anliorum canim bu yol sabir yolu ,sabretmemiz lazimElimden lokmami almışlar gibi..
peki tuvaletemi gidiliyor?yani yattığımız yerde yapsak daha iyi olmazmı hareket etmesek riske atmasak en azından?ayy canımm bende o korkuyu cok yaşadım ve ben idrar tutamama gibi problemim var geleni yapıcam :) orda cok cok zorlanmıştım yaparsam doktorun eline demiştim ama inan rabbim onun sabrını nasıl verıyor. yarım saat yatıp kalkıyorsun ve cok ıkınma cıkınca idrarı yapmakta zorlanmıştım ben yapamazsan alırız demişlerdi çok şükür azcık sabırla yapılıyor
kızlar merhaba.hamile arkadaşlarım Alla tamamına erdirsin inşallah çok çok çok sevindim. bu süreçte olumsuz duyumlar alan arkadaşlarım dualarımız her zaman sizinle inşallah. benim dün toplanan 5 yumurtanın 3ü Allahın izniyle döllenmiş.yarın kaliteleriyle ilgili tekrar arayacaklarmış.ne hissedeyim bilemedim bende size yazdım
peki o sürgü nasıl birşey .yani yattığımız yerden hiç kalkmadan mı yapıyoruz.altımıza hemşireler mi koyucak sürgüyü?kusura bakmayın bilmiyorum sormam öğrenmemde lazımcnm ben transferden önce çok fazla su içtiğim için deli gibi sıkışık durumdaydım. hemşireyede söyledim çok zor tutuyorum işlem sırasında tutamayabilirim dedim. bi bakalım çok fazlaysa wc ye girersin dedi. sağolsun wc de çok az yapmama izin verdi. Sonrasında odaya cıkıp yataga beni yatırdıktan hemen sonra sürgü getirdiler ve rahatladım. Bişey olsa izin vermezlerdi sanırım. ben hemem yaptım cnm. ama bende senin gibi acaba bişey olur mu diyordum ama çok şükür birşey olmuyor.
3 embrio da kaliteli olsun yeter tatlim önemli olan okızlar merhaba.hamile arkadaşlarım Alla tamamına erdirsin inşallah çok çok çok sevindim. bu süreçte olumsuz duyumlar alan arkadaşlarım dualarımız her zaman sizinle inşallah. benim dün toplanan 5 yumurtanın 3ü Allahın izniyle döllenmiş.yarın kaliteleriyle ilgili tekrar arayacaklarmış.ne hissedeyim bilemedim bende size yazdım
narkoz almak dahamı iyi oluyor acaba bende mi alsam bilemedim şimdi?siz hangi doktora gidiyorsunuzDün aynı şeyi bende sordum Dr Uma:) ama ben narkoz alıcam, biz ayarlarız onu dedi ama bakalım bilemiyorum
canim narkozluk bisi yok 5 dk surup surmuo 4 kez transfer oldumnarkoz almak dahamı iyi oluyor acaba bende mi alsam bilemedim şimdi?siz hangi doktora gidiyorsunuz
canım gelir gelmez altına sürgü koyuyorlar ona yapıyorsun kalkmıyorsun yarım saat sonra kalkıyorsun kalanı ozaman yapıyorsun ayy ben cok korkagım ben yaptıysam herkes yapar:)peki tuvaletemi gidiliyor?yani yattığımız yerde yapsak daha iyi olmazmı hareket etmesek riske atmasak en azından?
birazcık cesaret aldım sayenizde fena şekilde korkuyorum rezil olcam diyecanım gelir gelmez altına sürgü koyuyorlar ona yapıyorsun kalkmıyorsun yarım saat sonra kalkıyorsun kalanı ozaman yapıyorsun ayy ben cok korkagım ben yaptıysam herkes yapar:)
hemşireye söyleyim ozaman ben sürgü getirmeleri gerektiğini birde tuvalete kalk yap derler falan.kalkmak istemiyorum hemencanım gelir gelmez altına sürgü koyuyorlar ona yapıyorsun kalkmıyorsun yarım saat sonra kalkıyorsun kalanı ozaman yapıyorsun ayy ben cok korkagım ben yaptıysam herkes yapar:)
Ben buradayım canım pembe mavide yapılacak tüp bebek Dr mu tanıyorum,benim kendi özel drum var kadın dogumcu isinde çok iyi yani detaylari onunla görüşüyorum,ben onunla konusuyorum o uygulattiriyor nasıl rahat edeceksem,ya aslında benim kadar korkak değilsen alma narkoz,ben çok panik yaptığım için bu sekildenarkoz almak dahamı iyi oluyor acaba bende mi alsam bilemedim şimdi?siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bursa yaniBen buradayım canım pembe mavide yapılacak tüp bebek Dr mu tanıyorum,benim kendi özel drum var kadın dogumcu isinde çok iyi yani detaylari onunla görüşüyorum,ben onunla konusuyorum o uygulattiriyor nasıl rahat edeceksem,ya aslında benim kadar korkak değilsen alma narkoz,ben çok panik yaptığım için bu sekilde
Aynen öyle düşündüm bende,narkoz elbette iyi değil ama kendimi kasmam daha zararlı bence,zaten 3-4dk falan uyuttum ar geçen seferaynen canım bende ilk defa duydum ama beni hemen uyuttukları için onu burda duydum narkozluyken yapsınlar canm konuş doktorunla
Ay bu telefon kendi kendine yazıyo yanlış yanlis:) yani geçen sefer 3-4 dk uyuttular demek istedimAynen öyle düşündüm bende,narkoz elbette iyi değil ama kendimi kasmam daha zararlı bence,zaten 3-4dk falan uyuttum ar geçen sefer
Kesinlikle. Peki buna ne sebep olmuş olabilir doktor bize bizlik bir şey söylemedi. Çok kaliteli yumurtalar dendi. Hatta hepsi birden dollendi dendi. Birden bire şok olduk ya bi daha olursaanliorum canim bu yol sabir yolu ,sabretmemiz lazim
elde ettiğimiz mükâfat cok değerli hic bir guc veeremez Allah tan başka ...
Yıkama dediği şey oraya böyle sulu bir şey ile siliyor, çok kısa sürüyor, zaten hissetmiyorsun bile. Ben yıkandığından haberim yoktu önceki denemelerde, kalkınca önlüğüm ıslaktı bende çişimi yaptım sanıyordum. Son tedavimde Şahin bey şimdi yıkıyorum dedi, o zaman anladım ıslaklığı, kısacası ağrı yapan bir şey değil..Kızlar birsey sorucam...dün transferim ertelendiği için keyifsizdim ve dr a da sormak aklıma gelmedi;ben ilk denememde de narkoz almıştım ve bu sefer nasıl yapsak diye dün tekrar Konuşurken Dr Um birsey söyledi;rahim Yıkama yapılacağı için tedirgin olursun sen narkoz alıyoruz o zaman dedi...ben gecen seferde ne yapıldığını bilmediğim için ,ama yıkamayı ilk kez duydum sizinkiler nasıl yapıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?