- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.341
Gece çok geç yatıyor 12.00-01.00 arası uyuyor sabah da erken kalkıyor. Hayır gece illaki birkaç defa uyanıyor.Gece kaçta yatıyor, sabaha kadar uyuyor mu ?
Daha küçükler üç yaştan sonra bırakılmalı diye biliyorum. Tabi çocuğuna göre değişir. Erkenden uyursa da uykusunu alır sonuçta.Bizimki de sabah 7 de kalkıp, öğlen 12 de yatsa bile akşam çok geç yatıyor. Bıraksam 2,5 saat uyuyor ama ben 1,5 saat sonra kaldırıyorum. Dün öğle uykusuna hiç yatırmadım akşam 9 buçukta uyudu. Acaba artık ihtiyacı yok mu diye düşünmeye başladım..
1 2 ay önce bi dönem böyleydi 2 hafta boyunca öğle uykusuna hiç yatmadı 9 da uyudu tabi akşam ama keyifsiz oluyor bi saatten sonra herşeye ağlıyor mızmızlanıyor. daha erken bırakmak içinBizimki de sabah 7 de kalkıp, öğlen 12 de yatsa bile akşam çok geç yatıyor. Bıraksam 2,5 saat uyuyor ama ben 1,5 saat sonra kaldırıyorum. Dün öğle uykusuna hiç yatırmadım akşam 9 buçukta uyudu. Acaba artık ihtiyacı yok mu diye düşünmeye başladım..
Maşallahhhhh yakışıklıya..Selam kizlar.
İlla olumsuz bir şey mi yazicam biraz da güzel şeyler yazım şuraya
Biz on hikaye anlatmadan en az bir saat uğraşmadan uyumuyorduk. Çok şükür birkaç gecedir uc dort hikayeye tav oluyor yarım saat geçmeden uyuyor
Masaallah diyim böyle devam etsin inşaallah
Bu akşam kına gecemiz var.
Bu akşam kına gecemiz var.
Bakalım inşallah
Küçük bey rahat verirse
Ohh ne güzel iyi eğlenceler canım..Bu akşam kına gecemiz var.
Bakalım inşallah
Küçük bey rahat verirse
Bizde bugun dondurma açılışını yaptık.bayıla bayıla yediKizlar dondurma sezonunu actinizmi.
Bugun ilk aldim bakalim pisman olmayiz insallah.
Birde demistim ya bu kıs hep cikaricam disari diye komsumun dikkatini cekmis gecen gordu beni sana baktim bravo dedim dedim dedi. Hep cikardin yagmurda bile dedi .
Oda ilk cocugu aman hasta olacak diye cikarmamis , bunu bende hep cikariyorum dedi.
Ve masallah kizlar genel olarak gecen kısa gore cok farkli gecti her ay hastaydik ama bu kıs cok sukur daha sakin gecti.
Toolasan 3-5 gun cikmamistir , hastanedeyken bile ziyaret saatinde cikartiyodum o sogukta.
Demekki neymis her havaya alismalari gercekten iyi birseymis
Tabi birde kati meyve sıkacagi almistik . Genelde her gun meyve suyu icti oda etki etki herhalde +bagisiklik sistemi icin surup kullandim sadece.
GErlinle damada ömür boyu mutluluklarBu akşam kına gecemiz var.
Bakalım inşallah
Küçük bey rahat verirse
Biz de dondurma sezonunu erken açanlardanız. Hiçbir şeyi bu kadar sevmemişti. Ama paketli yiyebiliyoruz şu an. Açıkta satan tükkanımız henüz açılmadı.Kizlar dondurma sezonunu actinizmi.
Birde demistim ya bu kıs hep cikaricam disari diye komsumun dikkatini cekmis gecen gordu beni sana baktim bravo dedim dedim dedi. Hep cikardin yagmurda bile dedi .
Oda ilk cocugu aman hasta olacak diye cikarmamis , bunu bende hep cikariyorum dedi.
Ve masallah kizlar genel olarak gecen kısa gore cok farkli gecti her ay hastaydik ama bu kıs cok sukur daha sakin gecti.
Toolasan 3-5 gun cikmamistir , hastanedeyken bile ziyaret saatinde cikartiyodum o sogukta.
Tabi birde kati meyve sıkacagi almistik . Genelde her gun meyve suyu icti oda etki etki herhalde +bagisiklik sistemi icin surup kullandim sadece.
Teşekkür ederim canım. Böyle faydalı kitapları paylaşırsan sevinirimBiz şimdi Tali serisini okuyoruz.
Öykülerle Davranış Eğitimi ve Öykülerle Duygusal Zeka Eğitimi setlerini.
tutkku duymadım araştırayım bi. Sağolasın canım.
Ohooo biz o sezonu hiç kapatmadik canımKizlar dondurma sezonunu actinizmi.
Geçmiş olsun nasıl oldunuz? Güneş çarpmış olabilir. Malum kıştan çıktık alışık değiller. Gelir geçer inşAllah.Kızlar Mehmet in ateşi 38.3 civarı.
Ateş düşürücü vermedim bekliyorum acaba vermeli miyim
Bugün aşağıda güneşte oynadı güneş mi çarptı acaba ?
Her zaman çıkıyoruz ama ilk defa bu kadar uzun oynadı güneşte. Özellikle güneşte oynattim golgelerde üşür diye halbuki soğuk değildi ki..
Şapka da takmadim güneşten faydalansin diye.
Durup dururken hasta mı ettim çocuğu ://
Gecmis olsun canim.ates dusurucu verseydin.daha yukselmesin.Kızlar Mehmet in ateşi 38.3 civarı.
Ateş düşürücü vermedim bekliyorum acaba vermeli miyim
Bugün aşağıda güneşte oynadı güneş mi çarptı acaba ?
Her zaman çıkıyoruz ama ilk defa bu kadar uzun oynadı güneşte. Özellikle güneşte oynattim golgelerde üşür diye halbuki soğuk değildi ki..
Şapka da takmadim güneşten faydalansin diye.
Durup dururken hasta mı ettim çocuğu ://
Bizde bugun dondurma açılışını yaptık.bayıla bayıla yedi..kısa kollu bile giydik biz.Ankara yaz günü gibi bugun.
Biz de dondurma sezonunu erken açanlardanız. Hiçbir şeyi bu kadar sevmemişti. Ama paketli yiyebiliyoruz şu an. Açıkta satan tükkanımız henüz açılmadı.
Her gün dışarı çıkmak da iyi oldu gerçekten. Bünyeleri alıştı inşAllah
Ohooo biz o sezonu hiç kapatmadik canım
Kışın bile tatlıların yanında yedik Tabi bunda dondurma şehrinde yaşıyor olmamizin payı büyük
Çok seviyor dolapta oluyor genelde azar azar çıkarıyorum. Görürse hepsini yemek istiyor
DonukPudra iyi eğlenceler canım. Hayırla guzellikle geçsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?