- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.321
Bizimki de odasına gitme durumunu uzun zamandır yapıyor sinirlenince kapıyı kapatıp yatağa atıyor kendini orda ağlıyor arada ses verirsem veya odaya girersem daha çok bagiriyo ya da beni odadan itiyorİçmezbir şansımı deneyeyim demiştim . alem bu çocuklar ya.
tubaa1 sürekli yeni huy ediniyorlar cidden.
Bizimki de tükürüğünü keşfetti.. Uyarsam daha çok yapmaya meyilli ,uyarmasam normal sanacak. Çocuğunuza sınır koyma diye kitap okuyorum ordaki yaklaşımlar iyi örnek oldu bana. Açıkladım. Baktım hala bilerek yapıyor olumsuz şeyi 2 seçenek sunuyorum . tercih etsin diye. Yine devam ederse odasına mola süresi.
Tabii 5 dk gibi kalmıyor ama biraz bir sudan çıkmış balık oluyor .. Odada kendi kendine isyan ediyor
Önceleri daha sabırlıydım.yaş ilerleyince daha bi sabırsız sinirli oldum.öyle zorluyoki beni dişlerimi sıkıyorum artık.başım agrıyo kwndimi sıkmaktanGünaydın.
Bizde de sinir öfke durumları var.
Bazen istediği olmayınca iki eliyle kafasına vuruyor aaaaaaa diye bağırıyor
Resmen cinnet hali
Geçmiş olsun canımm.yazdığına çok sevindim.kızını kokla bizim yerimize.maşallah duru muzaİyi sayılırım Kızlar zor bir sezaryen oldu
Duru da iyi çok şükür sonra yazarıö
Bizde de aynı durum vardı.geçti canım.bi süre ev gezmesi yapmadım.eve biri gelincede kendini yerleremi atmadı,kapıya gelen sucuyu görünce bağırıp ağlamalar mı.daha neler neler..şimdi yoldan geçenlere amcaa..tezeeee..diye bağırıp saklanıyo sıpa..şükür atlattık biz.şimdi de başka şeyler çıkarıyo.bitmez canım büyüdükçe daha da büyüyo değişiyo sorunlar..üzülme..Kızlar çok sinirlerim bozuk ağlıcam o dereceyim Ertuğrul da git gide artan yabancı korkusu var eskiden asansör de biri olunca arkama saklının dı sonra biri varsa hiç binmedi bende zorlamadım binmesi için geçici bi durum die düşündüm ama bu akşam arkadaşlarımıza gittik arkadaşın eşinden korktu ikimiz bi oda da yanlız oturduk kapıyı da kapattırdı onların da ekim doğumlu kızı var boyna kıza bağırma kızma ama psikolojisi bizimkinden iyi duruyo bizde eşim le yanında tartışmama ya bile özen gösterişiz bi kızsam vicdan dan ölürüm ben üstüne düştükcemi böle oluyo saldım çayıra çocukları daha mı iyi anlamadım ama çok üzüldüm bugün o derece korkmasına bakıcıya falan bıraksam kadın ne yapıyor derim o derece off ne dolmuşum ne yapacağım nasıl bu durumu yeneceğiz bilmiyorum ama ben özgüvenli olması için bütün çabayı verirken tam tersi olması beni üzdü
Biryerde hata mı yapıyorum kendi kendime düşündüm hiç yanlız bırakmadım korkacağı bi durumla karşılaşmadı geçer inşallahBizde de aynı durum vardı.geçti canım.bi süre ev gezmesi yapmadım.eve biri gelincede kendini yerleremi atmadı,kapıya gelen sucuyu görünce bağırıp ağlamalar mı.daha neler neler..şimdi yoldan geçenlere amcaa..tezeeee..diye bağırıp saklanıyo sıpa..şükür atlattık biz.şimdi de başka şeyler çıkarıyo.bitmez canım büyüdükçe daha da büyüyo değişiyo sorunlar..üzülme..
Günaydın kizlar.
Diş fırçalama konusunda sizin taktiği uyguladım dün. Tam tahmin ettiğim gibi benim fircami da almak istedi ikisiyle de kendi dişlerini fırçalamak istedi
Bu benim herkesin kendi fırçası var vs dedim ama dinlemiyor. Üst ön dişleri yarısına kadar leke oldu baya. Nasıl yapicam bilmiyorum.
