2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

arkadaşlar ya sabah işe gelirken tramvaya yetişeyim diye biraz koştum bi şey olur mu yaa
kacinci gunun du canim ?dikkat et kendine bir sonrakine binerdin fazla sarsma bedenini hassas günler bu gunler

Slm kizlar bende tedaviye gitmek istiyorum kışla baskent ilk defa gideceğim erkan beyden randevu aldım inş 2 hafta sonraya birsey danışacagim size eşime zorla ikna ettim Sperm testi verdi normal morfoloji 0 diyor Sperm 63 çıktı ve 4 a denen yüzde 12 çıktı eşim beni götürmedi yanında bunun yüzünden dünden tartıştık sizce bu değerler normal mi

gunaydin tatlim hayirli haberlerle git gel ins
bebeise kavuşmana sayili günler kaldi hayirlisi ile
Ne zamandır yazıcam sana hep birsey çıkıyor ,sen ne tatlı insansın bizler burada ya tedavimizi Konuşuyoruz yada hamilelik belirtileri vs yani hepimiz Öğrenmek istediğimizi merak ettiklerimizi soruyoruz .Sen o aşamada değilken yani regli oldun ama :)daha Öncesi de var:) hep bıkmadan usanmadan hergün her birimizi telkin ediyorsun ALlah senden Razı olsun...seninde gelsin o günlerin hepimiz senin yanında olalım inşallah:)

Günaydın:) benim de bugun ateş basıyo bayılacak gibi hissediyorum teste 2 gün var adet olcam galiba önceki ağrılardan farklı gerçek bir adet ağrısı. Ama takvimime göre de 1 gün gecmiş adeti

benimde adet zamanımda adet ağrılarım vardı cnm. hatta ağrıdan işe gidememiştim. çok şükür regli olmadım. İnşallah seninkide öyledir

teşekkür ederim fistigim
eeee 5. kez deneyeceğimden her birinde tecrübe edindim az cok ....
sizlerin seviclerine sikintilarina yasadiklariniza ortak olmak istediğim için bu topiği actim
herzaman yaninizdayim canlarim
sormak istediklerinizi seve seve cevaplarim
inşallah bana da müjdeli haberler vermek nasip olur

Kızlar ben az önce kan verdim ve doktorla da kavga ettik çok canım sıkıldı

Canım benim inşallah bu kez olacak Allah'ın izniyle :)

benimde adet zamanımda adet ağrılarım vardı cnm. hatta ağrıdan işe gidememiştim. çok şükür regli olmadım. İnşallah seninkide öyledir
Ayy hamile misin sen şu an? Bayılıyorum başarıyla bu işten sıyrılanları görmeye :) Allah hayırlı mübarek etsin sağ salim kucağına almak nasip etsin... Benim gibi saniye sayan herkese Allah bu Mutluluğu yaşatsın. Amin

Günaydın:) benim de bugun ateş basıyo bayılacak gibi hissediyorum teste 2 gün var adet olcam galiba önceki ağrılardan farklı gerçek bir adet ağrısı. Ama takvimime göre de 1 gün gecmiş adeti

Canim gunaydinn az kalmis hadi hayrlisi ins. Bnmde adet agrilarim oldu hep isallh adetin glmezde mutlu hberi verirsn bze adetlerin duznliyse ve tarihin gectiyse bu iyiye isaret bnm cok dznlidir 3 gun gcti test yaptrdm ve pozitif sukurleer olsun Allahima isteyen herkese nasip etsn yarabbim

Benimde hep oyle olmustu surekli banyodaydim adet oldum diye.olmadim sukur.bence yaptirma gununu bekle canim.biliyorum cok zor beklemek ama sabret.bide sag eline karnina koyup fatihayla salavat oku :) annesi
. Ayyyy inssallahhh. Umud oluyorsunuz

Neden canım ne oldu ki hayırdır?
10 da kan veriyorum akşam 6 da biz sizi arayacağız diyor ben de sinir oldum nasıl bu kadar uzun sürüyor ki dedim makinayı bir kez çalıştırıyoruz dedi. Ben de bilseydim başka yerde yaptırırdım dedim. O bana sinirlendi ben ona. Başından beri sabrediyorum tüm aksaklıklara ama sonuçta o kadar para veriyorum. Biraz anlayış bekliyorum sadece.

yuuuhhhh o ne beee....
olmadi yarina haber etsinler nasil olsa bekliosun diyerekten
bole sacmalik mi olurmuş canim
millet 1 saate alio sonucu neredesin sen?

yuuuhhhh o ne beee....
olmadi yarina haber etsinler nasil olsa bekliosun diyerekten
bole sacmalik mi olurmuş canim
millet 1 saate alio sonucu neredesin sen?
Bursadayım. Az önce lütfedip aradılar. Değeriniz pozitif perşembe gelip tekrar kan verin dediler.

inşallaaaaaahhhh en kısa zamanda hayırlı güzel haberlerinin alırız cnm. Allah sana çift çift yaşatsın bu mutluluğu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…