Uzan dinlen lutfen panik yapma.sag elini koy agriyan yere 21 fatiha oku.İnşallah kötü değildir salı günü gideceğim doktora daha gitmedim.
Hayırlı olsun canım Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsınKızlar 10. Gün değerim 78,30 çıktı nasıl sizce doktoru aramadım henüz
Bıılmıyorum ama canım benımle bırlıkte arkadaslar vardı onlsrın kı de 3.gundu atnı gunde cagırdı belkı bır bıldıgı vardı ama ıdrar testıne guvenme ben o test benı var ya on yas yaslandırdı canım dua et bol bol3.gün embriyosu sanırım canım bilmiyorm ki neden geç çağrdı kesin sonuç alabilmk için olablr mi ki
Hayırlı olsun canım Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın
Amin canim darisi basimiza rabbim tamamina erdirsin hamileligini banada dua edin bebeklerim tutunsun haftaya cuma test gunum dua edin yatiyorum bende ayaklarimin altinda yastik var gecede sirt ustu yatiyorum yan donmuyorum robot gibi yatiyorumÇok teşekkürler arkadaşlar inş Allah hepimizin gönlüne göre versin . Dualarımız kabul olsun
.Amin canim darisi basimiza rabbim tamamina erdirsin hamileligini banada dua edin bebeklerim tutunsun haftaya cuma test gunum dua edin yatiyorum bende ayaklarimin altinda yastik var gecede sirt ustu yatiyorum yan donmuyorum robot gibi yatiyorum
Cok guzel canim masallahKızlar bırgun arayla test yaptırdım 370 cıktı bu durum ıyı mı nasıl ya
Kızlar bırgun arayla test yaptırdım 370 cıktı bu durum ıyı mı nasıl ya
Oyle elbette rabbim nasip etmisse ne engel olur ki..
Kendinize dikkat edin ben öyle Yaptım. Ama her zaman Allah'a inandım olacaksa zaten oluyor. Kafaya çok takmak Lazım. Ben 5. Günümden itibaren çalıştım ve ağır kaldırmak zorunda kaldım. Hayırlı günde testin inş. Güzel haberlerinizi almayı nasip eder.
Neden oyke yapıyorsun ?Amin canim darisi basimiza rabbim tamamina erdirsin hamileligini banada dua edin bebeklerim tutunsun haftaya cuma test gunum dua edin yatiyorum bende ayaklarimin altinda yastik var gecede sirt ustu yatiyorum yan donmuyorum robot gibi yatiyorum
Nerdesin sen tatlim nasilsinNeden oyke yapıyorsun ?
Ben de tam sana yazıyordum :) çok yoruldum erzrma gittik tahlil verdik. 38 den 70 e çıkmış. 5 saat yolda geçti zaten şimdi de evi süpürdüm. Yeni oturdum bugun. Sen nasılsın bakalım neler yaptım bebeimmmNerdesin sen tatlim nasilsin
Oyle elbette rabbim nasip etmisse ne engel olur ki.
Konustun mu dr unla ne dedi sonucuna.
Neeeee bide o yolun ustune ev mi supurdun.cok kizdim sana askolsun canim yaa. Yapma lutfen hassas gunlerdesinBen de tam sana yazıyordum :) çok yoruldum erzrma gittik tahlil verdik. 38 den 70 e çıkmış. 5 saat yolda geçti zaten şimdi de evi süpürdüm. Yeni oturdum bugun. Sen nasılsın bakalım neler yaptım bebeimmm
Ben ıkı ye katlanmamıs dıye uzuldum ama bır gun arayla tabı kotu degıl mı canım yaCok guzel canim masallah
Önce ki değerin kaçtı kiBen ıkı ye katlanmamıs dıye uzuldum ama bır gun arayla tabı kotu degıl mı canım ya
Neeeee bide o yolun ustune ev mi supurdun.cok kizdim sana askolsun canim yaa. Yapma lutfen hassas gunlerdesin
Gozunaydin buarada.bizde iyiz teyzesi yiyip icip yatiyoruz
230 duÖnce ki değerin kaçtı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?