- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Daha dun transfer oldum ben yeni sabah bi ara cok usudum yarim saat sonrada ates basdi oda olaKacinci gunun canim
Ben hep adet olacakmis gibiydim.ama daha farkli bi sancisi oluyo anliyosun zaten.cok usuyodum ben bide.
Gercekten cok erken canim belirti aramak icin cok dinleme kendini diycem ama olmuyo biliyorum yasadim.Ates basmasida olurmu arada yaniyom arada usuyom gerci belirti aramak icin erken basim agriyor bugun cok
Aminnn canim ammminGercekten cok erken canim belirti aramak icin cok dinleme kendini diycem ama olmuyo biliyorum yasadim.
İnsallah bebegin sana tutunuyodur canim.
Siskinligin icin bise demiyolar mi peki.
Ne guzel goreceksin bebegini:)
Benim bi daha ki hafta insallah.iyim sukur halsizlik ve uykum oluyo.arada bir bulanti badka bise yok simdilik.korkuyorum bebegim orda mi diye.cok fazlada belirtim yok. Dua ediyorum.
12.gun 260 , 14 gun 483 cikmisti.tekrar yaptirmadim.
Bi daha yaptirsam mi ki
Amin şekerim inşallah Allah gönlüne göre verir. Ben de ikinci kanımı vercem bugün.Günaydın kızlar kan verdim sonuç 3 saat sonra... Allahım inşallah bu sefer pozitîfi görmeyi nasib eder..
Günaydın kızlar kan verdim sonuç 3 saat sonra... Allahım inşallah bu sefer pozitîfi görmeyi nasib eder..
Canım sebebin bulunmuş olması da bir aşama en azından sorun ne diye araştırmaktan ziyade çözüme odaklanırlar zaman kaybı olmazİns.benimde kronik enfeksiyon varmis.oglum dogal yolla olmustu.rains hersey pitirciklar icinde sivi tutunmayi engelliyomus.2 defa dusuk yaptim.doktorum bu transfer tutmazsa histeroskobi cekecek.ins
İnsallah guzel haberler alırızTeşekkür ederim:) yarın test günüm..îki yıldır tedavideyim inşallah bu sefer tutar
12.gun 260 , 14 gun 483 cikmisti.tekrar yaptirmadim.
Bi daha yaptirsam mi ki
Canim kanda baktirmadan daha umitsiz olma allah buyuktur en guvenilir kan testi bencearkadaşlar günaydın sabah test yaptım tek çizgibugün 11.gün
inş canım inş ya idrarda negatif olupta kanda pozitif olan var mı ???Canim kanda baktirmadan daha umitsiz olma allah buyuktur en guvenilir kan testi bence
Var tabiki burda oyle olan cok okuduk kacinci gum embriyosuyduinş canım inş ya idrarda negatif olupta kanda pozitif olan var mı ???
Canım bende 3 kere hemen kalkmadım sürgüye yaptım 3 saat kalkmatrasnferden sonra hemen tuvalete gitmemek mi lazım?ya tutamazsak?ya işlem sırasında olursa
valla canım onu nasıl bilmiyorm ki ya 26 martta toplama işlemi 29 martta transfer yapıldı sanırım toplandığı gün 1 diye mi sayılıyor direk döllenmeye alınıyor sanırım yanlş blmiyorsamVar tabiki burda oyle olan cok okuduk kacinci gum embriyosuydu
Tatlım merhaba bende 20 martta transfer oldum sonuç pozitif doktorum 14 nisanda gel dedi.senin değerin kaç çıktı ilk seferde ve kaç kere test yeniledin.benim sonuçlarım 1o. gün 127 12.gün 280 14. gün 671 16. gün 1996 çıktı sonrasında başka teste gerek yok dediler.Ama sol tarafında böyle gerilmeler oluyor korkuyorum5+6 5 hafta 6 günlük demek dimi kızlar... bu 5 hafta neye göre belirleniyor. son regline goremi? mesela ben 3 martta son reglimi gördüm transferimde 18 martta yapıldı. 1 nisanda işlem yaptırdığım yerde testim yenilendi. çok şükür sonuç güzel ama 3 hafta sonra kontrole gelin dediler . sanırım bende o zamana 7 haftalık olucam ama acayip heyecanlıyım. resmen zaman durdu geçmiyor. hayırlısıyla bir keseyi gorup kalp atışını duysam derin bir ohh çekicem...arada yumurtalıklarıma sancı giriyor, uyku bastırıyor ve yorgunluk var bunlar dışında çok şükür birşeyim yok. bazen acaba hamile değilmiyim diyorum. sanırım keseyi görene kadar bu böyle devam edecekinş herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?