2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

En rahatı,sürgüye yapamam ben mesela. Hatta arabadan eve gelene kadar yaptım 1 paket bitti düşün en az 5 litre içmiştim ben :))
ay nolur kusura bakmayın ama bişi daha sorucam hasta bezini kendimiz yapıcaz dimi? yani hemşireye diyemem ben zaten takın diye utanırım

Hamdolsun iyim tatlim bulantim var biraz bide kafami koydugum yerde uyuyorum
Haftaya cumartesi Allah nasip ederse.
Dikkatli ol canim yorma kendini eve gidince uzan dinlen lutfen
Ay maşallah sen tam bir hamile oldun oh keyfini çıkar uyu güzelce dinlen benim yerime de :)) kese kaçıncı gün görünüyor ki o kadar bekliyorsun sen?

ay nolur kusura bakmayın ama bişi daha sorucam hasta bezini kendimiz yapıcaz dimi? yani hemşireye diyemem ben zaten takın diye utanırım
Bizim sistem şöyleydi: transfer masasından sedyeye nakletmeden hemşire hasta bakıcı kimse artık bezi bağlıyor,yatak koruyucu alanların da onu kapatıyor. Sonrasında eşim yanımdaydı o değiştirdi hep. Kendin değiltiremeszin

Ay maşallah sen tam bir hamile oldun oh keyfini çıkar uyu güzelce dinlen benim yerime de :)) kese kaçıncı gün görünüyor ki o kadar bekliyorsun sen?
Oyle galiba tatlim uzaniyorum zaten
Bilmiyorum tam ne zaman gorunuyo ama bana 2.testten 21gun sonra gel dediler.heralde kese ve kalp beraber gorulecek.7.hafta oluyo.

İnte
Oyle galiba tatlim uzaniyorum zaten
Bilmiyorum tam ne zaman gorunuyo ama bana 2.testten 21gun sonra gel dediler.heralde kese ve kalp beraber gorulecek.7.hafta oluyo.
Vajinal ultrason yapmadı demek ki dr un. 5. Hafta görünüyor yazıyor çünkü

Merhabalar
Bende tüp bebek tedavisine yeni başladım ANATOLIA İLE lucrin kullanıyorum 26 sında başladım . 5 nisandan beride gonal f 900 kullanıyorum . Bu dönemde neler yapılması gerekiyor bilgi sahibi olan varmıdır .

Hayirli olsun tedavin.yapman gerekenleri dr soyluyo zaten ilaclarini aksatma kontrollerinde yumurta gelisimine gore ilac dozunu ayarliyolar ve opu gunun belli oluyo.

hım anladım canım çok sağol eşimizd eiçeri giriyosa tamam ozaman o yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…