yarın yapcam bende kısmetse yarın 11 olacak :)9. günde bişey çıkmıyor 10. günde yaptırdık biz yani bugun :)
üzülme canım hayırlısı böyleymiş benim taa kasımda olması gerekirken marta kaldı sürekli bi aksilik çıktı her şeyin bi zamanı vardır elbet Rabbim her şeyi yoluna koymuştur inş hayırlısıyla gebe kalır bebişini kucağına alırsınGünaydın kızlar. .benim 9 yumurtamin bir tanesi bile 1. Kalite kalmadı. 1 tane 2. Kalite kalmış. Onu da transfer ettirmedik doktor da tavsiye etmedi zaten. Ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Her şey yolundaydı.ggarip hisler içerisindeyim
canim ne diyim bilemedimki bole olmasinda da vardir bir hayirGünaydın kızlar. .benim 9 yumurtamin bir tanesi bile 1. Kalite kalmadı. 1 tane 2. Kalite kalmış. Onu da transfer ettirmedik doktor da tavsiye etmedi zaten. Ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Her şey yolundaydı.ggarip hisler içerisindeyim
Ay ne müthiş bir haber! Tebrik ederim canım. Çok sevindim. Nur topunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İki gündür hamile haberleriyle çoşkumuz tavan yaptı valla. İnşallah Cuma günü ben de güzel haberlerle gelirim.
Elimden lokmami almışlar gibi..canim ne diyim bilemedimki bole olmasinda da vardir bir hayir
inşallah bidahakine olucak cok moral bozucu olduğunu biliorum ama elimizden gelen bisi yok
İnşallah herşey gönlünce olur güzel haberler alırsınKızlarrrr günaydın :) bugün randevum var transfer günüm netleşecek inşallah rahim kalınlasmıstırdır:) cuma mı Cumartesi miçok bekledim bu günü çok şükür o günler geldi çattı dua edin bana
MErhaba Es Es benimde bir çocuğum var kardeş istiyor diye uğraşıyoruz. İkidir deniyoruz ikisinde de ohss oldum karnım davul gibi birdolu iğne doğru mu yapıyorum. Bir çocuğum varken bu kadar uğraşmak doğrumu diye düşünüyordum tam senin yazdıklarını okudum. Yalnız da değilim diye düşündüm sağolamin bitanemmm aminnnn....
canim benim bir yavrum var 2. için cabalioruz inşallah tez vakitte evimize 2. meleğimiz gelir yavruma kardeşler istiorum Cenabi Hak 'tan
Canımmm teşekkür edrim güzel dileklerin için, Hamd olsun! Asıl test günü yarın bakalım gidicez dr a ne diyecek. Senin Coşkunu da cuma günü kutlıycaz inşşalah ,bu yıkıcı stresten sonra o inanılmaz Rahatlık duygusuna hazırla kendini şimdidennnnn :)))))Ay ne müthiş bir haber! Tebrik ederim canım. Çok sevindim. Nur topunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İki gündür hamile haberleriyle çoşkumuz tavan yaptı valla. İnşallah Cuma günü ben de güzel haberlerle gelirim.
Idrarda bişey çıkmıyor ben eğlence olsun diye yapıyorum :) haydi hayırlı haberler inşallahkızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak. ama idrar testi yaptım negatif..( çok üzgünüm
inşallah canım 12. gün çıkan var mı acaba idrarda bilen duyan var mıIdrarda bişey çıkmıyor ben eğlence olsun diye yapıyorum :) haydi hayırlı haberler inşallah
Alamadım canımİnşallah herşey gönlünce olur güzel haberler alırsın
yarın yapcam bende kısmetse yarın 11 olacak :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum hayatım, bu sayfa çok uğurlu sevinçler bulaşıyor göreceksin senin sonuç da muhteşem olacak :))yarın yapcam bende kısmetse yarın 11 olacak :)
Bak ben şunu öğrendim, bir başkasıyla asla kendini kıyaslama,üzülürsün. Çünkü Teknik olarak önce kanda Görülüyor hormon,o yüzden ilk kan testinde tespit ediliyor. Hormon miktarı arttıkça idrara öyle geçiyor ki bu da nerdeyse 1 haftalık bir süreç. He transferin 8. 9. Günü idrarda gören de oluyor ama; 5. Gün blastokist transferi ve muhtemelen ikiz üçüz olduğu için hormon miktarı normallerin çok üstünde olduğundan idrarda görülüyor. Sen kendi durumunu, embriyonun transfer gününü filan her şeyi dikkate almalısın.. Sevgiler :)inşallah canım 12. gün çıkan var mı acaba idrarda bilen duyan var mı
inşallah yaa inşallah hayırlısı olsun cümlemiz içinHayırlı haberlerini bekliyorum hayatım, bu sayfa çok uğurlu sevinçler bulaşıyor göreceksin senin sonuç da muhteşem olacak :))
kızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak. ama idrar testi yaptım negatif..( çok üzgünüm
Aminn! Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayatımın stresini yaşadım bu süreçteinşallah yaa inşallah hayırlısı olsun cümlemiz için
12. gündeyim canımcnm...ınsallah allah duaalarımızı kabul der benımde ıdrar negatıf kacıncı gundesın???
gerçekten çok stresli bi süreç bu da bizim imtihanımız napalım buna şükür ALLAH emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın inşallahAminn! Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayatımın stresini yaşadım bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?