Kızlar Merhaba adidasin sandaletini kullanan var mı bu yaz için almak istiyorum bi arkadasim giydirmesi zor oluyor dedi çokta beğendim normal spor ayakkabı mi alsam
Bizimki de odasına gitme durumunu uzun zamandır yapıyor sinirlenince kapıyı kapatıp yatağa atıyor kendini orda ağlıyor arada ses verirsem veya odaya girersem daha çok bagiriyo ya da beni odadan itiyorses etmezsem kendisi susup asabi olarak çıkıyor tekrar
Günaydın herkese bu arada
Gözünüz aydın olsun Analı babalı büyüsün, sana da çok geçmiş olsun. inşAllah bir an önce toparlar ve genişlemiş ailenle musmutlu olursunuz.İyi sayılırım Kızlar zor bir sezaryen oldu
Duru da iyi çok şükür sonra yazarıö
Bizde 1 , 2 aydır var artarak devam ediyo inş dönemsel birşeydirCanim propolis kullaniyormusun? Lekeler icin dis fircasina 2 damla damlayip.firlaciyorlarmis bir arastir istersen
Bugun spor ayakkabi aldim ama yaz icin sandalet daha uygun. Daha denemedim sandaletleri kucuk mu kaldi acaba yenisi alinmasi lazim kucukse
Haha aynen bizde oyleyiz, sessizce gidiyo kapiyi kapatip kendini yataga atiyo ve orda agliyor bazen soyleniyor kendi kendine
alemler valla hepsi ergen modunda
Efira38 bizde oyleyiz canim, evde gayet neseli,konuskan ama yabanci varsa veya disari cikarsak isler degisiyor.
Bende cok uzuluyorum . Baska cocuklara bakiyorum çan çan otuyorlar masallah ama bizimki sessiz sakin, utaniyor vs.. ben kendim oyleyim bana cekti herhalde diyorum ama halbuki bende benim gibi olmasin diye hep kalabalik ortamlarda bulundurmaya calistim, kendi yaşitlari var cogunlukla beraberler hep..
Nasipse ana okuluna gidince ne olacak bilmem. Ozellikle elinden oyuncagini alinca geri almaya pek cabalaiyor hemen uzulup agliyor.
Bende bazen mecburen diyorum cekinme kimseden, oyuncagini alirlarsa git iste geri vermezse sende bagir vs diye..
Sanki cocuklara aman yapma , vurma , oyle yapma soyle uapma dedikce daha cekingen oluyorlar hakkini aramayi bilmiyorlar ve tabi hayat boyu eziliyor oyleleri.
Canlari sag olsun degisir belki bu huylari ama bizimki donemsel degil genelde boyle o yuzden diyorum herhalde bana cekti diye
Ben de bazen sinirden ağlıyorumÖnceleri daha sabırlıydım.yaş ilerleyince daha bi sabırsız sinirli oldum.öyle zorluyoki beni dişlerimi sıkıyorum artık.başım agrıyo kwndimi sıkmaktan
Biz şimdi Tali serisini okuyoruz.İyi akşamlar hanımlar..
Çocuklara hangi masal kitaplarını okuyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz var mı acaba?
12.00-12.30 gibi yatıyor genelde.Arkadaşlar merhaba, çocuklarınızı öğle uykusuna saat kaçta ve kaç saat yatırıyorsunuz ? Bir de öğlen uykusunà kaç yaşına kadar devam edilmeli bilgisi olan var mı ?
Gece kaçta yatıyor, sabaha kadar uyuyor mu ?12.00-12.30 gibi yatıyor genelde.
iki buçuk üç saate yakin uyuyor.
Çok teşekkür ederim Canım okuduklarım da moral buluyorum iyi ki varsınızBen de bazen sinirden ağlıyorum
İnsanız her zaman sakin kalamiyoruz malesef..
Efira38 canım Tubanin dediği gibi geçici bir durum diye düşünüyorum ben de. Sen kendinde eksiklik hissetme. Neticede ilk 3 yaş çok çok önemli. senin yaptıkların, davranışların onun tüm hayatında temel niteliğinde olacak. Meyvesini alacağından eminim
wakewake hayırlı olsun canım. İnşallah çabucak toparlanırsin.
öğle uykusu bizi 4 5 gibi oluyor bu ara 1 - 1.5 saat sonra ben kaldırıyorum bu sefer gece uykusu cok geç oluyor. en az 3 yaşa kadar devam etmeli diye biliyorum. haftasonu 9.30 -10 gibi kalkarsak öğle uykusuna yatırmıyorum dışarılarda oluyoruz zaten aksam 9 gibi uyuyor ozamanArkadaşlar merhaba, çocuklarınızı öğle uykusuna saat kaçta ve kaç saat yatırıyorsunuz ? Bir de öğlen uykusunà kaç yaşına kadar devam edilmeli bilgisi olan var mı ?
Bizimki de sabah 7 de kalkıp, öğlen 12 de yatsa bile akşam çok geç yatıyor. Bıraksam 2,5 saat uyuyor ama ben 1,5 saat sonra kaldırıyorum. Dün öğle uykusuna hiç yatırmadım akşam 9 buçukta uyudu. Acaba artık ihtiyacı yok mu diye düşünmeye başladım..öğle uykusu bizi 4 5 gibi oluyor bu ara 1 - 1.5 saat sonra ben kaldırıyorum bu sefer gece uykusu cok geç oluyor. en az 3 yaşa kadar devam etmeli diye biliyorum. haftasonu 9.30 -10 gibi kalkarsak öğle uykusuna yatırmıyorum dışarılarda oluyoruz zaten aksam 9 gibi uyuyor ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?