2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlaaaaaar nasilsiniz
Bise diycemde bende cok salakmisim hic bu kadar sorup arastirmadan yaprirdim herseyi
Biraz cesur olun hanimlar sizde istiyosunuz ki hic acimasin hooop bebek gelsin karnimiza.acisi bile guzel sonucunda pozitifi gormek var ya.
Tuvaleti o kadar dusunmeyin ya surgu veriyolar yada biraz bekletip yaptiriyolar.bana sonda takmislardi cok rahtatti

Kızlar hamıleyım bıraz once ogrendım degırım 230 cok mutluyum

Canimm cokkk sevinfim.hadi gozunaydin tum hamisleri kutlarim bu kacinci gun degerin bnmde 237 cikmisti 11.gun degerim 13.gun bugunde 436.8 cikti acaba degerim nasil biken varsa yardmci olabilirmi lutfb

Kizlar yalniz degilsiniz.benimde 10 yasinda oglum var.benimde oglum kardes istiyo.en cok onun icin istiyorum zaten
8 yaşında kızım var ileride yalnız kalmasın dedik birde çok kardeş istiyor geçen yıl aldığı beti li kağıt havluları kucagına alıp bunlar benim kardeşlerim sakın dokunmayın deyince gülelimmi ağlayalımmı bilemedik. öncesinde 3 aşılama olmuştu negatif. kızımda aşılama ile oldu zaten. sonra İnt. da dondurulmuşlarla 2 defa tüp bebek denedik . negaif. Bu sene gene cesaretimizi toplayıp Bahçeciye gittik. 5 emb. donduruldu. önümüzdeki ay doktor Rahim yapışıklığı varmı diye histeroskopi yapıcak+ ERA testi sonraki ayda transfer . Eğer ilk deneme tutmassa embiryolara hücre biyopsisi yapılacak embiryoda sorun varmı diye

Merhaba canım nasılsın?benim Değişti ya embriyolar çözülürken sorun yaşanır diyerek ikna ettiler beni mecbur pembe mavide olacak aslında istemiyorum yapacak birsey yok! Jale gürller canım

Aynen öyle düşündüm bende,narkoz elbette iyi değil ama kendimi kasmam daha zararlı bence,zaten 3-4dk falan uyuttum ar geçen sefer
canım ben transferde narkoz amadım ben cok korkagım bende ritim bozuklugu var panik atak var ben yapabildiysem sende yaparsın alma sakın narkoz bana vermediler narkozluyken ıdrarı nasıl tutucaksın zor dediler alma 3 dk lık bişey

Canimm cokkk sevinfim.hadi gozunaydin tum hamisleri kutlarim bu kacinci gun degerin bnmde 237 cikmisti 11.gun degerim 13.gun bugunde 436.8 cikti acaba degerim nasil biken varsa yardmci olabilirmi lutfb
Guzel canim masallah ikiye katlanmis
Napiyosun nasil geciyo hersey yolunda mi

3 embrio da kaliteli olsun yeter tatlim önemli olan o
valla canım benim artık algım bilebozulmuş kadın gözünüz aydın 3 yumurtanız döllenmiş herşey yolunda diyo ben diğer ikisine noldu diye sordum Allah gönlümüzün dileğini biliyo aratmasın inşallah daha fazla

Transferin yıkaması çok basit ve hatta tüm tedavi sürecinin en basit ve keyifli kısmı transfer. Asla narkoza gerek yok

OoO harika,2 tanesi transfer olur 1 de yedek sana :) hayırlı olsun şimdiden

benimki de onumuzdeki aya sarkacak canim belki beraber gun sayariz :)

Kesinlikle. Peki buna ne sebep olmuş olabilir doktor bize bizlik bir şey söylemedi. Çok kaliteli yumurtalar dendi. Hatta hepsi birden dollendi dendi. Birden bire şok olduk ya bi daha olursa
valla canim orasi muamma iste
merkezin güvenilir bir merkez mi .?herseyi onlar bilio birde Allah
acikcasi cok değişik bir durum
dr ile iyice bir konussaydiniz

Hamdolsun iyim tatlim bulantim var biraz bide kafami koydugum yerde uyuyorum
Haftaya cumartesi Allah nasip ederse.
Dikkatli ol canim yorma kendini eve gidince uzan dinlen lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…