Anladim canim insallah b planina gerek kalmayacak :)tıp fakültesi ondan herhalde.bu tutmazsa istanbulda iyi bir merkeze gitcem eşimle b planı yaptık şimdi :) artık bahçeçi mi neresi iyiyse.. sonuçta ben 1 aşılama daha yaptırmak istemediğim için öğremtmen olduğum halde cebimizden ödedik madem paramızı veriyoruz daha iyi bir yere gidelim dedik
inaşşalah büyük güne 3 gün kaldı artık ya herru ya merru :)))Anladim canim insallah b planina gerek kalmayacak :)
Allah insaflisina dusursun
Olucak insallah canim:) dua ediyorum tek tek adinizi bilmesemde gercekten kalbimden geciyosunuzinaşşalah büyük güne 3 gün kaldı artık ya herru ya merru :)))
ebru ben bu arada :)Olucak insallah canim:) dua ediyorum tek tek adinizi bilmesemde gercekten kalbimden geciyosunuz
Ebruebru ben bu arada :)
saol canım inşallahCanım benım dualarim seninle...bebişini al gel yarin:)
nerde canım 5.denemem olucak bu desteğin iççin çok saol canımcnm ınsallh..ayrıca ılk denemenmı bılmoyorum ama..hıç acı olmuyor.ben cok korkmustum..meger basıtmıs hemen bıtıverıyor transfer..
amin canım dediklerini yapıcam çok saol güzel dileklerin duaların için çok saolinşallah canım benim sakın stres yapma transferde kendini kasma bol dua sureleri oku kıpırdama kıpırdayınca olmazmış dıye duydum yani istenilen yere yerleştiremezlermiş rabbim yardımcın olsun yaşadıklarımı unutmadm seni çok iyi anlıyorum seninde güzel haberlerini alıcaz biliyorum
5. Ve son denemen olur inşaAllah canım bu sefer alırsın bebeğini kucağına Allah güç kuvvet versin sabırlısınki bu kadar çabaladın Allahım göstersin mucizesini sana bu sefer inşAllah. Benim ilk denemem şimdiden uyku falan kalmadı suratımın her yerinde hatta vücudumda bile sivilceler çıktı.nerde canım 5.denemem olucak bu desteğin iççin çok saol canım
Bugun ilk kez oldu benim.sorunca yaz tatlim.yurume zaten uzat ayaklarini canim zorlama kendini
uygulama değişik olabilir canım,herkes ağlamış bizde
Günaydın :) sonuca 2 gün kaldı :)Günaydınnn kızlaaarrrr bugun yumurtası toplanacak, transferi yapılcak arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Sonuc alacak arkadaşlar varsada inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Allah yardımcınız olsun kızlaaarrr. Herkese bol şans. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
inşallah canım yaaa çok stress oldumm dün uyuyamadım heyecandan o yüzden bugün sürekli uyukluyorummsende de ara ara ağrın oluyormuydu böyle hafiften hemen geçiyo ama tatlı bir ağrı. bide çok üşüyorum
Günaydın:) benim de bugun ateş basıyo bayılacak gibi hissediyorum teste 2 gün var adet olcam galiba önceki ağrılardan farklı gerçek bir adet ağrısı. Ama takvimime göre de 1 gün gecmiş adetiAynen cnm o agrilarim hep vardi halen daha,var ve ayaklarim buz gibi oluodu isallh bunlar senin icinde bi belirti olur
Canım bugün dü demi transferin?salavat getir bol bol hatta 1000 tane falan çeksen süper olur...abdestini al bir güzel duanı et,doktorlar ve tedaviler vesile sonuçta Rabbim OL desin olursaol canım inşallah
gunaydin tatlim hayirli haberlerle git gel insKızlarrrr günaydın :) bugün randevum var transfer günüm netleşecek inşallah rahim kalınlasmıstırdır:) cuma mı Cumartesi miçok bekledim bu günü çok şükür o günler geldi çattı dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?