- 11 Nisan 2008
- 444
- 490
- 628
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.401
sizin de böyle bacağınıza kramp giriyor mu bacak ağrısı tüm gün
erken değil mi bu ağrılar diyorum belimde ağrımaya başladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ne kadar oldun
6hafta 2günlük :)Şimdi ne kadar oldun?
Canim bende cok ayakta kalirsam yorulursam falan belim kopmus gibi agriyorsizin de böyle bacağınıza kramp giriyor mu bacak ağrısı tüm günerken değil mi bu ağrılar diyorum belimde ağrımaya başladı
Bana smear testi , triod , vitamin , hormon testlerini yapmisti.
Icini ferah tut arkadasim.yoktur ins.bisey.memisler kendisini hazirliyor demek ki bebise![]()
olabiliyor canım sen ilgilen öpüp koklaşınca tutamıcaklar kendilerini diye yanaşmıyorlar heralde :) benimkide öyle diyorum hiç yoktan bir sarıl öp :)
Tamamen aynı He bide mide bulantısıKizlar sizidede bas donmesi ve halsizlik cokmu. Ya ben butun gun koltukta yatiyorum oyle. Bide istahim yok. Sizde durumlar nasil
cnm dun gece sag bacagimin agrisindan uyuyamadim.ayni zamanda bel mi karin mi tam belli olmayan karisik bir agri var.su an da da dvm edio.ben bi de yorulmuorum surekli yatiorum.kullandigim crinone jelin yan etkisi mi die dusunuorum arada..sizin de böyle bacağınıza kramp giriyor mu bacak ağrısı tüm günerken değil mi bu ağrılar diyorum belimde ağrımaya başladı
ilk randevuda sadece gebelik belirlemek için beta hcg testi yaptı 1 hafta sonra ikinci randevumda daha ayrıntılı bir kan testi ve idrar testi yapıldı sonuçların iyi olduğunu söyledi ben görmedim testi
Cnm bnde öleydım hamılelıkden olurmus bacagının arasına yastık koy dedı drum gerckden dun gece uyudum deneyın istersenızzcnm dun gece sag bacagimin agrisindan uyuyamadim.ayni zamanda bel mi karin mi tam belli olmayan karisik bir agri var.su an da da dvm edio.ben bi de yorulmuorum surekli yatiorum.kullandigim crinone jelin yan etkisi mi die dusunuorum arada..
Tamamen aynı He bide mide bulantısı![]()