2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

inş hepimiz için herşey yolunda gider.
duy bakalım bebişinin kalp atışlarını. kesin çok heyecanlı birşeydir :)

28 martda transferim oldu. Evde yatarken hepinizin paylaşımlarını tek tek okudum. Ve sizlerin sayasinde kendimi hiç yalnız hissetmdim.. Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun..
Hosgeldin :) hayirli olsun insallah mutlu haberini aliriz

28 martda transferim oldu. Evde yatarken hepinizin paylaşımlarını tek tek okudum. Ve sizlerin sayasinde kendimi hiç yalnız hissetmdim.. Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun..
sonucun cıkmıştır şimdıye canm yaptırdınmı test

Teşekkür ederim:) yarın test günüm..îki yıldır tedavideyim inşallah bu sefer tutar

Dün evde îdrar testi yapmıştım dogannu cum ve negatif 3. Gün 1. Kalite dondurulmuş embriyolardı..

:)inşallah înan benimde sabrım yok ama o kadar çok olumsuzluktan sonra cesaretimde kalmadı.. Îdrar testimide kardeşimin ısrayıyla yapmıştım

Iyı aksamlar kızlar ne kadar cok yazmısınız ben yenı gordum bugun kendı doktoruma gıttı bır ılacı ıptal ettı yarn tekrar tahlıl yaptıracam ıyı olur ınsallah benım kı de herkesın kı de ınsallah

Kızlar 10.gun dayanamadım kan tahlılı yaptırdım... b_hcg degerım 25 cıktı..hemsıre hamılesın dedı ama sızce nasıl???

İyim sukur canim.yok kadar az bulantim.kasiklarimda agri oluyo arada uykum var iki gundur.
Daha keseyi gormedim haftaya nasipse.
Sen nasilsin napiyosun tatlim.
bende anlamıyorum bir günüm bir günüme tutmuyor bazen cok iyyim bazen halsizim bende tiksinti oluyor yemeklerden heerşeyden ama bulantım yok bende cumartesi gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı

Bi costular mi cosuyo bizim kizlar
Ne tahlili yaptiracaksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…