2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canim bana sorarsan yerleşme lekelnmen olmuş
bebein seninle gibi Allahin izniyle..
test yapabilirsin neden 15 gun sonraya vermiş dr

canim bana sorarsan yerleşme lekelnmen olmuş
bebein seninle gibi Allahin izniyle..
test yapabilirsin neden 15 gun sonraya vermiş dr
Teşekkürler, inşallah dediğiniz gibi bebeğim (bebeklerim) benimledir şuan. 2 tane transfer edilmişti.
Doktorum 15. gün yaptır dedi, nedenini bilmiyorum. Bahçeci Fulya hastasıyım. O gün benimle birlikte transfer olan iki kişiye daha 15 gün sonra yaptır dediler. 12. gün sonucun görüneceğini biliyorum ama eğer şimdi test yaptırır da negatif sonucu alırsam, 3 gün hem kendimi yer hem de umut eder, sonra tekrar test yaptırırım. =) Bu beni yıpratacak bir şey. Beklemek zor ama düşününce o türlüsü daha zor. 3 gün daha sıkacağım dişimi.

canim benim yavrumdada bu belirtiler i yasadim
cok benzio
güzel haberlerini beklioruz insallah

helal olsun canım benim ben dayanazmazdım kendimi yerdim ama yine yapardım inşallah olucakk ya ben daha kimseden olumsuz haber duymadım duymayızda inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaslarr. Hamis arkadasimizi tebtik eder darisi bizlere dileklerimi iletirim
Simdiiii gubluk soru sorma hakkimi kullanmak istiyorum
Benim test tarihim 10nisan fakat bat.11 nisan. Kafama takildi.adet gunu gelmedentest yaptirip yaptirmamak.insallah o bat gunu hic gelmezde
Bi de ozellikle son uc gundur.tansiyonum dusuyo gibi oluyor.bas donmesi oluyor ve sanki vucudumdaki kan cekilmiste hic gucum kalmamis gibi hissediyorum. Anlam veremedim hic.buji yasayan oldumu acaba hic. Uc bes kez yasadim bunu. Tansiyon aleti olsaydi olcecektim o ara

Hele 2. Cocuk içinse bir kere daha maşallah,benim bir tane olsa kardeş için bu zor yola girmezdim :)) bir arkadaşım ilk çocuğu sizin gibi doğal yoldan oldu 2. Bir türlü olmadı. Aşılamalar tüpler filan.... Boş gebelikleri de oldu çok arada. Neyse 2. Si tüp bebekle oldu daha loğusalığı biter bitmez 3. Ye doğal yoldan hamile kaldı. 2 kız bir oğlu oldu:)) sizin de öyle olur inşallah

amin bitanemmm aminnnn....
canim benim bir yavrum var 2. için cabalioruz inşallah tez vakitte evimize 2. meleğimiz gelir yavruma kardeşler istiorum Cenabi Hak 'tan
Size Yazdığım cevap karamsar arkadaşa alıntılanarak gitti,son sayfaya bakarsanız.. Ay ben öğrenemedim burayı :))

cnm aynı baş dönmesi bendede var gözümde kararıyo

cnm benim lekelenmelerim olmadı ama regli ağrısı gibi ağrılarım oldu. ben 11. günün gecesinde dayanamayıp yaptırmıştım testimi. doktorunun bildiği birşey var da ona göre mi acaba 15. gün istedi...
ayy merak ettim test sonucunu. inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

test yaptiran arkadaslarrrrr
Test tarihiniz adet gununuzden oncemiydi sonrami.
Bugunde kafama bu takildii benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…