- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.301
Hayırla ,sağlıkla gelsin Duru bebeğimiz...
Ayy canım çok az kaldı.maşallah.adıyla yaşasın..Allah yardımcın olsun.kendimi hatırladım son 5 son 4 gün diye.sayıyoduk.
Yaa ciddi misin. Ay ben de zararlı olduğunu çok düşünmüyorum da asit var ya o biraz endişe ettiriyodu. Neyse içimi ferahlattin cnm saol.
Sağolun Kızlar
Yarın doğuma gidiyorum inşallah hayırlısıyla geçer ve sağlıcakla alırım kucağıma sürpriz yumurtamı
Zaman çabuk geçiyor iki gündür uyuyamıyorum düşüncelerden
Göktug hala bizim odamızda yatıyor onu ayıramam çünkü çok sık uyanıyor
Kızı da yanıma alcam mecbur ama ağladıkça uyanırmı bilmiyorum
Her kafadan bir ses çıkıyor 40 çıkana kadar kayınvalde ler gelecek onlarda bebekle başka odaya geç diyorlar kayınvalde yanında bende yatarım diyor göktugun ama ben onlarla bir düzen kurmak istemiyorum çünkü uzun süre kalmaları beni yorar
Kızım da uykusuz olursa me yaparım bilmiyorum
Oyyy Kızlar ya çokkk stresliyim
Canım Allah yardımcın olsun.goktuğ u yanından ayırma sakın.kardes geldi bizi ayırdı diye düşünebilir.benim koca kızım bile doğumdan sonra bi süre benle yattı.hala eşime yalvarıyo.arada annemle yatıyım diye...Sağolun Kızlar
Yarın doğuma gidiyorum inşallah hayırlısıyla geçer ve sağlıcakla alırım kucağıma sürpriz yumurtamı
Her kafadan bir ses çıkıyor 40 çıkana kadar kayınvalde ler gelecek onlarda bebekle başka odaya geç diyorlar kayınvalde yanında bende yatarım diyor göktugun ama ben onlarla bir düzen kurmak istemiyorum çünkü uzun süre kalmaları beni yorar
hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeğini.. strese girme Rabbim vericektir kolaylığınıSağolun Kızlar
canım dualarım seninle, sağlıkla kucağına al Duru kızımızı inşallah. demek kolay biliyorum ama olabildiğince rahat olmaya çalış ve dediğin gibi kayınvalidensiz bir düzen kurmaya çalış. madem duracak 40 gün ev işi ve yemek konusunda yardım etsin. Göktuğu onla yatırırsan kuzum kendini dışlanmış fln hissederse, olabildiğince oyuna dahil et derim. bez getirir misin abisi, biberonu babana götür vs. ilk etapta belki dışarı çıkaramazsın ama toparlanınca birlikte dışarı da çıkarsınız. Allah yardımcınız olsun, su akar yolunu bulur elbet yeni düzene de alışacaksınız canım. Allah sağlık sıhhat versin yeterki...
Canım Allah yardımcın olsun.goktuğ u yanından ayırma sakın.kardes geldi bizi ayırdı diye düşünebilir.benim koca kızım bile doğumdan sonra bi süre benle yattı.hala eşime yalvarıyo.arada annemle yatıyım diye...
Kız bebekler erkeklere göre daha az gazlı oluyo.gece emer yatar çok ağlıyacagını sanmıyorum.sen kendini sıcak tut canım.soğuk alırsan gaz çok oluyo.
Biraz sabret düzenini kurarsın rahatlarsın canım..
hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeğini.. strese girme Rabbim vericektir kolaylığını
fermante kızım 1.5 yaşından bu yana içer bende gazını kaçırıp içirirdim ilk zaman ama şimdi açar açmaz atlıyor elime yarısını içiyor nerdeyse. bende faydası olduğu için içiriyorum. kolayıda cok istedi ama içine karabiber attım napimmm
Allah yardımcın olsun canim. Kendi düzenini kendin kur sen kimseyi karıştırma derim. Çok kalmak istiyorlarsa kalsin kv fakat yemek ve evle uğraşsın yapabilirse. Diğer türlü göktuna da yazık olur içten içe dışlanmış hissedip hircinlik yapabilir.Sağolun Kızlar
ben vermeden önce ağzını açıp biraz bekletiyorum canım biraz gazı geçmiş oluyor
Kızlar gazını çıkarıp ya da su ekleyip içirmeye çalışıyorum ben de. Kola konusunda bizde de eşim alıyor her ne kadar alma desemde.. şimdilik acı o dedik istemeyi kesti de bakalım sonra ne olur görücez. Tabi herşeye acı deyince de bu defa hic acı yemez oldu..hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebeğini.. strese girme Rabbim vericektir kolaylığını
fermante kızım 1.5 yaşından bu yana içer bende gazını kaçırıp içirirdim ilk zaman ama şimdi açar açmaz atlıyor elime yarısını içiyor nerdeyse. bende faydası olduğu için içiriyorum. kolayıda cok istedi ama içine karabiber attım napimmm
Sağol canım haklısın bende öyle düşünüyorum ama bakalım ne kadarını uygulayacaklarAllah yardımcın olsun canim. Kendi düzenini kendin kur sen kimseyi karıştırma derim. Çok kalmak istiyorlarsa kalsin kv fakat yemek ve evle uğraşsın yapabilirse. Diğer türlü göktuna da yazık olur içten içe dışlanmış hissedip hircinlik yapabilir.
Rabbim kolaylık versin bir çırpıda alirsin minigini kuacgina insallah. Bize de yaz yine..
Ben bikeresinde acı biber koydum onu bile o günden sonra almadık eve her türlü içiyo yoksaKızlar gazını çıkarıp ya da su ekleyip içirmeye çalışıyorum ben de. Kola konusunda bizde de eşim alıyor her ne kadar alma desemde.. şimdilik acı o dedik istemeyi kesti de bakalım sonra ne olur görücez. Tabi herşeye acı deyince de bu defa hic acı yemez oldu..
Ben yaz için nıke aldım giymesi kolay resim yükleye bilirsrm atımKızlar Merhaba adidasin sandaletini kullanan var mı bu yaz için almak istiyorum bi arkadasim giydirmesi zor oluyor dedi çokta beğendim normal spor ayakkabı mi alsam
İki tarafta çırtlı giymesi kolay bide çok hafifKızlar Merhaba adidasin sandaletini kullanan var mı bu yaz için almak istiyorum bi arkadasim giydirmesi zor oluyor dedi çokta beğendim normal spor ayakkabı mi alsam
Bizim ki asitli seviyo pekmez verdim içer miwakewake kavuştunuz mu mis kokulunla..
Hayırlı omurleri olsun... Su akar yolunu bulur inşallah. Sen de yine tecrübelerinle ikisini de olusturursun.. Göktuğ'u ayırma bence ama kendini dışlanmış hisseder çünkü . Duru ilk zamanlar em ,uyu modunda olsa rahat olsan keşke.
Çok öpüyorum...
Efira38 kola bizde eşim nadiren alıyor kerem isteyince ben pekmez sulandirip veriyorum ona .senin kolan bu diye ..
L Limonice ben geçen sene nike sandalet kullandım memnunum.
İçmezBizim ki asitli seviyo pekmez verdim içer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?