Kızlar hamıleyım bıraz once ogrendım degırım 230 cok mutluyum
Kizlar yalniz degilsiniz.benimde 10 yasinda oglum var.benimde oglum kardes istiyo.en cok onun icin istiyorum zaten
8 yaşında kızım var ileride yalnız kalmasın dedik birde çok kardeş istiyor geçen yıl aldığı beti li kağıt havluları kucagına alıp bunlar benim kardeşlerim sakın dokunmayın deyince gülelimmi ağlayalımmı bilemedik. öncesinde 3 aşılama olmuştu negatif. kızımda aşılama ile oldu zaten. sonra İnt. da dondurulmuşlarla 2 defa tüp bebek denedik . negaif. Bu sene gene cesaretimizi toplayıp Bahçeciye gittik. 5 emb. donduruldu. önümüzdeki ay doktor Rahim yapışıklığı varmı diye histeroskopi yapıcak+ ERA testi sonraki ayda transfer . Eğer ilk deneme tutmassa embiryolara hücre biyopsisi yapılacak embiryoda sorun varmı diyemrb tatlim yasadiklarimiz hic te kolay deil ama o masum bebisi dünyaya getirmek kadar değerli bisi olduğunu dusunmuorum
araliktan bu yana dondurulmuşlarla denedim 2 defa negatif oldu o kadar uzuldumki ama simdi elhamdülillah iyiyim yavrum sayesinde olsa gerek,
simdi sil bastan tedaviye baslioruz canim inşallah nasibimizde vardir tekrar tekrar anne olmak hem yavrularimiza kardeş olurlar hem bize yoldaş olurlar
durmak yok diorum yola devam inşallah
yanliz deilsin tatlim burada bicogu kardeş için ugrasio
biz elimizden geleni yapalim Rabbim den isteyelim elbetteki nasbimizde varsa olacaktır hayirlisi ile
simdi ne durumdasin canikom ben doğum kontrol hapi ile basladim bakalim
Merhaba canım nasılsın?benim Değişti yaYıkama dediği şey oraya böyle sulu bir şey ile siliyor, çok kısa sürüyor, zaten hissetmiyorsun bile. Ben yıkandığından haberim yoktu önceki denemelerde, kalkınca önlüğüm ıslaktı bende çişimi yaptım sanıyordum. Son tedavimde Şahin bey şimdi yıkıyorum dedi, o zaman anladım ıslaklığı, kısacası ağrı yapan bir şey değil..
Bu arada Acıbadem demi olacak transferin, yoksa Pempe mavide mi..bahsettiğin doğum doktorun kim, kendi doktorum dediğin?
İnşallah pıtırcıklar kardeşlerine kavuşurlar.Kizlar yalniz degilsiniz.benimde 10 yasinda oglum var.benimde oglum kardes istiyo.en cok onun icin istiyorum zaten
canım ben transferde narkoz amadım ben cok korkagım bende ritim bozuklugu var panik atak var ben yapabildiysem sende yaparsın alma sakın narkoz bana vermediler narkozluyken ıdrarı nasıl tutucaksın zor dediler alma 3 dk lık bişeyAynen öyle düşündüm bende,narkoz elbette iyi değil ama kendimi kasmam daha zararlı bence,zaten 3-4dk falan uyuttum ar geçen sefer
Guzel canim masallah ikiye katlanmisCanimm cokkk sevinfim.hadi gozunaydin tum hamisleri kutlarim bu kacinci gun degerin bnmde 237 cikmisti 11.gun degerim 13.gun bugunde 436.8 cikti acaba degerim nasil biken varsa yardmci olabilirmi lutfb
Sonuç çıktı mı ? Bak ben de meraklıyım görüyorsunkızlar kan verdim 2 saat sonra çıkacak. ama idrar testi yaptım negatif..( çok üzgünüm
Selam tatlim nasilsin :)Sonuç çıktı mı ? Bak ben de meraklıyım görüyorsun
valla canım benim artık algım bilebozulmuş kadın gözünüz aydın 3 yumurtanız döllenmiş herşey yolunda diyo ben diğer ikisine noldu diye sordum Allah gönlümüzün dileğini biliyo aratmasın inşallah daha fazla3 embrio da kaliteli olsun yeter tatlim önemli olan o
Transferin yıkaması çok basit ve hatta tüm tedavi sürecinin en basit ve keyifli kısmı transfer. Asla narkoza gerek yokKızlar birsey sorucam...dün transferim ertelendiği için keyifsizdim ve dr a da sormak aklıma gelmedi;ben ilk denememde de narkoz almıştım ve bu sefer nasıl yapsak diye dün tekrar Konuşurken Dr Um birsey söyledi;rahim Yıkama yapılacağı için tedirgin olursun sen narkoz alıyoruz o zaman dedi...ben gecen seferde ne yapıldığını bilmediğim için ,ama yıkamayı ilk kez duydum sizinkiler nasıl yapıldı?
