2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tubaa1 fircaya cikolata sur bak gor diş nasil fircalaniyor
saka bi yana oyle cizgi film acsan dislerle ilgili, curuyebilirler vs diye tekrar tekrar dinlerse belki heves edermiki?
Nail Baba diye videolari var orda gormustum ondan aklima geldi yazayim dedim, iste dis fircalamayi anlatiyor, curukleri gosteriyor, seker yerse ne olacagini vs anlatiyor

Bizde aynı durumdayız canım çürüyor dişçiye götürücem

Hamilelik cizelgesini gorunce dogumum aklima geldi 11 gun kala dogurmustum .
Hayirlisiyla kavusun insallah, tarih belirlimi sezeryan demistin ya ondan sordum.
Isim karar verildimi sahi

Ayy canım güldürdün benii.gerçekten çikolata sürsem bida bidaaa diye tepemden gitmez.dediğin videoları izletiyim.deneye deneye bulucaz bi çare

Merhaba nasılsınız...
Diş fircalamada biz biraz yol katettik. A4 kağıda ağız çıktısı buldum .folyoya geçirip asetata çürük diş yaptım beraber fircaladik..
Sabah ve akşam da o bizim dişlerimizi fircaliyor biz de onun tabii her zaman musade etmiyor ama olsun.

Amin çok sağol
Evet canım tarih belli 3 nisanda sezeryanla alacak inşallah
Adına en son DURU dedik.

Süpersin canım.bin yıl dursam aklıma gelmezdi..

Aynı anda yapin
O sizin ağzınıza dalmışken , çok iyi boşlukta oluyor bizimki genelde.. Bazen de inadı tutuyor ama eskiye nazaran çok çok iyi durumdayız..
Selam kızlar
Biz de karşılıklı fırçalamaya çözdük. O benimkini fircalarken ben de onunkini fircaliyordum. Şimdilerde biraz o fircaliyor sonra bana veriyor ben fircaliyirum. Birer kez geçebiliyorum artık o da yeter diyorum. Kimi zaman bu kadar rahat geçmiyor tabi. Bazen macun diye tutturuyor o zaman da sürer gibi yapıp veriyorum eline tabi tadı gelmiyo köpürmedi deyip atiyo kendini yere. Sonrasında da dişçi videoları açıp izletiuorum faydasını gördüm yani kızlar bunların. Tek tek deneyin hangisiyle oylanacağı belli olmuyor bu akreplerin

Bizim cadı da soda hastası oldu. Babasi sodayı sever akşamları içer 1sise illâ. O da basinda bekler dibini ben içicem bitirme diye. Sahi kızlar bi zararı olur mu çünkü bazen kandırıp bizi icio biraz.

Bizim cadı da soda hastası oldu. Babasi sodayı sever akşamları içer 1sise illâ. O da basinda bekler dibini ben içicem bitirme diye. Sahi kızlar bi zararı olur mu çünkü bazen kandırıp bizi icio biraz.
Bizde de eşim her akşam içer ..kerem de istiyor. Ona bardağa koyuyorum çok az ,üzerinde de su koyuyorum öyle veriyorum.

Bizim ki de öle maden suyu içecem die geliyo bende çok severim hergün 1 şise içerim şimdi paylaşıyoruz bi zararı olmaz hatta faydalı diolar ama her gittiğimde Dr sorim diyorum hep unuttum

Kızlar ikea çocuk odası yapan varmı tavsiye eder misinz kullanan varsa diğer odalar odayı çok dolduruyor oyun alanı kalmıyo die ikea aklımız gidiyo ama oda nasıl olur acaba

Kızlar ikea çocuk odası yapan varmı tavsiye eder misinz kullanan varsa diğer odalar odayı çok dolduruyor oyun alanı kalmıyo die ikea aklımız gidiyo ama oda nasıl olur acaba
Valla cnm bana sorarsan ve şimdiki aklım olsa gider ikeadan 4 5 kapılı uzun boylu beyaz renk bi tek dolap alırdım. Bi de şu 8 gözlü raf unitelerden. Başka da bisi almazdım. Ama gel gorki aldım çilekten 3lu takımı şimdi ne bisey sigdirabiliyorum ne de odaya sığabiliyoruz. Odamız 10mkare cok büyük değil. Oyun alanı açılsın diye hepsini tren gibi dizdim öylece. Bi de koltuk var odada. Ama çıkarıcam onu bu hafta eşimle konuştuk bi eli değmediki çıksın evden.
He baktığın zaman oda takımı da şık duruyor. Ama kullanınca anlıyorsun işte şıklık mi kullanım amacı mi?..

He evet atlamışım yazmayi çoğunlukla biz de şu ekleyip veriyoruz da arada direkt içtiği de oluyor.
Bizde soda içiyoruz görünce istiyo bazen sulandırıp bazen direk veriyorum.cola da çok istiyo bizden görüyo tabi.almamaya çalışıyorum ama dayanamayıp alıyorum malesef..gizli gizli içiyorum

Yaza bende odasını hazırlıcam.eve iyi bir temizlik olucak.badana boya..
Tek kişilik bir yatak ve 3kapılı .gardrop alıcam.başka bişey almıcam oyun alanı kalmıyo hemde odamız çok küçük malesef..ikeada çok güzel modeller var bir ara bakmıştım.bence mantıklı bende ordan bakıcam.tabi okullar tatil olup derslerden kurtulunca

canım bizim kız yaşına gelmeden başladı içmeye. doktor çok faydalı demişti. özellikle yazın vücudun ihtiyacı var diye. ben zaten bayılırım. mira da hergün içiyo, bzen sulu bazen susuz :) gördüğü an affetmez

Yaa ciddi misin. Ay ben de zararlı olduğunu çok düşünmüyorum da asit var ya o biraz endişe ettiriyodu. Neyse içimi ferahlattin cnm saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…