Aynen canim bende oyleyim.bende anlamıyorum bir günüm bir günüme tutmuyor bazen cok iyyim bazen halsizim bende tiksinti oluyor yemeklerden heerşeyden ama bulantım yok bende cumartesi gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı
insallah cnm...sagolll tşk ederıminşallah degerlerin kat kat yükselir canımmm hayırlı olsun
Bence yaptirma canim.ne zaman ki senin test gununArkadaslar yarin benimde 8.gunumm yarin kan tahlili versem cikarmi acaba
Doktor ıkı gun sonrs bır daha yaptır dedı gebelık testınıBi costular mi cosuyo bizim kizlar
Ne tahlili yaptiracaksin canim
Anladim hayirlisi olsun insallah katlanmistir degerin canimDoktor ıkı gun sonrs bır daha yaptır dedı gebelık testını
Mrb arkadaslar.bana da 29 martta blastokist transferi yapildi.bugun transferin 10.gunu.dayanamadim kan testi yaptirdim.17 cikti sonuc. Bana biraz dusuk gibi geldi bu deger.sizce?
cnm selam...aynen 29 mart 5.gun embrıyosun...degerım 25 cıktı...bugun dayanamadım bende yaptım...allahım duacıyım
Canım inşallah güzel sonucunu alır bebeğine kavusursun :)28 martda transferim oldu. Evde yatarken hepinizin paylaşımlarını tek tek okudum. Ve sizlerin sayasinde kendimi hiç yalnız hissetmdim.. Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun..
Bilmiyordum canım sperm sorunu olduğunu,bebişini biliyorum amaiyim tatlim
canikom benim 2. denemeden bir yavrum var
bizim sorunumuz sperm sayimiz az
rahime çizik atmayi başka sebeplerden oturu yapiolardir implantasyon sikintisi olanlarda ,bebek yerlesemio diye yani...
teşekkürler beni dusundugun için tatlim
kimyasal gbelik ne demekmiş kikımyasal gebelık degıldır ınsallah...guzel dusunelım guzel olsun cnm..
kimyasal gbelik ne demekmiş ki
pinpiriklenecek bir konuda daha çıktı.ay kafayı yedirtcek bana bu işallah korusun hepımızı..degerler ılerleyen gunlerde yukselmeyıp dusuyormuş...
teşekkürler bitanem sen bana die yazdin belki başka birisi gorur faydalanir yüreğine saglikBilmiyordum canım sperm sorunu olduğunu,bebişini biliyorum amane bileyim bende duyduğum öğrendiğim herseyi paylaşıyorum bi fayda olur belki birine diye
Guzel canim masallah ikiye katlanmis
Napiyosun nasil geciyo hersey yolunda mi
Teşekkür ederim:) yarın test günüm..îki yıldır tedavideyim inşallah bu sefer tutar
Siskinligin icin bise demiyolar mi peki.Sukurler olsun cnm iyiyim cok sukur tek skntim karnimin sisligi hala gcmedi inmio buturluhaftaya persembede kese ixin cagirdilar buyuk bi heycanla bkliorum sen nasiksin nasil gidio cnm bnm
Kacinci gunun canimKizlar ya transferin ilk gunleri belirti oluyormuydu sizde ben birsey hissetmiyorum da daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?