2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar merhaba.hamile arkadaşlarım Alla tamamına erdirsin inşallah çok çok çok sevindim. bu süreçte olumsuz duyumlar alan arkadaşlarım dualarımız her zaman sizinle inşallah. benim dün toplanan 5 yumurtanın 3ü Allahın izniyle döllenmiş.yarın kaliteleriyle ilgili tekrar arayacaklarmış.ne hissedeyim bilemedim bende size yazdım

peki tuvaletemi gidiliyor?yani yattığımız yerde yapsak daha iyi olmazmı hareket etmesek riske atmasak en azından?

cok sevındım cnm...allah devamını getırsın..

peki o sürgü nasıl birşey .yani yattığımız yerden hiç kalkmadan mı yapıyoruz.altımıza hemşireler mi koyucak sürgüyü?kusura bakmayın bilmiyorum sormam öğrenmemde lazım

3 embrio da kaliteli olsun yeter tatlim önemli olan o

peki tuvaletemi gidiliyor?yani yattığımız yerde yapsak daha iyi olmazmı hareket etmesek riske atmasak en azından?
canım gelir gelmez altına sürgü koyuyorlar ona yapıyorsun kalkmıyorsun yarım saat sonra kalkıyorsun kalanı ozaman yapıyorsun ayy ben cok korkagım ben yaptıysam herkes yapar:)

canlar transfer işlemi cok kolay acisiz agrisiz bir işlemdir

YURTDISINDAYIM TRANSFER SONRASI NORMAL BIR SEKILDE MASADAN KALKIP YURUYUP EVINE GIDIOSUN
TRANSFER SONRASI HIC BIR AYRICALIK YOK BURADA DR RAPOR FLN VERMEZ
DIREK TUVALETE GIDEBILIRSIN
BENIM 2. DENEMEDEN BIR OGLUM VAR
ALLAH NASIP EDINCE EDIO KIZLAR
FAZLA KASMAYIN KENDINIZI BASIT BIR ISLEM

canım gelir gelmez altına sürgü koyuyorlar ona yapıyorsun kalkmıyorsun yarım saat sonra kalkıyorsun kalanı ozaman yapıyorsun ayy ben cok korkagım ben yaptıysam herkes yapar:)
birazcık cesaret aldım sayenizde fena şekilde korkuyorum rezil olcam diye

hemşireye söyleyim ozaman ben sürgü getirmeleri gerektiğini birde tuvalete kalk yap derler falan.kalkmak istemiyorum hemen

narkoz almak dahamı iyi oluyor acaba bende mi alsam bilemedim şimdi?siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ben buradayım canım pembe mavide yapılacak tüp bebek Dr mu tanıyorum,benim kendi özel drum var kadın dogumcu isinde çok iyi yani detaylari onunla görüşüyorum,ben onunla konusuyorum o uygulattiriyor nasıl rahat edeceksem,ya aslında benim kadar korkak değilsen alma narkoz,ben çok panik yaptığım için bu sekilde

Bursa yani

aynen canım bende ilk defa duydum ama beni hemen uyuttukları için onu burda duydum narkozluyken yapsınlar canm konuş doktorunla
Aynen öyle düşündüm bende,narkoz elbette iyi değil ama kendimi kasmam daha zararlı bence,zaten 3-4dk falan uyuttum ar geçen sefer

Aynen öyle düşündüm bende,narkoz elbette iyi değil ama kendimi kasmam daha zararlı bence,zaten 3-4dk falan uyuttum ar geçen sefer
Ay bu telefon kendi kendine yazıyo yanlış yanlis:) yani geçen sefer 3-4 dk uyuttular demek istedim

anliorum canim bu yol sabir yolu ,sabretmemiz lazim
elde ettiğimiz mükâfat cok değerli hic bir guc veeremez Allah tan başka ...
Kesinlikle. Peki buna ne sebep olmuş olabilir doktor bize bizlik bir şey söylemedi. Çok kaliteli yumurtalar dendi. Hatta hepsi birden dollendi dendi. Birden bire şok olduk ya bi daha olursa

Yıkama dediği şey oraya böyle sulu bir şey ile siliyor, çok kısa sürüyor, zaten hissetmiyorsun bile. Ben yıkandığından haberim yoktu önceki denemelerde, kalkınca önlüğüm ıslaktı bende çişimi yaptım sanıyordum. Son tedavimde Şahin bey şimdi yıkıyorum dedi, o zaman anladım ıslaklığı, kısacası ağrı yapan bir şey değil..
Bu arada Acıbadem demi olacak transferin, yoksa Pempe mavide mi..bahsettiğin doğum doktorun kim, kendi doktorum dediğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…