- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.381
Aynen öyle oldu.Canim zaten atesliyken cok da uyuyamaz illaki uyanir.sen uyuma bence.atesten cok korkarim..dusta aldir rahatlasin.yarina atlatir insallah.yavrum ne cekti disari ciktigina pisman oldu.
Çok geçmiş olsun kiyamam yaAynen öyle oldu.
Dört gündür su bile içmiyor yavrum.
Başım, bacağım, popon, sırtım, kolum hepsi ağrıyor anne diyor :///
Kiyamam canim ya..cabuk gecer insallah.kerem de basini gosteriyo agriyo.diyo.bizde hastalancaz galiba.Aynen öyle oldu.
Yaa ciddi misin. Cok gecmis olsun. Sapkasiz cikarmamak lazim aslinda.İyi aksamlar kızlar.
Biz hala atesliyiz.
İshal ve kusma geçti şükür.
Bugün yine götürdük doktora idrar ve gaita temiz çıktı.
Bol sıvı alsın ateşini düşüren dedi sıcak geçmesi dedi o da. Dört gün falan sürer dedi. Bugün dört gün oldu bakalım inşaallah yarına iyileşir.
Hiçbir şey yemiyor çocuk ateş hal bırakmıyor ..
fermante yok canım ben de sallıyorum. biraz anlatıyorum sonra ayağıma alıp sallarken anlatıyorum öyle dalıyor.
Yine hastaliklar kol geziyor. Ben de bekliyroum heran ateslenebilir diye.. ayda1 hastayiz ya ne de olsa.Kiyamam canim ya..cabuk gecer insallah.kerem de basini gosteriyo agriyo.diyo.bizde hastalancaz galiba.
Sana da cok grcmis olsun. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hakkimizda..Çok geçmiş olsun kiyamam ya
Canim sagolasin cok iyiyim sukur .sizleri okumadan yapamiyorum ama yazmaya hic vaktim olmuyor .diyorumki aksam yazayim yok dersti derken ustumden kamyon gecmia gibi olugor .zaten bide yagmurum uyku konusunu iyice azıttı bazen yarim saat deliksiz uyumuyor .akli hep oyunda
Allah kolaylik versin canim.Canim sagolasin cok iyiyim sukur .sizleri okumadan yapamiyorum ama yazmaya hic vaktim olmuyor .diyorumki aksam yazayim yok dersti derken ustumden kamyon gecmia gibi olugor .zaten bide yagmurum uyku konusunu iyice azıttı bazen yarim saat deliksiz uyumuyor .akli hep oyunda
Siz nasilsiniz?prensesin sinavlari nasildi?lgs klavuzlari yayinlandi matematik fen turkce calisin bolbol katsayilari 4 yapmislar
Canim havalar isindi usutmemistir bence..atesliyken en dogrusunu yaptin.ince orttun.ne.zormus gunes.carpmasi.uzun surdu.kiyayam.canim ya ruyada bile surup iciyoBizim Yine 39 oldu ateş.
Hiç böyle olmamıştı.
Üstelik bir de güneş gecmesi iyileşmeden üşüttüm galiba çocuğu..
Ateşli diye ince giydirdim ve üstünü de ince örttüm bu sefer de üşüttü sanırım.
Burun tıkalı nefes alamıyor arada akıyor.
Allah ım ya çok üzgünüm.
Çocuk rüyasında bile surup görüyor eliyle ağzını kapatıyor.
Yavrum hiç kıyamam. Toparlar inşAllah en kısa zamanda . Yaz hastalığı daha zor geçer derler belki ondan uzamıştır. Burnunu sık sık aç ki o da ateş yapmasın. Bununla gelmiş geçmiş olsun..Bizim Yine 39 oldu ateş.
Hiç böyle olmamıştı.
Üstelik bir de güneş gecmesi iyileşmeden üşüttüm galiba çocuğu..
Ateşli diye ince giydirdim ve üstünü de ince örttüm bu sefer de üşüttü sanırım.
Burun tıkalı nefes alamıyor arada akıyor.
Allah ım ya çok üzgünüm.
Çocuk rüyasında bile surup görüyor eliyle ağzını kapatıyor.
Kıyamam sana meleğim ya allah bütün çocuklara şifa versinAynen öyle oldu.
Canim cok gecmis olsun.serum takilinca biraz rahatlar belki..Rabbim sifanizi versin cabucak insallah.Kizlar alınti yapamadım teşekkür ederim.
Şimdi hastanedeyiz serum takıldı.
Tahmin ettiğim gibi bademcikleri iltihap lanmis.
Tahlil yapıldı sonuçlara göre yatış verebilirim dedi doktor .
Çocuğun ateşini düşüreyim derken bu sefer de böyle oldu.
Ne diyim rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah.
Hastanede daha çabuk toparlar inşAllah. Olacağı varsa bir şekilde oluyor üzme kendini. Mevlam dermansız dert vermesin. Dualarımız sizinleKizlar alınti yapamadım teşekkür ederim.
Şimdi hastanedeyiz serum takıldı.
Tahmin ettiğim gibi bademcikleri iltihap lanmis.
Tahlil yapıldı sonuçlara göre yatış verebilirim dedi doktor .
Çocuğun ateşini düşüreyim derken bu sefer de böyle oldu.
Ne diyim rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?