OoO harika,2 tanesi transfer olur 1 de yedek sana :) hayırlı olsun şimdidenkızlar merhaba.hamile arkadaşlarım Alla tamamına erdirsin inşallah çok çok çok sevindim. bu süreçte olumsuz duyumlar alan arkadaşlarım dualarımız her zaman sizinle inşallah. benim dün toplanan 5 yumurtanın 3ü Allahın izniyle döllenmiş.yarın kaliteleriyle ilgili tekrar arayacaklarmış.ne hissedeyim bilemedim bende size yazdım
benimki de onumuzdeki aya sarkacak canim belki beraber gun sayariz :)8 yaşında kızım var ileride yalnız kalmasın dedik birde çok kardeş istiyor geçen yıl aldığı beti li kağıt havluları kucagına alıp bunlar benim kardeşlerim sakın dokunmayın deyince gülelimmi ağlayalımmı bilemedik. öncesinde 3 aşılama olmuştu negatif. kızımda aşılama ile oldu zaten. sonra İnt. da dondurulmuşlarla 2 defa tüp bebek denedik . negaif. Bu sene gene cesaretimizi toplayıp Bahçeciye gittik. 5 emb. donduruldu. önümüzdeki ay doktor Rahim yapışıklığı varmı diye histeroskopi yapıcak+ ERA testi sonraki ayda transfer . Eğer ilk deneme tutmassa embiryolara hücre biyopsisi yapılacak embiryoda sorun varmı diye
Hayatım hasta bezi al,bir de yatak koruyucu. Yattığın yerde yap çişinipeki tuvaletemi gidiliyor?yani yattığımız yerde yapsak daha iyi olmazmı hareket etmesek riske atmasak en azından?
valla canim orasi muamma isteKesinlikle. Peki buna ne sebep olmuş olabilir doktor bize bizlik bir şey söylemedi. Çok kaliteli yumurtalar dendi. Hatta hepsi birden dollendi dendi. Birden bire şok olduk ya bi daha olursa
tamam hastanede belki yoktur öncesinde o halde sorayım hemşrelere yok biz veremeyiz derlerse alıyım ozaman benHayatım hasta bezi al,bir de yatak koruyucu. Yattığın yerde yap çişini
Patiklimm çok şükür nefes alıyorum :) çalışıyorum bugun.fırsatım oldukça da buraya bakıyorum bağımlılık oldu sanki he :)) sen nasılsın bakalım kaç gün kaldı minik kalple tanışmayaSelam tatlim nasilsin :)
En rahatı,sürgüye yapamam ben mesela. Hatta arabadan eve gelene kadar yaptım 1 paket bitti düşün en az 5 litre içmiştim ben :))tamam hastanede belki yoktur öncesinde o halde sorayım hemşrelere yok biz veremeyiz derlerse alıyım ozaman ben
Hamdolsun iyim tatlim bulantim var biraz bide kafami koydugum yerde uyuyorumPatiklimm çok şükür nefes alıyorum :) çalışıyorum bugun.fırsatım oldukça da buraya bakıyorum bağımlılık oldu sanki he :)) sen nasılsın bakalım kaç gün kaldı minik kalple tanışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?