2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Anladim canim insallah b planina gerek kalmayacak :)
Allah insaflisina dusursun

amin canım dediklerini yapıcam çok saol güzel dileklerin duaların için çok saol

nerde canım 5.denemem olucak bu desteğin iççin çok saol canım
5. Ve son denemen olur inşaAllah canım bu sefer alırsın bebeğini kucağına Allah güç kuvvet versin sabırlısınki bu kadar çabaladın Allahım göstersin mucizesini sana bu sefer inşAllah. Benim ilk denemem şimdiden uyku falan kalmadı suratımın her yerinde hatta vücudumda bile sivilceler çıktı.

Günaydınnn kızlaaarrrr bugun yumurtası toplanacak, transferi yapılcak arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Sonuc alacak arkadaşlar varsada inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Allah yardımcınız olsun kızlaaarrr. Herkese bol şans. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Günaydın :) sonuca 2 gün kaldı :)

Aynen cnm o agrilarim hep vardi halen daha,var ve ayaklarim buz gibi oluodu isallh bunlar senin icinde bi belirti olur

Aynen cnm o agrilarim hep vardi halen daha,var ve ayaklarim buz gibi oluodu isallh bunlar senin icinde bi belirti olur
Günaydın:) benim de bugun ateş basıyo bayılacak gibi hissediyorum teste 2 gün var adet olcam galiba önceki ağrılardan farklı gerçek bir adet ağrısı. Ama takvimime göre de 1 gün gecmiş adeti

arkadaşlar ya sabah işe gelirken tramvaya yetişeyim diye biraz koştum bi şey olur mu yaa

Kızlarrrr günaydın :) bugün randevum var transfer günüm netleşecek inşallah rahim kalınlasmıstırdır:) cuma mı Cumartesi mi çok bekledim bu günü çok şükür o günler geldi çattı dua edin bana

saol canım inşallah
Canım bugün dü demi transferin?salavat getir bol bol hatta 1000 tane falan çeksen süper olur...abdestini al bir güzel duanı et,doktorlar ve tedaviler vesile sonuçta Rabbim OL desin olur sitres yapma çok mutlu hisset kendini,sitres rahimi kasıyormus mutlu mutlu git al bebişini

gunaydin tatlim hayirli haberlerle git gel ins
bebeise kavuşmana sayili günler kaldi hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…