ayyyyyyyyyyyyy agzindan ballar damlioooo tatlimmmm benimminşallaaaaaahhhh en kısa zamanda hayırlı güzel haberlerinin alırız cnm. Allah sana çift çift yaşatsın bu mutluluğu cnm
Amaaaannn bosversene almışsın pozitifi10 da kan veriyorum akşam 6 da biz sizi arayacağız diyor ben de sinir oldum nasıl bu kadar uzun sürüyor ki dedim makinayı bir kez çalıştırıyoruz dedi. Ben de bilseydim başka yerde yaptırırdım dedim. O bana sinirlendi ben ona. Başından beri sabrediyorum tüm aksaklıklara ama sonuçta o kadar para veriyorum. Biraz anlayış bekliyorum sadece.
Ayy hamile misin sen şu an? Bayılıyorum başarıyla bu işten sıyrılanları görmeye :) Allah hayırlı mübarek etsin sağ salim kucağına almak nasip etsin... Benim gibi saniye sayan herkese Allah bu Mutluluğu yaşatsın. Amin
Azminize,gücünüze,sabrınıza hayran kaldım gerçektenteşekkür ederim fistigim
eeee 5. kez deneyeceğimden her birinde tecrübe edindim az cok ....
sizlerin seviclerine sikintilarina yasadiklariniza ortak olmak istediğim için bu topiği actim
herzaman yaninizdayim canlarim
sormak istediklerinizi seve seve cevaplarim
inşallah bana da müjdeli haberler vermek nasip olur
kızlar ya dünden beri bi sıvı geliyor su gibi ama anlam veremedim akıntı gibi koyu değil bi bilgisi olan var mı
Canım benım de bugun hıc ıstahım yok canım hıcbırsey ıstemıyor ozellikle sekerlı seyler ıstemıyor nedendır acabaayyyyyyyyyyyyy agzindan ballar damlioooo tatlimmmm benimm
insallahhhhhhhhh cümleten nasip etsin Rabbim
ara ara o benden de geliyor. durup dururken yada tam wc'den çıkarken pat diye geliyor. dönüp bakıyorum şeffaf sıvı su gibi. hemşireye sordum onemli bişey değil dedi ama neden olduğunu bende anlamadım
amin bitanemmm aminnnn....Azminize,gücünüze,sabrınıza hayran kaldım gerçektenMaşallah diyorum size ve en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı Yürekten diliyorum. Rabbim yanınızda olsun
Bu kadar olmuş ya gerisi gelir inşallah . Bir de ben şunu anladım herhalde bu ilerde stres asla bitmeyecekkkkkkAllah nasip kısmet ederse şimdilik hamileyim cnm ama ben bile hala bu durumu kabullenmiş değilim. keseyle kalp atışını göreyim o zaman inanıcam sanırım daha doğrusu içim rahat olucak :)
Allah razı olsun cnm. Allah hepimizin yardımcı olsun. hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz. Senin ve diğer arkadaşlarımızında hayırlı haberlerini duymayi nasip etsin.
atli dan dir tatlimCanım benım de bugun hıc ıstahım yok canım hıcbırsey ıstemıyor ozellikle sekerlı seyler ıstemıyor nedendır acaba
Degerin biraz düşük dedi ben de soramadım yoldaydım çunku evet pozitifi aldım da perşembe de bi geçseydiAmaaaannn bosversene almışsın pozitifişimdi güzel bir kadın dogumu buldun mu tamamdır benim Dr U da önerebilirim sana Bursa'nın en iyi kadın dogumcusu bu arada hayırlımugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bırde değerini yazar mısın ?
Sağol düşük biraz dediler söylemediler bakalım perşembeye artıkoooooo superr gozun aydin olsun tatlim değerini söylemediler mi?
Rabbim tamamina erdirsin inşallah canim ...kaat kat katlansin değerin ....Sağol düşük biraz dediler söylemediler bakalım perşembeye artık
Sağol düşük biraz dediler söylemediler bakalım perşembeye artık
Amin canım darısı her isteyenin başına inşallahhayırlı uğurlu olsun canım inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
anlamdım canım yaatli dan dir tatlim
bebeis gelio bebiss .........A
anlamdım canım ya
canım belirtiler hamileliktir inşallah zaten bu regl agrısı hepimizde oluyor ama geçiyor hamile oldugumu ögrendıgımdede oldu agrılarm bazen şiddetlendi ama sonra geciyor inşallah sende öyle olursun ama neden 15. gun yapıyorsun 12. günde yaptırsan cıkar ayyy ben daha cok merak edıyorum ya :))Merhaba kızlar. Bugün transferden sonraki 12. günüm. Testi 15. günde yaptıracağım, yani son 3 günüm.
Transferden sonra ilk bir hafta regl ağrısı yaşadım, 7. gün kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında regl ağrıları devam etti. 9. gün belirti namına hiçbir şey kalmadı, ta ki bugüne kadar. Bugün yine regle benzer ağrılar ve rahimde dolgunluk hissediyorum. Bunların hepsi ilaçların etkileri de olabilir elbette ama işte belirtiler kendini belli ettikçe, insan sebebini öğrenmek için daha fazla sabırsızlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?