2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

bende anlamıyorum bir günüm bir günüme tutmuyor bazen cok iyyim bazen halsizim bende tiksinti oluyor yemeklerden heerşeyden ama bulantım yok bende cumartesi gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı
Aynen canim bende oyleyim.
Hayirlisi olsun az kalmis benim daha 1 haftadan fazla var.

Arkadaslar yarin benimde 8.gunumm yarin kan tahlili versem cikarmi acaba

Mrb arkadaslar.bana da 29 martta blastokist transferi yapildi.bugun transferin 10.gunu.dayanamadim kan testi yaptirdim.17 cikti sonuc. Bana biraz dusuk gibi geldi bu deger.sizce?

Mrb arkadaslar.bana da 29 martta blastokist transferi yapildi.bugun transferin 10.gunu.dayanamadim kan testi yaptirdim.17 cikti sonuc. Bana biraz dusuk gibi geldi bu deger.sizce?

cnm selam...aynen 29 mart 5.gun embrıyosun...degerım 25 cıktı...bugun dayanamadım bende yaptım...allahım duacıyım

28 martda transferim oldu. Evde yatarken hepinizin paylaşımlarını tek tek okudum. Ve sizlerin sayasinde kendimi hiç yalnız hissetmdim.. Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun..
Canım inşallah güzel sonucunu alır bebeğine kavusursun :)

Bilmiyordum canım sperm sorunu olduğunu,bebişini biliyorum ama ne bileyim bende duyduğum öğrendiğim herseyi paylaşıyorum bi fayda olur belki birine diye

Bilmiyordum canım sperm sorunu olduğunu,bebişini biliyorum ama ne bileyim bende duyduğum öğrendiğim herseyi paylaşıyorum bi fayda olur belki birine diye
teşekkürler bitanem sen bana die yazdin belki başka birisi gorur faydalanir yüreğine saglik

Guzel canim masallah ikiye katlanmis
Napiyosun nasil geciyo hersey yolunda mi

Sukurler olsun cnm iyiyim cok sukur tek skntim karnimin sisligi hala gcmedi inmio buturlu haftaya persembede kese ixin cagirdilar buyuk bi heycanla bkliorum sen nasiksin nasil gidio cnm bnm

Sukurler olsun cnm iyiyim cok sukur tek skntim karnimin sisligi hala gcmedi inmio buturlu haftaya persembede kese ixin cagirdilar buyuk bi heycanla bkliorum sen nasiksin nasil gidio cnm bnm
Siskinligin icin bise demiyolar mi peki.
Ne guzel goreceksin bebegini:)
Benim bi daha ki hafta insallah.iyim sukur halsizlik ve uykum oluyo.arada bir bulanti badka bise yok simdilik.korkuyorum bebegim orda mi diye.cok fazlada belirtim yok. Dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…