik.. Bal misin sen diyorum ..ben keremim diyor .
Böyle tepkileri var onunda :))
Çok takıntılı oldu bir kıyafete ya da ayakkabısına takmasın yandık o günler.
Teşekkür ederiz .Amin .Saol canım inş sizde sağlıkla kolay keyifli atlatırsınız düğünü kardeşine de ömür boyu mutluluklar
Bizde bugün Ertuğrul a zumba yaptık evde vaauv zumba çok eğlenceli dio gülmekten bişey yapamadım ben
Çok iyi yapmışın canım terapi gibi geliyo bana ben de 2 haftadır gidiyorum kendime geldim resmenTeşekkür ederiz .Amin .
Yaa meleğim benim . Kerem de çok seviyor zumbayi ..
Geçen h.sonu çocuk zumbasina goturdum . kenarda izledi sadece.. Yüksek ses müzikten tırstı biraz
Ben de Zumbaya yazildim. Haftada 2 gün gideceğim . kendime vakit ayırmak istiyorum artik. Bir de sürekli kilo al -ver halindeyim stresten yemeklere sarıyorum .kendime çeki düzen vereceğim
evet teyzesi serseri öyle diyordu, şimdi bak anne kızıcam sana artık öyle yapma demedim mi diye ayar veriyor
Mira : annee
ben: efendim kızım
Mira:kızım değil ben mirayım mira adiyeceksin :)
tekrar
Mira:anneeee
ben: Efendim canım
Mira : canım değil mirayım ben Miiiiraa de bana
adına takık benim deli
Bizde de öyle. On disler lekelenmeye başladı. Bizimki bana izin vermiyor ama kendi fircaliyor. O da güya.. inşallah kalıcı olmazSelam kızlar..diş fırçalayamıyoruz ne yaptıysam yok.dişlerinde leke oluşmaya başladı.her yolu denedim.çok moralim bozuluyo.napıcam hiç bir fikrim yok.
Kendisi fırçayı eline alıyo macunu koydurmuyo.koyduğum an atıyo.bağırıp kaçıyo.lekelenmeye başladı çürüyecek muhtemelen.çok fena bu sıpalarBizde de öyle. On disler lekelenmeye başladı. Bizimki bana izin vermiyor ama kendi fircaliyor. O da güya.. inşallah kalıcı olmaz
Bizde aynı durumdayız canım çürüyor dişçiye götürücemKendisi fırçayı eline alıyo macunu koydurmuyo.koyduğum an atıyo.bağırıp kaçıyo.lekelenmeye başladı çürüyecek muhtemelen.çok fena bu sıpalar
Fırçalamasınlar bakalım..dişçiye gidince görürüm korkudan ağlarlar..bizimki sağlık ocağında bile çığlık çığlığa..ağlamasının yüzünden gözede gidemedik..Bizde aynı durumdayız canım çürüyor dişçiye götürücem
Sorma biz de bu konuda çok zorlanıyoruz. Ablasının da dişleri çok kolay çürüdüğü için korkuyorum. O yüzden her gece bazen güzellikle bazen bağırış çağırış fırçalıyoruz.Selam kızlar..diş fırçalayamıyoruz ne yaptıysam yok.dişlerinde leke oluşmaya başladı.her yolu denedim.çok moralim bozuluyo.napıcam hiç bir fikrim yok.
Saolasın canım deneyim.Sorma biz de bu konuda çok zorlanıyoruz. Ablasının da dişleri çok kolay çürüdüğü için korkuyorum. O yüzden her gece bazen güzellikle bazen bağırış çağırış fırçalıyoruz.
Daha önce de konusu geçti ama yinelemiş olayım. Tükürmeyi öğrenene kadar yani yutmayacakları zaman macun sürmeli. Zaten macunun çok bi faydası yok köpürtmekte başka. Limon danlatabilirsin
Bizim de alt üst dişler. Kararma bari Dr leke fırçalayın dedi bize fırçalamıyor kendide yapamıyo ben yapcam bende bilmiyorumSelam kızlar..diş fırçalayamıyoruz ne yaptıysam yok.dişlerinde leke oluşmaya başladı.her yolu denedim.çok moralim bozuluyo.napıcam hiç bir fikrim yok.
Yerini yabancılamıştır canım.annemleri sürekli görür orda yattığımızda aynı dediklerini yapıyo.uyumamak için direniyo.düzenlerini istiyolar.Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Biz dün akşam eşimin memleketine geldik.
Gece yine Mehmet çok geç uyudu.
Artık ağladım lütfen uyu diye.
Kaç defa da uyandı.
Sen yatma kalk otur yok oraya değil şuraya otur vs
Deli etti beni.
Ne zaman erkenden yatıp da sahaba kadar deliksiz rahatça uyicak bunlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?