2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun nasıl oldunuz? Güneş çarpmış olabilir. Malum kıştan çıktık alışık değiller. Gelir geçer inşAllah.

Gecmis olsun canim.ates dusurucu verseydin.daha yukselmesin.
Simdi nasil oldunuz?

Teşekkürler kızlar.
Acilden geldik.
Gece dolven verdim biraz rahatladi ama sonra tekrar çıktı. İshal ve kusma da başlayınca goturduk.
Şimdi uyuyor 39.2 ydi düştü sukur.
d vit alsın dedim şapka da takmadim hasta oldu çocuk. Aman dikkat edin

Selam kızlar bugün hava çok güzeldi biz de attık kendimizi dışarılara. Bizim cadı çok istiyordu tramvaya bindik. Gezdik bol bol. Biz kışında ara ara yedik dondurma ama ben çok gözü kara olmadığım için aman su iç aman yavaş ye diye diye çocuğu pişman ediyorum yiyeceğine

Gecmis olsun canim.bu havalara dikkat etmek lazim.sapka da takmaz ki bizimki.

Çok geçmiş olsun canım bize Dr 38 geçince verin demişti

Sağolasın canım gece pek uyumadik
Ateş yine devam
Dönüşümlü veriyoruz dolven ve calpol
İshal yok ama kusma devam ediyor
Çok huysuz ve bir şey yemiyor.

Allah mesut etsin inşaallah kardeşini canım güzel ve huzurlu bir yuvası olsun..
Bizim düğünde de haziran sonunda yağmur yağmışti kismetliymis gelin

M Mavisu27 dikkat etmek gerek gercekten gunese. Cok gecmis olsun canim. Birseyler yemeyince daha zor vucut gucsuz iyice..
En azindan ishal kesilmis bari

DonukPudra ya canim senin kiz kardesinmi evleniyodu. Ben neden hep erkek kardesin var ve o evleniyor saniyordum ki :)
Rabbim cok huzurlu omur nasip etsin insallah.Bereketiyle gitmis o zaman .

Evet canım bende erkek kardeş yok. 3kız kardeşiz. Amin amin insallah

A oylemi evlenen kardesinle benziyorsunuz da digerini benzetemedim hangisi diye :)
Özelden yazayım .iyice ifşa olcam burda

.
Merhaba kızlar nasılsınız
Ben hala yorgunum .. Keremle de hasta olduk. Düğünde çok üşüdük .peditus vermeye başladım ona. Ihlamur zencefil takiliyoruz.
Bu hafta bu sersemlik gider.

Hikayeyle kendiliginden uyuyo mu? Bi ara biz de oyleydik de.. yine ayakta sallamaya donduk
Biraktim ucunu artik mecalim kalmadi ugrasamiyorum aksam oldu mu pilim bitiyo cunku.

Iyi aksamlar kızlar
Uzun zaman oldu yine girmeyeli ,rüyamda sizlerle buluşma ayarladığımı görünce bi yazmak istedim hepiniz iyisinizdir insallh Rabbim sizlere çocuklarınıza dermansız dert vermesin insallh
Bizi soracak olursaniz pipimiz çok düzgün sayılamazmış eğrilik çok duzelemedi idrar deliği de eskiye göre iyi olsada malesef biraz aşağıda
Malesef anca bu kadar oluyomuş bunada binlerce şükür ama her ihtimale karşı sürekli kontrollere gotürcez
Burnunda da sorun çıktı geniz eti sorunu varmis horlamasindan anlamam lazımdı ama normaldir dedim babaya çekmiştir göz sulanması da artınca götürdüm ki ameliyatlıkmis, yinede ilaç verdi bi ay kullanıp küçülüp kuculmemesine bakcaz
Her ay enfeksiyon geçiriyoruz ishal ve kusma rutine bindi artık
Bizden böyle pek iç acıcı deiliz ama Rabbime binlerce şükür daha kötü hastalıklar var.

İyi aksamlar kızlar.
Biz hala atesliyiz.
İshal ve kusma geçti şükür.
Bugün yine götürdük doktora idrar ve gaita temiz çıktı.
Bol sıvı alsın ateşini düşüren dedi sıcak geçmesi dedi o da. Dört gün falan sürer dedi. Bugün dört gün oldu bakalım inşaallah yarına iyileşir.
Hiçbir şey yemiyor çocuk ateş hal bırakmıyor ..

fermante yok canım ben de sallıyorum. biraz anlatıyorum sonra ayağıma alıp sallarken anlatıyorum öyle dalıyor.

Şükür düzelme olmuş. Belki zamanla daha da düzelir inşaallah..
Bizde de geniz eti var. İlaç kullandık küçüldü mu diye bakıldı ve küçüldü çok şükür. İnşallah sizinki de küçülür.

Ya kızlar şurubu verdim yarım saat oldu düşmedi. Bir saat sonra etki ediyor. Kendi uyuyor ama ben yatamıyorum ateşliyken.
Böyle durumlarda beklemek lazım değil mi
Düşmeden uyumayayim ? Gerçi zaten uykum da gelmiyor ama gece çok uyanıyor benim de direncim düşmesin hasta olursam ben hasta çocuk hasta..

Canim zaten atesliyken cok da uyuyamaz illaki uyanir.sen uyuma bence.atesten cok korkarim..dusta aldir rahatlasin.yarina atlatir insallah.yavrum ne cekti disari ciktigina pisman oldu.

Insallah kuculur de ameliyata gerek kalmaz..cok gecmis olsun.Rabbim sifasini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…