2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ates basmasida olurmu arada yaniyom arada usuyom gerci belirti aramak icin erken basim agriyor bugun cok

Ates basmasida olurmu arada yaniyom arada usuyom gerci belirti aramak icin erken basim agriyor bugun cok
Gercekten cok erken canim belirti aramak icin cok dinleme kendini diycem ama olmuyo biliyorum yasadim.
İnsallah bebegin sana tutunuyodur canim.

Ilaclardan bide adet olmadin onunda siskinligi var zamanla iner diolar ama isallh bklm isallh goruruz bebeklerimizi saglikla bnde korkuorum.ys bisey olursa die ya goremezsem diye offff cok zormus gercktn bndede uyku hali var cok ,aradada kasigima giren sancilar okadar senin beta degerlerun kacti cnm kacinci gun kac kere yaptin geriye donuk okuyamadm cok fazla yazdiysan gormedim sanirim

12.gun 260 , 14 gun 483 cikmisti.tekrar yaptirmadim.
Bi daha yaptirsam mi ki

12.gun 260 , 14 gun 483 cikmisti.tekrar yaptirmadim.
Bi daha yaptirsam mi ki

Günaydınnn
Ben uc defa yaptırmıştım hatta cuma günü bi daha yaptırmayı düşünüyorum kalp atışını duyana kadar rahat yok bana. Bende de çok belirti yok sanki orda değilmiş gibi. Belkide normaldir bilemiyorum

Günaydın kızlar kan verdim sonuç 3 saat sonra... Allahım inşallah bu sefer pozitîfi görmeyi nasib eder..

İns.benimde kronik enfeksiyon varmis.oglum dogal yolla olmustu.rains hersey pitirciklar icinde sivi tutunmayi engelliyomus.2 defa dusuk yaptim.doktorum bu transfer tutmazsa histeroskobi cekecek.ins
Canım sebebin bulunmuş olması da bir aşama en azından sorun ne diye araştırmaktan ziyade çözüme odaklanırlar zaman kaybı olmaz

Var tabiki burda oyle olan cok okuduk kacinci gum embriyosuydu
valla canım onu nasıl bilmiyorm ki ya 26 martta toplama işlemi 29 martta transfer yapıldı sanırım toplandığı gün 1 diye mi sayılıyor direk döllenmeye alınıyor sanırım yanlş blmiyorsam

Tatlım merhaba bende 20 martta transfer oldum sonuç pozitif doktorum 14 nisanda gel dedi.senin değerin kaç çıktı ilk seferde ve kaç kere test yeniledin.benim sonuçlarım 1o. gün 127 12.gün 280 14. gün 671 16. gün 1996 çıktı sonrasında başka teste gerek yok dediler.Ama sol tarafında böyle gerilmeler oluyor korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…