- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.361
Geçmiş olsun nasıl oldunuz? Güneş çarpmış olabilir. Malum kıştan çıktık alışık değiller. Gelir geçer inşAllah.
Gecmis olsun canim.ates dusurucu verseydin.daha yukselmesin.
Simdi nasil oldunuz?
Teşekkürler kızlar.Ooo ne guzel daha kisa kolluya cesaret edemedik bakalim.
Acikta satilanlandan aldim, istedigim kadar koydurabildigim icin yoka paketliler daha buyuk falan :)
Hemen asiriya kacmayalim. Bugun yine istedi birinde gordu ama almadim abartmadan alistiralim :)
Oy iyi cesaret valla. Aslinda var evet kisin dondurma veren ama sanirim tek ona cesaret edemem , sogukta cikaririm ama onu yapamam
Nasil oldunuz canim insallah iyidir simdi.
Yanimizda sapka gezdirsek iyi olut artik mart-nisan gunesi hemen carpar.
Goren yanmissin diyor zaten sapka takmamistim nehir kenarinda oymarken baya yakmisim cocugu gecen gun
Gecmis olsun canim.bu havalara dikkat etmek lazim.sapka da takmaz ki bizimki.Teşekkürler kızlar.
Acilden geldik.
Gece dolven verdim biraz rahatladi ama sonra tekrar çıktı. İshal ve kusma da başlayınca goturduk.
Şimdi uyuyor 39.2 ydi düştü sukur.
d vit alsın dedim şapka da takmadim hasta oldu çocuk. Aman dikkat edin
Çok geçmiş olsun canım bize Dr 38 geçince verin demiştiKızlar Mehmet in ateşi 38.3 civarı.
Ateş düşürücü vermedim bekliyorum acaba vermeli miyim
Bugün aşağıda güneşte oynadı güneş mi çarptı acaba ?
Her zaman çıkıyoruz ama ilk defa bu kadar uzun oynadı güneşte. Özellikle güneşte oynattim golgelerde üşür diye halbuki soğuk değildi ki..
Şapka da takmadim güneşten faydalansin diye.
Durup dururken hasta mı ettim çocuğu ://
Sağolasın canım gece pek uyumadik
Evet canım bende erkek kardeş yok. 3kız kardeşiz. Amin amin insallahM Mavisu27 dikkat etmek gerek gercekten gunese. Cok gecmis olsun canim. Birseyler yemeyince daha zor vucut gucsuz iyice..
En azindan ishal kesilmis bari
DonukPudra ya canim senin kiz kardesinmi evleniyodu. Ben neden hep erkek kardesin var ve o evleniyor saniyordum ki :)
Rabbim cok huzurlu omur nasip etsin insallah.Bereketiyle gitmis o zaman .
Evet canım bende erkek kardeş yok. 3kız kardeşiz. Amin amin insallah
Özelden yazayım .iyice ifşa olcam burdaA oylemi evlenen kardesinle benziyorsunuz da digerini benzetemedim hangisi diye :)
Hikayeyle kendiliginden uyuyo mu? Bi ara biz de oyleydik de.. yine ayakta sallamaya dondukSelam kizlar.
İlla olumsuz bir şey mi yazicam biraz da güzel şeyler yazım şuraya
Biz on hikaye anlatmadan en az bir saat uğraşmadan uyumuyorduk. Çok şükür birkaç gecedir uc dort hikayeye tav oluyor yarım saat geçmeden uyuyor
Masaallah diyim böyle devam etsin inşaallah
Şükür düzelme olmuş. Belki zamanla daha da düzelir inşaallah..Iyi aksamlar kızlar
Uzun zaman oldu yine girmeyeli ,rüyamda sizlerle buluşma ayarladığımı görünce bi yazmak istedim hepiniz iyisinizdir insallh Rabbim sizlere çocuklarınıza dermansız dert vermesin insallh
Bizi soracak olursaniz pipimiz çok düzgün sayılamazmış eğrilik çok duzelemedi idrar deliği de eskiye göre iyi olsada malesef biraz aşağıda
Malesef anca bu kadar oluyomuş bunada binlerce şükür ama her ihtimale karşı sürekli kontrollere gotürcez
Burnunda da sorun çıktı geniz eti sorunu varmis horlamasindan anlamam lazımdı ama normaldir dedim babaya çekmiştir göz sulanması da artınca götürdüm ki ameliyatlıkmis, yinede ilaç verdi bi ay kullanıp küçülüp kuculmemesine bakcaz
Her ay enfeksiyon geçiriyoruz ishal ve kusma rutine bindi artık
Bizden böyle pek iç acıcı deiliz ama Rabbime binlerce şükür daha kötü hastalıklar var.
Canim zaten atesliyken cok da uyuyamaz illaki uyanir.sen uyuma bence.atesten cok korkarim..dusta aldir rahatlasin.yarina atlatir insallah.yavrum ne cekti disari ciktigina pisman oldu.Ya kızlar şurubu verdim yarım saat oldu düşmedi. Bir saat sonra etki ediyor. Kendi uyuyor ama ben yatamıyorum ateşliyken.
Böyle durumlarda beklemek lazım değil mi
Düşmeden uyumayayim ? Gerçi zaten uykum da gelmiyor ama gece çok uyanıyor benim de direncim düşmesin hasta olursam ben hasta çocuk hasta..
Insallah kuculur de ameliyata gerek kalmaz..cok gecmis olsun.Rabbim sifasini versin.Iyi aksamlar kızlar
Uzun zaman oldu yine girmeyeli ,rüyamda sizlerle buluşma ayarladığımı görünce bi yazmak istedim hepiniz iyisinizdir insallh Rabbim sizlere çocuklarınıza dermansız dert vermesin insallh
Bizi soracak olursaniz pipimiz çok düzgün sayılamazmış eğrilik çok duzelemedi idrar deliği de eskiye göre iyi olsada malesef biraz aşağıda
Malesef anca bu kadar oluyomuş bunada binlerce şükür ama her ihtimale karşı sürekli kontrollere gotürcez
Burnunda da sorun çıktı geniz eti sorunu varmis horlamasindan anlamam lazımdı ama normaldir dedim babaya çekmiştir göz sulanması da artınca götürdüm ki ameliyatlıkmis, yinede ilaç verdi bi ay kullanıp küçülüp kuculmemesine bakcaz
Her ay enfeksiyon geçiriyoruz ishal ve kusma rutine bindi artık
Bizden böyle pek iç acıcı deiliz ama Rabbime binlerce şükür daha kötü hastalıklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?