- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
kese görünür canım ama kalp atışı duyulmaz benm 4+6da kese göründü cumartesi kalp atışına gidiyorum bakalım hayırlısı kese erken görünür ama senin doktorun direk kalp atışıyla beraber görmeyi istemiş demekki
inşallah canım hepimiz duyarız sen nezaman gideceksininş hepimiz için herşey yolunda gider.
duy bakalım bebişinin kalp atışlarını. kesin çok heyecanlı birşeydir :)
Hosgeldin :) hayirli olsun insallah mutlu haberini aliriz28 martda transferim oldu. Evde yatarken hepinizin paylaşımlarını tek tek okudum. Ve sizlerin sayasinde kendimi hiç yalnız hissetmdim.. Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun..
inşallah canım hepimiz duyarız sen nezaman gideceksin
sonucun cıkmıştır şimdıye canm yaptırdınmı test28 martda transferim oldu. Evde yatarken hepinizin paylaşımlarını tek tek okudum. Ve sizlerin sayasinde kendimi hiç yalnız hissetmdim.. Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun..
Canım cok uzuldum ya bır daha ya olur ınsallahçıktı canım sonuç olumsuz
hadii hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin bizeTeşekkür ederim:) yarın test günüm..îki yıldır tedavideyim inşallah bu sefer tutar
Yarin buyuk gun yaniTeşekkür ederim:) yarın test günüm..îki yıldır tedavideyim inşallah bu sefer tutar
canım idrar testine güvenme 12 gun bide sabretmişsin ben dayanamazdm inşallah pozitifi duyarız stres yokkkkkDün evde îdrar testi yapmıştım dogannu cum ve negatif3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyolardı..
canm nasılsın neler yapıyorsun bulantn varmıHosgeldin :) hayirli olsun insallah mutlu haberini aliriz
İyim sukur canim.yok kadar az bulantim.kasiklarimda agri oluyo arada uykum var iki gundur.canm nasılsın neler yapıyorsun bulantn varmı
bende anlamıyorum bir günüm bir günüme tutmuyor bazen cok iyyim bazen halsizim bende tiksinti oluyor yemeklerden heerşeyden ama bulantım yok bende cumartesi gidicem bakalım hakkımızda hayırlısıİyim sukur canim.yok kadar az bulantim.kasiklarimda agri oluyo arada uykum var iki gundur.
Daha keseyi gormedim haftaya nasipse.
Sen nasilsin napiyosun tatlim.
inşallah degerlerin kat kat yükselir canımmm hayırlı olsunKızlar 10.gun dayanamadım kan tahlılı yaptırdım... b_hcg degerım 25 cıktı..hemsıre hamılesın dedı ama sızce nasıl???
Bi costular mi cosuyo bizim kizlarIyı aksamlar kızlar ne kadar cok yazmısınız ben yenı gordum bugun kendı doktoruma gıttı bır ılacı ıptal ettı yarn tekrar tahlıl yaptıracam ıyı olur ınsallah benım kı de herkesın kı de ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?