2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

3.gün embriyosu sanırım canım bilmiyorm ki neden geç çağrdı kesin sonuç alabilmk için olablr mi ki
Bıılmıyorum ama canım benımle bırlıkte arkadaslar vardı onlsrın kı de 3.gundu atnı gunde cagırdı belkı bır bıldıgı vardı ama ıdrar testıne guvenme ben o test benı var ya on yas yaslandırdı canım dua et bol bol

Çok teşekkürler arkadaşlar inş Allah hepimizin gönlüne göre versin . Dualarımız kabul olsun
Amin canim darisi basimiza rabbim tamamina erdirsin hamileligini banada dua edin bebeklerim tutunsun haftaya cuma test gunum dua edin yatiyorum bende ayaklarimin altinda yastik var gecede sirt ustu yatiyorum yan donmuyorum robot gibi yatiyorum

Amin canim darisi basimiza rabbim tamamina erdirsin hamileligini banada dua edin bebeklerim tutunsun haftaya cuma test gunum dua edin yatiyorum bende ayaklarimin altinda yastik var gecede sirt ustu yatiyorum yan donmuyorum robot gibi yatiyorum
.

Kendinize dikkat edin ben öyle Yaptım. Ama her zaman Allah'a inandım olacaksa zaten oluyor. Kafaya çok takmak Lazım. Ben 5. Günümden itibaren çalıştım ve ağır kaldırmak zorunda kaldım. Hayırlı günde testin inş. Güzel haberlerinizi almayı nasip eder.

Oyle elbette rabbim nasip etmisse ne engel olur ki.
Konustun mu dr unla ne dedi sonucuna.

Neden oyke yapıyorsun ?

Nerdesin sen tatlim nasilsin
Ben de tam sana yazıyordum :) çok yoruldum erzrma gittik tahlil verdik. 38 den 70 e çıkmış. 5 saat yolda geçti zaten şimdi de evi süpürdüm. Yeni oturdum bugun. Sen nasılsın bakalım neler yaptım bebeimmm

Ben de tam sana yazıyordum :) çok yoruldum erzrma gittik tahlil verdik. 38 den 70 e çıkmış. 5 saat yolda geçti zaten şimdi de evi süpürdüm. Yeni oturdum bugun. Sen nasılsın bakalım neler yaptım bebeimmm
Neeeee bide o yolun ustune ev mi supurdun.cok kizdim sana askolsun canim yaa. Yapma lutfen hassas gunlerdesin
Gozunaydin buarada.bizde iyiz teyzesi yiyip icip yatiyoruz

Neeeee bide o yolun ustune ev mi supurdun.cok kizdim sana askolsun canim yaa. Yapma lutfen hassas gunlerdesin
Gozunaydin buarada.bizde iyiz teyzesi yiyip icip yatiyoruz
) koca evde çok iş yaptığı için,artık anla sen.. :)) bir de ilaçlar ben de acayip sinir yaptı belli etmiyorum ama adamı boğacam içimden öyle geliyo o yapmadıkça sinir Küpü oluyorum kalkiym yapiym bari dedim en azından rahatladım :)) evde bir de köpek var onun tüyleri her yer. Sen iyi yapıyorsun hayatım yat dinlen kuzucuklara iyi bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…