2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Efira38 dönemsel birşeydir üzülme benim kızımda ilk girdiği ortamda çok çekingendir elini ağzına sokar geride durur. ben de ısrar ettim elini ağzına sokma hadi git oyna diye ama nerdee. müdahale etmemeye çalışıyorum aslında hemen ortama dalmaması daha iyi.
dün kendiyle yaşıt arkadaşıyla oynarken arkadaşı elinden çileği yere düşürdü ve ona iğrençsin sen dedi :S bu benim suçum öyle şakalaşırken kullanmıştım ve ilk fırsatta benim önüme koydu :)

Daha küçükler üç yaştan sonra bırakılmalı diye biliyorum. Tabi çocuğuna göre değişir. Erkenden uyursa da uykusunu alır sonuçta.

Son düzenleme:
Selam kizlar.
İlla olumsuz bir şey mi yazicam biraz da güzel şeyler yazım şuraya
Biz on hikaye anlatmadan en az bir saat uğraşmadan uyumuyorduk. Çok şükür birkaç gecedir uc dort hikayeye tav oluyor yarım saat geçmeden uyuyor
Masaallah diyim böyle devam etsin inşaallah

1 2 ay önce bi dönem böyleydi 2 hafta boyunca öğle uykusuna hiç yatmadı 9 da uyudu tabi akşam ama keyifsiz oluyor bi saatten sonra herşeye ağlıyor mızmızlanıyor. daha erken bırakmak için

Maşallahhhhh yakışıklıya..

Kizlar dondurma sezonunu actinizmi.
Bugun ilk aldim bakalim pisman olmayiz insallah.

Birde demistim ya bu kıs hep cikaricam disari diye komsumun dikkatini cekmis gecen gordu beni sana baktim bravo dedim dedim dedi. Hep cikardin yagmurda bile dedi .
Oda ilk cocugu aman hasta olacak diye cikarmamis , bunu bende hep cikariyorum dedi.
Ve masallah kizlar genel olarak gecen kısa gore cok farkli gecti her ay hastaydik ama bu kıs cok sukur daha sakin gecti.
Toolasan 3-5 gun cikmamistir , hastanedeyken bile ziyaret saatinde cikartiyodum o sogukta.
Demekki neymis her havaya alismalari gercekten iyi birseymis

Tabi birde kati meyve sıkacagi almistik . Genelde her gun meyve suyu icti oda etki etki herhalde +bagisiklik sistemi icin surup kullandim sadece.

Bizde bugun dondurma açılışını yaptık.bayıla bayıla yedi..kısa kollu bile giydik biz.Ankara yaz günü gibi bugun.

Biz de dondurma sezonunu erken açanlardanız. Hiçbir şeyi bu kadar sevmemişti. Ama paketli yiyebiliyoruz şu an. Açıkta satan tükkanımız henüz açılmadı.
Her gün dışarı çıkmak da iyi oldu gerçekten. Bünyeleri alıştı inşAllah

Ohooo biz o sezonu hiç kapatmadik canım
Kışın bile tatlıların yanında yedik Tabi bunda dondurma şehrinde yaşıyor olmamizin payı büyük
Çok seviyor dolapta oluyor genelde azar azar çıkarıyorum. Görürse hepsini yemek istiyor
DonukPudra iyi eğlenceler canım. Hayırla guzellikle geçsin inşaallah.

Kızlar Mehmet in ateşi 38.3 civarı.
Ateş düşürücü vermedim bekliyorum acaba vermeli miyim
Bugün aşağıda güneşte oynadı güneş mi çarptı acaba ?
Her zaman çıkıyoruz ama ilk defa bu kadar uzun oynadı güneşte. Özellikle güneşte oynattim golgelerde üşür diye halbuki soğuk değildi ki..
Şapka da takmadim güneşten faydalansin diye.
Durup dururken hasta mı ettim çocuğu ://

Geçmiş olsun nasıl oldunuz? Güneş çarpmış olabilir. Malum kıştan çıktık alışık değiller. Gelir geçer inşAllah.

Gecmis olsun canim.ates dusurucu verseydin.daha yukselmesin.
Simdi nasil oldunuz?

Bizde bugun dondurma açılışını yaptık.bayıla bayıla yedi..kısa kollu bile giydik biz.Ankara yaz günü gibi bugun.

Ooo ne guzel daha kisa kolluya cesaret edemedik bakalim.

Acikta satilanlandan aldim, istedigim kadar koydurabildigim icin yoka paketliler daha buyuk falan :)
Hemen asiriya kacmayalim. Bugun yine istedi birinde gordu ama almadim abartmadan alistiralim :)

Oy iyi cesaret valla. Aslinda var evet kisin dondurma veren ama sanirim tek ona cesaret edemem , sogukta cikaririm ama onu yapamam

Nasil oldunuz canim insallah iyidir simdi.
Yanimizda sapka gezdirsek iyi olut artik mart-nisan gunesi hemen carpar.
Goren yanmissin diyor zaten sapka takmamistim nehir kenarinda oymarken baya yakmisim cocugu gecen gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…