- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
amin canım inşallah dediğin gibi olurOoO harika,2 tanesi transfer olur 1 de yedek sana :) hayırlı olsun şimdiden
ay nolur kusura bakmayın ama bişi daha sorucam hasta bezini kendimiz yapıcaz dimi? yani hemşireye diyemem ben zaten takın diye utanırımEn rahatı,sürgüye yapamam ben mesela. Hatta arabadan eve gelene kadar yaptım 1 paket bitti düşün en az 5 litre içmiştim ben :))
Ay maşallah sen tam bir hamile oldun oh keyfini çıkar uyu güzelce dinlen benim yerime de :)) kese kaçıncı gün görünüyor ki o kadar bekliyorsun sen?Hamdolsun iyim tatlim bulantim var biraz bide kafami koydugum yerde uyuyorum
Haftaya cumartesi Allah nasip ederse.
Dikkatli ol canim yorma kendini eve gidince uzan dinlen lutfen
Maşallah kaç haftalıkKızlar yarın kadın doğum kontrolü m var cok heyecanlıyım. İnşallah bebesim büyümüş tür. Gecen hafta carsamba günü 6.4 mm di bebesim yani pirinç kadar :))
Bizim sistem şöyleydi: transfer masasından sedyeye nakletmeden hemşire hasta bakıcı kimse artık bezi bağlıyor,yatak koruyucu alanların da onu kapatıyor. Sonrasında eşim yanımdaydı o değiştirdi hep. Kendin değiltiremeszinay nolur kusura bakmayın ama bişi daha sorucam hasta bezini kendimiz yapıcaz dimi? yani hemşireye diyemem ben zaten takın diye utanırım
Oyle galiba tatlimAy maşallah sen tam bir hamile oldun oh keyfini çıkar uyu güzelce dinlen benim yerime de :)) kese kaçıncı gün görünüyor ki o kadar bekliyorsun sen?
çıktı canım sonuç olumsuzSonuç çıktı mı ? Bak ben de meraklıyım görüyorsun
Ayyyy kıyamammmmçıktı canım sonuç olumsuz
Vajinal ultrason yapmadı demek ki dr un. 5. Hafta görünüyor yazıyor çünküOyle galiba tatlimuzaniyorum zaten
Bilmiyorum tam ne zaman gorunuyo ama bana 2.testten 21gun sonra gel dediler.heralde kese ve kalp beraber gorulecek.7.hafta oluyo.
Ben zaten istemezdim yaa korkarim zarar verir diye 4.5senedir bekliyorum bi hafta daha beklerim heraldeİnte
Vajinal ultrason yapmadı demek ki dr un. 5. Hafta görünüyor yazıyor çünkü
Tatlim uzuldum sonucuna.hakkindan hayirlisi boyleymis belki.çıktı canım sonuç olumsuz
Hadi yaçıktı canım sonuç olumsuz
Canim transferin belli oldumu seninHadi yakaç ki değerin?belki yükselir ,bir kaç kişide raslamistim...Of bu psikolojiyi biliyorum ne yazık ki vakti saati gelmemiş canım pes etmek yok ama biz o çocukları dogurucaz
Hayirli olsun tedavin.yapman gerekenleri dr soyluyo zaten ilaclarini aksatma kontrollerinde yumurta gelisimine gore ilac dozunu ayarliyolar ve opu gunun belli oluyo.Merhabalar
Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım ANATOLIA İLE lucrin kullanıyorum 26 sında başladım . 5 nisandan beride gonal f 900 kullanıyorum . Bu dönemde neler yapılması gerekiyor bilgi sahibi olan varmıdır .
hım anladım canım çok sağol eşimizd eiçeri giriyosa tamam ozaman o yaparBizim sistem şöyleydi: transfer masasından sedyeye nakletmeden hemşire hasta bakıcı kimse artık bezi bağlıyor,yatak koruyucu alanların da onu kapatıyor. Sonrasında eşim yanımdaydı o değiştirdi hep. Kendin değiltiremeszin
Hayirli olsun tedavin.yapman gerekenleri dr soyluyo zaten ilaclarini aksatma kontrollerinde yumurta gelisimine gore ilac dozunu ayarliyolar ve opu gunun belli oluyo.[/QUOT
Anladım bakalım gidip geliyorum Ankaraya inş hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız
Ay sorma canım ya pazartesiye attı Dr 11.5 olmuş kalınlık güzel aslında ama progesteron vs verdi şimdide...Sen nasılsın nasıl geçti transferinCanim transferin belli oldumu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?