2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

evet teyzesi serseri öyle diyordu, şimdi bak anne kızıcam sana artık öyle yapma demedim mi diye ayar veriyor

Mira : annee

ben: efendim kızım

Mira:kızım değil ben mirayım mira adiyeceksin :)

tekrar

Mira:anneeee

ben: Efendim canım

Mira : canım değil mirayım ben Miiiiraa de bana

adına takık benim deli

Evi sevmedim mi diyo serseriye bak ya

Çok geçmiş olsun valla inanılmaz salgın. İş yerinin yarısı grip hayırlısıyla atlatsalardı ben stres oluyorum
Saolun teyzeler inşallah çabuk atlatırız

Merhaba nasılsınız

Efira38 çok geçmiş olsun. Havalar çok dengesiz ..
Düğün üstü biz de hayırlı atlatsak korkuyorum valla. Çok az kaldı bu hafta çeyiz gidecek. Haftaya düğün nasipse..

Bizimk8 de ismine takik.. Bal misin sen diyorum ..ben keremim diyor .
Böyle tepkileri var onunda :))
Çok takıntılı oldu bir kıyafete ya da ayakkabısına takmasın yandık o günler.

Saol canım inş sizde sağlıkla kolay keyifli atlatırsınız düğünü kardeşine de ömür boyu mutluluklar
Bizde bugün Ertuğrul a zumba yaptık evde vaauv zumba çok eğlenceli dio gülmekten bişey yapamadım ben

Gece sürekli uyanmadan uyusa kısa falan uyumasını da takmıycam artık ama hala bebek gibi
Ben önceden kaçta uyursa uyusun kendime 1 saat ayırırdım mutlaka ama hamile kAldığımdan beri hemen yatıyorum enerjim olmuyor

Teşekkür ederiz .Amin .
Yaa meleğim benim . Kerem de çok seviyor zumbayi ..
Geçen h.sonu çocuk zumbasina goturdum . kenarda izledi sadece.. Yüksek ses müzikten tırstı biraz
Ben de Zumbaya yazildim. Haftada 2 gün gideceğim . kendime vakit ayırmak istiyorum artik. Bir de sürekli kilo al -ver halindeyim stresten yemeklere sarıyorum .kendime çeki düzen vereceğim

Çok iyi yapmışın canım terapi gibi geliyo bana ben de 2 haftadır gidiyorum kendime geldim resmen

Selam kızlar..diş fırçalayamıyoruz ne yaptıysam yok.dişlerinde leke oluşmaya başladı.her yolu denedim.çok moralim bozuluyo.napıcam hiç bir fikrim yok.
Bizde de öyle. On disler lekelenmeye başladı. Bizimki bana izin vermiyor ama kendi fircaliyor. O da güya.. inşallah kalıcı olmaz

Bizde de öyle. On disler lekelenmeye başladı. Bizimki bana izin vermiyor ama kendi fircaliyor. O da güya.. inşallah kalıcı olmaz
Kendisi fırçayı eline alıyo macunu koydurmuyo.koyduğum an atıyo.bağırıp kaçıyo.lekelenmeye başladı çürüyecek muhtemelen.çok fena bu sıpalar

Selam kızlar..diş fırçalayamıyoruz ne yaptıysam yok.dişlerinde leke oluşmaya başladı.her yolu denedim.çok moralim bozuluyo.napıcam hiç bir fikrim yok.
Sorma biz de bu konuda çok zorlanıyoruz. Ablasının da dişleri çok kolay çürüdüğü için korkuyorum. O yüzden her gece bazen güzellikle bazen bağırış çağırış fırçalıyoruz.
Daha önce de konusu geçti ama yinelemiş olayım. Tükürmeyi öğrenene kadar yani yutmayacakları zaman macun sürmeli. Zaten macunun çok bi faydası yok köpürtmekte başka. Limon danlatabilirsin

Saolasın canım deneyim.

Bizim de alt üst dişler. Kararma bari Dr leke fırçalayın dedi bize fırçalamıyor kendide yapamıyo ben yapcam bende bilmiyorum

Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Biz dün akşam eşimin memleketine geldik.
Gece yine Mehmet çok geç uyudu.
Artık ağladım lütfen uyu diye.
Kaç defa da uyandı.
Sen yatma kalk otur yok oraya değil şuraya otur vs
Deli etti beni.
Ne zaman erkenden yatıp da sahaba kadar deliksiz rahatça uyicak bunlar :/

Yerini yabancılamıştır canım.annemleri sürekli görür orda yattığımızda aynı dediklerini yapıyo.uyumamak için direniyo.düzenlerini istiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…