2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

valla canım onu nasıl bilmiyorm ki ya 26 martta toplama işlemi 29 martta transfer yapıldı sanırım toplandığı gün 1 diye mi sayılıyor direk döllenmeye alınıyor sanırım yanlş blmiyorsam

kızlar benim bildiğim transfer günü sayılmıyor. sonraki gün 1. gün oluyor

gözün aydın cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. değerlerin her gün katlanarak yükselsin :)

cnm bende 15 nisan arayıp sonraki hafta için randevu alıcam.
benim 11. gün test sonucum 90.47 14. gün 369 17. gün 2271 çıktı cnm. ama meraktan testi yarın tekrarlamayı düşünüyorum. benimde ara ara sol ve sağ yumurtalık tarafına sancı giriyor cok kısa sürüyor. sabahları kalktığımda da boyle kocaman gerilmek istiyorum ama yapamıyorum yapsam rahatlıcakmışım gibi geliyor.

sen tekrardan yaptırmayı düşünüyor musun? değerlerin güzel artış göstermiş cnm

Aslında bende istiyorum ama eşim akışına bırak çok düşünme çok umutlanmayalım diyor.Benim 3. denemem senin kaçıncı

valla canım onu nasıl bilmiyorm ki ya 26 martta toplama işlemi 29 martta transfer yapıldı sanırım toplandığı gün 1 diye mi sayılıyor direk döllenmeye alınıyor sanırım yanlş blmiyorsam
Toplandığı gunu sayma Yıkama ve hazırlık Yapılıyor ertesi günden say

Merhaba kızlar 3 embiriuonun 2 si 2 hücreli 1 imyedi hücreliymiş orta kalite dediler yarın 9 buçukta transfer var moralim bozuldu sanki

Aslında bende istiyorum ama eşim akışına bırak çok düşünme çok umutlanmayalım diyor.Benim 3. denemem senin kaçıncı

cnm ben ilk once iki aşılama iki tüp bebek denedim. çok şükür ikinci denemede pozitifi gorduk. benimde eşim istemiyor ama ben ondan gizli yaptırıcam... doktor kontrolüm 2 hafta sonra. iki hafta merakla beklemektense gidip yaptırıp son değerimi görmek beni rahatlatır diye düşündüm ama hayırlısıyla yükselmişse

Merhaba kızlar 3 embiriuonun 2 si 2 hücreli 1 imyedi hücreliymiş orta kalite dediler yarın 9 buçukta transfer var moralim bozuldu sanki

benimkilerde orta kaliteliydi cnm. bozma moralini. bende senin gibi kötü hissetmiştim ama buna ragmen sonucum iyi çıktı. sen kendine iyi bak güzelce dinlen. Allah nasip etmişse olcak zaten hayırlısıyla

benimkilerde orta kaliteliydi cnm. bozma moralini. bende senin gibi kötü hissetmiştim ama buna ragmen sonucum iyi çıktı. sen kendine iyi bak güzelce dinlen. Allah nasip etmişse olcak zaten hayırlısıyla
sağol canım Allah razı olsun inşallah iyi olur sonucu

Ewde ovalosyon testi vardi gebelik testi olarak kullanan da oluyomus bilgisi olan varmi ben yaptim 2silik cift cizgi. Lh degeri gosterio ya acaba tedavi de alinan ilaclardanmi oyle cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…