2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

gazlı bezi çubukla tutup rahmine sokup içini temizliyolar canım çok acımıyo ama tabi tedirgin ediyo o soğukluk hissi sen uyurken yapmışlar demekki

bana anestezılıyken yapmıslar demekkı hatırlamıyorum bısey..sadece uyudugumu bılıyorum cnm..kotu bı durumm

. Karnimda karisan adet olacak mide karisikligi olan bir agri.. Carsamba test yaptirsammi acaba 7.gun cok sabirsizim
Benimde hep oyle olmustu surekli banyodaydim adet oldum diye.olmadim sukur.bence yaptirma gununu bekle canim.biliyorum cok zor beklemek ama sabret.bide sag eline karnina koyup fatihayla salavat oku :) annesi

Kizlar transferden beri kullandigimiz su jel var ya biraz once ilk kez elime geldi parca parca uzeri pembe gibiydi.korktum acikcasi taa sabah kullanmistim.kasiklarimda hafif agrim var onun disinda iyim.boyle bise yasayan varmi

Cnm bende de ona benzer bişeyler geliyor minik minik. Bende yarın hemşireye sormayı düşünüyorum. Bilgi aşımca yazarım. Benimde karnımda bir gerginlik var. Tam olarak dik yürüyemiyorum daha da cok geriyor

Cnm bende de ona benzer bişeyler geliyor minik minik. Bende yarın hemşireye sormayı düşünüyorum. Bilgi aşımca yazarım. Benimde karnımda bir gerginlik var. Tam olarak dik yürüyemiyorum daha da cok geriyor
Bugun ilk kez oldu benim.sorunca yaz tatlim.yurume zaten uzat ayaklarini canim zorlama kendini

Hayırlı uğurlu olsun cnm. Bana temizlik hangi aşamadaylen yapıldığını tam hatırlayamadım ama daha once yapılan temizleme işlemimde ağrı falan olmuyordu cnm. Transferde de hiç bişey hissetmiyorsun ve çok kısa sürüyor. Bi kaç dakika içinde işlem bitmiş oluyor. İnan bu işlem çok keyifli cunku bebeğini içeriye yerleştirirken goruyorsun bol şans cnm.

Allah razı olsun canım güç verdin. İnşallah güzel sonuçlar alalım hepimiz

vaına temızlıgınden kASTINIZ nedır cnm yaa..anlamadım..bende opu oldum...oyle bısey olmadı..
ameliyat masasına yatıyorsunuz hemşire sizi bağlıyor ve çok can yakıcı şekilde sanki birazdan o hasta uyumayacak gibi batikonlarla rahimi tezmilyorlar

Kizlar dua edermisiniz yarin 12.30 da transferim var rabbim banada nasip etsin mutlu haber vermek ve kucagima aldigim gunu gormek rabbim ol desin olsun yarabbim banada nasip et evlat ammmmin
Canım benım dualarim seninle...bebişini al gel yarin:)

hatta ben de kızmıştım birazdan bayılacak hastaya bu reva mı diye,pozisyon verdiremiyoruz o yüzden şimdi yapıyoruz demişti hemşire.
Niye o kadar derindeki yumoslari buluyolarda uyurken.
Dedigin gibi uygulama ve davranis farkli canim

Niye o kadar derindeki yumoslari buluyolarda uyurken.
Dedigin gibi uygulama ve davranis farkli canim
tıp fakültesi ondan herhalde.bu tutmazsa istanbulda iyi bir merkeze gitcem eşimle b planı yaptık şimdi :) artık bahçeçi mi neresi iyiyse.. sonuçta ben 1 aşılama daha yaptırmak istemediğim için öğremtmen olduğum halde cebimizden ödedik madem paramızı veriyoruz daha iyi bir yere gidelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…