2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ins canım çok üzülmuyorum vardır bunda da bi hayir.bu durum neden olmuş olabilir onu merak ediyorum

Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için ben Antalyada özel bir tüp bebek merkezine gidicem ağrılı olup olmadığı kişiye göre değişiyorsa bana göre çok ağrılıdır demektir çünkü hiç dayanıklı biri değilim ve korkuyorum ama dediğiniz gibi sonu güzel olsunda katlanmaya razıyım..

Kizlar dün merkez arayıp pozitif demişti ama sonucumu söylememişti. Bugün ben aradım sordum 10.35 miş ve 13. gündü.

trasnferden sonra hemen tuvalete gitmemek mi lazım?ya tutamazsak?ya işlem sırasında olursa

Kizlar yalniz degilsiniz.benimde 10 yasinda oglum var.benimde oglum kardes istiyo.en cok onun icin istiyorum zaten

Kızlar birsey sorucam...dün transferim ertelendiği için keyifsizdim ve dr a da sormak aklıma gelmedi;ben ilk denememde de narkoz almıştım ve bu sefer nasıl yapsak diye dün tekrar Konuşurken Dr Um birsey söyledi;rahim Yıkama yapılacağı için tedirgin olursun sen narkoz alıyoruz o zaman dedi...ben gecen seferde ne yapıldığını bilmediğim için ,ama yıkamayı ilk kez duydum sizinkiler nasıl yapıldı?

trasnferden sonra hemen tuvalete gitmemek mi lazım?ya tutamazsak?ya işlem sırasında olursa

cnm ben transferden önce çok fazla su içtiğim için deli gibi sıkışık durumdaydım. hemşireyede söyledim çok zor tutuyorum işlem sırasında tutamayabilirim dedim. bi bakalım çok fazlaysa wc ye girersin dedi. sağolsun wc de çok az yapmama izin verdi. Sonrasında odaya cıkıp yataga beni yatırdıktan hemen sonra sürgü getirdiler ve rahatladım. Bişey olsa izin vermezlerdi sanırım. ben hemem yaptım cnm. ama bende senin gibi acaba bişey olur mu diyordum ama çok şükür birşey olmuyor.

ayy canımm bende o korkuyu cok yaşadım ve ben idrar tutamama gibi problemim var geleni yapıcam :) orda cok cok zorlanmıştım yaparsam doktorun eline demiştim ama inan rabbim onun sabrını nasıl verıyor. yarım saat yatıp kalkıyorsun ve cok ıkınma cıkınca idrarı yapmakta zorlanmıştım ben yapamazsan alırız demişlerdi çok şükür azcık sabırla yapılıyor

Kizlar transferden sonra belirtiler neler yasadiniz bugun usuyorum ayaklarimda vucudumda bacaklarim agriyor birde

aynen canım bende ilk defa duydum ama beni hemen uyuttukları için onu burda duydum narkozluyken yapsınlar canm konuş doktorunla

kizcelerim test gunu olan var mi bugun ? varmi güzellikler ?

Son düzenleme:
mrb tatlim yasadiklarimiz hic te kolay deil ama o masum bebisi dünyaya getirmek kadar değerli bisi olduğunu dusunmuorum
araliktan bu yana dondurulmuşlarla denedim 2 defa negatif oldu o kadar uzuldumki ama simdi elhamdülillah iyiyim yavrum sayesinde olsa gerek,
simdi sil bastan tedaviye baslioruz canim inşallah nasibimizde vardir tekrar tekrar anne olmak hem yavrularimiza kardeş olurlar hem bize yoldaş olurlar
durmak yok diorum yola devam inşallah
yanliz deilsin tatlim burada bicogu kardeş için ugrasio
biz elimizden geleni yapalim Rabbim den isteyelim elbetteki nasbimizde varsa olacaktır hayirlisi ile
simdi ne durumdasin canikom ben doğum kontrol hapi ile basladim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…