karamsar olma canım idrarda erken çıkmış olsa önce idrara bakarlar idrarda 15 günden sonra belli olabiliyormuş her şeyin hayırlısı12. gündeyim canım
evet canım haklısın inşallah kanda çıkar dua edinkaramsar olma canım idrarda erken çıkmış olsa önce idrara bakarlar idrarda 15 günden sonra belli olabiliyormuş her şeyin hayırlısı
12. gündeyim canım
inşallah canım inşallah dualarım hepimiz için herkes için hayırlısıevet canım haklısın inşallah kanda çıkar dua edin
Ins canım çok üzülmuyorum vardır bunda da bi hayir.bu durum neden olmuş olabilir onu merak ediyorumüzülme canım hayırlısı böyleymiş benim taa kasımda olması gerekirken marta kaldı sürekli bi aksilik çıktı her şeyin bi zamanı vardır elbet Rabbim her şeyi yoluna koymuştur inş hayırlısıyla gebe kalır bebişini kucağına alırsın
Canim benim cokkk ama cok sevindimAaayyyy cok sevindim canim gozunaydin :) hayirli olsun
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için ben Antalyada özel bir tüp bebek merkezine gidicem ağrılı olup olmadığı kişiye göre değişiyorsa bana göre çok ağrılıdır demektir çünkü hiç dayanıklı biri değilim ve korkuyorum ama dediğiniz gibi sonu güzel olsunda katlanmaya razıyım..Hayirli olsun leyla :) ozeldemi devlette mi yaptiracaksin
Aslinda zor evet ama sonucunu dusununce dayanilmayacak bi zorluk degil.en onemlisi sabir sabir sabir. Sihirli kelime bu.agrilimi bu kisiye gore degisiyo galiba.tedaviye verilen tepkiye bagli.ben cok agri cekmedim mesela.her ay kivrana kivrana adet oldugumu dusunursum onun yaninda hicti.
Cok mu yazdim yineee
Canım sen yarın tekrar bi kan testi yaptır, inşallah değerlerin katlanırKizlar dün merkez arayıp pozitif demişti ama sonucumu söylememişti. Bugün ben aradım sordum 10.35 miş ve 13. gündü.
Kizlar yalniz degilsiniz.benimde 10 yasinda oglum var.benimde oglum kardes istiyo.en cok onun icin istiyorum zatenMErhaba Es Es benimde bir çocuğum var kardeş istiyor diye uğraşıyoruz. İkidir deniyoruz ikisinde de ohss oldum karnım davul gibi birdolu iğne doğru mu yapıyorum. Bir çocuğum varken bu kadar uğraşmak doğrumu diye düşünüyordum tam senin yazdıklarını okudum. Yalnız da değilim diye düşündüm sağol
Dün aynı şeyi bende sordum Dr Uma:) ama ben narkoz alıcam, biz ayarlarız onu dedi ama bakalım bilemiyorumtrasnferden sonra hemen tuvalete gitmemek mi lazım?ya tutamazsak?ya işlem sırasında olursa
trasnferden sonra hemen tuvalete gitmemek mi lazım?ya tutamazsak?ya işlem sırasında olursa
ayy canımm bende o korkuyu cok yaşadım ve ben idrar tutamama gibi problemim var geleni yapıcam :) orda cok cok zorlanmıştım yaparsam doktorun eline demiştim ama inan rabbim onun sabrını nasıl verıyor. yarım saat yatıp kalkıyorsun ve cok ıkınma cıkınca idrarı yapmakta zorlanmıştım ben yapamazsan alırız demişlerdi çok şükür azcık sabırla yapılıyortrasnferden sonra hemen tuvalete gitmemek mi lazım?ya tutamazsak?ya işlem sırasında olursa
aynen canım bende ilk defa duydum ama beni hemen uyuttukları için onu burda duydum narkozluyken yapsınlar canm konuş doktorunlaKızlar birsey sorucam...dün transferim ertelendiği için keyifsizdim ve dr a da sormak aklıma gelmedi;ben ilk denememde de narkoz almıştım ve bu sefer nasıl yapsak diye dün tekrar Konuşurken Dr Um birsey söyledi;rahim Yıkama yapılacağı için tedirgin olursun sen narkoz alıyoruz o zaman dedi...ben gecen seferde ne yapıldığını bilmediğim için ,ama yıkamayı ilk kez duydum sizinkiler nasıl yapıldı?
mrb tatlim yasadiklarimiz hic te kolay deil ama o masum bebisi dünyaya getirmek kadar değerli bisi olduğunu dusunmuorumMErhaba Es Es benimde bir çocuğum var kardeş istiyor diye uğraşıyoruz. İkidir deniyoruz ikisinde de ohss oldum karnım davul gibi birdolu iğne doğru mu yapıyorum. Bir çocuğum varken bu kadar uğraşmak doğrumu diye düşünüyordum tam senin yazdıklarını okudum. Yalnız da değilim diye düşündüm sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?