2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim belim agriyor ve kasiklarimda agri oluyor. Dr normal oldugunu söyledi. Vücut keseyi yabanci bir cisim olarak algiladigindan böyle tepkiler verebiliyormus. 4+3 üm ben. Bugün keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem :)

Kızlar 8. Hafta doktorun yaptığı testler; toksoplazma, hemoglobin, açlık gliloz, kan uyuşmazlığı coombs, hemogram, kan grubu ve bilmediğim bazı hormonlar. Kan uyuşmazlığı yoksa eşinizle istemez. Ama toksoplazma özellikle çok önemli. Doktorunuz yapmazsa hatırlatın.

• Beğen
Reactions: GCA
olabiliyor canım sen ilgilen öpüp koklaşınca tutamıcaklar kendilerini diye yanaşmıyorlar heralde :) benimkide öyle diyorum hiç yoktan bir sarıl öp :)

Ama benle zıt gidiyor bilerek ve hoşuna gidiyor. Süt istemiştim kendin çık al dedi. Biraz bozuldum, ne oldu gücüne mi gitti diyip gülüyo. bunun gibi şeyler... Aksileşti iyice yaşlılığı çekilmez bunun :63: böyle değildi ya hiç, sanki ben değil o hamile

sizin de böyle bacağınıza kramp giriyor mu bacak ağrısı tüm gün :KK43: erken değil mi bu ağrılar diyorum belimde ağrımaya başladı
cnm dun gece sag bacagimin agrisindan uyuyamadim.ayni zamanda bel mi karin mi tam belli olmayan karisik bir agri var.su an da da dvm edio.ben bi de yorulmuorum surekli yatiorum.kullandigim crinone jelin yan etkisi mi die dusunuorum arada..

ilk randevuda sadece gebelik belirlemek için beta hcg testi yaptı 1 hafta sonra ikinci randevumda daha ayrıntılı bir kan testi ve idrar testi yapıldı sonuçların iyi olduğunu söyledi ben görmedim testi

Bende iki kez gittim Drye birinde keseyi gördük diğerinde kalp atışını duymak için ama duymadık c.tesi tekrar gidicez. Eğer bunda da test fln istemezse sanırım bırakırım dryi

cnm dun gece sag bacagimin agrisindan uyuyamadim.ayni zamanda bel mi karin mi tam belli olmayan karisik bir agri var.su an da da dvm edio.ben bi de yorulmuorum surekli yatiorum.kullandigim crinone jelin yan etkisi mi die dusunuorum arada..
Cnm bnde öleydım hamılelıkden olurmus bacagının arasına yastık koy dedı drum gerckden dun gece uyudum deneyın istersenızz

Back
X