2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

valla canim orasi muamma iste
merkezin güvenilir bir merkez mi .?herseyi onlar bilio birde Allah
acikcasi cok değişik bir durum
dr ile iyice bir konussaydiniz
Konuştum ama her defasında kafam karışıyor. vardır bunda da bi hayir. Bir buçuk ay dinlenicez artık. Hayırlısı

EsEs50 canım nasılsın? Az evvel bir arkadaşımla konuştum 4 kez falan tüp bebek denemiş dondurulmuş aşılama vs vs,en son minik bir operasyonla rahmine çizik artırmış yumurta toplama işleminden önce ve devam etmiş tedavisine o ay tutmuş :) ve yarından sonrada doğuma giriyor:) bir dr una sorsana canım sende...Valla bende yaptirirdim ama ben geç kalmışım bunun için,sen basindasin belki bakarsın ise yarar

peki o sürgü nasıl birşey .yani yattığımız yerden hiç kalkmadan mı yapıyoruz.altımıza hemşireler mi koyucak sürgüyü?kusura bakmayın bilmiyorum sormam öğrenmemde lazım

evet cnm hemşire geliyor senin altına koyuyor. işin bitincede gelip alıyorlar. ben o kadar su içmişim ki 3-4 defa sürgüyü kullanmak zorunda kaldım :) yarım saat sonrada kaldırıyorlar zaten. sonra wc ye gidersin ama wc de kendini kasmadan yapmaya dikkat et yani demek istediğim oturarak yap cnm. hemşire otur mutlaka ayakta kendini kasma dedi

İnşallah pıtırcıklar kardeşlerine kavuşurlar.
İns.benimde kronik enfeksiyon varmis.oglum dogal yolla olmustu.rains hersey pitirciklar icinde sivi tutunmayi engelliyomus.2 defa dusuk yaptim.doktorum bu transfer tutmazsa histeroskobi cekecek.ins

Merhaba canım nasılsın?benim Değişti ya embriyolar çözülürken sorun yaşanır diyerek ikna ettiler beni mecbur pembe mavide olacak aslında istemiyorum yapacak birsey yok! Jale gürller canım
olsun transferin yapılsın, tutsun hayırlısıyla da, nerde olduğu önemli değil...oradan soğudun haklısın ama bir yöndende böyle bir risk varsa orada yaptırman mantıklı olmuş. Hadi inşallah güzel haberler verirsin canım..

ay nolur kusura bakmayın ama bişi daha sorucam hasta bezini kendimiz yapıcaz dimi? yani hemşireye diyemem ben zaten takın diye utanırım

bende şöyle yaptılar. dinlenme odasına goturdular orada yattığım yatakta popomun altına yatak koruyucu serip sürgüyü koydular ve herkes odadan cıktı ben rahat olayım diye. sonra gelip sürgüyü aldı hasta bakıcı, hijyenik olması açısından yatak koruyucuyu temiziyle değiştirdi cnm. sürgü mutlaka vardır hastanede.

Öyle tabi...Gideyim de alayım hem cocuklarimi o hastanedenSen nasılsın canım tedaviye karar verdin mi tekrar

Öyle tabi...Gideyim de alayım hem cocuklarimi o hastanedenSen nasılsın canım tedaviye karar verdin mi tekrar
İyiyim canım sağolasın,bende adet olduğumda(mayısın ilk hastası) tekrar gideceğim bakalım, yeni tedavi için...yumurtalıklar ve rahim normalse başlayacağız kısmetse..inşallah bu sefer yüzümüz güler canım..

İnsallahh canım ya...Yaz mutlaka muayeneye gittiğin zamanlarda sonuçlarını,aklimdasin merak ettirme:)

Benim 5+6 günlük de hem kese hem kalp göründü.

5+6 5 hafta 6 günlük demek dimi kızlar... bu 5 hafta neye göre belirleniyor. son regline goremi? mesela ben 3 martta son reglimi gördüm transferimde 18 martta yapıldı. 1 nisanda işlem yaptırdığım yerde testim yenilendi. çok şükür sonuç güzel ama 3 hafta sonra kontrole gelin dediler . sanırım bende o zamana 7 haftalık olucam ama acayip heyecanlıyım. resmen zaman durdu geçmiyor. hayırlısıyla bir keseyi gorup kalp atışını duysam derin bir ohh çekicem...arada yumurtalıklarıma sancı giriyor, uyku bastırıyor ve yorgunluk var bunlar dışında çok şükür birşeyim yok. bazen acaba hamile değilmiyim diyorum. sanırım keseyi görene kadar bu böyle devam edecek inş herşey yolunda gider

İnsallahh canım ya...Yaz mutlaka muayeneye gittiğin zamanlarda sonuçlarını,aklimdasin merak ettirme:)
tamam canım yazarım sende yaz..gerçi ben takip ediyorum seni, hadi bakalım pozitif haberi almak dileğimle..

Evet canım son adet tarihine göre hesaplaniyor. Mesala benim 14 subat son adet tarihim. 2 martta transfer tarihim. O yüzden son adet tarihine gore hesapla.

iyim tatlim
canikom benim 2. denemeden bir yavrum var
bizim sorunumuz sperm sayimiz az
rahime çizik atmayi başka sebeplerden oturu yapiolardir implantasyon sikintisi olanlarda ,bebek yerlesemio diye yani...
teşekkürler beni dusundugun için tatlim

teşekkür ederim tatlım. o zaman 5+1 günlük :)) daha çok var kese zamanına
kese görünür canım ama kalp atışı duyulmaz benm 4+6da kese göründü cumartesi kalp atışına gidiyorum bakalım hayırlısı kese erken görünür ama senin doktorun direk kalp atışıyla beraber görmeyi istemiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…