2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Amaaaannn bosversene almışsın pozitifi şimdi güzel bir kadın dogumu buldun mu tamamdırbenim Dr U da önerebilirim sana Bursa'nın en iyi kadın dogumcusu bu arada hayırlımugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bırde değerini yazar mısın ?

kızlar ya dünden beri bi sıvı geliyor su gibi ama anlam veremedim akıntı gibi koyu değil bi bilgisi olan var mı

Allah nasip kısmet ederse şimdilik hamileyim cnm ama ben bile hala bu durumu kabullenmiş değilim. keseyle kalp atışını göreyim o zaman inanıcam sanırım daha doğrusu içim rahat olucak :)

Allah razı olsun cnm. Allah hepimizin yardımcı olsun. hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz. Senin ve diğer arkadaşlarımızında hayırlı haberlerini duymayi nasip etsin.

Azminize,gücünüze,sabrınıza hayran kaldım gerçekten Maşallah diyorum size ve en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı Yürekten diliyorum. Rabbim yanınızda olsun

kızlar ya dünden beri bi sıvı geliyor su gibi ama anlam veremedim akıntı gibi koyu değil bi bilgisi olan var mı

ara ara o benden de geliyor. durup dururken yada tam wc'den çıkarken pat diye geliyor. dönüp bakıyorum şeffaf sıvı su gibi. hemşireye sordum onemli bişey değil dedi ama neden olduğunu bende anlamadım

ara ara o benden de geliyor. durup dururken yada tam wc'den çıkarken pat diye geliyor. dönüp bakıyorum şeffaf sıvı su gibi. hemşireye sordum onemli bişey değil dedi ama neden olduğunu bende anlamadım

aynen canım ya hani adet olursunda kanaman gelir ya sıcak gibi bi de sabah birazda koştum salak gibi korkuyorum

Azminize,gücünüze,sabrınıza hayran kaldım gerçekten Maşallah diyorum size ve en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı Yürekten diliyorum. Rabbim yanınızda olsun
amin bitanemmm aminnnn....
canim benim bir yavrum var 2. için cabalioruz inşallah tez vakitte evimize 2. meleğimiz gelir yavruma kardeşler istiorum Cenabi Hak 'tan

Bu kadar olmuş ya gerisi gelir inşallah . Bir de ben şunu anladım herhalde bu ilerde stres asla bitmeyecekkkkkk

Degerin biraz düşük dedi ben de soramadım yoldaydım çunku evet pozitifi aldım da perşembe de bi geçseydi

Merhaba kızlar. Bugün transferden sonraki 12. günüm. Testi 15. günde yaptıracağım, yani son 3 günüm.
Transferden sonra ilk bir hafta regl ağrısı yaşadım, 7. gün kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında regl ağrıları devam etti. 9. gün belirti namına hiçbir şey kalmadı, ta ki bugüne kadar. Bugün yine regle benzer ağrılar ve rahimde dolgunluk hissediyorum. Bunların hepsi ilaçların etkileri de olabilir elbette ama işte belirtiler kendini belli ettikçe, insan sebebini öğrenmek için daha fazla sabırsızlanıyor.

canım belirtiler hamileliktir inşallah zaten bu regl agrısı hepimizde oluyor ama geçiyor hamile oldugumu ögrendıgımdede oldu agrılarm bazen şiddetlendi ama sonra geciyor inşallah sende öyle olursun ama neden 15. gun yapıyorsun 12. günde yaptırsan cıkar ayyy ben daha cok merak edıyorum ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…