Kacıncı gunun canım benım asıl test gunum bugundu ben de ıdrar yaptım hıcbırsey cıkmadı kafayı yedım dırek gıttım verdım cıktı cok sukur o yuzden guvenme ggıdıp bırde kan verseydınayy canım ya inşallah pozitif olur benimde yaa ptesi nasıl gelir bilmem
bugün 11.gün canım tahlil için erken mi doktor sonuç için 13 nisanda çagırdıKacıncı gunun canım benım asıl test gunum bugundu ben de ıdrar yaptım hıcbırsey cıkmadı kafayı yedım dırek gıttım verdım cıktı cok sukur o yuzden guvenme ggıdıp bırde kan verseydın
bugün 11.gün canım tahlil için erken mi doktor sonuç için 13 nisanda çagırdı
canım benım o sonucum onuncu gundu neden cok demıs sana kacıncı gun embıryosuydubugün 11.gün canım tahlil için erken mi doktor sonuç için 13 nisanda çagırdı
3.gün embriyosu sanırım canım bilmiyorm ki neden geç çağrdı kesin sonuç alabilmk için olablr mi kicanım benım o sonucum onuncu gundu neden cok demıs sana kacıncı gun embıryosuydu
canım değerin çok normal ve güzel endişe etme benim 10. günü hafif bir lekelenmem olmuştu ve kan tahlili yaptırım 127.15 çıkmıştıKızlar 10. Gün değerim 78,30 çıktı nasıl sizce doktoru aramadım henüz
canım değerin çok normal ve güzel endişe etme benim 10. günü hafif bir lekelenmem olmuştu ve kan tahlili yaptırım 127.15 çıkmıştı
evet evet pozitif cnm hayırlı olsun bebişinPozitif
Pozitif ya da negatif diyebiliyor muyuz bana hemşire görmediğim için bişey demedi
Tebrik ederim arkadasim sagsalim kucagina al ins.Kızlar 10. Gün değerim 78,30 çıktı nasıl sizce doktoru aramadım henüz
Çok teşekkür ederim desteğiniz için doktor hala dönmedi içimi rahatlattınızTebrik ederim arkadasim sagsalim kucagina al ins.
Biz bu degero gorebilmek icin can atiyoruzz
Bebek ne tarafında canım farkında mısın .ayaklarının altına yastık koy uzan .batma şeklinde ağrı oluyor hamileykenKızlar bugün sol tarafım çok batıyor 5+1 bugün sizce normalmi
Gozunaydin canim hayirli olsunKızlar 10. Gün değerim 78,30 çıktı nasıl sizce doktoru aramadım henüz
en başından beri sürekli sol tarafımda batma var inşallah kötü bir şey olmaz korkuyorumBebek ne tarafında canım farkında mısın .ayaklarının altına yastık koy uzan .batma şeklinde ağrı oluyor hamileyken
Gozunaydin canim hayirli olsun
Korkma tatlim cok rahatsizsan dr a sor.ama batma oluyo bende de olmustu 6.haftamdayim daha azaldien başından beri sürekli sol tarafımda batma var inşallah kötü bir şey olmaz korkuyorum
İnşallah kötü değildir salı günü gideceğim doktora daha gitmedim.Korkma tatlim cok rahatsizsan dr a sor.ama batma oluyo bende de olmustu 6.haftamdayim daha azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?