- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
valla canım onu nasıl bilmiyorm ki ya 26 martta toplama işlemi 29 martta transfer yapıldı sanırım toplandığı gün 1 diye mi sayılıyor direk döllenmeye alınıyor sanırım yanlş blmiyorsam
o zamn 3.gün embriyosu mu oluyo 26 sında toplandı 29 transfer oldukızlar benim bildiğim transfer günü sayılmıyor. sonraki gün 1. gün oluyor
Tatlım merhaba bende 20 martta transfer oldum sonuç pozitif doktorum 14 nisanda gel dedi.senin değerin kaç çıktı ilk seferde ve kaç kere test yeniledin.benim sonuçlarım 1o. gün 127 12.gün 280 14. gün 671 16. gün 1996 çıktı sonrasında başka teste gerek yok dediler.Ama sol tarafında böyle gerilmeler oluyor korkuyorum
o zamn 3.gün embriyosu mu oluyo 26 sında toplandı 29 transfer oldu
Aslında bende istiyorum ama eşim akışına bırak çok düşünme çok umutlanmayalım diyor.Benim 3. denemem senin kaçıncıgözün aydın cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. değerlerin her gün katlanarak yükselsin :)
cnm bende 15 nisan arayıp sonraki hafta için randevu alıcam.
benim 11. gün test sonucum 90.47 14. gün 369 17. gün 2271 çıktı cnm. ama meraktan testi yarın tekrarlamayı düşünüyorum. benimde ara ara sol ve sağ yumurtalık tarafına sancı giriyor cok kısa sürüyor. sabahları kalktığımda da boyle kocaman gerilmek istiyorum ama yapamıyorum yapsam rahatlıcakmışım gibi geliyor.
sen tekrardan yaptırmayı düşünüyor musun? değerlerin güzel artış göstermiş cnm
evet canım benim oyleinş canım inş ya idrarda negatif olupta kanda pozitif olan var mı ???
Toplandığı gunu sayma Yıkama ve hazırlık Yapılıyor ertesi günden sayvalla canım onu nasıl bilmiyorm ki ya 26 martta toplama işlemi 29 martta transfer yapıldı sanırım toplandığı gün 1 diye mi sayılıyor direk döllenmeye alınıyor sanırım yanlş blmiyorsam
Aslında bende istiyorum ama eşim akışına bırak çok düşünme çok umutlanmayalım diyor.Benim 3. denemem senin kaçıncı
mrb herkesse bugün sonuç alacak olan var mı? benim bugün 10. gün yarın dr gidecem sonuç almaya dua edin nolur güzelliklerle buluşalım
Merhaba kızlar 3 embiriuonun 2 si 2 hücreli 1 imyedi hücreliymiş orta kalite dediler yarın 9 buçukta transfer var moralim bozuldu sanki
E
evet canım benim oyle
sağol canım Allah razı olsun inşallah iyi olur sonucubenimkilerde orta kaliteliydi cnm. bozma moralini. bende senin gibi kötü hissetmiştim ama buna ragmen sonucum iyi çıktı. sen kendine iyi bak güzelce dinlen. Allah nasip etmişse olcak zaten hayırlısıyla
Canım ona hıc guvenme benımkındede cıkmamıstı kafayı yedım dırek gıdıp kan verdım 230 cıktı ınanma onaarkadaşlar günaydın sabah test yaptım tek çizgibugün 11.gün
10. Gun ve 12. Gun kan testi. Idrarda hala bisey yokkaçıncı gün yapmıştın canım sen tahlilini
var canım benım hıcbırsey cıkmamısdı ama kanda cıktı hem de yuksek cıktıinş canım inş ya idrarda negatif olupta kanda pozitif olan var mı ???
ayy canım ya inşallah pozitif olur benimde yaa ptesi nasıl gelir bilmemCanım ona hıc guvenme benımkındede cıkmamıstı kafayı yedım dırek gıdıp kan verdım 230 cıktı ınanma ona
var canım benım hıcbırsey cıkmamısdı ama kanda cıktı hem de yuksek cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?